Philips PFL9704 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Να ξερετε επισης οτι η γωνια θεασης ειναι σχετικα μικρη παρουσιαζοντας αλλιωση χρωματων

Φυσικά. Σε άλλες χώρες όμως... Εδώ δεν νομίζω... :flipout:

Αλλά και αύριο που θα ανοίξουν, σιγά μην έχουν κομμάτια. Αν είχαν θα αγόραζε μερικά η φιλιπς Ελλάς, να έχει και αυτή κανένα... :flipout:

Απάντηση: Re: Philips PFL9704 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Να ξερετε επισης οτι η γωνια θεασης ειναι σχετικα μικρη παρουσιαζοντας αλλιωση χρωματων

Μια εκτίμηση γωνίας (στο περίπου)???

Όταν λες 45 μοίρες, εννοείς 45 δεξιά και 45 αριστερά από την θέση θέασης 0 (συνολικά 90)...ή συνολικά 45 (22,5 αριστερά-δεξιά)??

Ειδα την 9704 πριν μερικες ημερες και ειλικρινα δεν μου γεμισε το ματι...ενταξει δεν λεω σε HD demo καλη ηταν αλλα στον χωρο του καταστηματος οι Samsung B750 και Β7000 ειχαν πολυ πιο εντυπωσιακη εικονα με καλυτερη κινηση...ασε που οι διαφορες με την 9664 ηταν μικρες...

Ειδα και την Cinema αλλα και την Aurea , αυτες καλυτερα να μην τις σχολιασω...

Σε ποιο κατάστημα την πέτυχες;;;
Γιατί ούτε υπάρχει, ούτε θα υπάρξει... Αναμένονται ελάχιστα κομμάτια αρχές Δεκέμβρη - τελικά μόνο στα χαρτιά κυκλοφορεί...

Γιατί ούτε υπάρχει, ούτε θα υπάρξει... Αναμένονται ελάχιστα κομμάτια αρχές Δεκέμβρη - τελικά μόνο στα χαρτιά κυκλοφορεί...

Και αυτοι απο το φορουμ που λενε οτι την αγορασαν?

Αν είχε τζάμι μπροστά, ήταν το νέο. Αν αντίθετα έβλεπες το πάνελ και το λεπτό πλαστικό γύρω του, το περσινό. Αν και τα 2 έπαιζαν άστα μα πάνε... :flipout:

Πάντως στο θέμα τις κίνησης είναι λίγο υποκειμενικά τα πράγματα. Μόλις διάβαζα αυτό:

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?p=1020559#post1020559

Μην πεφτεις θυμα του μαρκετινγκ (LED , dimming κτλ), αν θελεις να παρεις Philips παρε την 47PFL9664 , αλλιως σε πλασμα υπαρχει η 46G10 που κατα την γνωμη μου υπερτερει σε ολα της 9704...

Καλησπέρα,
Είμαι καινούργιος στο Forum και θα ήθελα να σας πληροφορήσω ότι παρήγγειλα την 40PFL9704 την Τετάρτη 19/11 και την παρέλαβα από υποκατάστημα της εταιρείας Σάββατο 21/11, επειδή υπήρχε διαθεσιμότητα.
Στάθηκα τυχερός γιατί γνωρίζω ότι υπάρχει πρόβλημα επαρκούς τροφοδοσίας της αγοράς με το συγκεκριμένο μοντέλο.
Περίμενα μήνες να κυκλοφορήσει και να το δω με τα μάτια μου σε λειτουργία και να παίξω μαζί του, πριν προβώ σε αγορά.
Κατά την ταπεινή μου γνώμη είναι η καλύτερη τηλεόραση της αγοράς.
Επίσης πρέπει να αναφέρω ότι τέλεια τηλεόραση σε όλους τους τομείς δεν υπάρχει, απλά η συγκεκριμένη είναι γενικά ανώτερη από όλες τις ανταγωνιστικές (plasma δεν εξέτασα γιατί δεν με ενδιέφερε).
Κάποιες ατέλειες που μπορεί κάποιος να εντοπίσει στην τηλεόραση στο "ράφι", τακτοποιούνται μέσω των κατάλληλων ρυθμίσεων.
Να τονίσω εδώ ότι το κριτήριο "Value For Money" δεν με απασχόλησε καθόλου.
Εάν κάποιος όμως την εξετάσει με αυτό το κριτήριο δεν θα την αγοράσει.
Εάν δεν τον απασχολεί τότε είναι "Βest Buy Indeed".
Καλή εβδομάδα σε όλους.

Με γεια φιλε και να την ευχαριστηθεις οσο περισσοτερο γινεται.
Αφου στα ματια σου ηταν η καλυτερη , καλα εκανες και την πηρες
-bye-

Καλορίζικη και από μένα! Να επισημάνω ότι τα προβλήματα διαθεσιμότητας που αναφέρω αφορούν τις 46 και τις 52 ίντσες. Για τις 40 ίντσες δεν έχω ρωτήσει, και από ότι φαίνεται υπάρχουν μερικές στην αγορά... -bye-