Philips PFL9705 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Από το "ειδικό" μενού; Αν ναι, τότε δεν επανέρχονται (αν δεν είχες προβλέψει την αποθήκευση σε usb stick). Αλλιώς, δεν αλλάζουν.

Θέλω να δω τι διακύμανση έχουν σε σχέση με τις προκαθορισμένες τιμές του service manual. Το είχα γράψει αν θυμάμαι καλά...

Εργοστασιακές ρυθμίσεις εννοείται ότι δεν πρέπει να κάνει κανείς. Δεν είπαμε να απορυθμίσουμε το πως τις έχει φέρει ο κάθε κάτοχος, να μαζέψουμε μερικές τιμές είπαμε...

Δυστυχώς τότε δεν μπορώ να βοηθήσω...δεν τις έχω αποθηκεύσει πριν τις αλλάξω

Ηθελα να ρωτησω οσον αφορα την 9705 κατι που παρατηρισα , δεν ξερω αν το διατυπωνω το σωστα αλλα σε σκοτεινα πλανα πχ οταν βγαινουν οι υποτιτλοι η οταν εμφανιζεται ενα φωτεινο αντικειμενο στην οθονη , φωτιζει και το σκοτινο πλανο περιμετρικα του φωτεινου αντικειμενου... να τονισω επεισης οτι αυτο γινεται αντιληπτο οταν κοιτας την οθονη πλαγια σε κοντινη αποσταση . γιατι συμβαινει αυτο ??

Ηθελα να ρωτησω οσον αφορα την 9705 κατι που παρατηρισα , δεν ξερω αν το διατυπωνω το σωστα αλλα σε σκοτεινα πλανα πχ οταν βγαινουν οι υποτιτλοι η οταν εμφανιζεται ενα φωτεινο αντικειμενο στην οθονη , φωτιζει και το σκοτινο πλανο περιμετρικα του φωτεινου αντικειμενου... να τονισω επεισης οτι αυτο γινεται αντιληπτο οταν κοιτας την οθονη πλαγια σε κοντινη αποσταση . γιατι συμβαινει αυτο ??

Γιατί το μέγεθος από τις ζώνες ελέγχουν των LED που ανάβουν είναι δεδομένο. Αν ένα φωτεινό αντικείμενο είναι μέσα σε μια ζώνη, αυτή πρέπει να ανάψει, και φωτίζει και γύρω από το αντικείμενο. Ονομάζεται halo effect, και πιο παλιά το λέγαμε blooming.

Ναι και δείχνει πολύ ωραία η αρχική εικόνα με το λογότυπο. Μακάρι να δούμε σύντομα κάποιο δοκιμαστικό πρόγραμμα σε HD ...

Είδα χτές τον τελικό στο φαϊναλ φορ στο μπάσκετ στην 9705 και έδειχνε πάρα πολυ καλά. Φοβερή λεπτομέρεια και εντυπωσιακά χρώματα. Ωστόσο κατα την διάρκεια της αναμετάδοσης είχε διάφορα "σπασίματα" στην εικόνα. Αυτό είναι θέμα της ΕΡΤ ή θέμα της δικής μου τηλεόρασης ?

Είναι θέμα μετάδοσης (ή μάλλον λήψης σήματος).
Γιατί να είναι της τηλεόρασης;

Είμαι κάτοχος της 40PFL9705 εδώ και 2 μήνες περίπου και μέσα στο διάστημα αυτό και ενώ η τηλεόραση είναι σε λειτουργία ξαφνικά ακούγεται ένα μικρό "τσαφ" και σταματά να λειτουργεί. Αυτό μου έχει συμβεί 2 φορές σε ανύποπτο χρόνο και δίχως η τηλεόραση να έχει δουλέψει πολύ. Την πρώτη φορά έιχε συμβεί όταν την αγόρασα και έκανα firmware upgrade ενώ εχθές το ξαναέκανε ενώ "χάζευα" τον internet browser. Υπέθεσα ότι είναι το τροφοδοτικό αλλά το τροφοδοτικό έχει ήδη αλλαχθεί (μετά την πρώτη φορά του φαινομένου) για το επίλυση του προβλήματος με το ambilight (δές παλιότερα posts). Έχει κανείς παρόμοια εμπειρία?

Εγώ όχι. Δεν έχει σβήσει ποτέ...
Μετά από πόση ώρα ξανα-ανάβει;
(Σε βλέπω για σέρβις πάλι...)

Εγώ όχι. Δεν έχει σβήσει ποτέ...
Μετά από πόση ώρα ξανα-ανάβει;
(Σε βλέπω για σέρβις πάλι...)

Την τελευταία φορά δεν άνοιξε. Παρέμεινε σβηστή.
Θα τις δώσω άλλη μία ευκαιρία... Δεν μπορώ να ξανατρέχω στο σέρβις δεδομένου ότι δεν γίνεται πολύ τακτικά...

Καλησπερα σε ολα τα παιδια,
Βρηκα αυτο
http://translate.googleusercontent....p-epg/&usg=ALkJrhiK_rGCfAnJ7WjKoWEbv1v-ODZHWg

βλεπετε την πολιτικη της εταιριας στο EPG ποιες χωρες το εχουν και ποιες οχι. Αυτο που δεν λει ειναι το γιατι η διαφορετικη πολιτικη. Βεβαια αναφερεται σε IP EPG αλλα φανταζομαι ισχυει το ιδιο και στο εκπεμπομενο απο το σταθμο.
Νικος

Καλησπερα σε ολα τα παιδια,
Βρηκα αυτο
http://translate.googleusercontent....p-epg/&usg=ALkJrhiK_rGCfAnJ7WjKoWEbv1v-ODZHWg

βλεπετε την πολιτικη της εταιριας στο EPG ποιες χωρες το εχουν και ποιες οχι. Αυτο που δεν λει ειναι το γιατι η διαφορετικη πολιτικη. Βεβαια αναφερεται σε IP EPG αλλα φανταζομαι ισχυει το ιδιο και στο εκπεμπομενο απο το σταθμο.
Νικος

O Toengel παπαγαλίζει το φόρουμ της φίλιπς. Εδώ η αρχική ανακοίνωση:

http://www.supportforum.philips.com/showthread.php?1509-Program-Guide-accessibility-overview

Καλησπερα σε ολους.
Οσοι θελετε καντε μια δοκιμη με το παρακατω setup ρυθμισεων και μετα εαν θελετε αναφερετε και εντυπωσεις.
Να ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ οτι με αυτο το setup χανεται η απολυτα βουτυρατη κινηση που εχει η τηλεοραση και αποδιδει οτι εχει το φιλμ.

Έξυπνη εικόνα: Σινεμά
Αντίθεση: 68
Φωτεινότητα: 51
Χρώμα: 50
Ευκρίνεια: 2
Μείωση θορύβου: Κλειστό
Απόχρωση: ΘΕΡΜΟ
Μέσα στο Perfect Pixel HD:
- Digital Natural Motion: ΚΛΕΙΣΤΟ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ PC MODE
- 400Hz Clear LCD: ΚΛΕΙΣΤΟ
- Super ανάλυση: Ανοιχτό
- Τέλεια αντίθεση: Κλειστό
- Δυναμικός οπίσθιος φωτισμός: Βέλτιστη εικόνα
- Mpeg μείωση τεχνουργημάτων: Κλειστό
- Βελτίωση χρώματος: Κλειστό
- Gamma: 2
Λειτουργία PC: ΑΝΟΙΧΤΟ
Φωτοαισθητήρας: Ανοιχτό
Φορμά εικόνας: Χωρίς κλιμάκωση
Άκρα οθόνης: 0

παιδια τι υποτιθεται οτι βελτιωνει αυτη η εκδοση ??... και κατι ασχετο , τι ειναι το banding ?

Να έλεγαν και οι δικοί μας το τραγούδι όπως το είπαν και στον ημιτελικό, θα ήταν καλύτερα... Τι τις ήθελαν τις αλλαγές, και τις "βελτιώσεις"...
Επίσης, ότι έφυγε η εστίαση της κάμερας στο τραγούδι μας, σούπερ... :flipout:

(Το πέτυχα το νήμα... )