philips new lcd 2008

Ρε Rivers αντί να κάνεις τα κλασσικά σου αντι-Philipsικά σχόλια, δεν απαντάς στην ερώτησή μου???
Πάντως από ότι έχει αναφερθεί αλλού το response time της Philips στις 100άρες είναι κανονικά χ2 και επειδή έχουν διπλάσια Hz για αυτό κάνουν την διαίρεση δια 2. Μην ξεχνάμε ότι τα panel της δεν είναι δικιά της κατασκευής. H Sharp έχει και 4ms (2ms BEW) και 6ms (3ms BEW).
Οπότε εκτός απ' το αν είναι καλύτερο το 7403 με τα 3ms σε σχέση με το 9603 με τα 2ms, καλό θα είναι να ξέρουμε αν τα 5ms (κλασσική μέτρηση) της 7603 είναι καλύτερα απ' τα 3ms (aka 6ms) +100Hz της 7403. Μάλλον θα πρέπει να τις δούμε από κοντά. Ελπίζω να μην έχει τόσο χαμηλή τιμή επειδή σε ποιότητα εικόνας έχει την ίδια με την 9χ32 (3ms BEW + 100H), γιατί αυτές δεν έχουν και τόση μεγάλη διαφορά σε σχέση με τις 50Hz της ίδιας χρονιάς.

Με απλά λόγια, 42PFL 7403 (3ms BEW + 100Hz) ή 42PFL7603 (5ms + 50Hz)???? Μάλλον πρέπει να περιμένω και να ελπίζω να βγάλω άκρη το καλοκαίρι. :p

Αν δεν παρατήρησες διαφορά μεταξύ των σειρών 9 και 7 του 2007, αμφιβάλλω αν θα παρατηρήσεις στις σειρές του 2008. Και επειδή αμφιβάλλω και για το αν θα έρθει 7403 στις 42'', μάλλον για 7603 σε βλέπω.

Last edited:
Ρε Rivers αντί να κάνεις τα κλασσικά σου αντι-Philipsικά σχόλια, δεν απαντάς στην ερώτησή μου???

Aντι Philips σχολιο ειναι που δινουν response time τα οποια μετρανε οι ιδιοι με την δικη τους μεθοδο? Δηλαδη Γιαννης κερναει και Γιαννης πινει?

Κοιταξε αν μιλαγαμε πχ. για καμια Toshiba η LG μπορει να μην ελεγα και τιποτα αλλα οταν πληρωνουν καποιοι τον κουκο αηδονι (ρωτα και το Γιωργο που εδωσε τα μαλιοκεφαλα του πριν 2 χρονια) για να αγορασεις Philips πρεπει να εχουμε και απαιτησεις.

Επι του θεματος προτιμω τα 100 Hz.

Αφού είσαι αντιPhilipsάκιας και όποτε βρίσκεις ευκαιρία το δείχνεις. Τώρα άνευ λόγου ανέφερες αυτό το πράγμα. Άσχετο τελείως.

Για το καινουργιο design εχω γραψει μονο καλα λογια , για την 7403 με τα 100 Hz και Pixel Plus 3HD επισης.

Ακομη και η 47PFL9603 φαινεται πολυ καλη για τα λεφτα της.

Μακαρι να διαβαζαν τα σχολια μου στην Philips για περισσοτερα μοντελα με value for money , τοτε δεν θα χρειαζοταν να αποσυρθουν απο την Αμερικανικη αγορα.-bye-

Ποιά περίπου θα είναι η τιμή της 52άρας 7403;
Αν έχει απαντηθεί μη βαράτε!

Καλού κακού φοράω κράνος!

Μακαρι να διαβαζαν τα σχολια μου στην Philips για περισσοτερα μοντελα με value for money , τοτε δεν θα χρειαζοταν να αποσυρθουν απο την Αμερικανικη αγορα.-bye-

Μηπως ειναι λιγακι υπερβολικο αυτο που ισχυριζεσαι?
( κατοχος 29αρας Philips CRT pixelplus2 100hz, της tv με το τελειοτερο τηλεοπτικο σημα ever ):grinning-smiley-043

Λιγάκι??? Για δες τιμές Philips και πχ SONY και μετά ας μιλήσουμε για value for money.

Δεν ξερω αν μιλας σοβαρα η κανεις πλακα. Η Philips εχει τις ακριβοτερες τιμες της Ελληνικης αγορας με αποκορυφωμα την 42" Aurea που στοιχιζει περισσοτερο απο 50αρα Kuro! H μηπως πουλαει αλλη εταιρεια 37αρα με κοντα στα 2 χιλιαρικα (!!!) οπως η 37PFL9603!

Πάντως, εγώ που με χαρακτηρίζω philipsακια (αφού όλες μου οι tv είναι philips), δεν θα αγόραζα με τίποτα τα μοντέλα της σειράς 9632/9732. Κακό μαύρο και υπερβολικά υψηλές τιμές για την απόδοση που έχουν...
Οπότε νομίζω καλά τα λέει ο Γιάννης... Εγώ θα έλεγα και περισσότερα.
Μα να μην υπάρχει philips να αγοράσω;
Παλία τα έσκαγες και έπαιρνες τουλάχιστον κάτι τις προκοπής. Τώρα πάλι τα σκας (οι υψηλές τιμές είναι κλασική αξία) αλλά τι παίρνεις; Οι σημερινές τηλεοράσεις έχουν τις μισές ευκολίες των παλιών (ούτε καν διπλούς δέκτες; ) και παίζουν και χειρότερα. Να μην πω και για τον ήχο που στις νέες είναι ανύπαρκτος...

