Philips PFL9705 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Τελικα δεν ειναι ολοι οι κατοχοι Philips ασχετοι οπως νομιζα.:flipout:

ΥΓ. Πλακα κανω χωρις παρεξηγηση για τους υπολοιπους...

Σε παρακαλώ, μην μου αλλάζεις κατηγορία. Προτιμώ να είμαι ο άσχετος, τρελός του χωριού! :flipout:
Βολεύει, μπορώ να λέω ότι θέλω... :BDGBGDB55:

Και με την βοήθεια του WD στα 60i: το motion resolution test του APDC στα 18.5 ppf:

IMG_5537.jpg

Και λεπτομέρεια:

IMG_5545.jpg

Οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες στο 1/400, αφού και η ΤV μπορεί να φτάσει τόσο. Και πάλι με την επιλογή cinema, με default ρυθμίσεις. Σε αυτές το DNM είναι κλειστό, και μόνο το scanning backlight είναι ανοιχτό.

Δοκίμασα να ανοίξω το DNM, και οπτικά δεν είδα καμιά διαφορά. Δοκίμασα να κλείσω και το scanning backlight και είδα σοβαρή διαφορά, η θολούρα πήγαινε σύννεφο. Το scanning backlight δουλεύει και συνεισφέρει σοβαρά στο αποτέλεσμα.

Σχετικά με το πόσες γραμμές πιάνει, από τις φωτογραφίες στα 1/400 φαίνονται καθαρά όλες οι γραμμές μέχρι το τέλος. Όμως έτσι όπως το κοίταζα εγώ, με το μάτι να μαζεύει το αθροιστικό LCD trailing, δεν θα έβαζα πάνω από 750-800 γραμμές.

Και με την βοήθεια του WD στα 60i: το motion resolution test του APDC στα 18.5 ppf:

Ξέχασα να αναφέρω ότι έπαιξα απευθείας το m2ts από το δίσκο bluray - δεν έγινε κάποια μετατροπή στο αρχείο - το παίζει το WD (το παλιό) όπως είναι.

Επίσης, επιβεβαιώνω ότι η φίλιπς εξακολουθεί να υποστηρίζει pass-through DD/DTS από την SPDIF έξοδό της (τύπου Cinch), και όπως πάντα με την κατάλληλη καθυστέρηση για τον άψογο συγχρονισμό ήχου εικόνας για παλιούς ενισχυτές (όπως ο δικός μου). :flipout:

WD παλιό -> HDMI -> 9705 -> SPDIF -> παλιός ενισχυτής και καθάρισα...

Επίσης, εξακολουθεί να αναπαράγει DD από μόνη της, και εξακολουθεί να ΜΗΝ αναπαράγει DTS από μόνη της...
Η αναλογική έξοδο ήχου εξαφανίστηκε. Ευτυχώς βγάζει τον ήχο της τηλεόρασης στην SPDIF έξοδο... Αλλά δεν παύει να είναι ένα μείον...

Toν media player της τηλεόρασης, δεν τον δοκίμασες, Γιώργο;

Ενδεχομένως να μην χρειάζεσαι το WDTV με την 9705...

Λίγο υψηλό δεν είναι το μαύρο, για local dimming; :chinscratch:

Γιάννη, τελικά ανακάλυψα ότι φταίει η προκαθορισμένη τιμή τη φωτεινότητας (50) για αυτό. Μειώνοντάς την μειώνεται και η στάθμη του μαύρου, χωρίς να επηρεάζεται η στάθμη του λευκού. Με το μάτι μου αρέσει η θέση 35, ζωντανεύει η εικόνα. Όμως δεν ξέρω τι γίνεται με το shadow detail στην θέση 35, πρέπει να βρω τρόπο να βάλω στην σωστή θέση φωτεινότητα/αντίθεση χωρίς να σβήσω το local dimming. Κάτι θα σκεφτώ... :flipout:

Toν media player της τηλεόρασης, δεν τον δοκίμασες, Γιώργο;

Ενδεχομένως να μην χρειάζεσαι το WDTV με την 9705...

Όχι. Φαντάζομαι ότι θα είναι λίγο δευτερό-τριτος... Λες να κάνω το πείραμα;; :flipout:

Πάντως το τεστ του APDC εξακολουθεί να μην παίζει από το PC. Περίεργο...
Βλέπω de-interlacing artifacts και γενικά δεν βλέπεται το αποτέλεσμα. Μάλλον πέφτει βαρύ για το 780G...

