sniper2764
New member
- 6 July 2010
- 19
Καλημερα, Οχι μωρε σιγα δεν ειμαστε ολοι ειδημονες. Ολοι μαθαινουμε απο καποιο αλλο.
Τα mkv παιζουν κανονικα απο το δισκο του laptop. Εκει δεν υπαρχει θεμα. Τωρα γιατι δεν παιζει μεσω του tversity δεν μπορει να παει αλλου το μυαλο μου περα απο το services msc που ειχα προβλημα εγω. Ωστοσο να εισαι σιγουρος οτι δεν ειναι θεμα transcoding. Εχω μια σελιδα που περιγραφει ακριβως τις ενεργειες που πρεπει να κανουμε για ματροσκες. Μολις επιστρεψω σπιτι θα τη βρω και θα σου ανεβασω link η σε κειμενο την ιδια τη σελιδα.
Μην ανησυχεις θα τη βρουμε την ακρη.
Νικος
Καλησπέρα σας. Είμαι καινούργιος στην παρέα σας αλλα δεν κατέχω και πολύ το hobby σας. Σας βρήκα κατά τύχη. Οι απορίες που έχω θα σας φανούν ηλίθιες, και σας ζητάω συγνώμη ρε παιδιά, αλλά αισθάνομαι ηλίθιος που δε μπορώ να βρω άκρη... Προσπαθώ να συνδέσω την tv (philips 8408 37') στο σαλόνι με τον η/υ στο γραφείο για να βλέπω αυτά που κατεβάζω. Η tv ειναι συνδεδεμένη με ethernet όπως και ο υπολογιστής. α) Έπρεπε να έχω διαφορετική σύνδεση και β) αφού κατέβασα το tversity και το Nero MediaHome 4, δε μπορώ να βγάλω άκρη με τις ρυθμίσεις. Έχω βάλει την tv να ψάχνει, αλλά δε βρίσκει τίποτα. Σας παρακαλώ μια βοήθεια... και συγνώμη αν σας ζάλισα.