Ενώ στην 9705 είδες ουρές πίσω από κινούμενα αντικείμενα, ε;
Είδες σωστά χρώματα στην 720, στο κατάστημα, με ένα ΔΕ στην κλίμακα του γκρι 6,5, και ένα άγνωστο ΔΕ στο χρώμα;
Δηλαδή είναι η άποψή σου καλύτερη που τις είδες μερικές φορές σε καταστήματα, στο δυναμικό, από κάτοχο που τις είδε σπίτι του, και έγραψε την άποψή του; Και θα του φέρεις και αντίρρηση στην άποψή του;
Σου έχει περάσει από το μυαλό ότι οι συγκρίσεις γίνονται σε τηλεοράσεις καλιμπραρισμένες οι οποίες είναι σε άμεση αντιπαράθεση, δίπλα-δίπλα να παίζουν το ίδιο; Και όχι διάσπαρτες σε καταστήματα να παίζουν στο δυναμικό;
Να γράφεις την άποψη σου, είναι δικαίωμά σου. Να χλευάζεις κατόχους (όπως έκανες σε κατόχους της 5605 και της 9705), να διαδίδεις ψέματα (οι φίλιπς χαλάνε), και να επικρίνεις ενέργειες άλλων (έπρεπε να κρατήσεις την 720), δεν ξέρω αν είναι δικαίωμά σου.
Για το υστερόγραφό σου, θα σου πω το εξής: κακώς συγκρίνεις τον εαυτό σου με εμένα. Οι απόψεις μας διαφέρουν έτη φωτός. Εγώ γράφω κυρίως σε νήματα τηλεοράσεων που έχω ή που σκέφτομαι να αποκτήσω, ή σε κορυφαία μοντέλα που έτυχε να διαβάσω ότι αυτο-ανακηρύχθηκαν "κορυφή" (συχνά από συγκεκριμένο μέλος).
Δεν γράφω σε όλα τα νήματα. Και αυτό συμβαίνει γιατί προσπαθώ να γράφω απόψεις τεκμηριωμένες, που έχουν βάση σε μετρήσεις, φωτογραφίες και παρατηρήσεις από συσκευές που έχω. Δεν γράφω τι είδα στα μαγαζιά και τι συμπαθώ/αντιπαθώ. Ούτε κάνω σταυροφορίες να γεμίσω λίστες κατόχων,
που "πρέπει" να "γεμίσουν".
Εσύ πάλι γράφεις βάσει συμπαθειών και αντιπαθειών. Επί ένα χρόνο με χλεύαζες που έγραφα για την ανυπαρξία του IFC στην U20, την κακή κίνηση, τα διπλά είδωλα, το dithering και το dynamic false contouring. Εγώ κάτοχος, και εσύ απλά υποστηρικτής της πανασόνικ. Χωρίς να έχεις καν την τηλεόραση. Τελευταία παράσταση η 920, που την ανακήρυξες πάλι καλύτερη από την 9705, και χάραξες και γραμμές νέας και παλιάς τεχνολογίας χωρίς να είσαι όχι κάτοχος, αλλά να ξέρεις βασικά πράγματα όπως τον αριθμό ζωνών.
Για αυτό σου λέω. Έτη φωτός. Εκατομμύρια από δαύτα...