Philips PFL9705 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Φιλε Γιώργο (petasis),

τι σου γραφουν στο αλλο φόρουμ?

Καθομαι και διαβαζω και εχω μεινει με το στομα ανοιχτο.....
Ακουγεσαι πολυ απελπισμένος.....

Μπορεις να μου πεις με ποιον μιλας στη PHILIPS HELLAS?
Και με ποιο σκεπτικό δεν σε αποζημιωνουν?

Εγω την δικια μου την αγορασα κατευθειαν απο την Φιλιπς, οποτε εχω καποιες διασυνδεσεις.

Μήπως μπορω να βοηθησω σε κατι?

Τελικα μαλλον ανακαλυψα γιατι δεν εχει local dimming σε 3D.

Eπειδη η φωτεινοτητα με την χρηση των γυαλιων πεφτει σε ολες τις τηλεορασεις στο 50% και ισως να μην ηταν επαρκης αν λειτουργουσε το dimming.

Τελικα μαλλον ανακαλυψα γιατι δεν εχει local dimming σε 3D.

Eπειδη η φωτεινοτητα με την χρηση των γυαλιων πεφτει σε ολες τις τηλεορασεις στο 50% και ισως να μην ηταν επαρκης αν λειτουργουσε το dimming.

Δεν πεύτει στο 50%. Είναι μικρή η διαφορά. Όμως αλλοιώνονται τα χρώματα...

Φιλε Γιώργο (petasis),

τι σου γραφουν στο αλλο φόρουμ?

Καθομαι και διαβαζω και εχω μεινει με το στομα ανοιχτο.....
Ακουγεσαι πολυ απελπισμένος.....

Μπορεις να μου πεις με ποιον μιλας στη PHILIPS HELLAS?
Και με ποιο σκεπτικό δεν σε αποζημιωνουν?

Εγω την δικια μου την αγορασα κατευθειαν απο την Φιλιπς, οποτε εχω καποιες διασυνδεσεις.

Μήπως μπορω να βοηθησω σε κατι?

Όχι, δεν είμαι απελπισμένος... :flipout:
Απλά με εκνευρίζει το γεγονός ότι μέλη εκεί που ΔΕΝ έχουν την τηλεόραση βρίσκουν την εικόνα της κορυφή (!), και ότι η φίλιπς δεν είναι σαν τις άλλες εταιρίες και θα φτιάξει τα προβλήματα (!).
Μιλάνε με έναν αέρα, σαν να είναι 100% σίγουροι. Όταν τους λες τα προβλήματα, μπαίνουν σε κατάσταση "δικαιολογίας", του στυλ για εμένα δεν είναι σημαντικά, δεν με πειράζει και τα συναφή... :flipout:

Είναι τρομερή η άγνοια που έχουν οι τύποι εκεί σχετικά με την τηλεόραση και τα προβλήματά της... Και όταν προσπαθείς να τους πεις 5 πράγματα, σου επιτίθενται κιόλας... Τι να τους κάνω; Δυστυχώς χρόνο δεν έχω να τους τα πω με λεπτομέρεια όπως εδώ.
Και δεν έχουν και έναν Γιάννη να τους πει ότι οι πλάσμα της πανασόνικ δεν ανανεώνουν το πάνελ στα 600 Hz... :flipout:

Για την 9705 τώρα, το θεωρώ χοντρό ότι η φίλιπς δεν μας είπε ότι στο 3Δ δεν υπάρχει local dimming. Εγώ το θεωρώ εξαπάτηση.
Δεν έχω μιλήσει με κάποιον εδώ, έθεσα αίτημα την Παρασκευή στην τηλεφωνική τους εξυπηρέτηση, να την πάρουν και να με αποζημιώσουν.
Θα με "ειδοποιήσουν" "όταν" έχουν απάντηση...
Σήμερα που ξαναρώτησα, δεν ήξεραν κάτι...

