Philips PFL9705 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Φιλε Casper για ποιον λογο κοιτας αυτα τα μοντελα (9705 , 925) αφου κατα δικη σου δηλωση κατα 90% θα βλεπεις Digea?

Ειναι σαν καποιος να ψαχνει αυτοκινητο για τα χωραφια και να αγοραζει Mercedes C class.

Και τα λεφτα σου θα πεταξεις και το αποτελεσμα ειναι αμφιβολο.

Μετά από τόσες μέρες από το firmware, έβγαλαν και το τι κάνει: :flipout:

• DVB-S: pre-defined channel grid in Austria and Switzerland implemented.
  • Improvements on picture performance in general.
  • Improvement for the EPG broadcast performance and channel list on KDG cable network.(for Germany)
  • Improved behavior of video store.
  • Startup behavior is improved.
  • Enhanced robustness again remote controls of other devices.
  • Possible audio loss solved on HDMI and DVB-T Spain.

Απάντηση: Re: Philips PFL9705 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Φιλε Casper για ποιον λογο κοιτας αυτα τα μοντελα (9705 , 925) αφου κατα δικη σου δηλωση κατα 90% θα βλεπεις Digea?

Ειναι σαν καποιος να ψαχνει αυτοκινητο για τα χωραφια και να αγοραζει Mercedes C class.

Και τα λεφτα σου θα πεταξεις και το αποτελεσμα ειναι αμφιβολο.

Η panasonic(ως ο κορυφαίος plasma κατασκευαστής),που υποτίθεται ότι πρέπει να προσεγγίζει το τηλεοπτικό DIGEA σήμα πλησιέστερα,μόνη της δηλώνει πως δεν μπορεί.Αποδίδει τα μέγιστα μόνο σε 3D,fullhd blu-ray όπως η ίδια παραδέχεται.Oι σειρές G και κάτω είναι πολύ soft αλλά και προβληματικές,για μένα.Άρα απορρίπτονται όλες οι plasma(samsung-lg τις θεωρώ υποδεέστερες διότι κουβαλούν-ακόμα-τα προβλήματα προηγούμενων γενιών)
Από lcd απορρίπτονται όλες οι ccfl και οι φτηνές led λόγω κακής-ψεύτικης εικόνας.Εξαίρεση οι C650-C750 οι οποίες όμως βγάζουν άφθονα,για τα δικά μου γούστα,προβλήματα.
Έτσι,απομένουν οι "ακριβές" led.H 9705 δεν με καλύπτει από αυτά που διάβασα στο παρών νήμα.Αναμένω λοιπόν,τις (ακριβές) ΗΧ 900 και LE 925. Είμαι δύσκολος και απαιτητικός το ξέρω.Αυτό,όμως που ζητάω-άριστο τηλεοπτικό-δεν το θεωρώ κάτι το εξεζητημένο.Τηρώ στάση αναμονής με την CRT μου.Και θα αγοράσω ΜΟΝΟ αν κάποιος κατασκευαστής μου δώσει 100% αυτό που ζητάω(είτε κοστίζει 500 είτε 2500 ευρώ)

Βλέπεις το πρωί;
Εμένα έχει 1 μεγάλη μπαλκονόπορτα με νοτιο-δυτικό προσανατολισμό. Το μεσημέρι δεν είμαι ευχαριστημένος. :frown:
Το βράδυ παίζει σαφώς καλύτερα. Το μεσημέρι μου λείπει αντίθεση. Συνήθως αυξάνω την αντίθεση από τα μενού, αλλά δεν κάνει και σπουδαία αλλαγή.
Δηλαδή η δική σου πλάσμα δείχνει το ίδιο και το μεσημέρι;

Ασφαλώς και βλέπω και την ημέρα (τα Σαββατοκύριακα) και ασφαλώς και η εικόνα είναι καλύτερη με χαμηλό φωτισμό συγκρινόμενη με την αντίστοιχη το πρωϊ. Αυτό όμως, με το να αλλάζω τις ρυθμίσεις ή να ανεβάζω την αντίθεση όταν βλέπω τηλεόραση την ημέρα, απέχει πολύ. Και το βράδυ σε τηλεοπτικό σήμα (π.χ. ειδήσεις, ποδόσφαιρο κ.λ.π) παρακολουθώ με τα φώτα του σαλονιού αναμμένα. Δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα.

