Philips PFL9705 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Να σου πω την αλήθεια, προτιμώ το 140.39. Έχω την εντύπωση ότι χειροτέρεψε λίγο το τηλεοπτικό, αλλά μπορεί να είναι και η ιδέα μου.

Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω πως ειναι δυνατον να επηρεαζονται προηγουμενα χαρακτηριστικα. Στο pdf αρχειο που αναφερονται τα χαρακτηριστικα καθε λογισμικου αναφερεται καθαρα οτι καθε νεο λογισμικο περιλαμβανει ολα τα προηγουμενα. Υποτιθεται οτι το νεο λογισμικο διορθωνει η προσθετει χ;ρακτηριστικα. Γιατι θα πρεπει να κανουμε το σταυρο μας να μην εχει πειραχτει κατι που δουλευε μια χαρα πριν σε προηγουμενο λογισμικο δεν το εχω καταλαβει ακομα.
Και για να μην θεωρηθει οτι τα ριχνω μονο στη philips τα ιδια σκ...α κανει και η samsung να μην πω χειροτερα. Ασε που δεν μπορω να επιστρεψω σε προηγουμενο λογισμικο αν το αποφασισω.
Νικος

Τι να σου πω, δεν ξέρω. :nounder:
Αλλά από την πρώτη στιγμή που έκανα την αναβάθμιση, νομίζω ότι βλέπω περισσότερα διαγώνια σκαλοπάτια στις εκπομπές της digea. Μπορεί να είναι και η ιδέα μου, αλλά έτσι νομίζω...

καλησπερα παιδια...μια ερωτηση?σε αρχειο mkv που ενσωματωσα υποτιτλους srt δεν ειδα να τους παιζει....δεν τους αναγνωριζει η tv η συμβαινει κατι αλλο(φυσικα το επαιξα μεσω usb της tv) ευχαριστω!!!!

Μολις επιστρεψει ο Γιωργος θα σου απαντησει.

Η 9705 εχει πολυ λιγους κατοχους οποτε δεν ξερω αν μπορει να σου απαντησει καποιος αλλος.

Re: Απάντηση: Philips PFL9705 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

καλησπερα παιδια...μια ερωτηση?σε αρχειο mkv που ενσωματωσα υποτιτλους srt δεν ειδα να τους παιζει....δεν τους αναγνωριζει η tv η συμβαινει κατι αλλο(φυσικα το επαιξα μεσω usb της tv) ευχαριστω!!!!

Δεν υποστηρίζει υποτίτλους η 9705, είτε εξωτερικούς, είτε ενσωματωμένους. Μόνο αν τους κωδικοποιήσεις πάνω στην εικόνα.

Re: Απάντηση: Philips PFL9705 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Είσαι κάτοχος; Πότε την αγόρασες και τι διάσταση είναι;

Σε σχεση με τα κορυφαία μοντέλα των πανασονικ σαμσουνγκ σονυ lg...

Βασικά σε λίγο θα την περάσει και η B&O....

Καλά, ας την περάσει πρώτα και βλέπουμε...
Πάντως 13 κάτοχοι δεν είναι και λίγοι, για να γράφεται ότι δεν υπάρχουν κάτοχοι να απαντήσουν...

παιδια η καινουργια αναβαθμιση βελτιωνει μονο το net tv? :hmmmm: γιατι σημερα ειδα to update και δεν ξερω αν τελικα πρεπει να το περασω η οχι ... :hmmmm2:

παιδια η καινουργια αναβαθμιση βελτιωνει μονο το net tv? :hmmmm: γιατι σημερα ειδα to update και δεν ξερω αν τελικα πρεπει να το περασω η οχι ... :hmmmm2:

Η δική μου γνώμη είναι να μην το περάσεις. Μείνε στο 140.39.

Ο λόγος είναι ότι νομίζω ότι έχει αυξηθεί ο θόρυβος στο DVB-T.

Αν γίνεται κάποιος που έχει το 140.39 να βγάλει μερικές φωτογραφίες από τον Αντ1, σε σημεία που φαίνονται τα άκρα να "βράζουν", για να δω αν θυμάμαι λάθος, θα βοηθούσε.

Έχω ανεβάσει 2-3 βιντεάκια (με αυτό που θεωρώ εγώ ότι χειροτέρεψε), και με ενημέρωσαν ότι το έχουν προωθήσει στο τμήμα ελέγχου, για να δουν αν οφείλεται στον λογισμικό και αν άλλαξε κάτι σχετικό.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Philips PFL9705 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Είσαι κάτοχος; Πότε την αγόρασες και τι διάσταση είναι;
καταρχην ευχαριστω για την απαντηση....την τηλεοραση την εχω περιπου 1 χρονο και ειναι 46"

Α.Α | Κάτοχος | Κωδικός Μοντέλου | Ημερ. Αγοράς | Πρόβλημα
1 | andrio | 32PFL9705 | 02/09/2010 |(πρόβλημα με buzzing τροφοδοτικού, αντικατάσταση με 40PFL9705 (10/03/2011) - #8)
1|greg1250|40PFL9705|09/09/2010|(πρόβλημα με σφύριγμα τροφοδοτικού http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1343685&postcount=228 )
2|petasis|46PFL9705|16/09/2010||
3|panos_k|46PFL9705|17/09/2010||
4|christos_a|46PFL9705|17/09/2010|(σφύριγμα στο αριστερό ambilight)
5|aimar|46PFL9705|01/10/2010||
6|djstx2003|46PFL9705|01/10/2010||
7|nickvog|46PFL9705|09/11/2010||
8|andrio|40PFL9705|10/03/2011|(πρόβλημα ambilight buzzing)
9|Παπαδοπουλος Γιαννης|46PFL9705|18/03/2011||
10|Mitsuhirato|40PFL9705|19/03/2011||
11|kazabubu|46PFL9705|30/03/2011||
12|intos|40PFL9705|08/04/2011||
13|patatuf|46PFL9705|20/04/2011||
14|zires|46PFL9705|??/09/2010||

εδω και δυο εβδομαδες περιπου πηρα την 9705 σε 40'' για το γραφειο στη δουλεια. την βρηκα σε προσφορα στα 900 ευρω και το θεωρησα μια καλη ευκαιρια με δεδομενο την καλη κριτικη που διαβαζα και απο το φορουμ αν και δεν μου ειχε κανει ιδιαιτερη εντυπωση στο συγκριτικο τεστ που την ειδα περυσι. εβαλα τις ρυθμισεις που προτεινει ο Πετασης στη πρωτη σελιδα, ειδα το eurobasket, και αυτο που εβλεπα ηταν απαγοητευτικο, στη κινηση των παικτων υπηρχε νερουλιασμα το ιδιο και στο ποδοσφαιρικο αγωνα της Εθνικης, το αποκορυφωμα ηταν οταν εβλεπα στιγμιοτυπα απο το WRC τις σκηνες που ειναι μεσα απο τη θεση του οδηγου, εκει χανοταν παντελως η εικονα και εβλεπα ενα πιξελιασμα. επισης τον αγωνα της Μπενμφικα σε HD εκανε σπασιματα η εικονα, γενικοτερα οτι εχει σχεση με κινηση δεν μπορει ουτε καν να ανταποκριθει, κατα τα αλλα εχει χρωμα πολυ χρωμα τοσο που κανει ολες τις πλασμα να φαι νονται αχρωμες(καλα πλακα κανω).Σε συγκριση τωρα με την V20 που εχω στο σαλονι μου,αφηστε το καλυτερα καμμια σχεση, βεβαια κραταω καποια επιφυλαξη να μην ειναι ενταξει το συγκεκριμενο κομματι αλλωστε ηταν σε προσφορα, γι αυτο καθε γνωμη δεκτη,τι δεν παει καλα δεν ξερω

εδω και δυο εβδομαδες περιπου πηρα την 9705 σε 40'' για το γραφειο στη δουλεια. την βρηκα σε προσφορα στα 900 ευρω και το θεωρησα μια καλη ευκαιρια με δεδομενο την καλη κριτικη που διαβαζα και απο το φορουμ αν και δεν μου ειχε κανει ιδιαιτερη εντυπωση στο συγκριτικο τεστ που την ειδα περυσι. εβαλα τις ρυθμισεις που προτεινει ο Πετασης στη πρωτη σελιδα, ειδα το eurobasket, και αυτο που εβλεπα ηταν απαγοητευτικο, στη κινηση των παικτων υπηρχε νερουλιασμα το ιδιο και στο ποδοσφαιρικο αγωνα της Εθνικης, το αποκορυφωμα ηταν οταν εβλεπα στιγμιοτυπα απο το WRC τις σκηνες που ειναι μεσα απο τη θεση του οδηγου, εκει χανοταν παντελως η εικονα και εβλεπα ενα πιξελιασμα. επισης τον αγωνα της Μπενμφικα σε HD εκανε σπασιματα η εικονα, γενικοτερα οτι εχει σχεση με κινηση δεν μπορει ουτε καν να ανταποκριθει, κατα τα αλλα εχει χρωμα πολυ χρωμα τοσο που κανει ολες τις πλασμα να φαι νονται αχρωμες(καλα πλακα κανω).Σε συγκριση τωρα με την V20 που εχω στο σαλονι μου,αφηστε το καλυτερα καμμια σχεση, βεβαια κραταω καποια επιφυλαξη να μην ειναι ενταξει το συγκεκριμενο κομματι αλλωστε ηταν σε προσφορα, γι αυτο καθε γνωμη δεκτη,τι δεν παει καλα δεν ξερω

Από που τα είδες όλα αυτά; Από τον δέκτη της τηλεόρασης;
Το HD ήταν από το ΕΡΤ HD; Τι ποιότητα σήματος και στάθμη έχεις στο ΕΡΤ HD;
Τι έκδοση λογισμικού τρέχει η τηλεόραση;

απο digea ηταν ολα και το hd ηταν μεταδοση της ερτ αγωνας απο το champion leage, το σημα μου ειναι πολυ καλο με ισχυ 97% και ποιοτητα σηματος 100% οπως δειχνει ο μετρητης της τηλεορασης, δεν ξερω ποιο λογισμικο εχει

Το λογισμικό φαίνεται στο μενού, ρύθμιση, ρυθμίσεις λογισμικού, πληροφορίες τρέχοντος λογισμικού.

Έχεις πρόβλημα σε θέαση τηλεοπτικού, ή μόνο σε αθλητικά;
Στην πανασόνικ, την ρύθμιση του IFC σε ποια τιμή την έχεις;

Επίσης, έχω αλλάξει τιμές, αλλά δεν τις έχουμε βάλει στην 1η σελίδα.
Για τηλεοπτικό έχω:

Τηλεοπτικό:
Επιλογή|Τιμή|Παρατηρήσεις
Έξυπνη εικόνα:| Φυσική|
Αντίθεση:| 70| Αν την θεωρείς πολύ φωτεινή, μπορείς να το μειώσεις.
Φωτεινότητα:| 38| Μου αρέσει να τσιμπάω την φωτεινότητα προς τα κάτω, και επειδή ο Άλφα εκπέμπει με φωτεινό γάμμα, θέλω να έχει και αυτός μαύρο και όχι γκρι
Χρώμα: |55| Η τιμή κοντά στα πρότυπα είναι η 47.
Ευκρίνεια:| 2|
Μείωση θορύβου: |Κλειστό|
Απόχρωση:| Συνήθης|
Συνήθης Χρωματισμός:| Κόκκινο 115, πράσινο 100, Μπλε 6| Αυτά προέκυψαν με μέτρηση στην δική μου τηλεόραση. Είναι πολύ κοντά στις προκαθορισμένες τιμές του "Θερμό". Και θερμό να βάλεις, μικρή διαφορά έχει
Μέσα στο Perfect Pixel HD:||
- Digital Natural Motion:| Μέτριο| Δοκίμασε και ελάχιστο ή κλειστό
- 400Hz Clear LCD:| Ανοιχτό|
- Super ανάλυση: |Ανοιχτό|
- Τέλεια αντίθεση: |Κλειστό|
- Δυναμικός οπίσθιος φωτισμός: |Τυπικό|
- Mpeg μείωση τεχνουργημάτων: |Κλειστό|
- Βελτίωση χρώματος: |Κλειστό|
- Gamma: |2| Δοκίμασε και την τιμή 3
Λειτουργία PC: |Κλειστό|
Φωτοαισθητήρας: |Ανοιχτό|
Φορμά εικόνας: |Αυτόματη κάλυψη της οθόνης|
Άκρα οθόνης: |4|

Υποπτεύομαι ότι κάτι σε ενοχλεί στην παρεμβολή. Αν μπορείς να τραβήξεις μια φωτογραφία ή ένα βίντεο που να δείχνει το πρόβλημα από κάποιον αγώνα που θα δεις, θα με βοηθήσεις να καταλάβω τι εννοείς...