Και το άλλο που μου σπάει τα νεύρα, είναι ότι ξεκίνησαν να δίνουν τσάμπα τα γυαλιά. Τα οποία εγώ πλήρωσα 250 ευρώ...
Το κατάλαβαν μάλλον ότι κάποιος (ονόματα δεν λέμε) άρχισε να κάνει "φασαρία" για την σημαντική έλλειψη του 3Δ της τηλεόρασης, και άρχισαν τις προσφορές...

Πάντως, 2 firmware εκδόσεις, και όλα τα θέματα παραμένουν. Ούτε EPG, χάλια EPG ακόμα και με ρύθμιση Ισπανία/Γερμανία, ούτε συμβατότητα με PS3, ούτε local dimming στο 3Δ, ούτε DTS passthrough (που όλο και περισσότεροι βάζουν, η φίλιπς το έβγαλε...).
Τι κάνει 2600 σε αυτή την τηλεόραση, ακόμα το ψάχνω... :flipout:

Το 50% το διαβασα δεν το λεω εγω.

Εκτος και ειναι λαθος.

Ε δεν είναι και όλοι avclub... :flipout:
Σου λέω υπεύθυνα ότι δεν είναι τόσο με τίποτα...
Αν ήταν τόσο, θα έβλεπα πολύ καλό μαύρο στο 3Δ, αλλά που...
Καμιά σχέση...

Το σίγουρο είναι ότι αλλάζουν τα χρώματα. Πρασινίζει η εικόνα μέσα από τα γυαλιά. Φαντάζομαι ισχύει σε όλες τις τηλεοράσεις 3Δ, όλα τα γυαλιά πράσινα LCD έχουν. Θα περίμενα να υπάρχει αντιστάθμιση από το πάνελ, αλλά δεν...

Ώρες ώρες σκεύτομαι γιατί να μην έχω μια εταιρία να βγάζω τηλεοράσεις όπως τις θέλω εγώ... :BDGBGDB55:
[Ξέρω, είμαι ψώνιο... :flipout:]

Στην δικη μου κρεβατοκαμμαρα εχω την 40αρα samsung C8000

Ενταξει ξερω οτι υπαρχει ειδικο τοπικ αλλα μια και ταναφερες,πως ειναι αυτη η τηλεοραση,τι της λοιπει,τι θαθελες παραπανω εκτος απο ιντσες.
Εισαι ευχαριστιμενος?
Στη μετρια ποιοτητα σηματος πως παιζει?

Ενταξει ξερω οτι υπαρχει ειδικο τοπικ αλλα μια και ταναφερες,πως ειναι αυτη η τηλεοραση,τι της λοιπει,τι θαθελες παραπανω εκτος απο ιντσες.
Εισαι ευχαριστιμενος?
Στη μετρια ποιοτητα σηματος πως παιζει?

Ειμαι πολυ ευχαριστημενος αν και philipsακιας....
Σε ιντσες δεν μπορουσα να παω παραπανω δεν υπηρχε ουτε ποντος να σπαταλησω,
Ειμαι πολυ ευχαριστημενος βλεπω τα παντα και blu ray & 3D & Divx (απο τον δικο της media player) αλλα και συμβατικη τηλεοραση,
Ειναι μια αξιοπρεπεστατη τηλεοραση με καταπληκτικη εικονα και δεν εχω μετανιωσει ουτε μια στιγμη για την αγορα της,
Μου τη σπανε βεβαια οι ταινιες που βλεπω με μπαρες αλλα οπως ολες οι 16:9 τηλεορασεις κι αυτη δεν μπορει να κανει τιποτα γι αυτο.
Νικος

Όχι, δεν είμαι απελπισμένος... :flipout:
Απλά με εκνευρίζει το γεγονός ότι μέλη εκεί που ΔΕΝ έχουν την τηλεόραση βρίσκουν την εικόνα της κορυφή (!), και ότι η φίλιπς δεν είναι σαν τις άλλες εταιρίες και θα φτιάξει τα προβλήματα (!).
Μιλάνε με έναν αέρα, σαν να είναι 100% σίγουροι. Όταν τους λες τα προβλήματα, μπαίνουν σε κατάσταση "δικαιολογίας", του στυλ για εμένα δεν είναι σημαντικά, δεν με πειράζει και τα συναφή... :flipout:

Είναι τρομερή η άγνοια που έχουν οι τύποι εκεί σχετικά με την τηλεόραση και τα προβλήματά της... Και όταν προσπαθείς να τους πεις 5 πράγματα, σου επιτίθενται κιόλας... Τι να τους κάνω; Δυστυχώς χρόνο δεν έχω να τους τα πω με λεπτομέρεια όπως εδώ.
Και δεν έχουν και έναν Γιάννη να τους πει ότι οι πλάσμα της πανασόνικ δεν ανανεώνουν το πάνελ στα 600 Hz... :flipout:

Για την 9705 τώρα, το θεωρώ χοντρό ότι η φίλιπς δεν μας είπε ότι στο 3Δ δεν υπάρχει local dimming. Εγώ το θεωρώ εξαπάτηση.
Δεν έχω μιλήσει με κάποιον εδώ, έθεσα αίτημα την Παρασκευή στην τηλεφωνική τους εξυπηρέτηση, να την πάρουν και να με αποζημιώσουν.
Θα με "ειδοποιήσουν" "όταν" έχουν απάντηση...
Σήμερα που ξαναρώτησα, δεν ήξεραν κάτι...

Και το άλλο που μου σπάει τα νεύρα, είναι ότι ξεκίνησαν να δίνουν τσάμπα τα γυαλιά. Τα οποία εγώ πλήρωσα 250 ευρώ...
Το κατάλαβαν μάλλον ότι κάποιος (ονόματα δεν λέμε) άρχισε να κάνει "φασαρία" για την σημαντική έλλειψη του 3Δ της τηλεόρασης, και άρχισαν τις προσφορές...

Πάντως, 2 firmware εκδόσεις, και όλα τα θέματα παραμένουν. Ούτε EPG, χάλια EPG ακόμα και με ρύθμιση Ισπανία/Γερμανία, ούτε συμβατότητα με PS3, ούτε local dimming στο 3Δ, ούτε DTS passthrough (που όλο και περισσότεροι βάζουν, η φίλιπς το έβγαλε...).
Τι κάνει 2600 σε αυτή την τηλεόραση, ακόμα το ψάχνω... :flipout:

Λοιπον...αν διαβασεις εδω http://reviews.cnet.com/flat-panel-tvs/lg-infinia-47lx9500/4505-6482_7-33943809-2.html?tag=rvwBody

Λεει ξεκαθαρα λοιπον και να το βαλτε το καλα στο μυαλο σας ολοι σας επιτελους...
Το LOCAL DIMMING απενεργοποιειτε σε ολες τις ΤV!:slapface:

H philips μια χαρα tv φτιαχνει ελεος πια!Και στην sony και στην lg(HX900-LX9500) μενει κλειστο.Τωρα γιατι πηγαινετε και ρωτηστε τις εταιριες...
Καποιος λογος θα υπαρχει,θα δημιουργει προβλημα στην 3d εικονα ή δεν θα υπαρχει αρκετη ισχυ η tv να δειχνει 3d και παραλληλα να ειναι on το local dimming λεω τωρα.....

One of the films we checked out was the extremely dark "Monster House," where black levels on the LG were quite bright and grayish as opposed to black, leading to a very washed-out-looking picture. We suspect, as with the Sony HX909, LG disables local dimming in 3D mode, but even so the Sony's image quality was much better.

Λοιπον...αν διαβασεις εδω http://reviews.cnet.com/flat-panel-tvs/lg-infinia-47lx9500/4505-6482_7-33943809-2.html?tag=rvwBody

Λεει ξεκαθαρα λοιπον και να το βαλτε το καλα στο μυαλο σας ολοι σας επιτελους...
Το LOCAL DIMMING απενεργοποιειτε σε ολες τις ΤV!:slapface:

H philips μια χαρα tv φτιαχνει ελεος πια!Και στην sony και στην lg(HX900-LX9500) μενει κλειστο.Τωρα γιατι πηγαινετε και ρωτηστε τις εταιριες...
Καποιος λογος θα υπαρχει,θα δημιουργει προβλημα στην 3d εικονα ή δεν θα υπαρχει αρκετη ισχυ η tv να δειχνει 3d και παραλληλα να ειναι on το local dimming λεω τωρα.....

