Philips PFL9705 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μια χαρά είναι οι ρυθμίσεις σου. Αν είναι σκοτεινό το δωμάτιό σου, μπορείς να ρίξεις λίγο ακόμα την αντίθεση. Γενικά στο halo effect βοηθά το να ρίξεις την αντίθεση (φυσικά δεν μπορεί να εξαλειφθεί εντελώς), ενώ για να μην χάνεις την εικόνα όταν είναι όλα σκοτεινά βοηθά το να μειώσεις το γάμμα ή να αυξήσεις την φωτεινότητα.

Πώς σου φαίνεται η εικόνα τώρα που την προσάρμοσες στον χώρο σου;

Επίσης έχει παρατηρήσει κανείς βελτίωση στο τηλεοπτικό με το νέο firmware;

Ή μόνο εγώ το βλέπω; (και αποτρελάθηκα εντελώς; :flipout:)

Φίλε Γιώργο με το να μειώσω το gamma στις σκοτεινές σκηνές όντως καλυτερεύει αλλά δεν εξαλείφεται.χάνεις όμως από το απόλυτο μαύρο λίγο. οπότε η χρυσή τομή πιστεύω είναι στο +2 χωρίς να χάνει το μαύρο.αν αυξήσω την φωτεινότητα όμως βελτίωση δεν βλέπω ειδικά στην σκηνή που σου είπα από το 2012.αν το έχεις τσέκαρέ το σε παρακαλώ.
Η εικόνα έχει έρθει σε πολύ ικανοποιητικό σημείο αλλά σαν ψείρας που είμαι θέλω το "τέλειο". Πάντως έχω πλακωθεί και βλέπω HD ταινίες 1080p στο Popcornhour C-200 και συγχρόνως παρατηρώ την εικόνα και προσπαθώ να την βελτιώσω.
Όσο για το τηλεοπτικό όντως κάτι έχει βελτιωθεί. βλέπεις την εικόνα και έχεις την αίσθηση ότι έχει βελτιωθεί με το τελευταίο firmware. ελπίζω να μην είναι μόνο η ιδέα μας αλλά να ισχύει.

Το καλύτερο που μπόρεσα να βρω για τηλεοπτικό περιεχόμενο είναι οι παρακάτω ρυθμίσεις:

Χρησιμοποίησα την επιλογή "φυσική"
Αντίθεση 70
Φωτεινότητα 42 ( και στο 40 πάλι καλά είναι)
Ευκρίνεια 3
Μείωση θορύβου κλειστό
Συνήθης χρωματισμός
Κόκκινο: 123, Πράσινο: 108, Μπλε: 80(με τις ρυθμίσεις του Γιώργου(petasis).
Natural motion μέγιστο(εδώ είμαι ανάμεσα σε μέτριο και μέγιστο)
Clear Lcd 400 ενεργό
Τέλεια αντίθεση κλειστό
Super resolution ενεργό
Δυναμικός οπίσθιος φωτισμός βέλτιστη εικόνα
Mpeg μείωση... ελάχιστο
Βελτίωση χρωμ. κλειστό
Gamma +1
Αισθητήρας φωτός ανοικτό

Οι ρυθμίσεις γίνανε με Dreambox DM8000 HD kai Nova σαν βάση.
Για να μην παρεξηγηθώ αυτές οι ρυθμίσεις είναι για μένα οι βέλτιστες(ίσως να πέρνει κι άλλο βελτίωση).
Σε άλλους ίσως να μην κάνουν,αν και είμαι σίγουρος ότι θα τις χαρείτε αρκετά. Να'στε όλοι καλά!!! Σπύρος.

Το καλύτερο που μπόρεσα να βρω για τηλεοπτικό περιεχόμενο είναι οι παρακάτω ρυθμίσεις:

Χρησιμοποίησα την επιλογή "φυσική"
Αντίθεση 70
Φωτεινότητα 42 ( και στο 40 πάλι καλά είναι)
Ευκρίνεια 3
Μείωση θορύβου κλειστό
Συνήθης χρωματισμός
Κόκκινο: 123, Πράσινο: 108, Μπλε: 80(με τις ρυθμίσεις του Γιώργου(petasis).
Natural motion μέγιστο(εδώ είμαι ανάμεσα σε μέτριο και μέγιστο)
Clear Lcd 400 ενεργό
Τέλεια αντίθεση κλειστό
Super resolution ενεργό
Δυναμικός οπίσθιος φωτισμός βέλτιστη εικόνα
Mpeg μείωση... ελάχιστο
Βελτίωση χρωμ. κλειστό
Gamma +1
Αισθητήρας φωτός ανοικτό

Οι ρυθμίσεις γίνανε με Dreambox DM8000 HD kai Nova σαν βάση.
Για να μην παρεξηγηθώ αυτές οι ρυθμίσεις είναι για μένα οι βέλτιστες(ίσως να πέρνει κι άλλο βελτίωση).
Σε άλλους ίσως να μην κάνουν,αν και είμαι σίγουρος ότι θα τις χαρείτε αρκετά. Να'στε όλοι καλά!!! Σπύρος.

