PHILIPS - NEOTION - PCMCI

Παιδια σε μια 428 ποια καρτα ενα βαλει ενας φιλος μου,μ εχει ζαλισει και γω δεν ασχολουμε γιατι η δικια μου η τηλ. εχει δεκτη και δεν ξερω τι να του πω..thanks...

Γειά σας παιδιά. Όσον αφορά το μοντέλο 37 PFL9731D με ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη MPEG-2, γνωρίζει κάποιος φίλος, αν συνεργάζεται με τη συγκεκριμένα μοντούλα; (νέα έκδοση).

Re: Απάντηση: PHILIPS - NEOTION - PCMCI

Γειά σας παιδιά. Όσον αφορά το μοντέλο 37 PFL9731D με ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη MPEG-2, γνωρίζει κάποιος φίλος, αν συνεργάζεται με τη συγκεκριμένα μοντούλα; (νέα έκδοση).

Γεια σας παιδιά.
Κι εγώ ενδιαφέρομαι για το συγκεκριμένο συνδιασμό NP4+ και Philips 9731.

Αν κάποιος τον έχει δοκιμάσει ας μας ενημερώσει και τους υπόλοιπους!

Αλήθεια είναι κανένα κατάστημα που αν το αγοράσεις και δε κάνει να μπορείς να το επιστρέψεις;
Η συκευασία σαν να μου φαίνεται ότι δεν ξανακλείνει. Δεν είναι σε κουτί δηλαδή.

Γεια σας παιδιά.
Κι εγώ ενδιαφέρομαι για το συγκεκριμένο συνδιασμό NP4+ και Philips 9731.

Αν κάποιος τον έχει δοκιμάσει ας μας ενημερώσει και τους υπόλοιπους!

Αλήθεια είναι κανένα κατάστημα που αν το αγοράσεις και δε κάνει να μπορείς να το επιστρέψεις;

Δυστυχως αυτο το σασι δεν μπορει να δουλεψει ουτε με την απλη Neotion ουτε με την +. Ο μονος τροπος να δουλεψει ειναι με νεο λογισμικο το οποιο ομως δεν νομιζω να δωσει τελικα η εταιρια.
Νικος

Αν έχει πιθανότητα να συνεργαστεί, τότε μόνο με την καινούρια Neotion Pocket NP4+
http://www.fullhd.gr/digital-tuners/3714-neotion-pocket-fta-np4.html

(Πρόσεξε να είναι η νέα έκδοση NP4+)

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.807404

Αυτη ειναι η NP4+ σωστα? λεω να την δοκιμασω στην 9732 και ας ελπισω να δουλεψει:2thumb22sup:

Δυστυχως αυτο το σασι δεν μπορει να δουλεψει ουτε με την απλη Neotion ουτε με την +. Ο μονος τροπος να δουλεψει ειναι με νεο λογισμικο το οποιο ομως δεν νομιζω να δωσει τελικα η εταιρια.
Νικος
Για δείτε και εδώ που έχει το Firmware Upgrade Software.
Και εδώ οι οδηγίες για το upgrate.

Κρίμα. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες παιδιά. Εγώ προσωπικά έχω ήδη το 101 firm.

Το άλλο;
Είναι κανένα κατάστημα που αν το αγοράσεις και δε κάνει να μπορείς να το επιστρέψεις;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: PHILIPS - NEOTION - PCMCI

file Tsop an exeis tin kalosini enimerwse mas gia ta apotelesmata

Σημερα ή αυριο θα την παραλαβω (δεν την ειχε αμεσα διαθεσιμη) οποτε και θα ενημερωσω.

Ενημερώνω ότι η 42PF9831D με το Neotion NP4+ ΔΕΝ βλέπει τα MPEG4 κανάλια.Δοκιμάστηκε σήμερα το πρωί στη Γλυφάδα.

Ενημερώνω ότι η 42PF9831D με το Neotion NP4+ ΔΕΝ βλέπει τα MPEG4 κανάλια.Δοκιμάστηκε σήμερα το πρωί στη Γλυφάδα.
Ευχαριστούμε. Κι εμεις που εχουμε την 9731 που ναι της ιδιας ηλικίας, μάλλον δεν θα παίζει.

Ευχαριστούμε. Κι εμεις που εχουμε την 9731 που ναι της ιδιας ηλικίας, μάλλον δεν θα παίζει.

Η philips ειχε υποσχεθει firmware για να καταστησει δυνατη τη συμβατοτητα της Neition με τα μοντελα της 9831-9731.
Δυστυχως αρκετους μηνες μετα την εναρξη των ψηφιακων στη Θεσσαλονικη δεν το εχει κανει ακομα. Εσεις εκει κατω στην Αθηνα που ειστε και περισσοτεροι βαρατε στο ψαχνο και ζητατε τα υπεσχεμενα. Καποια στιγμη θα το βγαλουν δεν ειναι δα κατι τοσο δυσκολο.
Νικος

Η philips ειχε υποσχεθει firmware
Νικος

Εχουμε καποια ανακοινωση απο την εταιρια ή απλα ειναι πληροφορια απο μεσα? Αλλιως τι να τους πουμε..ξερετε ειχατε υποσχεθει νεο firmware συμφωνα με τα λεγομενα του ilise?:grinning-smiley-043

Παιδια εγω εχω την 32PFL9632 που ειναι μεσα στις λιστες της καρτας Neotion. Να την αγορασω η θα εχω προβληματα; Ευχαριστω.

Την αγορασα την καρτα και παιζει τελεια στην τηλεοραση! Αν και στο mediamarkt ο τυπος μου ειπε οτι 99% δεν θα παιξει, τελοσπαντων! Τουλαχιστον πριν μιλησουν να εχουν γνωση στο τι θα πουν οχι οτι τους κατεβει.....