One of the films we checked out was the extremely dark "Monster House," where black levels on the LG were quite bright and grayish as opposed to black, leading to a very washed-out-looking picture. We suspect, as with the Sony HX909, LG disables local dimming in 3D mode, but even so the Sony's image quality was much better.

Μου αρέσει το "suspect"... :flipout:

Το θέμα δεν είναι αν το απενεργοποιούν (επειδή προφανώς βγάλαν τα μοντέλα υπό χρονική πίεση), αλλά το ότι δεν το λένε, αφήνοντας τους αγοραστές να νομίζουν ότι θα λειτουργεί και εκεί...

Συγνωμη αλλα οποιος πληρωνει 2,600 δεν του φτανει το "μια χαρα".

Το "μια χαρα" ειναι για χιλια ευρω το πολυ.:BDGBGDB55:

Ενταξει ηθελα να πω οτι δεν ειναι η μονη προβληματικη στο 3d η philips...
Και η sony που κανει 2840 το ιδιο "προβλημα"εχει.
Ο καθενας διαλεγει οτι του αρεσει...
Ημουν ετοιμος να παρω την Samsung PS50C6900 και τελικα διστασα...Γιατι εγω αυτα τα image retention,break in dvd... κολπα δε τα ήξερα...Γι'αυτο μαλλον θα περιμενω 2-3 χρονια να φυγει το crosstalk και μαλλον θα προτιμησω lcd.
Την tv που θα παρω εχω σκοπο να την κρατησω πολλα χρονια(καμια δεκαρια το πολυ) δεν ειμαι σαν τον τυπο που παιρνει philips cinema και μετα λεει θα παρει και την καινουρια που θα ειναι 3d!

Θα διαλεξω μια tv που να με ικανοποιει οσο γινετε σε ολους τους τομεις και τελος.Αυτην πηρα,αυτα εχει ειμαι οκ με αυτα.
Πρωτη γενια 3d τηλεορασεων ειναι φυσικο να υπαρχουν προβληματα.Κανεις δεν σας ειπε να αγορασετε 3d τv απο τωρα δικη σας επιλογη ειναι.Και καταρχας για μενα οποια tv δεν κανει μετετροπη 2d-3d ειναι παντελως αχρηστη σαν αγορα.

(εννοειται οσον αφορα για αυτους που τους ενδιαφερει η παραμετρος 3d)

Κανεις δεν σας ειπε να αγορασετε 3d τv απο τωρα δικη σας επιλογη ειναι.Και καταρχας για μενα οποια tv δεν κανει μετετροπη 2d-3d ειναι παντελως αχρηστη σαν αγορα.

Eγω δεν αγορασα τηλεοραση 3D και ουτε προκειται με τα εως τωρα δεδομενα γιατι αυτο που βλεπουμε ειναι ψευτο-3D και επισης βρισκω τα γυαλια ενοχλητικα και κουραστικα.

Οταν βγουν τηλεορασεις με πραγματικο 3D και χωρις γυαλια βλεπουμε.

YΓ. Η μετατροπη 2D-3D οντως ειναι χρησιμη? Τι να βλεπεις big brother και Ελενη Μενεγακη σε 3D?

Ενταξει ηθελα να πω οτι δεν ειναι η μονη προβληματικη στο 3d η philips...
Και η sony που κανει 2840 το ιδιο "προβλημα"εχει.
Ο καθενας διαλεγει οτι του αρεσει...
Ημουν ετοιμος να παρω την Samsung PS50C6900 και τελικα διστασα...Γιατι εγω αυτα τα image retention,break in dvd... κολπα δε τα ήξερα...Γι'αυτο μαλλον θα περιμενω 2-3 χρονια να φυγει το crosstalk και μαλλον θα προτιμησω lcd.
Την tv που θα παρω εχω σκοπο να την κρατησω πολλα χρονια(καμια δεκαρια το πολυ) δεν ειμαι σαν τον τυπο που παιρνει philips cinema και μετα λεει θα παρει και την καινουρια που θα ειναι 3d!

