Philips PFL9705 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Εμφανίστηκε πρώτη φορά στην έκδοση 140.36. Για εμένα υπάρχει και στην 140.37. Κάποιοι αναφέρουν ότι "εξαφανίζεται" αν αφήσεις την τηλεόραση κλειστή 6-7 λεπτά. Ίσως, δεν το έχω δοκιμάσει. Θα δοκιμάσω και θα σου πω...
(Την έχω αφήσει εκτός ρεύματος για < λεπτό, αλλά ποτέ τόσο πολύ...)

Συμφωνω με τα λεγομενα του Γιωργου.
Σημερα το πρωι που την ανοιξα, ανοιξε στο ιδιο καναλι που επαιζε οταν την εκλεισα χθες το βραδυ.
Τελικα, αφου περασα την νεα εκδοση 140.37 και εκανε επανεκκινηση, παλι βγαζει το μηνυμα πως δεν υπαρχει κανενα καναλι διαθεσιμο.
Μολις παw στο μενου και επιλεξεις ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ TV τα καναλία επανερχονται.

Συμφωνω με τα λεγομενα του Γιωργου.
Σημερα το πρωι που την ανοιξα, ανοιξε στο ιδιο καναλι που επαιζε οταν την εκλεισα χθες το βραδυ.
Τελικα, αφου περασα την νεα εκδοση 140.37 και εκανε επανεκκινηση, παλι βγαζει το μηνυμα πως δεν υπαρχει κανενα καναλι διαθεσιμο.
Μολις παw στο μενου και επιλεξεις ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ TV τα καναλία επανερχονται.

Δεν χρειάζεται να πας στο μενού. Αν πατήσεις το κανάλι πάνω ή κάτω στο τηλεχειριστήριο, ή ένα νούμερο από κανάλι, επανέρχονται όλα...

Το μήνυμα είναι παραπλανητικό - δεν έχει χαθεί τίποτα.

Εμ, σε 3 μήνες έρχεται η καινούργια (για να μην πω σε λίγες μέρες η 32άρα 9706). Και ακόμα EPG δεν είδαμε... :flipout:

Πάντως η τιμή της 9705 είναι ακόμη πόλύ υψηλή τόσο εδώ όσο και έξω. Η 40άρα στην Βαρκελώνη (από την οποία μόλις επέστρεψα) στο πολυκατάστημα el corte ingles έχει 2060 ευρώ!

Δεν χρειάζεται να πας στο μενού. Αν πατήσεις το κανάλι πάνω ή κάτω στο τηλεχειριστήριο, ή ένα νούμερο από κανάλι, επανέρχονται όλα...

Το μήνυμα είναι παραπλανητικό - δεν έχει χαθεί τίποτα.

Τί να πω ρε παιδιά...

Εγώ πρέπει να έχω περασμένο το 140.34, απ´ότι νομίζω. ΔΕΝ έχω αυτό το κουλό με τα "χαμένα" κανάλια.

Και όσο και να είμαι της αρχής να ανανεώνω με κάθε καινούργιο firmware την κάθε συσκευή που διαθέτω γενικότερα, στη συγκεκριμένη TV... το αποφεύγω !!!

Αντί να διορθώσουν οι λεβέντες εκεί στη PHILIPS... χαλάνε... :singer:

Επανέρχομαι σε ένα θέμα που είχα ξεκινήσει στο παρελθόν:

http://www.supportforum.philips.com...value-for-warm-preset-on-9705&p=8267#post8267

Τελικά αυτό που υποψιαζόμουν φαίνεται να είναι αλήθεια:
Κάθε 9705 έχει καλιμπραριστεί από το εργοστάσιο.
Χρησιμοποιώντας το Minolta CA-201 ή τον CS-200.
(Η διαδικασία περιγράφεται στο service manual).

Για ποιο mode μιλαμε? Το cinema?

Και επαρκουν μολις τρεις τιμες να αλλαξουν για να χαρακτηριστει καλιμπραρισμα?

3 θερμοκρασίες δίνει η 9705, και ρυθμίζονται και οι 3 στο εργοστάσια για κάθε τηλεόραση. Ουσιαστικά, δεν υπάρχει άλλη ρύθμιση πέρα από την θερμοκρασία λευκού 1 σημείου που παρέχει, όλα τα υπόλοιπα τα "φροντίζει" η τηλεόραση.

Σύμφωνα με τις οδηγίες ρύθμισης, η μία συνιστώσα πρέπει να παραμείνει στο 127 υποχρεωτικά (από ότι έχω δει αλλάζει και η φωτεινότητα αν το αλλάξεις).

Εγώ πάντως έχω επαναφέρει τις ρυθμίσεις μου στο "Θερμό" εδώ και καιρό...
Μένει να ρυθμίσω κάποια στιγμή και την φωτεινότητα σωστά, γιατί όπως έψαξα λιγάκι (μετά από συμβουλή κάποιου στο φόρουμ της φίλιπς), το μαύρισμα που συμβαίνει στα 20 IRE και κάτω, σχετίζεται με την τιμή της φωτεινότητας...

Βασικα η ερωτηση ηταν αν ειναι επαρκης αυτη η στοιχειωδης ρυθμιση και μονο. Γιατι βλεπω σε αλλες τηλεορασεις τουλαχιστον να εχουν και ρυθμιση Gain εκτος απο τα βασικα χρωματα.

