Philips PFL9705 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: Philips PFL9705 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Έχει θετικά και θα τα δούμε το Σάββατο. Δεν νομίζω να είναι καλύτερη από την VT αλλά θα ρίχνει σε άλλες LCD σίγουρα.
Ο petasis πάντα εστιάζει στα αρνητικά αφού αυτά έχουν περισσότερο ενδιαφέρων.
Υ.Γ Μακάρι να είχαμε και καμία Toshiba.

Για μένα,πάντως,τα όποια θετικά "ακυρώνονται" αν
δω το καταπράσινο τεραίν ποδοσφαίρου να φλασάρει
λαμπιρίζοντας σαν strobo-light disco 80s .......:flipout:

ΥΓ. Πιο εύκολα αποδέχομαι IR στάμπα "ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ-ΟΦΗ 5-1"
ενώ παρακολουθώ τελικό champions league, παρά το
christmas mode την 9705.....:tdown:

Re: Απάντηση: Re: Philips PFL9705 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Η πλακα ειναι οτι και η Sony HX900 εχει πανελ και οδηγους Sharp.

Αν αρχισει και αυτη τους "κουλοχερηδες" και τα "λαμπιονια" εκει να δεις γελια.-bye-

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Philips PFL9705 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Συμφωνώ-όπως κι άλλα μέλη-πως λες ότι βλέπεις.Αντικειμενικά και αμερόληπτα.
Η απορία μου είναι ως προς το πως(κυνικά) σαρκάζεις και "γελειοποιείς" τις συσκευές σου (U20-9705),και-συνεπώς-εσένα τον ίδιο που τις χρυσοπλήρωσε...:huh2:
Εγώ π.χ. στη θέση σου,θα παραδεχόμουν δημόσια,μεν,ότι αγόρασα
"πατάτα",θα την είχα όμως,δε,καταχωρήσει ήδη στις αγγελίες προς πώληση...:nounder:

Βασικά μου αρέσει να εστιάζω στα αρνητικά (τα θετικά και τις αγιογραφίες μπορούμε να τα διαβάσουμε και αλλού, δεν χρειάζεται να σπαταλάω χρόνο να γράφω τα ίδια), και είναι επόμενο αφού είμαι και κάτοχος να βλέπω αρκετά από αυτά, αφού δεν είμαι ο περιστασιακός reviewer που θα την δει μερικές να παίζει... πάττερν.

Μετά, δεν νομίζω ότι το αν κάνεις μια κακή αγορά σε χαρακτηρίζει σαν άνθρωπο. Είναι απλά μια κακή αγορά. Εγώ στην U20 ποντάρισα στην εμπειρία από την περυσινή U10. Έπαιξα και έχασα. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα είχε το IFC του αυτοκόλλητου. Όμως τώρα την αγόρασα, και την έβαλα σε μια θέση που δεν με νοιάζει και πολύ πως παίζει - και θα δείχνει πάντα τηλεοπτικό. Ήταν λίγο αναγκαστική αγορά, αλλά μέρος της αντίδρασης μπορεί να οφείλεται και στα όσα θετικά-θριαμβευτικά-κορυφαία-καλύτερα-από-όποια-LCD είχα διαβάσει εδώ. Οπότε οι απαιτήσεις ήταν ανεβασμένες, και το σοκ όταν είδα τι αγόρασα πραγματικά μεγαλύτερο. Ειδικά θέμα στην κίνηση δεν περίμενα με τίποτα...

Τώρα ερχόμαστε στην 9705. Δεν την θεωρώ κακή τηλεόραση, αλλά στα 2300 ευρώ έχω απαιτήσεις. Περιμένω το τέλειο. Αν και δεν υπάρχει, εγώ θέλω να συνεχίσω να το επιθυμώ και να το απαιτώ από την φίλιπς...
Εγώ τα γράφω όλα αυτά για έναν λόγο: κάποιος που ενδιαφέρεται για αυτήν, το να δει πως παίζει και αν του αρέσει η εικόνα είναι εύκολο: θα πάει σε ένα μαγαζί να την δει να παίζει και θα διαβάσει τα reviews και θα δει τα θετικά. Εγώ σαν κάτοχος πρέπει να του πω όλα τα αρνητικά, ακόμα και τα ασήμαντα, για να έχει όλα τα χαρτιά μπροστά του ανοιχτά και να πάρει μια καλύτερη απόφαση. Αν έλεγα συνέχεια τι φοβερή τηλεόραση αγόρασα, δεν συνεισφέρω τίποτα στην κουβέντα...