Re: Απάντηση: Re: Philips PFL9705 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Η panasonic(ως ο κορυφαίος plasma κατασκευαστής),που υποτίθεται ότι πρέπει να προσεγγίζει το τηλεοπτικό DIGEA σήμα πλησιέστερα,μόνη της δηλώνει πως δεν μπορεί.Αποδίδει τα μέγιστα μόνο σε 3D,fullhd blu-ray όπως η ίδια παραδέχεται.Oι σειρές G και κάτω είναι πολύ soft αλλά και προβληματικές,για μένα.Άρα απορρίπτονται όλες οι plasma(samsung-lg τις θεωρώ υποδεέστερες διότι κουβαλούν-ακόμα-τα προβλήματα προηγούμενων γενιών)
Από lcd απορρίπτονται όλες οι ccfl και οι φτηνές led λόγω κακής-ψεύτικης εικόνας.Εξαίρεση οι C650-C750 οι οποίες όμως βγάζουν άφθονα,για τα δικά μου γούστα,προβλήματα.
Έτσι,απομένουν οι "ακριβές" led.H 9705 δεν με καλύπτει από αυτά που διάβασα στο παρών νήμα.Αναμένω λοιπόν,τις (ακριβές) ΗΧ 900 και LE 925. Είμαι δύσκολος και απαιτητικός το ξέρω.Αυτό,όμως που ζητάω-άριστο τηλεοπτικό-δεν το θεωρώ κάτι το εξεζητημένο.Τηρώ στάση αναμονής με την CRT μου.Και θα αγοράσω ΜΟΝΟ αν κάποιος κατασκευαστής μου δώσει 100% αυτό που ζητάω(είτε κοστίζει 500 είτε 2500 ευρώ)

Με οποιον δασκαλο καθησεις (Πετασης) τετοια γραμματα θα μαθεις...:flipout:

Νομιζα οτι μονο ο Γιωργος θα μπορουσε να απορριψει ολες τις τηλεορασεις , της αγορας. Εκανα λαθος.:a0210:

Σε βλέπω να παίρνεις τηλεόραση όταν εξελιχτούν οι oled:flipout:

Με οποιον δασκαλο καθησεις (Πετασης) τετοια γραμματα θα μαθεις...:flipout:

Νομιζα οτι μονο ο Γιωργος θα μπορουσε να απορριψει ολες τις τηλεορασεις , της αγορας. Εκανα λαθος.:a0210:

Kαμμία σχέση,παιδιά. Ο Γιώργος κρίνει,ψειρίζει,γκρινιάζει και τελικά αγοράζει.Εις γνώση του,σχεδόν,ότι αυτό που θα πάρει δεν θα τον ικανοποιήσει απόλυτα.Στην U20 του,για παράδειγμα, αν και δυσαρεστημένος,βρήκε τη χρήση της : τηλεοπτικό και μόνον.Εγώ,απλά,δεν αγοράζω. Ο καθένας με τα κολλήματά του,το αναγνωρίζω.Γι αυτό και δεν σας "ενοχλώ" -κάθε τρεις και λίγο- με το να ανοίγω threads του τύπου "Αυτήν ή την άλλη ??"
Θεωρώ ότι σήμερα που η τεχνολογία μας πάει-άνετα-για καφέ στη Σελήνη, και διακοπές στο διάστημα θα έπρεπε να είχε κάτι προβλεφθεί και για μένα,που καλώς ή κακώς βάζω γερά το χέρι "βαθιά" στην τσέπη.....
ΥΓ. Ίσως όντως,οι OLED του 2020 να είναι η λύση για μένα :flipout:
και μέχρι τότε αφήστε με να σας "ρίχνω" κανένα εμβόλιμο ερώτημα που και που :a0210:

Ασφαλώς και βλέπω και την ημέρα (τα Σαββατοκύριακα) και ασφαλώς και η εικόνα είναι καλύτερη με χαμηλό φωτισμό συγκρινόμενη με την αντίστοιχη το πρωϊ. Αυτό όμως, με το να αλλάζω τις ρυθμίσεις ή να ανεβάζω την αντίθεση όταν βλέπω τηλεόραση την ημέρα, απέχει πολύ. Και το βράδυ σε τηλεοπτικό σήμα (π.χ. ειδήσεις, ποδόσφαιρο κ.λ.π) παρακολουθώ με τα φώτα του σαλονιού αναμμένα. Δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα.