Θα διαλεξω μια tv που να με ικανοποιει οσο γινετε σε ολους τους τομεις και τελος.Αυτην πηρα,αυτα εχει ειμαι οκ με αυτα.
Πρωτη γενια 3d τηλεορασεων ειναι φυσικο να υπαρχουν προβληματα.Κανεις δεν σας ειπε να αγορασετε 3d τv απο τωρα δικη σας επιλογη ειναι.Και καταρχας για μενα οποια tv δεν κανει μετετροπη 2d-3d ειναι παντελως αχρηστη σαν αγορα.

(εννοειται οσον αφορα για αυτους που τους ενδιαφερει η παραμετρος 3d)

Πρωτον ο τυπος οπως λες (εγω δηλαδη) εχει ονομα,
δευτερον κανεις δεν σου ειπε να παρεις τηλεοραση και φετος και του χρονου, κρατησε την και 20 χρονια δικαιωμα σου οπως και δικαιωμα μου ειναι να τις αλλαζω και εγω σαν τα πουκαμισα.
Τριτον για να διαλεξω να παρω και την νεα cinema κατι θα ξερω παραπανω και ασφαλως κατι θα πληρωσω και παρακατω,
Νικος

Πρωτον ο τυπος οπως λες (εγω δηλαδη) εχει ονομα,
δευτερον κανεις δεν σου ειπε να παρεις τηλεοραση και φετος και του χρονου, κρατησε την και 20 χρονια δικαιωμα σου οπως και δικαιωμα μου ειναι να τις αλλαζω και εγω σαν τα πουκαμισα.
Τριτον για να διαλεξω να παρω και την νεα cinema κατι θα ξερω παραπανω και ασφαλως κατι θα πληρωσω και παρακατω,
Νικος

Eνταξει φιλε Νικο ηρεμησε απλα σε εφερα σαν παραδειγμα.Δεν νομιζω ολοι οτι εχουν τα χρηματα να παιρνουν καθε χρονο κανουριο μοντελο tv.Γι'αυτο μιλησα για μενα και ειπα η τv που θα παρω να ειναι οσον το δυνατο καλυτερη σε ολους τους τομεις.Οσο αφορα την philips και εγω μαζι σου ειμαι...τα ματαια μου εμπιστευομαι και την αισθηση που αφηνει καθε tv.οχι το επιπεδο μαυρου και αλλα τετοια...

Eγω δεν αγορασα τηλεοραση 3D και ουτε προκειται με τα εως τωρα δεδομενα γιατι αυτο που βλεπουμε ειναι ψευτο-3D και επισης βρισκω τα γυαλια ενοχλητικα και κουραστικα.

Οταν βγουν τηλεορασεις με πραγματικο 3D και χωρις γυαλια βλεπουμε.

YΓ. Η μετατροπη 2D-3D οντως ειναι χρησιμη? Τι να βλεπεις big brother και Ελενη Μενεγακη σε 3D?

Εγώ που είχα κακή γνώμη για το 3Δ πριν αγοράσω την 9705, εξακολουθώ να έχω την ίδια γνώμη. Δεν καταλαβαίνω την χρησιμότητά του. Και η 9705 το κάνει ακόμα χειρότερο, δεν υπάρχει περίπτωση να κάτσω να δω ταινία σε 3Δ, όταν ξέρω ότι σε 2Δ η εικόνα θα είναι σημαντικά καλύτερη...

Χαίρομαι που κάποιος που εχει τηλεόραση 3D συμφωνεί μαζί μου.

Και μάλιστα όχι όποιος και όποιος.-bye-

Μην το λες. Αν διαβάσεις το νήμα της 9705 στο avforums θα ρίξεις πολύ γέλιο. Φτάσαμε να μιλάμε για καλλιέργειες... :flipout:, στο πλαίσιο μιας πολιτισμένης συζήτησης με το μέλος Aibo... :BDGBGDB55: