PHILIPS & DLNA ETHERNET

Εκλεισα το nod32 και παλι σταματαει στο μισαωρο. Δουλευω με σταθερο η/υ. Που ακριβως ειναι αυτη η ρυθμιση? Σε ποιο φακελλο? Στο general, στο media library settings ή καπου αλλου?

transconder settings - connection speed and quality
Nikos

Πρεπει μηπως να κανω κανενα λογαριασμο? user name & password?

Κανε το δεν χανεις κατι, συνηθως αυτο χρειαζεται για να παιζεις αρχεια υψηλης ευκρινειας.
Νικος
Επισης κατεβασε αλλη εκδοση υπαρχει νεα 1.9.1

Κανε το δεν χανεις κατι, συνηθως αυτο χρειαζεται για να παιζεις αρχεια υψηλης ευκρινειας.
Νικος
Επισης κατεβασε αλλη εκδοση υπαρχει νεα 1.9.1

Φίλς Νίκο, έβαλα το 1,9,1, και τώρα δε βλέπει καν η τηλεόραση τα αρχεία της βιβλιοθήκης του tversity

Φίλς Νίκο, έβαλα το 1,9,1, και τώρα δε βλέπει καν η τηλεόραση τα αρχεία της βιβλιοθήκης του tversity

Καλημερα ,
λοιπον κοιταξε ξανα τα settings, οταν βαζεις καινουργια εκδοση εκει που επιλεγεις συσκευη επελεξε ξανα windows media center διοτι μετα το upgrade η defaut επιλογη ειναι auto. Επισης βεβαιωσου οτι δουλευει ο server.
Τελος στην εγκατασταση πρεπει να επιλεξεις αυτοματο ελεγχο firewall και να μην γινει εγκατασταση των codec που εχει σαν προεπιλογη διοτι μετα γινεται μπαχαλο η δουλεια.
Νικος

Καλημερα ,
λοιπον κοιταξε ξανα τα settings, οταν βαζεις καινουργια εκδοση εκει που επιλεγεις συσκευη επελεξε ξανα windows media center διοτι μετα το upgrade η defaut επιλογη ειναι auto. Επισης βεβαιωσου οτι δουλευει ο server.
Τελος στην εγκατασταση πρεπει να επιλεξεις αυτοματο ελεγχο firewall και να μην γινει εγκατασταση των codec που εχει σαν προεπιλογη διοτι μετα γινεται μπαχαλο η δουλεια.
Νικος

Τελικα επελεξα windows media center και τα βλέπει. Πάλι ομως στα 30 λεπτα μου γραφει αδειο. Οχι τιποτα αλλο, βγηκα σημερα απο το νοσοκομειο, ημουν με 40 πυρετο και οξεια αμυγδαλιτιδα 4 μερες και δε μπορω να αραξω και να απολαυσω καμια ταινια, την τυχη μου μεσα...

Τελικα επελεξα windows media center και τα βλέπει. Πάλι ομως στα 30 λεπτα μου γραφει αδειο. Οχι τιποτα αλλο, βγηκα σημερα απο το νοσοκομειο, ημουν με 40 πυρετο και οξεια αμυγδαλιτιδα 4 μερες και δε μπορω να αραξω και να απολαυσω καμια ταινια, την τυχη μου μεσα...

Κατ αρχη περαστικα σιδερενιος, ξερω απο αμυγδαλες γι αυτο σε καταλαβαινω οσο δε φανταζεσαι.
Στο θεμα μας τωρα, λοιπον θα σου προτεινω (αφαγα φλασια) να κατεβασεις απο το site samsung (http://www.samsung.com/gr/consumer/...XXH/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=support
το pc share manager και να το δοκιμασεις.
Δεν χανεις τιποτα ειναι φανταστικος server στη σamsung δεν αποκλειεται ομως να κανει δουλεια και σε philips.
After all ειναι DLNA certified.
Nikos

