Philips PFL9705 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Αυτο γραφτηκε ειδικα για εσενα Γιωργο...

colours are not natural

http://www.flatpanelshd.com/review.php?subaction=showfull&id=1291289229

:flipout:

Το review είναι κουκουρούκου... :flipout:
(Τόσο που αναρωτήθηκα τι σκουπίδια διαβάζουμε δεξιά και αριστερά...) -bye-
Μόνο το κομμάτι για το 3Δ είναι κάπως ρεαλιστικό. Τα υπόλοιπα... τρεις λαλούν και δυο χορεύουν... :BDGBGDB55:

Τυπική SPVA είναι. Μωβ υπό γωνία, κλπ...
Το αβαταρ έπαιζε καλούτσικα πάντως, αν ξεπεράσεις το μαύρο και την χρωματική αλλοίωση...
Αν Γιώργο λες εσύ για τη c8000 οτι << το αβαταρ το έπαιζε καλούτσικα >> έστω και με το τρόπο που το συμπληρώνεις, και με δεδομένο ότι έπαιζε σε κατάστημα και αρύθμιστη, τότε η τηλεόραση είναι θεά.
Βλέπεις δε βγάζεις και έυκολα καλή κουβέντα από το στόμα σου για οποιαδήποτε τηλεόραση.
Είσαι ο φόβος και ο τρόμος τους.:flipout:
Για αυτό σου λέω, η τηλεόραση είναι Θεά παιδί μου..
icon10.gif

Αν Γιώργο λες εσύ για τη c8000 οτι << το αβαταρ το έπαιζε καλούτσικα >> έστω και με το τρόπο που το συμπληρώνεις, και με δεδομένο ότι έπαιζε σε κατάστημα και αρύθμιστη, τότε η τηλεόραση είναι θεά.
Βλέπεις δε βγάζεις και έυκολα καλή κουβέντα από το στόμα σου για οποιαδήποτε τηλεόραση.
Είσαι ο φόβος και ο τρόμος τους.:flipout:
Για αυτό σου λέω, η τηλεόραση είναι Θεά παιδί μου..
icon10.gif

Δεν είμαι τόσο σίγουρος πως παίζει σε 2Δ, που είναι και η ουσιαστική λειτουργία.
Αποδεκτό μαύρο με μια λάμπα να την φωτίζει από πάνω, δεν σημαίνει αποδεκτό μαύρο σε σκοτεινό δωμάτιο.
Πάντως το αβαταρ έπαιζε καλά... Για αυτό θέλω να το συγκρίνω με την 9705...

Δεν είμαι τόσο σίγουρος πως παίζει σε 2Δ, που είναι και η ουσιαστική λειτουργία.
Αποδεκτό μαύρο με μια λάμπα να την φωτίζει από πάνω, δεν σημαίνει αποδεκτό μαύρο σε σκοτεινό δωμάτιο.

Επαιζε το avatar 3D (αυτο που δινει η panasonic) η το avatar blu ray με μετατροπη 2D se 3D?
Nikos

DSC_0029.JPG

Κινηση αλλα Samsung.

P1010585.JPG

Kαι κινηση αλλα Philips.

Kαλο το μαυρο (αν και δεν ειναι και πολυ ικανοποιητικο στην 9705) αλλα να κοιταζουμε και αλλα πραγματα.

Γιώργο μου, σε 2d και σκοτεινό δωμάτιο, με σωστές ρυθμίσεις το μαύρο είναι μαύρο, και πολύ μαύρο, αλλά και σωστό σε διαβαθμίσεις της κλίμακας του γκρί. Χωρίς να έχει πουθενά συνεφιές αλλά και τίποτα προβολακια σε καμιά γωνιά, όπως ακούω από αλλού.
Αν το δεις θα καταλάβεις.

Μηδεν οταν ειναι μαυρη η οθονη δεν ειναι κανενα κατορθωμα. Αυτο το καταφερνουν πολλες τηλεορασεις.

Το λεω γιατι εχω δει κατι τιμες 0.1 nits σε σκακιερα δεν ειναι και πολυ καλες.

Μηδεν οταν ειναι μαυρη η οθονη δεν ειναι κανενα κατορθωμα. Αυτο το καταφερνουν πολλες τηλεορασεις.

Το λεω γιατι εχω δει κατι τιμες 0.1 nits σε σκακιερα δεν ειναι και πολυ καλες.

