Όχι, δεν είμαι απελπισμένος...

Απλά με εκνευρίζει το γεγονός ότι μέλη εκεί που ΔΕΝ έχουν την τηλεόραση βρίσκουν την εικόνα της κορυφή (!), και ότι η φίλιπς δεν είναι σαν τις άλλες εταιρίες και θα φτιάξει τα προβλήματα (!).
Μιλάνε με έναν αέρα, σαν να είναι 100% σίγουροι. Όταν τους λες τα προβλήματα, μπαίνουν σε κατάσταση "δικαιολογίας", του στυλ για εμένα δεν είναι σημαντικά, δεν με πειράζει και τα συναφή...
Είναι τρομερή η άγνοια που έχουν οι τύποι εκεί σχετικά με την τηλεόραση και τα προβλήματά της... Και όταν προσπαθείς να τους πεις 5 πράγματα, σου επιτίθενται κιόλας... Τι να τους κάνω; Δυστυχώς χρόνο δεν έχω να τους τα πω με λεπτομέρεια όπως εδώ.
Και δεν έχουν και έναν Γιάννη να τους πει ότι οι πλάσμα της πανασόνικ δεν ανανεώνουν το πάνελ στα 600 Hz...
Για την 9705 τώρα, το θεωρώ χοντρό ότι η φίλιπς δεν μας είπε ότι στο 3Δ δεν υπάρχει local dimming. Εγώ το θεωρώ εξαπάτηση.
Δεν έχω μιλήσει με κάποιον εδώ, έθεσα αίτημα την Παρασκευή στην τηλεφωνική τους εξυπηρέτηση, να την πάρουν και να με αποζημιώσουν.
Θα με "ειδοποιήσουν" "όταν" έχουν απάντηση...
Σήμερα που ξαναρώτησα, δεν ήξεραν κάτι...
Και το άλλο που μου σπάει τα νεύρα, είναι ότι ξεκίνησαν να δίνουν τσάμπα τα γυαλιά. Τα οποία εγώ πλήρωσα 250 ευρώ...
Το κατάλαβαν μάλλον ότι κάποιος (ονόματα δεν λέμε) άρχισε να κάνει "φασαρία" για την σημαντική έλλειψη του 3Δ της τηλεόρασης, και άρχισαν τις προσφορές...
Πάντως, 2 firmware εκδόσεις, και όλα τα θέματα παραμένουν. Ούτε EPG, χάλια EPG ακόμα και με ρύθμιση Ισπανία/Γερμανία, ούτε συμβατότητα με PS3, ούτε local dimming στο 3Δ, ούτε DTS passthrough (που όλο και περισσότεροι βάζουν, η φίλιπς το έβγαλε...).
Τι κάνει 2600 σε αυτή την τηλεόραση, ακόμα το ψάχνω...