Κατ αρχη περαστικα σιδερενιος, ξερω απο αμυγδαλες γι αυτο σε καταλαβαινω οσο δε φανταζεσαι.
Στο θεμα μας τωρα, λοιπον θα σου προτεινω (αφαγα φλασια) να κατεβασεις απο το site samsung (http://www.samsung.com/gr/consumer/...XXH/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=support
το pc share manager και να το δοκιμασεις.
Δεν χανεις τιποτα ειναι φανταστικος server στη σamsung δεν αποκλειεται ομως να κανει δουλεια και σε philips.
After all ειναι DLNA certified.
Nikos

Τίποτα φιλαράκι. Τα παρατάω. Άρχισα να αισθάνομαι λίγο ηλιθιος...

Τίποτα φιλαράκι. Τα παρατάω. Άρχισα να αισθάνομαι λίγο ηλιθιος...

Το εκανες κατεβασες το pc share manager και σου κολαει παλι στα 30 λεπτα?
Αν ναι σιγουρα δεν φταει η τηλεοραση αλλα κατι στον υπολογιστη.
Νικος

Το εκανες κατεβασες το pc share manager και σου κολαει παλι στα 30 λεπτα?
Αν ναι σιγουρα δεν φταει η τηλεοραση αλλα κατι στον υπολογιστη.
Νικος

Αυτο λεω και εγω. Και τα 2 προγραμματα (nero και tversity) μου κολλανε στα 30'. Αλλά δε μπορώ να βρω την κωλορυθμιση που λεει 30'... Είμαι σίγουρος οτι ειναι απο τον η/υ. Αλλά Βλέπω μέχρι τα 30 την ταινια. Αλλά μετά... Εκλεισα screensaver, firewall, σβησιμο οθονης, απενεργοποιηση σκληρων δισκων, κατασταση αναμονης......... ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΣΠΑΣΑΝΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!!

Αυτο λεω και εγω. Και τα 2 προγραμματα (nero και tversity) μου κολλανε στα 30'. Αλλά δε μπορώ να βρω την κωλορυθμιση που λεει 30'... Είμαι σίγουρος οτι ειναι απο τον η/υ. Αλλά Βλέπω μέχρι τα 30 την ταινια. Αλλά μετά... Εκλεισα screensaver, firewall, σβησιμο οθονης, απενεργοποιηση σκληρων δισκων, κατασταση αναμονης......... ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΣΠΑΣΑΝΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!!

Ρε συ αφου εφαγες τα μουστακια σου γιατι δεν κατεβαζεις και το pc share manager της samsung να το δοκιμασεις? Μπορει λεω μπορει να δουλεψει. Τι χανεις?
Οσο για τα 30 λεπτα δεν νπαει αλλου το μυαλο μου. Δε μου λες εκανες λογαριασμο στο servises.msc?
Και κατι ακομα. Οταν εκκινεις το προγραμμα (tversity or nero) τα τρεχεις με δικαιωματα διαχειριστη?
Λεω εγω τωρα....
Νικος

Ρε συ αφου εφαγες τα μουστακια σου γιατι δεν κατεβαζεις και το pc share manager της samsung να το δοκιμασεις? Μπορει λεω μπορει να δουλεψει. Τι χανεις?
Οσο για τα 30 λεπτα δεν νπαει αλλου το μυαλο μου. Δε μου λες εκανες λογαριασμο στο servises.msc?
Και κατι ακομα. Οταν εκκινεις το προγραμμα (tversity or nero) τα τρεχεις με δικαιωματα διαχειριστη?
Λεω εγω τωρα....
Νικος
α) το κατεβασα αλλα δεν εβγαλα ακρη, β) δεν εκανα λογαριασμο. πως γινεται? γ) τι εννοεις να τα τρεχω με διακιωμα διαχειρηστη???
Ειπαμε φιλε Νικο, ειμαι ασχετος με το θεμα!!!

συνδεση tv με pc μεσω διακομιστη
γεια σας
εγινα μελος πριν απο λιγο γιατι forum βρηκα πολλα ενδιαφεροντα πραγματα οσο αφορα τ65ην τεχνολογια και επισης βρηκα ανθρωπους που πιθανον να λυσουν και το δικο μου προβλημα.
εχω την philips 40pfl9704H η οποια εχει wifi. την πρωτη φορα την συνδεσα με το pc συμφωνα με τησ οδηγιες απο wmp κανοντας στην βιβλιοθηκη κοινη χρηση πολυμεσων και ολα ηταν ενταξει. οταν ομως προασπαθησα να συνδεθω αλλη μερα ειχα και εχω το εξης προβλημα δεν αναγνωριζε η tv το pc και οταν προσπαθησα να κανω την ιδια διαδικασια με την αρχικη οταν προσπαθω να κανω κοινη χρηση πολυμεσων απο wmp και συγκεκριμενα την βιβλιοθηκη βγαινει ενα πινακακι που λεει "Η κοινή χρήση πολυμέσων έχει απενεργοποιηθεί επειδή μια απαιτούμενη ρύθμιση ή στοιχείο των Windows έχει αλλάξει. Για περισσότερη βοήθεια, κάντε κλικ στο κουμπί Βοήθεια στο Web."
μπορειτε να μου λυσετε το προβλημα αυτο για να καταφερω να ξανα συνδεσω την tv με το pc βεβαια ασυρματα.
ευχαρηστω εκ των προτερων
cristhen is online now Report Post Edit/Delete Message

φιλε ilise ευχαριστω οντως και με nero media 4 και με το Tversity καταφερα να συνδεθω με το pc αλλα εχω ενα προβλημα δεν μπορω να δω ταινια ουτε να ακουσω μουσικη εννοω αρχικα με το wmp αυτα τα προβληματα δεν τα ειχα μηπως εχεισ καμια λυση
σε ευχαρηστω

Re: Απάντηση: PHILIPS & DLNA ETHERNET

φιλε ilise ευχαριστω οντως και με nero media 4 και με το Tversity καταφερα να συνδεθω με το pc αλλα εχω ενα προβλημα δεν μπορω να δω ταινια ουτε να ακουσω μουσικη εννοω αρχικα με το wmp αυτα τα προβληματα δεν τα ειχα μηπως εχεισ καμια λυση
σε ευχαρηστω

Μπορεις να γινεις σε παρακαλω πιο συγκεκριμεονος?
Που ακριβως ειναι το προβλημα?
Περιγραψε μου ακριβως το προβλημα μηπως μπορω να βοηθησω
Νικος

ρε παιδιά κανένα πρόγραμμα για να ενσωματώνω υπότιτλους έχετε να μου προτείνετε;

Δοκίμασα το vidcoder Και το handbrake αλλά και τα δύο μου έφτιαχναν το τελικό αρχείο χωρίς ενσωματωμένους υπότιτλους(ενώ τους επέλεγα από ένα srt αρχείο) και προκαλούσαν και αποσυγχρονισμό στον ήχο.

Εσείς για να παίξετε mkv αρχεία στην phillips τηλεόρασή σας πως ενσωματώνετε τους υπότιτλους σας;

Λεω εγω τωρα....
Νικος[/QUOTE

Νίκο καλημέρα. Θα μου πεις σε παρακαλώ πως κανω λογαριασμό στο servises.msv\c και πως τρεέχω το προγραμμα με δικαίωμα διαχειρηστη?
Ευχαριστώ πολύ

Λεω εγω τωρα....
Νικος[/QUOTE

Νίκο καλημέρα. Θα μου πεις σε παρακαλώ πως κανω λογαριασμό στο servises.msv\c και πως τρεέχω το προγραμμα με δικαίωμα διαχειρηστη?
Ευχαριστώ πολύ