Ναι, άλλα με φωτεινότητα > 300 νιτς. Η 9705 που δεν σου αρέσει το μαύρο, μετρά μια ΑNSI αντίθεση > 3000:1. Γι πες άλλη μια φετινή που το καταφέρνει...

Για πες πως...

Σταθερά ευαισθησία-διάφραγμα και αρχίζεις να αυξάνεις την ταχύτητα κλείστρου, μέχρι να επιτύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα...

Έχει δοκιμάσει κανείς την επιλογή βέλτιστη ισχύ στον τοπικό φωτισμό;

Με το σημερινό update (3.55) του PS3, η sony έλυσε το θέμα με το 3D gaming σε μη σόνυ τηλεοράσεις. Και φυσικά λειτουργούν τα 3Δ παιχνίδια και στην 9705...
Δοκίμασα το gran turismo 5, του οποίου το 3Δ είναι απελπισία, ουσιαστικά δεν είναι 3Δ, αφού μπορείς να το δεις και χωρίς γυαλιά. Λιγάκι στο βάθος προσπαθεί να κάνει κάτι, αλλά το αποτέλεσμα είναι αδιάφορο...

Δηλαδή ταινίες δεν υπάρχουν, τα παιχνίδια δεν κάνουν κάτι ενδιαφέρον, τόμπολα... :flipout:

Με το σημερινό update (3.55) του PS3, η sony έλυσε το θέμα με το 3D gaming σε μη σόνυ τηλεοράσεις. Και φυσικά λειτουργούν τα 3Δ παιχνίδια και στην 9705...
Δοκίμασα το gran turismo 5, του οποίου το 3Δ είναι απελπισία, ουσιαστικά δεν είναι 3Δ, αφού μπορείς να το δεις και χωρίς γυαλιά. Λιγάκι στο βάθος προσπαθεί να κάνει κάτι, αλλά το αποτέλεσμα είναι αδιάφορο...

Δηλαδή ταινίες δεν υπάρχουν, τα παιχνίδια δεν κάνουν κάτι ενδιαφέρον, τόμπολα... :flipout:
Για δοκίμασε τις ρυθμίσεις που δίνει ο sold out και πες μας εντυπώσεις. Αυτός βέβαια τις λέει για τηλεόρση samsung, αλλά για δες κάτι αντίστοιχο και στη δική σου αν υπάρχει η δυνατότητα.
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=70813

Να δοκιμάσω ρυθμίσεις για να φτιάξει το απογοητευτικό 3Δ του παιχνιδιού;
Για να φτιάξει αυτό πρέπει να αλλάξει το παιχνίδι... Το gran turismo είναι κατ' επίφαση 3Δ...

Να δοκιμάσω ρυθμίσεις για να φτιάξει το απογοητευτικό 3Δ του παιχνιδιού;
Για να φτιάξει αυτό πρέπει να αλλάξει το παιχνίδι... Το gran turismo είναι κατ' επίφαση 3Δ...
Μάλλον είναι έτσι όπως τα λες.
Στο είπα απλά επειδή εγώ ακόμα στη δική μου δεν έχω δοκιμάσει να το δω σε 3d, και από περιέργεια ήθελα και τη δική σου γνώμη. Κάποια στιγμή θα το βάλω και εγώ και θα ποστάρο εντυπώσεις, αν και νομίζω πως δε θα διαφέρουν και πολύ από τις δικές σου , έως και καθόλου πιστεύω.

Δοκίμασα και το pain 3D, και το αποτέλεσμα είναι λίγο καλύτερο. Το παιχνίδι είναι περισσότερο 3Δ από μόνο του, και δημιουργεί μια μικρή 3Δ αίσθηση. Όταν τα αντικείμενα έρχονται κοντά, το cross-talk το βλέπεις άνετα...
(τέτοια περίπτωση δεν υπάρχει στο GT5, το 3Δ αφορά μικρολεπτομέριες στο βάθος...)

Για δοκίμασε τις ρυθμίσεις που δίνει ο sold out και πες μας εντυπώσεις. Αυτός βέβαια τις λέει για τηλεόρση samsung, αλλά για δες κάτι αντίστοιχο και στη δική σου αν υπάρχει η δυνατότητα.
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=70813

εκει αναφέρει:

στο PS3 στα OPTIONS 3D
το πανω το βαζουμαι στο 10
και το κατω 0.97

αλλα δεν μπορω να βρω πουθενα αυτη την επιλογη στο PS3.
Any ideas?