Philips PFL9705 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Αφου γελας εσυ που εδωσες και τα 2,500 και το παιρνεις για αστειο παλι καλα.-bye-

Ε, δεν είναι και τόσο τραγικό. Έχω πετύχει και χειρότερο: να πηγαίνει η μισή εικόνα αριστερά κάτω και η μισή δεξιά πάνω. 3D up/down ένα πράγμα... :grinning-smiley-043

Κάτι δεν κάνουν καλά στο initialisation. Θέμα firmware καθαρά.
Αλλά πια άλλη τηλεόραση κάνει και για χριστουγεννιάτικο δέντρο; Όχι πες μου... :flipout:
Λαμπάκια πίσω, λαμπάκια μπρος... Μια γιρλάντα λείπει, και έτοιμο... :BDGBGDB55:

Και η δικια μου το εκανε στην αρχη οταν την ανοιγα, αλλα μετα την εγκατασταση του firmware (000.075.060.001) δεν το ξαναειδα.

Θα το ξαναδείς, μην ανησυχείς.... Και εγώ αυτό έχω από την 2η μέρα που την παρέλαβα... Αν είσαι τυχερός θα δεις και το φαινόμενο "κουλοχέρης"... -bye-

Λίστα κατόχων δεν θα φτιάξουμε στο νήμα; Πρέπει να είμαστε 3-4, σωστά;

Απάντηση: Re: Philips PFL9705 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Θα το ξαναδείς, μην ανησυχείς.... Και εγώ αυτό έχω από την 2η μέρα που την παρέλαβα... Αν είσαι τυχερός θα δεις και το φαινόμενο "κουλοχέρης"... -bye-

Λίστα κατόχων δεν θα φτιάξουμε στο νήμα; Πρέπει να είμαστε 3-4, σωστά;

Και δεν βλέπω να γίνεστε παραπάνω
με αυτά που-συνεχώς-μας "βομβαρδίζεις"
αγαπητέ petasis....... :chinscratch:
YΓ. Απορώ πως μπορείς και αυτοσαρκάζεις
έχοντας δώσει 2300.......

Μην σου κανουν εντυπωση , εχουν αναφερθει πολυ χειροτερα για αλλες Philips παλιοτερα.

ΗDMI που μια δουλευαν την αλλη δεν δουλευαν , ambilight που αναβε και εσβηνε μονο του , καναλια που αλλαζαν μονα τους , οριζοντιες και καθετες γραμμες κτλ.

Το παραξενο ειναι οτι η σειρα 9 αντι να ειναι καλυτερη παντα ειχε περισσοτερα κουσουρια απο τις υπολοιπες. Λογω πιο πολυπλοκου software μαλλον.

Και το video απο το youtube τι ειναι τοτε?

Το video που ειχε ανεβασει ο αλλος στο Γερμανικο forum?

Αυτα που ακους τωρα δεν ειναι τιποτα. Στο παρελθον εχουν γινει πολυ χειροτερα.

Οι προγραμματιστες της Philips εχουν μαλλον τελειωσει το ΤΕΙ Πειραια.:BDGBGDB55:

Τοσα bugs σε ολα τα μοντελα δεν εξηγειται αλλιως.

Μπα... Για ιδιωτικό ΙΕΚ του κόβω... :flipout:

Re: Απάντηση: Re: Philips PFL9705 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Και δεν βλέπω να γίνεστε παραπάνω
με αυτά που-συνεχώς-μας "βομβαρδίζεις"
αγαπητέ petasis....... :chinscratch:
YΓ. Απορώ πως μπορείς και αυτοσαρκάζεις
έχοντας δώσει 2300.......

Α, εγώ ότι βλέπω λέω. Για τα εύκολα και τα καλά έχουμε τα reviews... :BDGBGDB55:

Re: Απάντηση: Philips PFL9705 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Λέτε να πετάει "φιδιές" ο petasis,για να κοιμίσει
και ησυχάσει τον "εχθρό" ???:huh2:

Μα αυτό είναι το νόημα του συγκριτικού: να παίζουν και οι 3 ταυτόχρονα, για να φανεί η αλήθεια. Και φαντάζομαι η εικόνα είναι αμείλικτη: θα δείξει την αλήθεια όποια και αν είναι αυτή, κάνοντας τα λόγια περιττά...
Πώς να κοιμήσεις τον εχθρό, αν μιλάμε για κορυφαίους εκπροσώπους της τεχνολογίας πλάσμα; -bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Philips PFL9705 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Α, εγώ ότι βλέπω λέω. Για τα εύκολα και τα καλά έχουμε τα reviews... :BDGBGDB55:

Συμφωνώ-όπως κι άλλα μέλη-πως λες ότι βλέπεις.Αντικειμενικά και αμερόληπτα.
Η απορία μου είναι ως προς το πως(κυνικά) σαρκάζεις και "γελειοποιείς" τις συσκευές σου (U20-9705),και-συνεπώς-εσένα τον ίδιο που τις χρυσοπλήρωσε...:huh2:
Εγώ π.χ. στη θέση σου,θα παραδεχόμουν δημόσια,μεν,ότι αγόρασα
"πατάτα",θα την είχα όμως,δε,καταχωρήσει ήδη στις αγγελίες προς πώληση...:nounder:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Philips PFL9705 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Η απορία μου είναι ως προς το πως(κυνικά) σαρκάζεις και "γελειοποιείς" τις συσκευές σου (U20-9705),και-συνεπώς-εσένα τον ίδιο που τις χρυσοπλήρωσε...:huh2:
"πατάτα",θα την είχα όμως,δε,καταχωρήσει ήδη στις αγγελίες προς πώληση...:nounder:

Ή θα την είχα,ήδη, "δωρίσει" στον πατέρα-παππού-πεθερό,
ψάχνοντας (πιο σοφά,πλέον) την επόμενη.....:flipout:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Philips PFL9705 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Υπερεκτιμημένη μπορεί να είναι, πατάτα δεν είναι σίγουρα.

Είπαμε είναι λαμπατέρ.:flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Philips PFL9705 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχ

Υπερεκτιμημένη μπορεί να είναι, πατάτα δεν είναι σίγουρα.

Είπαμε είναι λαμπατέρ.:flipout:

Από την μέρα εγκαινίων της, ο petasis (τίμια και αμερόληπτα,προς τιμή του)
δεν έχει αναφέρει κάτι το θετικό,πάνω της.......
Ούτε ο Μάνος,επίσης,ούτε.......
Απορώ πως την κατεβάζει για τεστ.
ΥΓ. Εκτός κι αν του αρέσουν οι εκπλήξεις,και μας ετοιμάζει μία......:flipout::flipout:

Έχει θετικά και θα τα δούμε το Σάββατο. Δεν νομίζω να είναι καλύτερη από την VT αλλά θα ρίχνει σε άλλες LCD σίγουρα.
Ο petasis πάντα εστιάζει στα αρνητικά αφού αυτά έχουν περισσότερο ενδιαφέρων.
Υ.Γ Μακάρι να είχαμε και καμία Toshiba.