Εγώ γιατί πχ βλέπω την Philips να έχει 300+ ευρώ φτηνότερη LCD στης 47'' σε σχέση με την SONY στης 46''??? Και το ίδιο πράγμα ισχύει και στις άλλες ίντσες, ενώ ακόμη και οι LCD που έχουν την ίδια τιμή πχ με τις SONY, βλέπω να είναι καλύτερες (καλύτερο response time, contrast ratio, engine, ambilight κτλ). Τώρα αν κάθεσαι και παίρνεις τα ακριβότερα μοντέλα ή μερικές περιπτώσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα, είναι προφανές ότι θα έχεις κάκιστο value for money. Το ίδιο ισχύει και στα υπόλοιπα προϊόντα (βλέπε αυτοκίνητα, CPU, HDD κτλ).

47/46
http://www.skroutz.gr/c/12/television.html?keyphrase=47''+philips
http://www.skroutz.gr/search?keyphrase=46''+sony&cat_id=

42/40
http://www.skroutz.gr/c/12/television.html?keyphrase=42''+philips
http://www.skroutz.gr/search?keyphrase=40''+sony&cat_id=12

petasis δεν αξίζει να δίνεις τόσα λεφτά για LCD απ' την στιγμή που δεν προσφέρουν και πολλά παραπάνω. Είναι σαν να δίνει 1000 ευρώ για CPU για να έχεις +10% με +15% επεξεργαστική ισχύ από ένα άλλο μοντέλο που κάνει το 1/3 των χρημάτων.
Εγώ ήθελα να δώσω γύρω στα 3000 ευρώ για LCD και τώρα έτσι όπως πάει το πράγμα θα δώσει γύρω στα 1200-1300 ευρώ. :p

Για να κανουμε συγκριση βαλε απεναντι X3500 με 9703 , W4000 με 9603 , V4500 με 7403 κτλ.

Τοτε θα δεις οτι οι διαφορες ειναι αναποδα απο οτι νομιζες.

Σε όλες τις περιπτώσεις βγαίνουν καλύτερες οι Philips. Να υποθέσω πως δεν έκατσες να τις συγκρίνεις. Η μόνη διαφορά είναι ότι η 7403 είναι λίγο φτηνότερη απ' την V4500, ενώ στις υπόλοιπες συγκρίσεις οι Philips βγαίνουν ακριβότερες. Αλλά όπως προείπα αυτές είναι οι top LCD. ;)

petasis δεν αξίζει να δίνεις τόσα λεφτά για LCD απ' την στιγμή που δεν προσφέρουν και πολλά παραπάνω. Είναι σαν να δίνει 1000 ευρώ για CPU για να έχεις +10% με +15% επεξεργαστική ισχύ από ένα άλλο μοντέλο που κάνει το 1/3 των χρημάτων.
Εγώ ήθελα να δώσω γύρω στα 3000 ευρώ για LCD και τώρα έτσι όπως πάει το πράγμα θα δώσει γύρω στα 1200-1300 ευρώ. :p

Βασικά δεν είναι τόσο θέμα χρημάτων. Απλά αγόρασα LCD στα 1700 ευρώ και δεν πιάνει μια μπροστά στην 9618 3τιας. Ας βγάλουν μια να παίζει καλύτερα, και ας την βάλουν και 4000 ευρώ...

Σε όλες τις περιπτώσεις βγαίνουν καλύτερες οι Philips. Να υποθέσω πως δεν έκατσες να τις συγκρίνεις. Η μόνη διαφορά είναι ότι η 7403 είναι λίγο φτηνότερη απ' την V4500, ενώ στις υπόλοιπες συγκρίσεις οι Philips βγαίνουν ακριβότερες. Αλλά όπως προείπα αυτές είναι οι top LCD. ;)

Δεν νομίζεις ότι υστερούν σε μαύρο, και επομένως σε αντίθεση;

Δεν ξέρω για τα συγκεκριμένα μοντέλα που έχεις για να έχω άποψη.
Εγώ έκανα την σύγκριση με βάση τα χαρακτηριστικά τους.

Εγώ έχω συγκρίνει 9731, 9732, 9632, Χ3500, F86 να παίζουν δίπλα δίπλα.
Η 9732 έπαιζε χειρότερα και από την 9731. Δεν έχω δει κανένα μοντέλο από την νέα σειρά (9703), η οποία ελπίζω να έχει βελτιωθεί.
Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά ΔΕΝ τα πολυκοιτάω, γιατί δεν τα εμπιστεύομαι.
Κοιτάω μόνο αν έχει 100Ηz, watt στον ήχο, κλπ. Αλλά ποτέ contrast ratio, response time. Ο καθένας λέει ότι θέλει...

Δεν νομίζεις ότι υστερούν σε μαύρο, και επομένως σε αντίθεση;

Σε αυτο δεν εχεις δικιο. Μπορεις να δωσεις μεγαλυτερη φωτεινοτητα και παρα το κακο μαυρο να παιξεις σε αντιθεση 1000000000:1