Yperion
AVClub Fanatic
Πόσες φορές έχετε ανοίξει την τηλεόραση σε mode Christmas Tree;
Αφου γελας εσυ που εδωσες και τα 2,500 και το παιρνεις για αστειο παλι καλα.
Πόσες φορές έχετε ανοίξει την τηλεόραση σε mode Christmas Tree;
@petasis: To calibration έγινε;
Αφου γελας εσυ που εδωσες και τα 2,500 και το παιρνεις για αστειο παλι καλα.![]()
Πόσες φορές έχετε ανοίξει την τηλεόραση σε mode Christmas Tree;![]()
Και η δικια μου το εκανε στην αρχη οταν την ανοιγα, αλλα μετα την εγκατασταση του firmware (000.075.060.001) δεν το ξαναειδα.
Θα το ξαναδείς, μην ανησυχείς.... Και εγώ αυτό έχω από την 2η μέρα που την παρέλαβα... Αν είσαι τυχερός θα δεις και το φαινόμενο "κουλοχέρης"...
Λίστα κατόχων δεν θα φτιάξουμε στο νήμα; Πρέπει να είμαστε 3-4, σωστά;
Οι προγραμματιστες της Philips εχουν μαλλον τελειωσει το ΤΕΙ Πειραια.:BDGBGDB55:
Τοσα bugs σε ολα τα μοντελα δεν εξηγειται αλλιως.
Και δεν βλέπω να γίνεστε παραπάνω
με αυτά που-συνεχώς-μας "βομβαρδίζεις"
αγαπητέ petasis....... :chinscratch:
YΓ. Απορώ πως μπορείς και αυτοσαρκάζεις
έχοντας δώσει 2300.......
Λέτε να πετάει "φιδιές" ο petasis,για να κοιμίσει
και ησυχάσει τον "εχθρό" ???:huh2:
Α, εγώ ότι βλέπω λέω. Για τα εύκολα και τα καλά έχουμε τα reviews... :BDGBGDB55:
Συμφωνώ-όπως κι άλλα μέλη-πως λες ότι βλέπεις.Αντικειμενικά και αμερόληπτα.
Η απορία μου είναι ως προς το πως(κυνικά) σαρκάζεις και "γελειοποιείς" τις συσκευές σου (U20-9705),και-συνεπώς-εσένα τον ίδιο που τις χρυσοπλήρωσε...:huh2:
Εγώ π.χ. στη θέση σου,θα παραδεχόμουν δημόσια,μεν,ότι αγόρασα
"πατάτα",θα την είχα όμως,δε,καταχωρήσει ήδη στις αγγελίες προς πώληση...:nounder:
Συμφωνώ-όπως κι άλλα μέλη-πως λες ότι βλέπεις.Αντικειμενικά και αμερόληπτα.
Η απορία μου είναι ως προς το πως(κυνικά) σαρκάζεις και "γελειοποιείς" τις συσκευές σου (U20-9705),και-συνεπώς-εσένα τον ίδιο που τις χρυσοπλήρωσε...:huh2:
Εγώ π.χ. στη θέση σου,θα παραδεχόμουν δημόσια,μεν,ότι αγόρασα
"πατάτα",θα την είχα όμως,δε,καταχωρήσει ήδη στις αγγελίες προς πώληση...:nounder:
Υπερεκτιμημένη μπορεί να είναι, πατάτα δεν είναι σίγουρα.
Είπαμε είναι λαμπατέρ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.