Philips PFL9704 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

...
Αντί αυτού, είδα φωτογραφίες που βγάζουν περισσότερα άστρα από ότι η κούρο. Δηλαδή, οι φωτογραφίες που μας έβαλες είναι σημαντικά καλύτερες από ότι εγώ περίμενα. Το οποίο με κάνει ακόμα πιο σκεπτικό σχετικά με το τι διαβάζουμε στο ίντερνετ (τα οποία δυστυχώς τα πιστεύουμε και καμιά φορά αναπαράγουμε άκριτα).

...

Γιωργο χθες καθισα και ειδα παλι τις σκηνες αυτές για να πιστοποιήσω αυτο που εγραψα παραπανω... πως στις φωτό
ειναι λογικό και αναμενόμενο τα αστρα και τα λευκα να ειναι "περισσότερο λευκά" απότι στη απεικονιση πραγματικου χρονου
στην οθόνη λογω στατικης επερκφωτισης απο τη μεση τιμή του φωτομετρου που σαφως επηρρεάζεται
απο το μεγαλο εμβαδον μαυρης οθόνης. Στη πραγματικη θέαση τα άστρα δεν ηταν τοσο λευκα ... φαντασου
1-2 κλικ υποφωτισμενα ... αλλα σαφως πιο λευκα απο τη φωτό που εβαλες εσυ...

(δεν χρειαζονται ευχαριστιες... ολοι φανταζομαι προσπαθουμε να αλληλοβοηθηθουμε με οποιον τροπο μπορει ο καθενας)

Last edited:
Αντί αυτού, είδα φωτογραφίες που βγάζουν περισσότερα άστρα από ότι η κούρο. Δηλαδή, οι φωτογραφίες που μας έβαλες είναι σημαντικά καλύτερες από ότι εγώ περίμενα. Το οποίο με κάνει ακόμα πιο σκεπτικό σχετικά με το τι διαβάζουμε στο ίντερνετ (τα οποία δυστυχώς τα πιστεύουμε και καμιά φορά αναπαράγουμε άκριτα).

Μηπως ειναι το νεο συστημα "Star Perfect" της Philips που υπολογιζει και αναπαριστα διπλασια αστρα απο οσα υπαρχουν κανονικα?

ΥΓ1. Μου αρεσει που μια φωτογραφια αρκει για την 9704 που εκτοξευεται πανω απο τα επιπεδα Pionneer Kuro...

ΥΓ2.

"Ακόμα δεν τον είδαμε, Γιάννη τον βαφτίσαμε;"

Βιάζεστε νομίζω...

http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1134986&postcount=61

Μηπως ειναι το νεο συστημα "Star Perfect" της Philips που υπολογιζει και αναπαριστα διπλασια αστρα απο οσα υπαρχουν κανονικα?

ΥΓ1. Μου αρεσει που μια φωτογραφια αρκει για την 9704 που εκτοξευεται πανω απο τα επιπεδα Pionneer Kuro...

ΥΓ2.
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1134986&postcount=61

Εγώ δεν έκανα γενίκευση, και δεν έκανα και κάποια εκτόξευση. Εγώ απλά επισημαίνω τι βλέπω. Αναφέρομαι στα άστρα που βρίσκονται στο μέσο της οθόνης, στο πάνω μέρος, ανάμεσα στο σύννεφο. Αυτά ούτε κατά διάνοια δεν εμφανίζονται στην φωτογραφία που έχουμε από κούρο. Οπότε χρειαζόμαστε μια φωτογραφία καλύτερη από αυτή που έχουμε από κούρο (ή πανασόνικ :flipout:).
Εσύ δεν τις βλέπεις αυτές τις διαφορές;

Εδώ δεν κάνουμε συγκριτικό για να βγάλουμε ποια είναι καλύτερη (για αυτό πρέπει να βάλουμε τις 2 τηλεοράσεις να παίζουν σε άμεση αντιπαράθεση).
Προσπαθούμε να δούμε αν αυτό που ακούγεται περί προβλήματος στο shadow detail είναι αληθές. Μια πρώτη ένδειξη ότι τα καμένα λευκά και τα καμμένα μαύρα είναι FUD την είχαμε από το γρήγορο τέστ που έκανα στην έκθεση (με πάττερνς φυσικά που καμιά φορά απέχουν από αυτό που θα βλέπουμε σε κανονική θέαση), και οι τρέχουσες φωτογραφίες είναι μια ακόμα ένδειξη.
Και απλά είπα ότι πρέπει να είμαι σκεπτικοί στο τι διαβάζουμε δεξιά και αριστερά...