Αφού έχεις δει τις μετρήσεις...

Την κλίμακα του γκρι μπορείς να την φέρεις.
Χρωματικά δεν μπορείς να την φέρεις, φεύγει το πράσινο και μετά το κόκκινο.

Κάποια στιγμή πρέπει να βρω χρόνο να την ξαναμετρήσω...
Να δω τι έχει αλλάξει μετά από όλα αυτά τα εκατοντάδες updates... :flipout:

(Και έχω και άλλο θέμα, θέλω να μετρήσω και το ΔΕ που έχει μια φωτογραφία... Να δω πότε θα τα κάνω...)

Καλησπέρα σε όλους

Παρακολουθώ από την αρχή το thread διότι ενδιαφερόμουν γενικά για την τηλεόραση αλλά δεν τολμούσα να την αγοράσω μέχρι που πρόσφατα η πιστή CRT μου παρέδωσε το πνεύμα και η αγορά γίνεται πλέον αναγκαία.

Είδα λοιπόν τη 40άρα να πωλείται 1299 σε online κατάστημα (το 2ο σε ηλικία αμιγώς e-shop - με πρόσφατο διαφημιστικό μπαράζ) το οποίο με 19 δίνει και ένα χρόνο επέκταση εγγύησης.

Δεν έχω ψωνίσει ποτέ κάτι τόσο μεγάλο με αυτόν τον τρόπο, αλλά το σκέφτομαι σοβαρά όταν τελειώσουν οι "κινητοποιήσεις" της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ (όχι οτι δεν θα πάρω και σταθεροποιητή βέβαια καλοκαιριάτικα) να πάω να τη "χτυπήσω".

Έχει κανείς κουράγιο να σχολιάσει τη σκέψη μου;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

999 η 40άρα σήμερα στο getitnow.gr.

Αυτό πιο πολύ μπερδεύει παρά λύνει το πρόβλημά μου.
Τι μπορεί να συμβαίνει; Την 32άρα την έχουν ακόμα 800

Μήπως ήταν στημένη σε κανένα μαγαζί;

ή μήπως:

...έρχεται η 9706 και θέλουν να ξεφορτωθούν τα παλιά κομμάτια

Εσύ petasis δεν ήσουν ο πιο απογοητευμένος από όλους;
ή μήπως κάτω από το ψυχολογικό φράγμα των 1000 δίνεις "buy";

ή μήπως:

Να την πάρεις στα 999 Ευρώ είναι πολύ καλή τιμή και είναι καλή τηλεόραση !

ή μήπως:

Εγώ δεν σου προτείνω να την αγοράσεις ή όχι. Αυτό είναι δική σου απόφαση.
Αλλά αν το αποφάσισες, σου έβαλα μια καλή προσφορά.

Η 9706 θα έρθει τον Οκτώβρη. Δεν ξεφορτώνονται παλιά κομμάτια.
Το πιο πιθανό είναι η τιμή να είναι "κράχτης", για όσους προλάβουν.
Μάλιστα δεν είναι και απίθανο είναι λάθος, και σου πουν άλλη τιμή όταν κάνεις παραγγελία.

Τελικά δεν την πρόλαβα την προσφορά :bigcry:
Το βράδυ που μπήκα αποφασισμένος είχε εξαντληθεί...

Όμως:

1. Ήταν μία απόφαση εν θερμώ (αυτή τη στιγμή ΔΕΝ έχω τηλεόραση)
2. Όλο το thread (ακόμα και οι philipsόφιλοι) διαπνέεται από μία διάθεση...ναι μεν ...αλλά (καταπληκτική τηλεόραση, αλλά...να...μωρέ...το τάδε...το δείνα...δεν ξέρω...δε σου λέω τι να κάνεις...αποφασισε μόνος σου...)

Κάθε εμπόδιο για καλό;

ΥΓ Για να μην πω για το περίφημο buzzing το οποίο μπορείς να το ακούς ακόμα κι αν δεν υπάρχει αν είσαι λίγο ψυχαναγκαστικός και έχεις σκάσει και 15 κατοστάρικα...

Μην περιμένεις να δεις πολλά θετικά από απαιτητικούς κατόχους. Για τα θετικά, έχουμε τα reviews... :smile:

Buzzing από το τροφοδοτικό είναι φαινόμενο σε όλες τις μάρκες. Αν και νομίζω οι αναφορές για την 9705 είναι συχνές...

Buzzing από το τροφοδοτικό είναι φαινόμενο σε όλες τις μάρκες. Αν και νομίζω οι αναφορές για την 9705 είναι συχνές...

...και δεν ανέφερα το ελληνικό EPG για το οποίο γκρίνιαξες και στο official forum :slapface:

Μην περιμένεις να δεις πολλά θετικά από απαιτητικούς κατόχους. Για τα θετικά, έχουμε τα reviews... :smile:

gamma%20f.jpg

nw%20f.jpg

P1010643.JPG

Κάτι δεν πάει καλά;;:flipout::flipout:

Είναι καλή τηλεόραση...καλύτερη από τον μέσο όρο.Αλλά υπάρχουν αρκετά προβλήματα.