philips new lcd 2008

Το ζήτημα είναι ότι γράφει 98 και εμείς έχουμε 12 και 10 από ότι ξέρω. Δεν μπορώ να βρω τίποτα για εμάς. :(

Δεν εχουνε διαφορα απλα σε ελλαδα ερχετε 12 και 10 ειναι η εκδοση λογισμικου σε καμια εμβομαδα ολα τα νεα μοντελα της PHIL θα ειναι στο επισημο ελληνικο

To link δεν μου το έδωσες. Πάντως από ότι κατάλαβα δεν είναι για την 42, αλλά για την 37.

Mανο 7403D που θα ερθει στη ελλαδα θα ειναι πιο οικονομικο MODELO 42PFL7403D/27 αυτη ισος να την φερουνε κοντα στης γιορτες 1/12 ισος

Μα η 27 είναι για NTSC και όχι για PAL. Με απλά λόγια δεν ισχύουν αυτά που λες.

Βρε Μανο σε εχω για γατα οκ μην το παρης στραβα ετσι μιλαω εγω οκ?
Η PHILIPS δεν κανει μονο για τη EURO LCD αρα πως θα πουληση εκτος ΕURO
ΕΧΕΙ 3 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΑΛΛΟ ΓΙΑ USA ΑΛΛO ENG AΛΛO GIA ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΚΡΑΤΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΤΡΙΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ...!ΓΙΑΥΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ Αν ενα modelo θα παει καλα στης 2 καλες αγορες το βγαζουν και σε εμας αλλα πολλυ αργοτερα απλα κανου ενα περιπου ειδιο για να μην υπαρχει ανταγονισμος ΤΟ αλλον ετεριον

Περίμενα την 32PFL9603D/10 με 100Hz και ήρθε τελικά χωρίς........:ADFADF1:

τι λετε ρε παιδια τωρα?

η 47PFL9603 δηλαδη δεν εχει 100Ηz?

στο site απο πανω δεν υπαρχει η 47"..

ΕΧΕΙ 3 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΑΛΛΟ ΓΙΑ USA ΑΛΛO ENG AΛΛO GIA ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΚΡΑΤΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΤΡΙΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ...!ΓΙΑΥΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ Αν ενα modelo θα παει καλα στης 2 καλες αγορες το βγαζουν και σε εμας αλλα πολλυ αργοτερα απλα κανου ενα περιπου ειδιο για να μην υπαρχει ανταγονισμος ΤΟ αλλον ετεριον

κατι τετοια και εχω αρχισει να τα παιρνω...μην παω προς χ3500..

Last edited:
Απάντηση: Re: philips new lcd 2008

τι λετε ρε παιδια τωρα?

η 47PFL9603 δηλαδη δεν εχει 100Ηz?

στο site απο πανω δεν υπαρχει η 47"..

κατι τετοια και εχω αρχισει να τα παιρνω...μην παω προς χ3500..

Βασιιιιιιίληηηηηη (vasdar), .....για έλα λίγο μέσα.....ένας κύριος σε ζητάει!!!!!!!!!!

Καλησπερα γιατι στο τελος θα βρω και το μπελα μου με της PHILIPS...θα σου πω
9703 ΚΑΙ Η 9603 ΕΙΝΑΙ τα 1" MODELA για τωρα . Eιχα πει και πιο επανω οτι η σελιδα που αφορα τη ελλαδα της PHIL. θα τα βαλη ολα τα νεα προιοντα μεσα MAIOY *9703 kai 9603 ειναι 100hz μονο η 32-9603 δεν ειναι

ευχαριστω παιδια, τωρα τουλαχιστον ξεκαθαρισε το πραμα..

Ποτε θα σκασουν οι 47"αρες 9χ03 ξερουμε καθολου ??:FSGSFGS4:

Σχετικά με την 32PFL9603.

• Φοράει πάνελ FullHD
  • Το πάνελ δεν έχει 100Hz
  • Δεν υπάρχει μοντέλο της LG στις 32'' με FullHD πάνελ
  • Το πρώτο FullHD πάνελ στις 32'' το φοράει η Sharp X20

Ερώτημα: Μήπως η 32PFL9603 φοράει πάνελ της Sharp ?

Ερώτημα: Μήπως η 32PFL9603 φοράει πάνελ της Sharp ?

Mπορει και να φοραει της LG.

Kαι η Sony W4000 ειναι full HD αλλα στην επισημη σελιδα δεν υπαρχει ανακοινωση για τετοιο πανελ.

Mαλλον ενημερωνουν τα site αργοτερα.

Mπορει και να φοραει της LG.

Kαι η Sony W4000 ειναι full HD αλλα στην επισημη σελιδα δεν υπαρχει ανακοινωση για τετοιο πανελ.

Mαλλον ενημερωνουν τα site αργοτερα.

Μήπως και η Sony 32W4000 φοράει πάνελ της Sharp ? :D

Με τόσες αλλαξοπανελιές πρέπει να γίνουμε Πουαρό για να βγάλουμε άκρη.

Γιατί, ρε παιδιά, είπε κανείς ότι η Philips είναι κατασκευάστρια panel? Ή μήπως η SONY? Για χρόνια αγόραζαν και οι 2 από τη SAMSUNG (με μια προτεραιότητα της SONY...που έχει ρίξει και μερικά κεφαλαιάκια...). Όταν η PHILIPS βαρέθηκε να παίρνει ότι περισεύει έκανε τη σύμπραξη με την LG.. Όταν είδε ότι η σύμπραξη δεν πάει καλά βρήκε άλλους κατασκευαστές.. Είναι γνωστό ότι τα 1900αρια τα αγοράζει από τη SHARP, όπως και τα Plasma απο τη Fujitsu.. Η κάθε μία παραγγέλνει αυτά που χρειάζεται..στις προδιαγραφές που επιθυμεί.. για να προσαρμόσει τις δικές της τεχνικές και τεχνολογίες.. Δεν υπάρχει προς το παρόν, 32αρι HD για να τοποθετηθεί στη 32PFL9603 (στις αρχικές προδιαγραφές..στο 1ο leaflet..αναφερόταν ως 100Hz..)κυκλοφόρησε στα 50-θα γίνει προσεχώς 100..).
Μερικές φορές-νομίζω- πως "ψειρίζουμε τη μαϊμού"....

Καλημερα.Μηπως υπαρχει πληροφορηση για νεες phillips plasma;