Philips PFL9704 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Αν και μερικώς σωστό για αυτούς που αγοράζουν τηλεόραση με "Υ", το halo effect δεν είναι αναμενόμενο όταν αγοράζει κανείς τηλεόραση με local dimming;

Εδω δεν μιλαμε για Halo αλλα για σχεδον μηδενικη γωνια θεασης , αλλο το ενα αλλο το αλλο...

Αραγε στις 46" και 52" υπαρχει το ιδιο προβλημα?

Εδω δεν μιλαμε για Halo αλλα για σχεδον μηδενικη γωνια θεασης , αλλο το ενα αλλο το αλλο...

Αραγε στις 46" και 52" υπαρχει το ιδιο προβλημα?
Υπαρχει πιστεψε με το ειδα με τα ματια μου προχτες σε μια 46 αρα.....σε σπιτι φιλου....

Γιάννη μπερδεύτηκες, αναφερόμουν στο youtube video για το halo effect στο πάτωμα. Οι γωνίες θέασης θα είναι ίδιες σε όλα τα μοντέλα, είναι κάτι που πάει πακέτο με τα sharp panel (μικρή αλλοίωση του χρώματος έχει και η 9731 - εμένα δεν με ενοχλεί).

Επίσης ενημερωτικά δεν μιλάμε για "σχεδον μηδενικη γωνια θεασης". Αν είσαι 2 μέτρα μακριά από την τηλεόραση και ένα μέτρο δεξιά/αριστερά, μιλάμε για 25 μοίρες.
(H εφαπτωμένη tan είναι η απέναντι κάθετη προς την προσκείμενη, άρα atan(1/2)=0.46 σε rad ~ ίσο με π/7 ~ 25 μοίρες - ελπίζω να τα θυμάμαι καλά - πάνε χρόνια :flipout:). Υπάρχουν πολλές LCD που στις 25 μοίρες δεν έχουν αλλοίωση χρωμάτων;

Συγνωμη αν εσυ εισαι ικανοποιημενος με 25 μοιρες σε μια τηλεοραση που εχει 2500 ευρω τοτε η γνωμη μου περιτευει...:D

Ουτε τα μονιτορ TN δεν εχουν τοσο χαλια γωνια παντως...

Αυτό να το εκλάβω ότι δεν υπάρχει LCD που να μην εμφανίζει αλλοίωση στην εικόνα στις 25 μοίρες;

Άμα έχει LED με local dimming, και είναι 46", ενδιαφέρομαι... -bye-
Εμένα πάλι η δικιά μου (sony x-brite σε vaio) δεν είναι τόσο ικανή...

Ξεχασες να γραψεις οτι πρεπει να λεει και Philips πανω....:D

Μη σε ανησυχεί, έχω αυτοκόλλητα σηματάκια. Έβαλα ένα σε μια παλαιότερη samsung, και αμέσως έδειξε καλύτερα... :flipout:

Ερώτηση...

Αντιμετωπίζω ένα προβληματάκι στην 9704.

Το τηλεκοντρόλ έχει τη δυνατότητα να ελέγχει κι άλλες συσκευές όπως DVD, ενισχυτή, κλπ, αφού ακολουθήσεις μια απλή διαδικασία με 4ψηφιους κωδικούς.Το πρόβλημα είναι ότι το μενού με τις διαθέσιμες μάρκες έχει ένα σωρό εταιρίες αλλά δεν αναφέρει καθόλου την ...ONKYO! και όπως θα καταλάβατε, έχω ενισχυτή onkyo και θα ήθελα ιδανικά να τον ελέγχω μέσω του control της tv. Ηθελα να ήξερα εκεί στην philips δεν έχουν υπόψιν τους την onkyo?... Τι να πω...

Anyway, αν έχει κάποιος φίλος κάποια ιδέα να δώσει θα είναι ευπρόσδεκτη.

Εαν έβαζες ένα αυτοκόλλητο άλλης μάρκας στον ενισχυτή ίσως ξεγελούσες το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης.