Philips PFL9705 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

αν δεν στειλετε mail στη philips με αυτα τα προβληματα και να τους πειτε η τα φτιαχνουνε ή κανετε χρηση της εγγυησης και παίρνετε τα λευτα σας πισω δεν προκειτε να τα φτιαξουνε ειναι απλο.

ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ !!!!!!!!!!!! :SFGSFGSF:

Μόνο με mail θα ασχοληθούν και ίσως με περισσότερα του ενός.

Ας φτιαχτεί ένα υπόδειγμα από τους κατέχοντες πράμα, να το στείλουμε όλοι οι εδώ συμφορουμίτες θα έλεγα.

Έχω στείλει 5-6 μαιλ, με δεκάδες προβλήματα. Έχω πάρει τηλέφωνα, live chat...
Δεν θα φτιάξουν τίποτα. Κανείς δεν φτιάχνει...
Σήμερα ανέφερα άλλο ένα... Στον κουβά θα πάει, μαζί με τα υπόλοιπα... :flipout:

εγω εστειλα mail για καμια 10αρια bugs που βρηκα στο firmware της samsung μου και τους ειπα να μου απαντησουνε αν εχουνε προθεση να τα φτιαξουνε και σε ποσο καιρο αλλιως να κανω χρηση της εγγυησης και να παρω τα λευτα μου πισω και ακομα δεν απαντησανε.
Βεβαια σε εσας ειναι σοβαρα τα bugs...
Στην τελικη αμα δεν τα φτιαξουνε την πατε πισω και παιρνετε τα λευτα σας απλο.. και αν δεν σας τα δωσουνε καταγγελια στο 1520 και δεν υπαρχει περιπτωση θα βρειτε ακρη.

Last edited:
Το local dimming δούλευε σε θέαση 3Δ περιεχομένου;
Γιατί σε 3Δ side by side που δοκίμασα χτες, ΔΕΝ δούλευε...

η samsung εχει ακριβως το αντιθετο bug δουλευει το auto dimming στο 3D μονο του με αποτελεσμα να σκοτεινιαζει η οθονη στις πολυ σκοτεινες σκηνες(πχ σκοτεινιαζουνε οι υποτιτλοι srt) και δεν μπορεις να το κλεισεις απο πουθενα ενω σε 2D ολα καλα.

Νομίζω είναι σοβαρό το θέμα. Έχω την εντύπωση ότι μόλις ενεργοποιείται το 3Δ, απενεργοποιείται εντελώς το local dimming.
Και αυτό ΔΕΝ είναι αναμενόμενο από μια τηλεόραση με local dimming!

Σήμερα, όλο το απόγευμα προσπαθούσα να δω 3Δ στην τηλεόραση.
Αγόρασα μια nvidia 430 (για HTPC πεταμένα λευτά - κάνει πολύ θόρυβο το ανεμιστηράκι) και προσπάθησα να δω ένα bluray 3D (τους κεφτέδες).
ΔΕΝ τα κατάφερα. Η τηλεόραση αναγνώρισε ότι δέχεται σήμα 3Δ, αλλά εγώ 3Δ δεν είδα. Το έβλεπες κανονικά και χωρίς γυαλιά...

Το μόνο που κατάφερα να δω είναι αναπαραγωγή DVD σε 3Δ, από το power dvd 10. To crosstalk είναι έντονο, και η εικόνα ξεπλυμένη - δεν υπάρχει local dimming.
Η τηλεόραση είναι πολύ περιορισμένη στο σήμα εισόδου: δέχεται μόνο 1080p/24 όσον αφορά το 3Δ, και τίποτα άλλο! Δοκίμασα 720p/50/60 από τον οδηγό της Nvidia, και ΔΕΝ ενεργοποίησε το 3Δ!!!!!!!

Όμως η απουσία local dimming σε 3Δ είναι σκέτη καταστροφή. Τώρα καταλαβαίνω γιατί έπαιζε χάλια η νέα cinema στην 3Δ έκθεση. Δεν έφταιγε το beowolf, έφταιγε η απουσία μαύρου!

Νίκο (ilise) αν διαβάζεις το νήμα, ΠΡΟΣΟΧΗ με την νέα cinema. Και οι 2 θέλουν πολύ δρόμο για να τις πεις 3Δ, είναι καθαρά 2Δ τηλεοράσεις...

Κατά τα άλλα διαβάζουμε έγκριτα "reviews" (τους βάζω όλους μέσα) και διθυράμβους για το 3Δ τους στο hitech...
Μου φαίνεται απίστευτο που είμαι ο πρώτος που το παρατηρεί.
Πάνο, εσύ που δοκίμασες με bluray player, είχε ενεργό το local dimming;;;;
(Φαντάζομαι όχι, αλλά τσέκαρε καλού κακού...)

Στις samsung για να δεις 3D σε μορφη ISO bluray ή δισκακι bluray
πρεπει να εχεις το powerdvd 10 markII 3D να δηλωσεις στο προγραμμα
3D HDTV να συνδεσεις το pc με την tv με hdmi σε 1080p 60HZ στα 24HZ ΔΕΝ παιζει το 3D στην θυρα hdmi 1 και να μετονομασεις την θυρα hdmi1 σε PC.
Μετα απο το 3Δ της τηλεορασης πρεπει να διαλεξεις τη σκακιερα.
Δεν χρειαζεται καινουργια καρτα γραφικων για να παιξει το 3D.
Κακως αγορασες καινουργια καρτα και κακως ΔΕΝ πηρες fanless.
Νομιζω βαση του νομου εντος 7 ημερων απο την αγορα της μπορεις να την γυρισεις και να παρεις πισω τα λευτα σου

Στις samsung για να δεις 3D σε μορφη ISO bluray ή δισκακι bluray
πρεπει να εχεις το powerdvd 10 markII 3D να δηλωσεις στο προγραμμα
3D HDTV να συνδεσεις το pc με την tv με hdmi σε 1080p 60HZ στα 24HZ ΔΕΝ παιζει το 3D στην θυρα hdmi 1 και να μετονομασεις την θυρα hdmi1 σε PC.
Μετα απο το 3Δ της τηλεορασης πρεπει να διαλεξεις τη σκακιερα.
Δεν χρειαζεται καινουργια καρτα γραφικων για να παιξει το 3D.
Κακως αγορασες καινουργια καρτα και κακως ΔΕΝ πηρες fanless.
Νομιζω βαση του νομου εντος 7 ημερων απο την αγορα της μπορεις να την γυρισεις και να παρεις πισω τα λευτα σου

Η σκακιέρα είναι 3D ready φορματ, που δεν υποστηρίζει η φίλιπς. Το κανονικό 3Δ χρειάζεται frame packet, δηλαδή HDMI 1.4a το οποίο έχει μόνο η nvidia στα νέα της τσιπάκια fermi 104/108. Ένα από αυτά είναι το 430, που αγόρασα. -bye-

Κατά τα άλλα διαβάζουμε έγκριτα "reviews" (τους βάζω όλους μέσα) και διθυράμβους για το 3Δ τους στο hitech...

Το είχα γράψει αυτό....

Έγκυρα περιοδικά αυτά τα δυο?

Το άλλο με τον Τοτο το ξέρεις?

Μην πετάτε τα λεφτά σας. Τα διαφημιστικά φυλλάδια έπρεπε να διανέμονται δωρεάν.:flipout:

Με τοσα bugs που εχει τι να σου πω στειλε mail/παρε τηλεφωνο και ρωτα θα τα φτιαξετε ?
Αν σου πουνε οχι γυρισε την πισω και παρε τα λευτα σου.
Αν σου πουνε οτι θα τα φτιαξουνε κανε υπομονη για καποιο καιρο και αν δεν τα φτιαξουνε την γυρνας παλι πισω και περνεις τα λευτα σου.
Εγω ετσι θα το κανω με τη δικια μου θα την κρατησω μεχρι να βγουνε τα νεα μοντελα και αν μεχρι τοτε δεν εχουνε φτιαξει τα bugs στο firmware
θα την γυρισω και θα παρω ενα μοντελο...
ετσι θα κανω δωρεαν αναβαθμιση αν δεν εχουνε φτιαξει τα bugs.

Το είχα γράψει αυτό....

Μην πετάτε τα λεφτά σας. Τα διαφημιστικά φυλλάδια έπρεπε να διανέμονται δωρεάν.:flipout:

Κακώς το περιορίζεις μόνο στο hitech. Αναφέρομαι στους πάντες, μαζί με τον ήχο, το fullhd.gr, το avforums, όλους. Ένας δεν βρέθηκε να πει την αλήθεια... :tdown:

κοιτα με αυτα τα bugs αν θες να παρεις πισω τα λευτα σου θα τα παρεις
δεν υπαρχει θεμα γιατι ο νομος ειναι με το μερος σου.

