PHILIPS & DLNA ETHERNET

Παρακαλω δεν κανει τιποτα,
Εφοσων εβαλες κατευθειαν το administrator name και το δεχτηκε ολα καλα κανενα προβλημα. Με τον τροπο αυτο θα μπορεις να βλεπεις αρχεια HD χωρις κανενα προβλημα.
Περιμενω να μου πεις μετα τις δοκιμες
Νικος

Τζίφος... Πάλι τα ίδια!!!

Καλημέρα.
Εδώ και αρκετό καιρό έχω βάλει το TVersity και βλέπω μέσω της 42PFL9803 και βλέπω όλα τα AVI κανονικά.
Όταν όμως βάζω να παίξει MKV τότε κολλάει μετά από λίγο.
Καθυστερεί να ξεκινήσει (ίσως λόγω buffer) και μετά από λίγο παίζει και κολλάει μετά από 2-3 λεπτά.
Όταν πατήσω παύση στην TV και μετά πάλι Play τότε βλέπω και πάνε όλα σε fast forward.

Έχω την υποψία ότι κάτι παίζει με buffering.
Έχει κανείς καμιά ιδέα ;

Τέλος, δεν έχω καταφέρει να παίξω AVI με ξεχωριστούς υπότιτλους.
Ξέρει κανείς τι κάνουμε γι' αυτό;

Ευχαριστώ εκ' των προτέρων,

:)

Wild Media Server
Δεν χρειαζετε να κανετε τιποτα (sub, codec.....), γιατι τα κανει ολα.
Το μονο κακο ειναι οτι ειναι trial, αλλα θεωρω οτι ειναι μικρο το ποσο των 30 ευρω για αυτο που θελουμε

Θα το δοκιμάσω και αυτό.
Ελπίζω σε καλύτερα αποτελέσματα.
Δεν με πειράζουν τα 30 αν κάνει τη δουλειά του σωστά.

Παιδια γεια σας...

ΔΕΝ εχω διαβασει ολες τις σελιδες του θεματος + δεν ξερω σχεδον τιποτα για το TVersity!

Θελω να κανω μια απλη ερωτηση, και παρακαλω ας απαντησει καποιος με ενα "ναι" ή ενα "οχι", δεν κοστιζει τιποτα.

-- Εχω μια τηλεοραση Panasonic G30 46" plasma.
-- Την εχω συνδεσει με το desktop PC μου, ενα δυνατο μηχανημα. Συνδεση μεσω HDMI καλωδιου και φυσικα ειναι συνδεδεμενη και στο ρουτερ μου.

Μπορω με το TVersity να δω (πχ.) τα YouTube videos που θα επιλεγω απο το PC μου, στην τηλεοραση μου? Δηλαδη ειμαι με τον browser μου στο utube (ή σε καποιο άλλο site που εχει video). Μπορω με δεξι κλικ να επιλεγω κατι σαν Play To, και να αναλαμβανει ο ενσωματωμενος media player της τηλεορασης μου να τα παιζει?

Ξερω βεβαια οτι μπορω να κανω την TV μου δευτερη οθονη (extended desktop). Αλλα δεν με ενδιαφερει αυτο. Με ενα κλικ (που λεει ο λογος) μπορω να δω video απο το internet στην τηλεοραση μου?

Ευχαριστω πολυ! :)