Εγώ για τηλεοπτικό έχω αυτά:

Έξυπνη εικόνα: "Φυσική"
Αντίθεση: 68
Φωτεινότητα: 38 !!!! (μου αρέσει το μαύρο μαύρο...)
Χρώμα: 55
Ευκρίνεια: 3
Μείωση θορύβου: Κλειστό
Natural motion: Μέγιστο
400 Hz Clear LCD: Ανοιχτό
Super Ανάλυση: Ανοιχτό
Τέλεια αντίθεση: Κλειστό
Δυναμικός οπίσθιος φωτισμός: Βέλτιστη εικόνα
Mpeg μείωση τεχνουργημάτων: Μέγιστο (με το νέο firmware κάνει βελτίωση στο θόρυβο και στο δόντι)
Βελτίωση χρώματος: Κλειστό
Gamma: +2
Αισθητήρας φωτός: Ανοικτό

Μικρές οι διαφορές Σπύρο... Δοκίμασε την μείωση τεχνουργημάτων...

Εγώ για τηλεοπτικό έχω αυτά:

Έξυπνη εικόνα: "Φυσική"
Αντίθεση: 68
Φωτεινότητα: 38 !!!! (μου αρέσει το μαύρο μαύρο...)
Χρώμα: 55
Ευκρίνεια: 3
Μείωση θορύβου: Κλειστό
Natural motion: Μέγιστο
400 Hz Clear LCD: Ανοιχτό
Super Ανάλυση: Ανοιχτό
Τέλεια αντίθεση: Κλειστό
Δυναμικός οπίσθιος φωτισμός: Βέλτιστη εικόνα
Mpeg μείωση τεχνουργημάτων: Μέγιστο (με το νέο firmware κάνει βελτίωση στο θόρυβο και στο δόντι)
Βελτίωση χρώματος: Κλειστό
Gamma: +2
Αισθητήρας φωτός: Ανοικτό

Μικρές οι διαφορές Σπύρο... Δοκίμασε την μείωση τεχνουργημάτων...

Θα το δοκιμάσω Γιώργο. Σε HD τι ρυθμίσεις έχεις εσύ? Ελπίζω σύντομα να έχω και τα 3D γυαλιά,
να δοκιμάσω και το 3D. Σου έχω στείλει με pm το κινητό μου. Όποτε θες πάρε τηλ. να γνωριστούμε.
Να'σαι καλά φίλε.

Εγω παντως που εχω τα γυαλια, ηδη εχω γραψει πως το PS3 με εκδοση 3.50 δεν παιζει κανενα απο τα 3D games της Sony.
Τωρα οσο αφορα 3D HD, απο 3D αρχεια με αθλητικο περιεχομενο (Mundial 2010, Rolan Garos) δεν βλέπεται.... Μόνο οτι κινειται σε πρωτο προσωπο μπροστα στην κάμερα φαίνεται καθαρα, ολα τα υπολοιπα στο βαθος ειναι μια απιστευτη θολουρα. Καμία σχέση με το 3D που ειχα δει το καλοκαιρι στην εκθεση στο Γκαζι, τοσο απο Sony και Samsung, οσο και απο Panasonic (Το καλοκαιρι η Philips δεν ειχε διαθεσιμη συσκευη για 3D).
Τωρα το μονο που μας μενει ειναι να δουμε πως παιζει 3D Bluray απο Philips 3D player.

Εγω παντως που εχω τα γυαλια, ηδη εχω γραψει πως το PS3 με εκδοση 3.50 δεν παιζει κανενα απο τα 3D games της Sony.
Τωρα οσο αφορα 3D HD, απο 3D αρχεια με αθλητικο περιεχομενο (Mundial 2010, Rolan Garos) δεν βλέπεται.... Μόνο οτι κινειται σε πρωτο προσωπο μπροστα στην κάμερα φαίνεται καθαρα, ολα τα υπολοιπα στο βαθος ειναι μια απιστευτη θολουρα. Καμία σχέση με το 3D που ειχα δει το καλοκαιρι στην εκθεση στο Γκαζι, τοσο απο Sony και Samsung, οσο και απο Panasonic (Το καλοκαιρι η Philips δεν ειχε διαθεσιμη συσκευη για 3D).
Τωρα το μονο που μας μενει ειναι να δουμε πως παιζει 3D Bluray απο Philips 3D player.

Πάνο στην έκθεση είχε την νέα cinema 21:9, να παίζει σε 3D το beowoulf. Ήταν θολό, και καθόλου εντυπωσιακό.

