philips new lcd 2008

Σε αυτο δεν εχεις δικιο. Μπορεις να δωσεις μεγαλυτερη φωτεινοτητα και παρα το κακο μαυρο να παιξεις σε αντιθεση 1000000000:1

Όπως είπε ο petasis δεν μπορείς να το κάνεις αυτό, γιατί όσο ανεβάζεις την φωτεινότητα τόσο θα χαλάει το μαύρο.

Σε όλες τις περιπτώσεις βγαίνουν καλύτερες οι Philips. Να υποθέσω πως δεν έκατσες να τις συγκρίνεις. Η μόνη διαφορά είναι ότι η 7403 είναι λίγο φτηνότερη απ' την V4500, ενώ στις υπόλοιπες συγκρίσεις οι Philips βγαίνουν ακριβότερες. Αλλά όπως προείπα αυτές είναι οι top LCD. ;)

H Χ3500 ειναι φιλε με διαφορα η Top LCD , ακομη και να την ξεπερασουν οι 9603/9703 τον Σεπτεμβρη βγαινει το καινουργιο μοντελο και τελος.-bye-

Εχουμε και λεμε (φιλε) γιαννη Χ-3500 ναι σταματάει όντος...αλλα σημερα που μιλαμε για τωρα 9703+9603 ειναι πολλυ καλύτερη απο την SONY το μειονέκτημα που θα εχουνε ειναι πάντα η τιμες τους..πχ Χ-3500 περιπου παει για 40 2200-2350 καπου εκει ενω PHIL 2500-2600...!ΒΑΣΙΚΟΣ κανονας διαφορά χρημάτων σε γενικές γραμμές ΠΑΝΤΑ η Phil..ειναι πιο ακριβες και ο λογος ειναι οτι το πανελ που φοράνε ειναι παντα καλύτερο απο ολες της αλλες ετεριες *εκτος για LCD μιλαω SHARAP*

Re: Απάντηση: philips new lcd 2008

Οι πιο πολλες Philips εως αυτη τη στιγμη εχουν τα ιδια πανελ με τις LG. Μονο μερικες εχουν Sharp αλλα και παλι δεν δικαιολογειται η διαφορα στην τιμη με τους αλλους κατασκευαστες απο αυτο.-bye-

Η Philips ουσιαστικα πουλαει ακριβα το ambilight και την προηγμενη επεξεργασια εικονας ειτε λεγεται Pixel Perfect ειτε οτιδηποτε αλλο αλλα εως τωρα ουτε σε αυτον τον τομεα ηταν μπροστα απο τον ανταγωνισμο.

Ισως τα πραγματα να αλλαξουν με τα νεα μοντελα. Θα το μαθουμε συντομα.

εγω που ειδα την 32PFL9603 στον κωτσοβολο δεν τρελαθηκα, και ενω νομιζα οτι μου αρεσει το καινουργιο design τελικα απο κοντα δεν μπορω να πω οτι μου αρεσε - και αυτο το εξωτερικο τζαμι στο πλαισιο με χαλαει και ενω πηγαινα για philips 47PFL9603 τωρα παω μαλλον για ΖF355 στις 52" (μαλλον εκει παω) η 46"Χ3500 πανω κατω στα ιδια λεφτα...

:fahne90:

δεν νομιζω οτι μπορει καποιος να ανταγωνιστει τον Ιαπωνα οσα μπιχλιμπιδια και να βαλει πανω.

καλησπέρα οποιος θελει ας με δόση τα φωτα του!!!
ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΆΣΩ HD DEMO FREE 2-3 σελίδες που υπαρχουν!!!ευχαρηστο!!!

Απάντηση: Re: philips new lcd 2008

Φίλε Μάνο νομίζω πως βρήκα την επόμενη τηλεόραση σου -bye-

7άρα στις 42'' με 100Hz και PixelPlus3:

42PFL7423 (και pdf με τα τεχνικά χαρακτηριστικά)

Υπάρχει και η 42PFL7433 αλλά δεν κατάφερα να διακρίνω καμία διαφορά στα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Ας μας εξηγήσει κάποιος τον λόγο για να βγάλει και άλλη σειρά η PHILIPS (7423) έχω χάσει την μπάλααααααααααααααα

Γιατί έχει και ethernet. :p
Το καλό είναι ότι υπάρχει και έκδοση με HD δέκτη στην 7433. Τιμή να δουμε.