Καλημερα συγνωμη που δεν σου απαντησα νωριτερα αλλα τωρα ειδα το μηνυμα.
Για να τρεξεις το προγραμμα με δικαιωματα διαχειριστη απλα κανεις δεξι κλικ πανω στην συντομευση και επιλεγεις εκει που λεει run as administrator.
Οσον αφορα τον λογαριασμο στο services.msc
1. Κατ αρχην κανεις λογαριασμο adminisrator στο pc σου η δημιουργεις password.
2. ανοιγεις to services.msc και αφου ανοιξει το παραθυρο ψαχνεις να βρεις που ειναι το tversity
3.Κανεις κλικ δεξι επανω στο tversity kai πατας ιδιοτητες
4. Είλεγεις συνδεση
5. Πηγαινεις εκει που λεει ----αυτος ο λογαριασμος ---- και ποιο διπλα που λεει αναζητηση, μεσα στο παραθυρο αρχιζεις να βαζεις το ονομα που εχεις δωσει τον υπολογιστη, με το που αρχιζεις να συμπληρωνεις τα γραμματα σου βρισκει το ονομα και το υπογραμμιζει στο παραθυρο. Κανεις κλικ επανω στο ονομα και πατας οκ
6. Στην προηγουμενη καρτα εχει ηδη επιλεγει το ονομα οποτε μενει να βαλεις το password (που εχεις φτιαξει προηγουμενως) και παλι πατας οκ.
Ολα ok εχεις κανει λογαριασμο
Νικος

Καλημερα συγνωμη που δεν σου απαντησα νωριτερα αλλα τωρα ειδα το μηνυμα.
Για να τρεξεις το προγραμμα με δικαιωματα διαχειριστη απλα κανεις δεξι κλικ πανω στην συντομευση και επιλεγεις εκει που λεει run as administrator.
Οσον αφορα τον λογαριασμο στο services.msc
1. Κατ αρχην κανεις λογαριασμο adminisrator στο pc σου η δημιουργεις password.
2. ανοιγεις to services.msc και αφου ανοιξει το παραθυρο ψαχνεις να βρεις που ειναι το tversity
3.Κανεις κλικ δεξι επανω στο tversity kai πατας ιδιοτητες
4. Είλεγεις συνδεση
5. Πηγαινεις εκει που λεει ----αυτος ο λογαριασμος ---- και ποιο διπλα που λεει αναζητηση, μεσα στο παραθυρο αρχιζεις να βαζεις το ονομα που εχεις δωσει τον υπολογιστη, με το που αρχιζεις να συμπληρωνεις τα γραμματα σου βρισκει το ονομα και το υπογραμμιζει στο παραθυρο. Κανεις κλικ επανω στο ονομα και πατας οκ
6. Στην προηγουμενη καρτα εχει ηδη επιλεγει το ονομα οποτε μενει να βαλεις το password (που εχεις φτιαξει προηγουμενως) και παλι πατας οκ.
Ολα ok εχεις κανει λογαριασμο
Νικος

Νομίζω ότι το έκανα. Βέβαια δε εγιναν τα βήματα 5 κ 6 αλλά... έβαλα το administrator name και ενα password που έβαλα χθες και παω να κάνω δοκιμή. Τα νέα σε 20-30 λεπτά.
Σε ευχαριστώ πάντως φίλε για το χρόνο που ξόδεψες για μένα!

Νομίζω ότι το έκανα. Βέβαια δε εγιναν τα βήματα 5 κ 6 αλλά... έβαλα το administrator name και ενα password που έβαλα χθες και παω να κάνω δοκιμή. Τα νέα σε 20-30 λεπτά.
Σε ευχαριστώ πάντως φίλε για το χρόνο που ξόδεψες για μένα!

Παρακαλω δεν κανει τιποτα,
Εφοσων εβαλες κατευθειαν το administrator name και το δεχτηκε ολα καλα κανενα προβλημα. Με τον τροπο αυτο θα μπορεις να βλεπεις αρχεια HD χωρις κανενα προβλημα.
Περιμενω να μου πεις μετα τις δοκιμες
Νικος