Τέλος, επειδή είμαι ζαβός, δεν θα έβαζα ποτέ αγγελία για να διώξω σκάρτο πράγμα. Εκτός και αν έγραφα ότι είναι σκάρτο πράγμα, και κάποιος δεχόταν να το αγοράσει ξέροντας ότι είναι σκάρτο πράγμα...
Όμως τι μου φταίει ο κάθε ένας να του πασάρω σκάρτο πράγμα; -bye-

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Philips PFL9705 : Reviews - Εντυπώσεις

Από την μέρα εγκαινίων της, ο petasis (τίμια και αμερόληπτα,προς τιμή του)
δεν έχει αναφέρει κάτι το θετικό,πάνω της.......
Ούτε ο Μάνος,επίσης,ούτε.......
Απορώ πως την κατεβάζει για τεστ.
ΥΓ. Εκτός κι αν του αρέσουν οι εκπλήξεις,και μας ετοιμάζει μία......:flipout::flipout:

Κοίτα, δεν είναι εντελώς χάλια, από ότι θυμάμαι την περσινή τοσίμπα του συγκριτικού ίσως είναι λίγο καλύτερη, αλλά μπορεί να θυμάμαι και λάθος.
Οι λόγοι που κατεβαίνει στο συγκριτικό είναι διάφοροι. Πρώτα-πρώτα θέλω να την δω δίπλα σε κορυφαίες πλάσμα, για να βγάλω συμπέρασμα. Το τι θυμάμαι από όταν είχα δει παλιά, σε εμένα που δεν θυμάμαι τι φαΐ έφαγα το μεσημέρι είναι εντελώς αναξιόπιστο.
Μετά, μου έδωσε μέτρηση στο grayscale που δεν την περίμενα τόσο καλή, και θέλω να την δω δίπλα στην κούρο, ο Μανώλης που έχει μετρήσει δεκάδες λέει ότι είναι αναφοράς.
Μετά θέλω να δω άμεση σύγκριση τηλεοπτικού σε digea. Κυρίως σε κούρο, που για εμένα είναι ένα μεγάλο μυστήριο, μιας και οι φωτογραφίες από τηλεοπτικό είναι ανύπαρκτες στο φόρουμ.

Αλλά φαντάζομαι ότι ο πιο σημαντικός λόγος, είναι ότι δεν έπεσαν και βροχή οι προτάσεις από κατόχους LCD για συμμετοχή των τηλεοράσεων τους στο συγκριτικό. :flipout: Μπορεί να κάνω βέβαια λάθος σε αυτό, οι διοργανωτές θα ξέρουν καλύτερα...

Έχει θετικά και θα τα δούμε το Σάββατο. Δεν νομίζω να είναι καλύτερη από την VT αλλά θα ρίχνει σε άλλες LCD σίγουρα.
Ο petasis πάντα εστιάζει στα αρνητικά αφού αυτά έχουν περισσότερο ενδιαφέρων.
Υ.Γ Μακάρι να είχαμε και καμία Toshiba.

Είδαμε τοσίμπα πέρυσι. Τουλάχιστον η 9705 θα έχει καλύτερο μαύρο υπό γωνία από το μπλε της τοσίμπα λόγω SPVA...

Re: Απάντηση: Re: Philips PFL9705 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Η πλακα ειναι οτι και η Sony HX900 εχει πανελ και οδηγους Sharp.

Αν αρχισει και αυτη τους "κουλοχερηδες" και τα "λαμπιονια" εκει να δεις γελια.-bye-

Μπα, είναι θέμα λογισμικού...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Philips PFL9705 : Reviews - Εντυπώσεις

Αλλά φαντάζομαι ότι ο πιο σημαντικός λόγος, είναι ότι δεν έπεσαν και βροχή οι προτάσεις από κατόχους LCD για συμμετοχή των τηλεοράσεων τους στο συγκριτικό. :flipout: Μπορεί να κάνω βέβαια λάθος σε αυτό, οι διοργανωτές θα ξέρουν καλύτερα...

Kαι ποια να παει στο συγκριτικο?

Η C8000 εχει spot dimming λιγων περιοχων (16 λενε σε καποια site) , η HX800 ομοιως , η LX9500 εχει banding και δεν εχουμε και παρα μονο 1 κατοχο απο οτι θυμαμαι , η HX900 δεν εχει κυκλοφορησει ακομη κτλ.

Γενικα ειναι πολυ ευκολο το θεμα για την VT20. Εκτος απο το οτι δεν βγαζει τοση φωτεινοτητα οση η 9705 πιστευω οτι θα επικρατησει ανετα για τους περισσοτερους θεατες.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Philips PFL9705 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχ

Βασικά μου αρέσει να εστιάζω στα αρνητικά (τα θετικά και τις αγιογραφίες μπορούμε να τα διαβάσουμε και αλλού, δεν χρειάζεται να σπαταλάω χρόνο να γράφω τα ίδια), και είναι επόμενο αφού είμαι και κάτοχος να βλέπω αρκετά από αυτά, αφού δεν είμαι ο περιστασιακός reviewer που θα την δει μερικές να παίζει... πάττερν.

Μετά, δεν νομίζω ότι το αν κάνεις μια κακή αγορά σε χαρακτηρίζει σαν άνθρωπο. Είναι απλά μια κακή αγορά. Εγώ στην U20 ποντάρισα στην εμπειρία από την περυσινή U10. Έπαιξα και έχασα. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα είχε το IFC του αυτοκόλλητου. Όμως τώρα την αγόρασα, και την έβαλα σε μια θέση που δεν με νοιάζει και πολύ πως παίζει - και θα δείχνει πάντα τηλεοπτικό. Ήταν λίγο αναγκαστική αγορά, αλλά μέρος της αντίδρασης μπορεί να οφείλεται και στα όσα θετικά-θριαμβευτικά-κορυφαία-καλύτερα-από-όποια-LCD είχα διαβάσει εδώ. Οπότε οι απαιτήσεις ήταν ανεβασμένες, και το σοκ όταν είδα τι αγόρασα πραγματικά μεγαλύτερο. Ειδικά θέμα στην κίνηση δεν περίμενα με τίποτα...

Τώρα ερχόμαστε στην 9705. Δεν την θεωρώ κακή τηλεόραση, αλλά στα 2300 ευρώ έχω απαιτήσεις. Περιμένω το τέλειο. Αν και δεν υπάρχει, εγώ θέλω να συνεχίσω να το επιθυμώ και να το απαιτώ από την φίλιπς...
Εγώ τα γράφω όλα αυτά για έναν λόγο: κάποιος που ενδιαφέρεται για αυτήν, το να δει πως παίζει και αν του αρέσει η εικόνα είναι εύκολο: θα πάει σε ένα μαγαζί να την δει να παίζει και θα διαβάσει τα reviews και θα δει τα θετικά. Εγώ σαν κάτοχος πρέπει να του πω όλα τα αρνητικά, ακόμα και τα ασήμαντα, για να έχει όλα τα χαρτιά μπροστά του ανοιχτά και να πάρει μια καλύτερη απόφαση. Αν έλεγα συνέχεια τι φοβερή τηλεόραση αγόρασα, δεν συνεισφέρω τίποτα στην κουβέντα...

Τέλος, επειδή είμαι ζαβός, δεν θα έβαζα ποτέ αγγελία για να διώξω σκάρτο πράγμα. Εκτός και αν έγραφα ότι είναι σκάρτο πράγμα, και κάποιος δεχόταν να το αγοράσει ξέροντας ότι είναι σκάρτο πράγμα...
Όμως τι μου φταίει ο κάθε ένας να του πασάρω σκάρτο πράγμα; -bye-

Φίλε petasis,
Σαφώς και μια κακή αγορά (η 9705 κι όχι η U20,για μένα)δεν χαρακτηρίζει έναν άνθρωπο.Όλοι μας,άλλωστε,έχουμε κάνει τέτοιες.

Θα σου ζητήσω συγνώμη λοιπόν,αν άθελά μου προσβλήθηκες από τη βιαστική και ίσως όχι ακριβή μεταφορά των σκέψεών μου στο "χαρτί"
Άλλωστε η εκτίμησή μου σε σένα,όπως και σε αρκετά άλλα μέλη,έχει ήδη εκφρασθεί και είναι δεδομένη.Από σας μαθαίνω.

Η U20,για μένα,δεν είναι κακή αγορά.Δεν την ακριβοπλήρωσες,της βρήκες θέση-χρήση κι όλα ΟΚ.

Για την 9705,βέβαια,δεν θα έλεγα το ίδιο.Κατόπιν όλης αυτής της της ροής πληροφοριών σου (σχεδόν review) από την μέρα παραλαβής της μέχρι σήμερα παρατήρησες κι εντόπισες πολλά θέματα (ή θεματάκια) Στο αντίτιμο των 2300 δεν θα έπρεπε να της είχες "βρει" ούτε τα μισά.Η μόνη ένστασή μου ήταν ο σαρκαστικός-κυνικός τρόπος που την ξεγύμνωσες και "αποκαθήλωσες",ενώ όπως λες δεν την θεωρείς κακή αγορά.Αν πάντως συνεχίσεις να την ψάχνεις έτσι και να της "βρίσκεις" σε καμμιά βδομάδα θα την επαναχαρακτηρίσεις κι εσύ ως κακή.

Για την ιστορία,η 9705 είναι η μόνη tv που σχεδόν παρήγγειλα.Αν δεν έβλεπα τα post σου και τα βιντεάκια με τα λαμπιόνια,από Δευτέρα μάλλον θα παράγγελνα......
Από αυτήν,λοιπόν,την άποψη σ' ευχαριστώ που μου άνοιξες τα μάτια.Εγώ σίγουρα δεν θα μπορούσα να δω-συμβιβαστώ με ένα "σπινθηρίζον" ποδοσφαιρικό τεραίν και θα είχαμε εγκεφαλικά.......

Ως προς τις αγγελίες,τώρα,ενδεχομένως ένα προβληματικό για εμένα-εσένα μοντέλο tv,να είναι αποδεκτό σε κάποιον (ενημερωμένο από εμένα,εννοείται) υποψήφιο αγοραστή.Και βέβαια στην κατάλληλη τιμή.

ΥΓ. Άσε,κι εγώ ζαβός είμαι.Τις πιο πολλές άστοχες αγορές μου τις χαρίζω ή ανακυκλώνω.....-bye-

Ο Γιωργος γλιτωσε πολυ κοσμο που θα αγοραζε την U20 και δεν θα εμενε ευχαριστημενος αλλα και την 9705.

Και αν στην πρωτη τα 800 ευρω τουλαχιστον συγχωρουν καποιες ατελειες (που για εμενα δεν ειναι σημαντικες) στην 9705 οι ατελειες οπως σωστα λεει ο Casper δεν συγχωρουνται λογω τιμης.

Παρολα αυτα αν εξαιρεσουμε τα bugs σιγουρα η 9705 ειναι μεσα στις 2-3 καλυτερες LCD που κυκλοφορουν. Πολυ απλα γιατι και οι ανταγωνιστικες εχουν και αυτες ατελειες και πιο μεγαλες ισως.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Philips PFL9705 : Reviews - Ε

Κοίτα, δεν είναι εντελώς χάλια, από ότι θυμάμαι την περσινή τοσίμπα του συγκριτικού ίσως είναι λίγο καλύτερη, αλλά μπορεί να θυμάμαι και λάθος.
Οι λόγοι που κατεβαίνει στο συγκριτικό είναι διάφοροι. Πρώτα-πρώτα θέλω να την δω δίπλα σε κορυφαίες πλάσμα, για να βγάλω συμπέρασμα. Το τι θυμάμαι από όταν είχα δει παλιά, σε εμένα που δεν θυμάμαι τι φαΐ έφαγα το μεσημέρι είναι εντελώς αναξιόπιστο.
Μετά, μου έδωσε μέτρηση στο grayscale που δεν την περίμενα τόσο καλή, και θέλω να την δω δίπλα στην κούρο, ο Μανώλης που έχει μετρήσει δεκάδες λέει ότι είναι αναφοράς.
Μετά θέλω να δω άμεση σύγκριση τηλεοπτικού σε digea. Κυρίως σε κούρο, που για εμένα είναι ένα μεγάλο μυστήριο, μιας και οι φωτογραφίες από τηλεοπτικό είναι ανύπαρκτες στο φόρουμ.

Η kuro 500 του συγκριτικού είναι η αντικαταστάτρια της 5090,δηλαδή η
τελευταία kuro παραγωγής ?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Philips PFL9705 : Reviews

Η kuro 500 του συγκριτικού είναι η αντικαταστάτρια της 5090,δηλαδή η
τελευταία kuro παραγωγής ?

Όχι ακριβώς αντικαταστάτρια, αλλά το ανώτερο μοντέλο. Η 500άρα είχε τα ηλεκτρονικά σε εξωτερικό media box. Και η 500άρα και η 5090 ήταν 9G KURO, η τελευταία γενιά Plasma της Pioneer...

Υπάρχει μεγαλύτερη ατέλεια από ένα άναρχα σπινθιρίζον
ποδοσφαιρικό τεραίν,κατά την διάρκεια ενός ματς ??
Καλύτερα οι προβαλόμενες επί κερκίδων,μεταλλαγμένες μπάλες
με τις ουρές και τα phosfor trails.......

Είδαμε τοσίμπα πέρυσι. Τουλάχιστον η 9705 θα έχει καλύτερο μαύρο υπό γωνία από το μπλε της τοσίμπα λόγω SPVA...

Για την tosiba θα ήθελα να δω τι κάνουν οι 512 ζώνες που έχει γιατί νομίζω ότι εκεί θα πάει η εξέλιξη των LCD και αν θυμάμαι καλά έχει βγάλει και κάτι με laser για φωτισμό.
Ο Yperion από του χρόνου θα λέει ότι και οι laser lcd είναι με διαφορετικά φωτάκια. :flipout:
Αν θέλεις ανταλλάζω την c650 με το σκάρτο πράγμα από Philips και δεν θα σε πω και ζαβό.:BDGBGDB55:

Last edited:

Kαι ποια να παει στο συγκριτικο?

Η C8000 εχει spot dimming λιγων περιοχων (16 λενε σε καποια site) , η HX800 ομοιως , η LX9500 εχει banding και δεν εχουμε και παρα μονο 1 κατοχο απο οτι θυμαμαι , η HX900 δεν εχει κυκλοφορησει ακομη κτλ.

Γενικα ειναι πολυ ευκολο το θεμα για την VT20. Εκτος απο το οτι δεν βγαζει τοση φωτεινοτητα οση η 9705 πιστευω οτι θα επικρατησει ανετα για τους περισσοτερους θεατες.

Ξεχνάς ότι η Philips έχει ένα υπερόπλο. Τους 300 του Λεωνίδα:flipout:. Μπορεί η VT να έχει φίλτρα και να αντέξει αλλά η κουρο θα τα βρει σκούρα

Οι 300 του Λεωνιδα ειναι το οπλο της Kuro.

Kαμια απο τις αλλες δυο και ειδικα η Philips δεν κατεβαινει τοσο χαμηλα στο μαυρο.

Μην βιαστεις να ανταλλαξεις την C650 με την 9705 , δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι σωστη η κινηση.

Kαι οντως τα LED ειναι λαμπακια. Λεω καποιο ψεμα?

Ασε που τωρα εχω και 2 μονιτορ "LED" και κανω και συγκρισεις.

Για να μην βαλω και το ραδιακι της κορης μου μεσα που λεει "LED" και αυτο επανω....:p

51ZrqvMDmrL.jpg

YΓ. Οχι δεν κανω πλακα "LED display" λεει σε ενα αυτοκόλλητο.

Οι 300 του Λεωνιδα ειναι το οπλο της Kuro.

Kαμια απο τις αλλες δυο και ειδικα η Philips δεν κατεβαινει τοσο χαμηλα στο μαυρο.

Μην βιαστεις να ανταλλαξεις την C650 με την 9705 , δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι σωστη η κινηση.

Kαι οντως τα LED ειναι λαμπακια. Λεω καποιο ψεμα?

Χιούμορ είναι. Οι πλάσμα δεν αποδίδουν καλά σε συνθήκες με πολλά φωτά:HTEHETH63:, έτσι μόλις αναλάβουν δουλεία οι 300 το μαύρο από τα πλάσματα δεν θα μπορεί να αναδειχτεί.
Για τα led μια χαρά τα λες. Απλώς βρήκα ότι η ατάκα θα ταιριάζει και με τα lazer αν τα δούμε του χρόνου.

LASER υπαρχουν προβολικες τηλεορασεις απο την Mitsubishi και δειχνουν πολυ καλα γιατι η πηγη ειναι μονοχρωματικο φως.

Αντιθετα στα λευκα LED το φασμα καλυπτει ολοκληρη περιοχη μηκων κύματος.

Fig-2-white-LED-vs-RGB-LED-spectrum.jpg

Δεν βλέπω να έχεις δηλώσει συμμετοχή για αύριο, και ίσως μετά να μην πιστεύεις αυτά που θα γράφουμε ότι είδαμε....

Μακάρι να μπορούσα να έρθω αλλά γιατί να μην σας πιστέψω. Και για μένα η VT θα σαρώσει άνετα και πολύ θα ήθελα να την είχα και εγώ. Όταν την είχε βάλει κάποιος στις προσφορές στα 1500 την χτύπησα (παρόλο που είχα διαθέσιμο ποσό τα 1000) αλλά με πρόλαβαν. Την 650 την πήρα γιατί βαρέθηκα να ψάχνω την S20 ή την pk550 σε λογική τιμή. Τα λεφτά της τα αξίζει σίγουρα και μου μένει και ένας λόγος για μελλοντική αναβάθμιση.
Υ.Γ. Ελπίζω να δούμε αρκετές φωτο από την μάχη.