Κανε συγκριση τιμης πχ. Philips 42PFL9603 με Samsung 40A656 η Toshiba 40ΖF355 και πες μου ποσο ειναι η διαφορα...
Αυτό είναι υποκειμενικό. Ας κοιτάξει και την W τότε για να είναι σίγουρος.στη πραξη οχι μεγαλη διαφορα
Μα γιατί να μην βγάλει, αφού θα τις πουλήσει; Κατά την γνώμη μου η επεξεργασία που κάνει η philips στο τηλεοπτικό σήμα είναι από τις καλύτερες, και με δεδομένο ότι όλοι βλέπουμε και τηλεοπτικά προγράμματα είναι ένας λόγος αγοράς. Τώρα, το παιχνίδι με τους χρόνους απόκρισης το έχουμε δει πολλάκις στα μόνιτορ υπολογιστών, και δεν έχει νόημα. Όλες οι σημερινές τηλεοράσεις είναι σχεδόν ισοδύναμες στον τομέα αυτό, οπότε αν κάποιος λέει 4 και κάποιος 6, μικρή διαφορά έχει.
Επίσης, νομίζω ότι η ποιότητα της εικόνας δεν σχετίζεται με το μέγεθος. Από μια μέτρια 46αρα προτιμώ μια πολύ καλή 40άρα.
Τώρα έχω 37αρα, και από τα 2 μέτρα που βλέπω δεν μου φαίνεται καθόλου μικρή. Και παρόλο που είναι μόνο 37αρα, μπορώ να καταλάβω την ανάλυση αυτού που βλέπω. Για εμένα είναι άμεσα εμφανής η διαφορά 720/1080. Οπότε σαφώς και για εμένα χρειάζονται οι κορυφαίες τεχνολογίες ακόμα και στις μικρές διαστάσεις.
Οπότε περιμένω και εγώ να δω πως θα είναι οι νέες philips με led. Τι περιμένω από ατή την τεχνολογία, καλύτερο μαύρο, αν είναι αρκετά πυκνά, και καλύτερη κίνηση αν τα αναβοσβήνουν. Βέβαια, δεν ξέρω αν θα αγοράσω, γιατί ακόμα περιμένω να βγάλει η philips μοντέλο με τις ευκολίες της 9731 (διπλό δέκτη, κλπ.), τον ήχο της 9618, το ambilight που αναμένεται (που θα ακολουθεί την κίνηση) και πάνελ sony-samsung γιατί έχουν φοβερό μαύρο. Ζητάω πολλά;![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.