Τυχερέ... :flipout:
Ευτυχώς έχω καβάντζα... :BDGBGDB55:
Από τότε που αγόρασα την 9705, ανοίγει όλο και λιγότερο η U. Μέσα σε 4μήνες έγραψε 700 ώρες, τον Οκτώβρη ζήτημα να έγραψε 10 ώρες...
Αντίθετα η 9705 έχει γράψει ήδη 408 ώρες... (πότε πρόλαβε;;; :flipout:)

ΥΓ. Ίσως όντως,οι OLED του 2020 να είναι η λύση για μένα :flipout:

Mπα... Έχουν κι αυτές θέματα με burn-in... :p

Από τότε που αγόρασα την 9705, ανοίγει όλο και λιγότερο η U. Μέσα σε 4μήνες έγραψε 700 ώρες, τον Οκτώβρη ζήτημα να έγραψε 10 ώρες...

Ρε αθεόφοβε, 12ωρα τη μέρα χτυπάς; :BDGBGDB55:

Με το ρυθμό που δουλεύει η U20 πλέον, βλέπω να έχουμε αναφορά για τα rising blacks όταν αγοράσει OLED ο φίλος CASPER... :flipout::flipout:

Γιώργο, υπάρχει καποιο μενου που να μας δειχνει τις ωρες λειτουργίας?

Λοιπόν, σήμερα εχω νεα σχετικά με το 3D Bluray.

Χθες παρελαβα απο amazon το Cloudy With A Chance of Meatballs (3D BluRay) και το δοκίμασα κατευθείαν....

Το εβαλα στο "fat" PS3 60gb (με το τελευταιο λογισμικό 3.50) και αμεσως μολις επελεξα PLAY MOVIE IN 3D απο το μενου του BluRay, η 9705 αναγνωρισε την υπαρξη σηματος 3D και με ενα μηνυμα μου ζητησε να κανω ΕΝΑΡΞΗ 3D.

Me λιγα λογια το θεαμα ηταν απολαυστικο αν και πιστευω ειναι ξεκαθαρο πως για θεαση 3D οι 46 ιντσες ειναι πολυ λιγες.

Παρατηρησα μονο λιγο crosstalk σε αντικειμενα στο βαθος, αλλα μπορει αυτο να οφειλεται και στα πολυεστιακα γυαλια που φοραω για τον αστιγματισμο και την πρεσβυωπια...

Λοιπόν, σήμερα εχω νεα σχετικά με το 3D Bluray.

Χθες παρελαβα απο amazon το Cloudy With A Chance of Meatballs (3D BluRay) και το δοκίμασα κατευθείαν....

Το εβαλα στο "fat" PS3 60gb (με το τελευταιο λογισμικό 3.50) και αμεσως μολις επελεξα PLAY MOVIE IN 3D απο το μενου του BluRay, η 9705 αναγνωρισε την υπαρξη σηματος 3D και με ενα μηνυμα μου ζητησε να κανω ΕΝΑΡΞΗ 3D.

Me λιγα λογια το θεαμα ηταν απολαυστικο αν και πιστευω ειναι ξεκαθαρο πως για θεαση 3D οι 46 ιντσες ειναι πολυ λιγες.

Παρατηρησα μονο λιγο crosstalk σε αντικειμενα στο βαθος, αλλα μπορει αυτο να οφειλεται και στα πολυεστιακα γυαλια που φοραω για τον αστιγματισμο και την πρεσβυωπια...

Το local dimming δούλευε σε θέαση 3Δ περιεχομένου;
Γιατί σε 3Δ side by side που δοκίμασα χτες, ΔΕΝ δούλευε...

Νέα έκδοση firmware

Έκδοση: 000.140.023.000,
Αρχείο Zip, 70.28 MB,
Ημερομηνία έκδοσης: 2010-10-21

αν δεν στειλετε mail στη philips με αυτα τα προβληματα και να τους πειτε η τα φτιαχνουνε ή κανετε χρηση της εγγυησης και παίρνετε τα λευτα σας πισω δεν προκειτε να τα φτιαξουνε ειναι απλο.