Όσο για τα αστειάκια, keep going. Εγώ τα βρίσκω διασκεδαστικά. :ernaehrung004:
Να χωρίσουμε την κατηγορία των LED σε "αστροφάγες" και "star perfect"; :flipout:

Τελικα γιατι τα αστρα εγιναν υπερκαινοφανεις?

Φταιει η καμερα η η τηλεοραση?

Γιάννη είναι λόγο philips, που όλα της είναι στο "υπερ": υπερ-τιμημένες, υπερ-επεξεργασμένες, υπερ-οξυτηταρισμένες, υπερ-μπιχλιμπιδιαρισμένες, υπερ-κορεσμένες, κλπ. Περίμενες τα αστέρια να είναι απλά αστέρια; Και αυτά υπερ γίνονται... :flipout:

Παιδια ... το ξαναλεω... ειναι ανεφαρμοστο να κρινονται HD-TV απο φωτογραφιες 1280Χ960 στα ~270ΚΒ
με φωτομετρησεις απο φωτογραφικες μηχανες... Απλα μια ιδεα παιρνουμε ...και αυτη πρεπει να φιλτραρεται.

Yperion εγω ξερω οτι ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο αυτο που αγορασα για τα δικα μου γουστα. Βλεπω να δημοσιευονται
σημαντικα cloudings απο τις τοσο παινεμενες SAMSUNG και LG... και θεωρω τον εαυτο μου απολυτα τυχερο που δεν
αγορασα μια τετοια τηλεοραση που θα την πετουσα απο το παραθυρο κυριολεκτικα μιας και δεν αγοραζω
με τιποτε πλασμα μιας και δεν θα αντεχα το καψιμο πιξελς απο τη κακη χρηση στο σπιτι μου.

Ο καθενας εχει τις αποψεις του... τι να κανουμε... αλλα ας μην κοροιδευμε τους αλλους για τις αποψεις τους
δεν ειναι και τοσο ευγενικό... ασε που μπορει να οδηγησει μελη εκτος φορουμ... γιατι να μενει καποιος
σε ενα φορουμ ..? οταν εισπρατει ειρωνιες αντι για απλες διαφωνίες.. Προσωπικά εφαγα καποιες
ωρες για να ανεβασω καποιες φωτό απο τη 9704 και δεν σου κρυβω οτι καποιες απο αυτες ηταν ξενυχτι
για να μην ενοχλησω την οικογενεια μου ... και ολο αυτο για να βοηθησω το φορουμ και τους φιλους εδω που ζητουσαν πληροσφορηση

εεεε δεν ειναι και το καλυτερο να εισπρατω ειρωνια... νομιζω..?

Παρεξηγηση δεν σε ειρωνευτηκα ουτε ειχα τετοια διαθεση, και αυτα που γραφω παραπανω απαντηση στον Γιωργο (υπο μορφη χιουμορ) ηταν...:ernaehrung004:

ok δεκτόν... ακομα μια αποδειξη οτι το ιντερνετ ποτε δεν θα αντικαταστησει τη ζωσα επικοινωνια
οπου οι πραγματικες διαθεσεις δεν "παγωνουν" και δεν "παραμορφωνονται" απο μια ψυχρή οθονη και ενα ακαμπτο πληκτρολογιο...

Παντως δεν εχω προβλημα να ζητησω συγνωμη...

