Philips PFL9705 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Είμαι καινουργιος στο forum και ψάχνομαι για αγορα τηλεορασης. Hθελα να θεσω κάποια ερωτήματα με τα οποία έχετε ασχοληθει στο νήμα για τη pfl9705 αλλά δε κατάλαβα καλά (άλλωστε απλώς θεατής tv είμαι χωρις ιδιαιτέρες γνώσεις-όλοι τα ίδια λέμε!!). Λοιπόν:
1) Αν συνδέσω ps3 στην tv δε μπορεί να παιξει 3d blu ray και 3d games?
2) μπορω να συνδέσω πληκτρολογιο και ποντικι (για καλυτερη χρήση του net tv)? Επίσης έχει browser η ίδια η tv για "σερφάρισμα"?
3) βάζω usb stick με αρχεία .avi και .srt υποτιτλους, αν κατάλαβα καλά δεν υπάρχει η δυνατότητα να παιξει το video βγάζοντας τους υπότιτλους?
4) μπορω ασύρματα να συνδέσω tv με pc και παιζοντας το video στο pc να το βλέπω στην tv (έχει σχέση με το ερώτημα 3) να υπόθέσω πως μάλλον ναι?

Μετά φόβου... να μην παρεξηγηθω για τις ερωτήσεις μου, πίστεως ... ότι είστε γνώστες και χρήστες της συγκεκριμένης tv, αναμένω τις απαντήσεις σας.

1) Μόνο bluray 3D προς το παρών. Υποτίθεται περιμένουμε ένα firmware update του PS3...

2) Όχι πληκτρολόγιο/ποντίκι. Υπάρχει πλοηγός...

3) Δεν υποστηρίζονται υπότιτλοι/DTS

4) Υποστηρίζεται DLNA, χωρίς υπότιτλους/DTS...

Επίσης δεν υποστηρίζει EPG στο τηλεοπτικό.

1) Μόνο bluray 3D προς το παρών. Υποτίθεται περιμένουμε ένα firmware update του PS3...

2) Όχι πληκτρολόγιο/ποντίκι. Υπάρχει πλοηγός...

3) Δεν υποστηρίζονται υπότιτλοι/DTS

4) Υποστηρίζεται DLNA, χωρίς υπότιτλους/DTS...

Επίσης δεν υποστηρίζει EPG στο τηλεοπτικό.

Petasis κατ' αρχας ευχαριστώ όταν λες στην 1) μόνο bluray 3d, εννοεις πως μόνο αυτό παίζει και όχι 3d games σωστά?

Petasis κατ' αρχας ευχαριστώ όταν λες στην 1) μόνο bluray 3d, εννοεις πως μόνο αυτό παίζει και όχι 3d games σωστά?

Το PS3 με το firmware 3.50 παιζει Bluray 3D - τωρα πως το δειχνει η 9705 ειναι αλλο θεμα βεβαια.

Η επιλογη 3D gaming δεν ενεργοποιειται στα 3D παιχνιδια. Οποτε, προς το παρον παιζονται μονο σε 2D mode.

Ευχαριστώ panos_K !!
Να κάνω τώρα και μια ερώτηση που είναι άστοχη για το νήμα που βρίσκομαι... και φυσικα πάντα αν γνωρίζετε.
Στη vt20 τα παραπάνω ισχύουν? δηλαδή με ps3 παίζεις και 3d games, υπότιτλοι όχι ενσωματωμένοι σε video παίζουν?

Δεν υπάρχει αναπαραγωγή ματρόσκας στις πανασονικ.
(Μην ψάχνεις στις ακριβές τηλεοράσεις δυνατότητες που δεν σχετίζονται με την ποιότητα της εικόνας. Ότι κι ν αγοράσεις, ένας εξωτερικός player θα είναι πάντα καλύτερος...)

Στη vt20 τα παραπάνω ισχύουν? δηλαδή με ps3 παίζεις και 3d games, υπότιτλοι όχι ενσωματωμένοι σε video παίζουν?

Ναι παιζεις 3D games και το κυριοτερο βλεπεις και μαυρο στο 3D.

Στην 9705 και στην 9955 το μαυρο γινεται γκρι σε 3D.

Ναι παιζεις 3D games και το κυριοτερο βλεπεις και μαυρο στο 3D.

Στην 9705 και στην 9955 το μαυρο γινεται γκρι σε 3D.

Yperion θεωρεις το 3d της vt20 καλύτερο απο το της pfl9705 αν κατάλαβα!

Mα δεν γινεται να μην ειναι καλυτερο.

Εκτος απο την διαφορα που υπαρχει στον χρονο αποκρισης που στις πλασμα ειναι πολυ μικροτερος (αρα λιγοτερο crosstalk) το local dimming ΔΕΝ λειτουργει στην 9705 σε 3D. Aρα δεν υπαρχει μαυρο.

Aυτος ειναι και ο λογος που ο Γιωργος (Petasis) εχει ζητησει να επιστρεψει την 9705 και να παρει τα λεφτα του πισω.

Είναι δεδομένο ότι καμία LCD δεν έχει local dimming στο 3Δ. Ούτε και η 9705.
(Το οποίο φυσικά ΔΕΝ είναι αυτό που περιμένει κανείς αγοράζοντας μια local dimming LCD... :tdown:)

Γεμάτο ανακρίβειες. Αλλά αυτά που λέει για το 3Δ είναι σωστά...
Τις μετρήσεις θα τις αφήσω ασχολίαστες. Τι αισθητήρα άραγε να έχει;

Απάντηση: Re: Philips PFL9705 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Είναι δεδομένο ότι καμία LCD δεν έχει local dimming στο 3Δ. Ούτε και η 9705.
(Το οποίο φυσικά ΔΕΝ είναι αυτό που περιμένει κανείς αγοράζοντας μια local dimming LCD... :tdown:)

Είσαι σίγουρος;
Νομίζω Γιώργο ότι για την,π.χ. C8000, δεν έχουμε αναφορές για απενεργοποίηση του Local Dimming κατά την αναπαραγωγή Bluray 3d.

Re: Απάντηση: Re: Philips PFL9705 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Είσαι σίγουρος;
Νομίζω Γιώργο ότι για την,π.χ. C8000, δεν έχουμε αναφορές για απενεργοποίηση του Local Dimming κατά την αναπαραγωγή Bluray 3d.

Και για την 9705, αν δεν το έγραφε ο Γιώργος, μάλλον δεν θα είχαμε... :D

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Philips PFL9705 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Και για την 9705, αν δεν το έγραφε ο Γιώργος, μάλλον δεν θα είχαμε... :D

Είναι γεγονός ότι αυτό που λες Γιάννη ισχύει .

Αυτό που μένει τότε είναι να διαβάσουν οι κάτοχοι της c8000 την παραπάνω απορία,περι απουσίας local dimming κατα την αναπαραγωγή 3d BluRay,και να μας διαφωτίσουν.

Re: Απάντηση: Re: Philips PFL9705 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Είσαι σίγουρος;

E, τότε να δώσω εγώ αναφορά, δεν έχει...
Την είδα στο πλαίσιο να παίζει avatar 3D... -bye-

Η C8000 ετσι και αλλιως ψευτο dimming εχει.

Αποδειξη οτι το ANSI contrast ειναι πολυ χαμηλο. Ιδιο περιπου με την C7000 και την C750.

Τυπική SPVA είναι. Μωβ υπό γωνία, κλπ...
Το αβαταρ έπαιζε καλούτσικα πάντως, αν ξεπεράσεις το μαύρο και την χρωματική αλλοίωση...