Μια χαρά είναι οι ρυθμίσεις σου. Αν είναι σκοτεινό το δωμάτιό σου, μπορείς να ρίξεις λίγο ακόμα την αντίθεση. Γενικά στο halo effect βοηθά το να ρίξεις την αντίθεση (φυσικά δεν μπορεί να εξαλειφθεί εντελώς), ενώ για να μην χάνεις την εικόνα όταν είναι όλα σκοτεινά βοηθά το να μειώσεις το γάμμα ή να αυξήσεις την φωτεινότητα.
Πώς σου φαίνεται η εικόνα τώρα που την προσάρμοσες στον χώρο σου;
Επίσης έχει παρατηρήσει κανείς βελτίωση στο τηλεοπτικό με το νέο firmware;
Ή μόνο εγώ το βλέπω; (και αποτρελάθηκα εντελώς;)
Φίλε Γιώργο με το να μειώσω το gamma στις σκοτεινές σκηνές όντως καλυτερεύει αλλά δεν εξαλείφεται.χάνεις όμως από το απόλυτο μαύρο λίγο. οπότε η χρυσή τομή πιστεύω είναι στο +2 χωρίς να χάνει το μαύρο.αν αυξήσω την φωτεινότητα όμως βελτίωση δεν βλέπω ειδικά στην σκηνή που σου είπα από το 2012.αν το έχεις τσέκαρέ το σε παρακαλώ.
Η εικόνα έχει έρθει σε πολύ ικανοποιητικό σημείο αλλά σαν ψείρας που είμαι θέλω το "τέλειο". Πάντως έχω πλακωθεί και βλέπω HD ταινίες 1080p στο Popcornhour C-200 και συγχρόνως παρατηρώ την εικόνα και προσπαθώ να την βελτιώσω.
Όσο για το τηλεοπτικό όντως κάτι έχει βελτιωθεί. βλέπεις την εικόνα και έχεις την αίσθηση ότι έχει βελτιωθεί με το τελευταίο firmware. ελπίζω να μην είναι μόνο η ιδέα μας αλλά να ισχύει.