Μίλησα με το σέρβις. Το ξέρουν ότι ΔΕΝ έχει local dimming στο 3Δ, δεν μπορούν να κάνουν τιποτα, έτσι είναι η τηλεόραση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Βέβαια, όταν εγώ αγόραζα δεν μου είπα κανείς ότι ΔΕΝ θα έχει local dimming στο 3Δ, και θα παίζει σαν μια LCD των 300 ευρώ... :AFADF0:

Καλα τα παραλες ακομη και χωρις dimming δεν παιζει σαν LCD 300 ευρω.

Βαλε 500 να εισαι μεσα...:flipout:

Μηπως απενεργοποιειται το dimming για να λειτουργει το scanning backlight στο μεγιστο?

εγω το αντιθετο προβλημα στην c750 ενεργοποιειται το auto dimming στο 3D
και οι πολυ σκοτεινες σκηνες γινονται καταμαυρες που εμενα δεν μου αρεσει το πολυ μαυρο τα θελω ποιο φωτεινα.

Καλα τα παραλες ακομη και χωρις dimming δεν παιζει σαν LCD 300 ευρω.

Βαλε 500 να εισαι μεσα...:flipout:

Μηπως απενεργοποιειται το dimming για να λειτουργει το scanning backlight στο μεγιστο?

Δεν ξέρω, εμένα μου θυμίζει τα εξαιρετικά μαύρα της 9731... :flipout:

Πάντως κοίταζα την εικόνα χωρίς γυαλιά. Το πάνελ είναι όσο γρήγορο πρέπει, τα είδωλα δεν μπερδεύονται στο πάνελ. Είναι πλήρως διακριτά και καθαρά.
Όμως τα γυαλιά (τα οποία είναι τα χειρότερα που έχω δει - ξεκάθαρα φθηνή κινεζοκατασκευή - αγορά OEM μάλλον και όχι φτιαγμένα από την φίλιπς) είναι ΑΘΛΙΑ. Δεν μπορούν να διαχωρίσουν τα είδωλα με τίποτα, σαν να έχουν lag.

Αλλά και τα γυαλιά να φτιάξουν, τι να το κάνεις αν δεν υπάρχει αντίθεση στην εικόνα;;;;;;
Αν δεν λειτουργεί το local dimming, εικόνα δεν βλέπεις στην 9705...

Εγώ πάντως του είπα να εξετάσουν την περίπτωση να την πάρουν πακετάκι πίσω. Θα μου απαντήσουν την Δευτέρα, αλλά φαντάζομαι τι θα απαντήσουν...
Σιγά μην μου δώσουν πίσω 2.600 ευρώ... :flipout:

ακριβως αυτο εγω με το 1520 καθαρισα μια περιπτωση ενος μονιτορ που εκανε 450 ευρω.
Κανεις καταγγελια επωνυμη και σε 10-15 μερες σου ερχεται χαρτι με την κοινοποιηση αυτοι μετα απο το 1520 παιρνουνε τηλ την εταιρια και την απειλουνε τηλεφωνικα οτι θα τους βαλουνε προστιμο αμα δεν σε εξυπηρετησουνε και αν και παλι δεν σε εξυπηρετησουνε μετα την απειλη του 1520 το 1520 βαζει δικηγορο δικο του χωρις να εμπλακεις εσυ πουθενα και καθαριζει ο δικηγορος για σενα.
Συνηθως ομως οι εταιρες στην απειλη του 1520 ανταποκρινονται και μαλιστα ζητανε και συγνωμη γιατι ειναι μεγαλα τα προστιμα που ριχνει το υπουργειο.
Ειναι βεβαια καποιος καιρος που εχει περασει απο τοτε που καθαρισε το 1520 για εμενα αλλα δε νομιζω να εχει αλλαξει κατι.
http://www.efpolis.gr/el/1520-grammi-katanaloti.html

Last edited:
Κανε μια καταγγελια στο 1520.

Θα στα εξηγησει ο mpetou που τα ξερει απεξω.

Καλά, τα ξέρω απ' έξω και ανακατωτά... :flipout:
Το 2006 έκανα αγωγή σε κατάστημα και φυσικά κέρδισα (το 2008 που βγήκε η απόφαση :flipout:). Έχω μάθει την νομοθεσία απ' έξω... :flipout:

Ελπίζω βέβαια να μην φτάσουμε εκεί...

Αλλά να πάρω τι;;; Πανασόνικ δοκίμασα, φίλιπς δοκίμασα, LG δεν θέλω...