Αν και το μεγαλυτερο συγνωμη το οφειλω στον Γιωργο που τον δουλευω συνεχεια λογω της εμμονης του με τις Philips...:D:BDGBGDB55:

ΥΓ. Γιωργο εσυ μην μασας παντως...:a0210:

Αν και το μεγαλυτερο συγνωμη το οφειλω στον Γιωργο που τον δουλευω συνεχεια λογω της εμμονης του με τις Philips...:D:BDGBGDB55:

Το θεμα έληξε αγαπητε Γιαννη... αν και δεν εχει άδικο να εχει εμμονη με τη PHILIPS ... αφου τον ευχαριστει αυτο που βλέπει...;)

Σημασια εχει πανω απόλα ... οταν αραζεις στον καναπε σου να ευχαριστιεται η δικη σου ψυχη ... οχι του φιλου συνφορουμιτη...
που συμφωνησε με την επιλογη σου... :smile:

Ε, καλά δεν έχω και εμμονή. Όταν το προϊόν δεν είναι καλό, δεν είναι καλό ανεξαρτήτως μάρκας. Αν ή 9704 είχε καμένα λευκά ή μαύρα, δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να το αποδεχτώ. Αλλά όταν δεν τα βλέπω, πώς να τα αποδεχτώ;

ΥΓ. Γιωργο εσυ μην μασας παντως...:a0210:

Αφού είπαμε, εγώ δεν παρεξηγιέμαι... :a0210:
Όσο για την philips, τιμή της που ασχολούμαστε μαζί της... :flipout:

Παιδιά καλημέρα, μια ερώτηση να κάνω..
Υπάρχει κανείς που να είναι κάτοχος της τηλεόρασης και να χρησιμοποιεί το DLNA για να κάνει streaming βίντεο η μουσική από τον υπολογιστή του?
Ευχαριστώ

Re: Απάντηση: Philips PFL9704 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Επειδή υπάρχει θέμα, αλλά κανείς δεν μπαίνει στον κόπο να ανοίξει το Ευρετήριο νημάτων τηλεοράσεων σας μεταφέρω τα post που αφορούν την 9705 στο Philips PFL9705 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Δικαιολογημένη η γκρίνια σου Χρήστο. I apologize.........

Μόλις αγόρασα την 40PFL9704!

Ο serial αρχίζει από VN2B και έχει το 223L πάνελ!
Την περιμένω να μου τη φέρουν αργότερα, αύριο οι πρώτες εντυπώσεις! -bye-

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε μου Υπερίωνα (για όλα)!
Βεβαίως και θα σας γράψω τις εντυπώσεις μου συγκριτικά με την V10 (η οποία περιττό να πω, πως πλέον μετά από κάποιους μήνες λειτουργίας πετάει!!!)
Χτες λόγω κούρασης και έλλειψης χρόνου είδα μόνο τηλεοπτικό σήμα στην 9704.
Πρέπει να πω ότι ήταν μια εξαιρετικά ευχάριστη έκπληξη! Έχω πολύ καλό σήμα (αναλογικό, η Digea θα εκπέμψει στα Γιάννενα σε καμιά 50 χρόνια :slapface:) στην περιοχή που μένω αλλά δεν περίμενα τόσο καλή απόδοση... Βέβαια βγάζει στη φόρα όλα τα άπλυτα: πχ την χαμηλότερη ποιότητα/ψιλοθολούρα των κρατικών καναλιών...
Εξαιρετικά θετική εντύπωση μου έκανε το ambilight. Κάνει πολύ ξεκούραστη την θέαση και σου δίνει την αίσθηση ότι η εικόνα είναι μεγαλύτερη (αυτό μάλιστα μου το είπε και ο πατέρας μου ο οποίος ούτε είχε ξαναδεί ούτε είχε ξανακούσει για ambilight χωρίς να του έχω εξηγήσει τι είναι "αυτό")
Τα ουσιαστικά (εντυπώσεις) σε λίγες ημέρες. Πάντως το σίγουρο είναι ότι το μαύρο ξεσκίζει! Μαύρο!

Μεγεία και από μένα! Καλορίζικη... -bye-
Να περιμένουμε μια σύγκριση σε τηλεοπτικό μεταξύ φίλιπς/πανασόνικ, μιας και έχεις και τις 2; :blush:
Αν μπορούσες να βάλεις και μερικές φωτογραφίες...

Στον χειρισμό της κίνησης, πώς τα πάει η 9704;