Γιάννη, τελικά ανακάλυψα ότι φταίει η προκαθορισμένη τιμή τη φωτεινότητας (50) για αυτό. Μειώνοντάς την μειώνεται και η στάθμη του μαύρου, χωρίς να επηρεάζεται η στάθμη του λευκού. Με το μάτι μου αρέσει η θέση 35, ζωντανεύει η εικόνα. Όμως δεν ξέρω τι γίνεται με το shadow detail στην θέση 35, πρέπει να βρω τρόπο να βάλω στην σωστή θέση φωτεινότητα/αντίθεση χωρίς να σβήσω το local dimming. Κάτι θα σκεφτώ... :flipout:

Τα πρώτα patternάκια του basic setup από το AVS HD709, πιστεύω θα σε βοηθήσουν σε αυτό...

Τα πρώτα patternάκια του basic setup από το AVS HD709, πιστεύω θα σε βοηθήσουν σε αυτό...

Μου αρέσει πολύ αυτό:
IMG_5437.jpg

Επειδή έχει όλες τις στάθμες 1-28, και αμέσως καταλαβαίνεις τι γίνεται. Αλλά το άτιμο το local dimming μου το σβήνει εντελώς, και με τα νούμερα μέσα αλλοιώνονται τα τετράγωνα...

Πάντως η διαφήμιση του Milner είναι χάλια στην 9705. Όλη η διαφήμιση είναι ένα συνεχόμενο panning της κάμερας. Τι δείχνει η 9705;
Κανονικά για 1 sec, μετά η ομαλή κίνηση διακόπτεται για 0.2-0.3 sec και δείχνει με σπασίματα, και μετά πάλι ομαλή για 1 sec. Όλο αυτό επαναλαμβάνεται μέχρι να τελειώσει. Σαν να παθαίνει λόξιγκα το DNM... :flipout:

Μερικές φορές το παθαίνει και με τους υπότιτλους. Μέχρι να καταλάβει ότι κάτι κινείται σε κάποιο μέρος της οθόνης οι υπότιτλοι έχουν καλύψει το 1/3 της οθόνης...

Παίδες, παρελαβα!!!

Τωρα πρεπει να βρω ελευθερο χρονο να την στησω.
Petasis, εχει βγαλει ακρη με τα settings εικονας?
Αν ναι, θα σε παρακαλουσα σαν πιο ειδικος να μας βοηθησεις να την σεταρουμε σωστα.

Την Τριτη, παραλαμβανει και ο christos_a.

Την έστησες να μας πεις εντυπώσεις;

Πάντως η διαφήμιση του Milner είναι χάλια στην 9705. Όλη η διαφήμιση είναι ένα συνεχόμενο panning της κάμερας. Τι δείχνει η 9705;
Κανονικά για 1 sec, μετά η ομαλή κίνηση διακόπτεται για 0.2-0.3 sec και δείχνει με σπασίματα, και μετά πάλι ομαλή για 1 sec. Όλο αυτό επαναλαμβάνεται μέχρι να τελειώσει. Σαν να παθαίνει λόξιγκα το DNM... :flipout:

Μερικές φορές το παθαίνει και με τους υπότιτλους. Μέχρι να καταλάβει ότι κάτι κινείται σε κάποιο μέρος της οθόνης οι υπότιτλοι έχουν καλύψει το 1/3 της οθόνης...

Ωραία πράγματα ακούω.:firstprize:

Τελικά δεν βλέπω να αγοράζει κανείς άλλος την 9705...ήδη έχουν αρχίσει να ακυρώνονται παραγγελίες.:flipout:

Τι να πει,μ' αυτά που έχει (έχουμε) διαβάσει,πιθανά να την
έχει βάλει Χρυσή Ευκαιρία για "σπρώξιμο"....... :flipout:
Άσχετo : Γιώργο ποιά η ελάχιστη (χωρίς ζαλάδα) απόσταση που
παρακολουθείς DIGEA στην 46αρα σου ??

Re: Απάντηση: Philips PFL9705 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Τι να πει,μ' αυτά που έχει (έχουμε) διαβάσει,πιθανά να την
έχει βάλει Χρυσή Ευκαιρία για "σπρώξιμο"....... :flipout:
Άσχετo : Γιώργο ποιά η ελάχιστη (χωρίς ζαλάδα) απόσταση που
παρακολουθείς DIGEA στην 46αρα σου ??

Κανονικά για 1 sec, μετά η ομαλή κίνηση διακόπτεται για 0.2-0.3 sec και δείχνει με σπασίματα, και μετά πάλι ομαλή για 1 sec.

Μαλλον ζαλαδα απο οποιαδηποτε αποσταση.:flipout: