Philips PFL9705 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Α.Α | Κάτοχος | Κωδικός Μοντέλου | Ημερ. Αγοράς | Πρόβλημα
1 | andrio | 32PFL9705 | 02/09/2010 |(πρόβλημα με buzzing τροφοδοτικού, αντικατάσταση με 40PFL9705 (10/03/2011) - #8)
1|greg1250|40PFL9705|09/09/2010|(πρόβλημα με σφύριγμα τροφοδοτικού http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1343685&postcount=228 )
2|petasis|46PFL9705|16/09/2010||
3|panos_k|46PFL9705|17/09/2010||
4|christos_a|46PFL9705|17/09/2010|(σφύριγμα στο αριστερό ambilight)
5|aimar|46PFL9705|01/10/2010||
6|djstx2003|46PFL9705|01/10/2010||
7|nickvog|46PFL9705|09/11/2010||
8|andrio|40PFL9705|10/03/2011|(πρόβλημα ambilight buzzing)
9|Παπαδοπουλος Γιαννης|46PFL9705|18/03/2011||
10|Mitsuhirato|40PFL9705|19/03/2011||
11|kazabubu|46PFL9705|30/03/2011||
12|intos|40PFL9705|08/04/2011||
13|patatuf|46PFL9705|20/04/2011||
14|zires|46PFL9705|??/09/2010||
15|sakis zarkas|40PFL9705|??/09/2010||

το προβλημα ειναι κυριως στα αθλητικα αλλα και σε υλικο μαλλον κακης ποιοτητος οπως βιντεο ειδησεων κλπ, σε σηριαλ του αντενα και γενικα σε τετοιο υλικο, την πανασονικ την εχω στο IFC μεγιστο καθ υποδειξη του Μανωλη που εκανε και το καλιμπραρισμα

Όταν τα κανάλια προβάλουν υλικό youtube δεν μπορείς να κάνεις κάτι, αλλά τα αθλητικά (και κυρίως του ERT HD) έπρεπε να δείχνουν καλά.
Τι λογισμικό τρέχει η τηλεόραση;
Ίσως την επόμενη φορά που θα δείξει κάτι το ΕΡΤ HD, να στείλεις ένα ΠΜ να το δω και εγώ. Σπασίματα στο ΕΡΤ HD δεν έχω δει ποτέ.

ευχαριστω για την προσοχη σου,το λογισμικο ειναι Q5551-0-75-59-0, ισως δεν μπορω να το διατυπωσω σωστα το προβλημα αλλα το παρατηρησαν και αλλοι που βλεπαμε μαζι

Απάντηση: Re: Philips PFL9705 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Σε συγκριση τωρα με την V20 που εχω στο σαλονι μου,αφηστε το καλυτερα καμμια σχεση, βεβαια κραταω καποια επιφυλαξη να μην ειναι ενταξει το συγκεκριμενο κομματι αλλωστε ηταν σε προσφορα, γι αυτο καθε γνωμη δεκτη,τι δεν παει καλα δεν ξερω

Ευτυχως που πηρες την 9705 σε σχετικα καλη τιμη. Ειδικα η κινηση ειναι πολυ προβληματικη.

Συγκριση με την V20 εννοειται οτι δεν υπαρχει.

ναι κι εγω ετσι νομιζω, βεβαια την 9705 την πηρα για το γραφειο και δεν με νοιαζει και τοσο πολυ αλλα περιμενα κατι παρα πανω, α παρελειψα να αναφερω οτι στην αρχη πηρα την ΕΧ720 , την μια μερα την πηρα και την επομενη την γυρισα πισω, μιλαμε για πολυ απογοητευση και να σκεφθει κανεις η παλια trinitron που εχω παιζει πολυ καλυτερα, για αθλητικα καλα δεν το συζηταμε, οποτε η 9705 μου φαινεται καλη επιλογη τηρουμενων των αναλογιων

ευχαριστω για την προσοχη σου,το λογισμικο ειναι Q5551-0-75-59-0, ισως δεν μπορω να το διατυπωσω σωστα το προβλημα αλλα το παρατηρησαν και αλλοι που βλεπαμε μαζι

Αγαπητε φιλε το λογισμικο που αναφερεις ειναι αρχαιο απ οτι θυμαμαι και καλο θα ηταν να το αναβαθμισεις καθως εχουν γινει πολλες βελτιωσεις στο μεταξυ.
Νικος

Απάντηση: Re: Philips PFL9705 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

ναι κι εγω ετσι νομιζω, βεβαια την 9705 την πηρα για το γραφειο και δεν με νοιαζει και τοσο πολυ αλλα περιμενα κατι παρα πανω, α παρελειψα να αναφερω οτι στην αρχη πηρα την ΕΧ720 , την μια μερα την πηρα και την επομενη την γυρισα πισω, μιλαμε για πολυ απογοητευση και να σκεφθει κανεις η παλια trinitron που εχω παιζει πολυ καλυτερα, για αθλητικα καλα δεν το συζηταμε, οποτε η 9705 μου φαινεται καλη επιλογη τηρουμενων των αναλογιων

Και ομως η ΕΧ720 ειναι καλυτερη απο την 9705.

Επρεπε να την κρατησεις.

Re: Απάντηση: Re: Philips PFL9705 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Και ομως η ΕΧ720 ειναι καλυτερη απο την 9705.

Επρεπε να την κρατησεις.

Να δω πότε θα σταματήσεις να πετάς άσχετα και να διαστρεβλώνεις την πραγματικότητα υπέρ των συγκεκριμένων μαρκών που συμπαθείς.

Δηλαδή μέλος του φόρουμ εξέφρασε παράπονα για την κίνηση στα αθλητικά (χωρίς να έχουμε καταλάβει τι εννοεί), και έσπευσες να πεις ότι ειδικά η κίνηση είναι πολύ προβληματική.

Όταν όμως είπε ότι η 720 δεν του άρεσε, αμέσως προσπαθείς να επιβάλεις την δική σου προπαγανδιστική άποψη και να του πεις ότι αυτό που ο ίδιος είδε, δεν ισχύει, και σώνει και καλά ισχύει η δική σου άποψη ότι η 720 είναι καλύτερη από την 9705.

Δηλαδή έχουμε ένα μέλος του φόρουμ, που έχει μια VT20, δοκίμασε μια 720 για μια μέρα, δεν του άρεσε, δοκίμασε μια 9705 και την βρίσκει λίγο η πολύ καλύτερη με κάποια θέματα στην κίνηση στα αθλητικά, και έρχεσαι εσύ και του κάνεις κήρυγμα;

Ως τι; Με ποια αρμοδιότητα; Ποια από τις 3 είχες στο σπίτι σου και ξέρεις;

Το θράσος μερικών εδώ μέσα δεν έχει όρια.

Να δω πότε θα σταματήσεις να πετάς άσχετα και να διαστρεβλώνεις την πραγματικότητα υπέρ των συγκεκριμένων μαρκών που συμπαθείς.

Δηλαδή μέλος του φόρουμ εξέφρασε παράπονα για την κίνηση στα αθλητικά (χωρίς να έχουμε καταλάβει τι εννοεί), και έσπευσες να πεις ότι ειδικά η κίνηση είναι πολύ προβληματική.

Όταν όμως είπε ότι η 720 δεν του άρεσε, αμέσως προσπαθείς να επιβάλεις την δική σου προπαγανδιστική άποψη και να του πεις ότι αυτό που ο ίδιος είδε, δεν ισχύει, και σώνει και καλά ισχύει η δική σου άποψη ότι η 720 είναι καλύτερη από την 9705.

Δηλαδή έχουμε ένα μέλος του φόρουμ, που έχει μια VT20, δοκίμασε μια 720 για μια μέρα, δεν του άρεσε, δοκίμασε μια 9705 και την βρίσκει λίγο η πολύ καλύτερη με κάποια θέματα στην κίνηση στα αθλητικά, και έρχεσαι εσύ και του κάνεις κήρυγμα;

Ως τι; Με ποια αρμοδιότητα; Ποια από τις 3 είχες στο σπίτι σου και ξέρεις;

Το θράσος μερικών εδώ μέσα δεν έχει όρια.

Yperion ΠΑΛΙ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΙΠΕ

Κατα την δικια μου γνωμη με βαση 3 φορες που εχω δει την 9705 και 5-6 φορες την ΕΧ720 σαν τηλεοραση η δευτερη εχει καλυτερη εικονα.

Δεν ειδα στην ΕΧ720 ουρες πισω απο κινουμενα αντικειμενα, δεν ειδα "πουσαρισμενα" χρωματα , δεν ειδα τεχνητη οξυτητα σε βαθμο να μετρας στα προσωπα των ανθρωπων τα pixel ενα προς ενα οπως ειδα στην 9705.

Ειναι δικαιωμα μου να γραφω την αποψη μου οπως γραφεις και εσυ την αποψη σου σε τοσα νηματα.

ΥΓ. Ειπε ο γαιδαρος τον πετεινο θρασύ.

Κατα την δικια μου γνωμη με βαση 3 φορες που εχω δει την 9705 και 5-6 φορες την ΕΧ720 σαν τηλεοραση η δευτερη εχει καλυτερη εικονα.

Δεν ειδα στην ΕΧ720 ουρες πισω απο κινουμενα αντικειμενα, δεν ειδα "πουσαρισμενα" χρωματα , δεν ειδα τεχνητη οξυτητα σε βαθμο να μετρας στα προσωπα των ανθρωπων τα pixel ενα προς ενα οπως ειδα στην 9705.

Ειναι δικαιωμα μου να γραφω την αποψη μου οπως γραφεις και εσυ την αποψη σου σε τοσα νηματα.

ΥΓ. Ειπε ο γαιδαρος τον πετεινο θρασύ.

Na μου επιτρεψεις Γιαννη να παρατηρησω οτι δεν εκφραζεις την αποψη σου σου αλλα την αντιπαθεια σου στη philips γνωστη και μη εξαιρετεα. Αλλο το ενα αλλο το αλλο. Και δεν ειναι η πρωτη φορα αλλα η πολλοστη.
Για να ακριβολογουμε δηλαδη.
Νικος

Ενώ στην 9705 είδες ουρές πίσω από κινούμενα αντικείμενα, ε;
Είδες σωστά χρώματα στην 720, στο κατάστημα, με ένα ΔΕ στην κλίμακα του γκρι 6,5, και ένα άγνωστο ΔΕ στο χρώμα;

Δηλαδή είναι η άποψή σου καλύτερη που τις είδες μερικές φορές σε καταστήματα, στο δυναμικό, από κάτοχο που τις είδε σπίτι του, και έγραψε την άποψή του; Και θα του φέρεις και αντίρρηση στην άποψή του;

Σου έχει περάσει από το μυαλό ότι οι συγκρίσεις γίνονται σε τηλεοράσεις καλιμπραρισμένες οι οποίες είναι σε άμεση αντιπαράθεση, δίπλα-δίπλα να παίζουν το ίδιο; Και όχι διάσπαρτες σε καταστήματα να παίζουν στο δυναμικό;

Να γράφεις την άποψη σου, είναι δικαίωμά σου. Να χλευάζεις κατόχους (όπως έκανες σε κατόχους της 5605 και της 9705), να διαδίδεις ψέματα (οι φίλιπς χαλάνε), και να επικρίνεις ενέργειες άλλων (έπρεπε να κρατήσεις την 720), δεν ξέρω αν είναι δικαίωμά σου.

Για το υστερόγραφό σου, θα σου πω το εξής: κακώς συγκρίνεις τον εαυτό σου με εμένα. Οι απόψεις μας διαφέρουν έτη φωτός. Εγώ γράφω κυρίως σε νήματα τηλεοράσεων που έχω ή που σκέφτομαι να αποκτήσω, ή σε κορυφαία μοντέλα που έτυχε να διαβάσω ότι αυτο-ανακηρύχθηκαν "κορυφή" (συχνά από συγκεκριμένο μέλος).
Δεν γράφω σε όλα τα νήματα. Και αυτό συμβαίνει γιατί προσπαθώ να γράφω απόψεις τεκμηριωμένες, που έχουν βάση σε μετρήσεις, φωτογραφίες και παρατηρήσεις από συσκευές που έχω. Δεν γράφω τι είδα στα μαγαζιά και τι συμπαθώ/αντιπαθώ. Ούτε κάνω σταυροφορίες να γεμίσω λίστες κατόχων, που "πρέπει" να "γεμίσουν".

Εσύ πάλι γράφεις βάσει συμπαθειών και αντιπαθειών. Επί ένα χρόνο με χλεύαζες που έγραφα για την ανυπαρξία του IFC στην U20, την κακή κίνηση, τα διπλά είδωλα, το dithering και το dynamic false contouring. Εγώ κάτοχος, και εσύ απλά υποστηρικτής της πανασόνικ. Χωρίς να έχεις καν την τηλεόραση. Τελευταία παράσταση η 920, που την ανακήρυξες πάλι καλύτερη από την 9705, και χάραξες και γραμμές νέας και παλιάς τεχνολογίας χωρίς να είσαι όχι κάτοχος, αλλά να ξέρεις βασικά πράγματα όπως τον αριθμό ζωνών.

Για αυτό σου λέω. Έτη φωτός. Εκατομμύρια από δαύτα...

Παρακαλω τους διαχειριστες να σβησουν τα μηνύματα μου απο το παρον νημα.

Ζητω συγνωμη αν προσέβαλα τους 13 κατοχους 9705. Αν και αυτα που γραφω τα πιστευω.

ΥΓ. Αν εχεις το σθενος Γιωργο κανε το ιδιο με τους εκατονταδες κατοχους "προσιτων" (και οχι μονο) τηλεορασεων που εχει προσβαλει.

Αν θες, βρες μου 2-3 πόστ δικά μου που θεωρείς προσβλητικά προς κατόχους φθηνών πανασόνικ...

[Δεν θεωρώ την διαγραφή μηνυμάτων λύση. Το παρελθόν δεν μπορεί να αλλάξει.]

Τίποτα δεν θα διαγραφεί και ότι έχει αρχίσει να τελειώσει εδώ....

...μάλλον όσα έγραψα και έξω και 'μέσα' πήγαν στο βρόντο, κρίμα είχα την εντύπωση ότι έκανα το σωστό και ότι έγινα κατανοητός.........καταλαβαίνετε απόλυτα τι λέω και τι εννοώ.

Επιστρέφουμε στο θέμα της 9705, χωρίς να είναι αναγκαίες περισσότερες εξηγήσεις και διευκρινήσεις, κρίνετε ανάλογα και πράξτε όπως νομίζετε.

Από δω και πέρα η μπάλα είναι στο δικό σας γήπεδο, παίξτε τη μπάλα σας και προσοχή στα μαρκαρίσματα.

Εκ των δύο διαιτητών.

Ναι, 5000. Μόλις το δοκίμασα. Ούτε εδώ δεν μπορείς να γίνεις συγκεκριμένος;

Το ότι για μια ακόμα φορά μέσω αοριστίας μεταθέτεις την δική σου συγνώμη σε μένα, να το σχολιάσω;
Προσβάλλεις τους κατόχους φίλιπς σαν αντίποινα επειδή νομίζεις ότι εγώ προσέβαλα κατόχους πανασόνικ;
Ποια ήταν η προσβολή που έκανα στους κατόχους πανασόνικ;

picture.php
picture.php
picture.php
picture.php
picture.php
picture.php