Παιδιά, να ρωτήσω όσους την έχουν πάρει ήδη στα χέρια τους... η 46αρα έχει δυνατότητα PVR (να γράφει κατευθείαν σε στικάκι ή σε εξωτερικό usb σκληρό πρόγραμμα της τηλεόρασης) ???

Ευχαριστώ προκαταβολικά για την όποια απάντηση.

http://www.erenumerique.fr/televiseur_lcd_philips_46pfl8605h_la_3d_sauce_hollandaise-art-2725-5.html

Και σε αυτο το τεστ της 8605 αναφερεται οτι το 3D δεν ειναι καλο. Ειναι χειροτερο απο αντιστοιχες Samsung και Sony LCD.

Άσχετο, αλλά νομίζω λάθος νήμα...-bye-
(Χωρίς να σημαίνει ότι το 3Δ στην 9705 δεν μπορεί να είναι επίσης χάλια...)

Παιδιά καλησπέρα και από εμένα,
θα ηθελα παρακαλώ την άποψη σας καθώς έχω βάλει το χέρι στη τσέπι και είμαι έτοιμος να σπάσω το κουμπαρα-γουρουνακι για να συμπληρώσω τα "μουρμούρια" και να τσιμπήσω την κυρία στα 46.
Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι τι στην ευχή είναι το DTS passthrough που δεν υποστηρίζει? Αν κατάλαβα καλά είναι η δυνατότητα να παίζει τον ηχο από αρχεία που έχουν κωδικοποίηση ήχου DTS?Δηλαδή τα περισότερα .mkv που κυκλοφορούν?
Και επίσης δεν μπορεί να "δει" τους υπότιτλους όταν δεν είναι ενσωματωμένοι στο αρχείο και είναι .srt?
Επίσης παρακαλώ να γράψετε καμιά εντύπωση για τηλεοπτικό καθώς,τουλάχιστο αρχικά, θα παίζει κυρίως τηλεοπτικό και καμία ταινιούλα(τα .mkv που λέγαμε και DVD).Εκτός από την ποιότητα έχει αυτή την υστέρηση που παρουσιάζουν άλλες LCD στην αλλαγή των καναλιών που θεωρώ ότι είναι πολύ ενοχλητικό στο ζαπινγκ?
Ξέρω ότι πολλά ρωτάω αλλά θα είναι η πρώτη μου LCD μετά από τη CRT που έχω τώρα αλλά είναι αρκετά τα χρήματα για να αποφύγω τις ερωτήσεις.
Σημαντικό στοιχείο που θα επηρεάσει την απόφαση μου είναι επισης και το επίπεδο του service, που απότι έχω ακούσει και διαβάσει στο φόρουμ όσον αφορά τη philips είναι καλό,τουλάχιστον για την θεσσαλονίκη όπου βρίσκομαι και παρακαλώ να εκφράσετε την αντίθεση σας αν κάνω λάθος.
Εν τέλη πρέπει να πω ότι την είδα το Σάββατο να παίζει σε ένα Media Markt και μου άρεσε.Αλλά δε μου δώσανε τη δυνατότητα να τη πειράξω λίγο και να δω και λίγο τηλεοπτικό.Επίσης όμως μου άρεσε και η C8000 με την οποία δεν μπόρεσα, τουλάχιστο στο περιβάλλον του μαγαζιού, να διακρίνω διαφορές.Καταλαβαίνετε το δίλημα.......και θα ήθελα ένα σχόλιο.

Ευχαριστώ πολύ:party:

Η Philips εχει Local dimming η C8000 εχει ψευτο dimming απο εκει και περα ομως η Samsung ειναι πολυ πιο ολοκληρωμενη σαν προιον με media player της προκοπης που παιζει και υποτιτλους (σε αντιθεση με την 9705) ενω δεν εχει και τα software bugs τυπου "Χριστουγεννιατικο δεντρο" και "κουλοχερης". Ακομη εχει την καλυτερη κινηση που υπαρχει σε LCD (ανωτερη της 9705) και σαφως καλυτερο 3d (συμφωνα με τις αναφορες απο ξενα φορουμ η 9705 εχει προβληματα σε αυτο , ουτε συμβατη με το PS3 δεν ειναι).

Τελος ισως θα επρεπε να σκεφτεις και την ουσιαστικη νικητρια του συγκριτικου (Kuro δεν πωλειται πια) Panasonic VT20...

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=67013

Καλες αγορες οτι και αν αποφασισεις.

Aυτό από πού προκύπτει;

Μήπως το έγραψε το hitech; :flipout:

Πάντως προσοχή με τα ξένα φόρα. Η ασχετοσύνη πάει σύννεφο...
Διαβάζω το νήμα της φίλιπς εκεί, και από τους 100 που συμμετέχουν, οι 120 άσχετοι με το αντικείμενο μου φαίνονται.
Ένας μάλιστα επιμένει ότι με το local dimming κλειστό, έχει local dimming με συμπεριφορά ίδια της ρύθμισης τυπικό...