Philips PFL9705 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

και εκανα τη μ@λ@κια και ξεκολησα τα πολωτικα φιλτρα απο τα γυαλια που ειτανε κολλημενα σαν αυτοκολητα πανω στους φακους και τωρα αμα γυρισεις καθετα τα γυαλια προς την οθονη σκοτεινιαζει η εικονα ενω με τα φιλτρα δεν σκοτεινιαζει.Τα ξανακολλησα αλλα δεν κολλησανε καλα..

Eιναι η τιμωρια επειδη κοροιδευες την LG που εχει αυτοκολητο φιλτρο πανω στην Pk950.:flipout:

Eιναι η τιμωρια επειδη κοροιδευες την LG που εχει αυτοκολητο φιλτρο πανω στην Pk950.:flipout:

εμενα δεν εχει αυτοκολλητο η τηλεοραση τα γυαλια ειχανε.
Και ειναι αυτοκολλητο γιατι τα ιδια γυαλια ειναι και για τις lcd και για τις
plasma samsung.
οι χρηστες plasma πρεπει να τα βγαζουνε ενω οι χρηστες lcd δεν πρεπει να τα πειραζουνε.
Σε αυτο το τεστ φαινεται το προβλημα αμα βγαλεις τα φιλτρα
http://www.youtube.com/watch?v=C8haf9oIlkk&feature=player_embedded#!

ο τυπος εκει τα εχει βγαλει γι αυτο σκοτεινιαζει και χαλαει η εικονα και δεν λεει ολη την αληθεια οτι εχει βγαλει τα φιλτρα

δειτε τι λεει και η sony για το προβλημα
http://www.kb.sony.com/selfservice/..._1_1&dialogID=180330796&stateId=0 0 189737969

If these tips don’t resolve this to your satisfaction, Sony does offer a pair of optional polarizer filters that can be fitted or inserted over the existing lenses in the Sony 3D glasses. These are provided free of charge. They will reduce the double image noticed with the head tilt. However, they will make the picture slightly darker and some home lightning could appear to flicker when viewed through the glasses. These filters are non-permanent and are easy to install and remove.

Last edited:
εμενα δεν εχει αυτοκολλητο η τηλεοραση τα γυαλια ειχανε.
Και ειναι αυτοκολλητο γιατι τα ιδια γυαλια ειναι και για τις lcd και για τις
plasma samsung.
οι χρηστες plasma πρεπει να τα βγαζουνε ενω οι χρηστες lcd δεν πρεπει να τα πειραζουνε.

Mpetou μπορείς να μας βγάλεις μια φωτογραφία μέσα από τα γυαλιά σου με περιστροφή στα πλάγια και χωρίς;

Γιατί για εμένα τα πράγματα είναι απλά: οι LCD βγάζουν πολωμένο φως, και όλες θα έχουν θέμα με περιστροφή των γυαλιών. Δεν μπορώ να φανταστώ τι είδους "φίλτρο" μπορείς να βάλεις έτσι ώστε να μην υπάρχει διαφορά στην περιστροφή. Οπότε, αφού εσένα έχουν τέτοιο φίλτρο, μπορούμε να δούμε αν λειτουργεί;

λειτουργουσε και δεν ειχε θεμα με την περιστροφη αλλα ειτανε αυτοκολλητο και το ξεκολλησα και τωρα σκοτεινιαζει τελιως οπως στο video με την περιστροφη.
Με το πολωτικο φιλτρο δεν σκοτεινιαζει η εικονα στην περιστροφη.
δυστηχως το καταστρεψα το αυτοκολλητο αλλα θα κανω μια προσπαθεια οσο ειναι δυνατον να το ξανακολλησω για να βγαλω μια φωτο.
οχι τωρα γιατι εχω δουλεια προς το βραδυ θα δοκιμασω..

Δες εδω στον πανω φακο εχω βγαλει το αυτοκολλητο φιλτρο και ειναι εντελως μαυρη η εικονα δεν φαινεται τιποτα ενω στον κατω το ξανακολλησα(δεν κολλησε καλα γιατι πηρε αερα και βρομισε οπως το
επιανα γι αυτο μαυριζει και αυτο)

Δεν ειναι καλες οι φωτογραφιες αλλα νομιζω οτι μπορεις να καταλαβεις τι παιζει με τα πολωτικα φιλτρα στα γυαλια.
Στα ιδια γυαλια στις plasma ξεκολλας τα αυτοκολλητα ενω στις lcd δεν τα πειραζεις

attachment.php

attachment.php

ο τυπος εδω εκανε το τεστ εχοντας βγαλει το πολωτικο φιλτρο απο τα γυαλια της samsung και ειναι φυσιολογικο ετσι να σκοτεινιαζει η εικονα
http://www.youtube.com/watch?v=C8haf9oIlkk

Απο οτι ξερω η samsung εχει φιλτρα στα γυαλια της για να μην σκοτεινιαζει η εικονα σε καθετη θεση
και η sony τα δινει μονο αν τα ζητησεις τζαμπα.

Attachments

• DSC00058.jpg
    DSC00058.jpg
    74.3 KB · Views: 213
  • DSC00064.jpg
    DSC00064.jpg
    40.2 KB · Views: 213
Last edited:
Mpetou μπορείς να μας βγάλεις μια φωτογραφία μέσα από τα γυαλιά σου με περιστροφή στα πλάγια και χωρίς;

Γιατί για εμένα τα πράγματα είναι απλά: οι LCD βγάζουν πολωμένο φως, και όλες θα έχουν θέμα με περιστροφή των γυαλιών. Δεν μπορώ να φανταστώ τι είδους "φίλτρο" μπορείς να βάλεις έτσι ώστε να μην υπάρχει διαφορά στην περιστροφή. Οπότε, αφού εσένα έχουν τέτοιο φίλτρο, μπορούμε να δούμε αν λειτουργεί;

Θα μπορούσε ίσως να είναι κάποιο φίλτρο που να μετατρέπει π.χ. την οριζόντια πόλωση σε κάθετη, αλλά να επιτρέπει και την εγγενώς κάθετη να διέλθει από αυτό (αν υπάρχει κάτι τέτοιο).

Αλήθεια, φίλε mpetou, αν κολλήσεις τα αυτοκόλλητα στη μέσα πλευρά των γυαλιών, εξακολουθούν να "λειτουργούν" (βλέπεις δλδ 3D εικόνα);

Εντυπωσιακό. Όπως λέει ο Γιάννης, πρέπει να περιστρέφουν μέρος του φωτός, αφήνοντας άλλο κομμάτι να περάσει όπως είναι...

Πάντως μπράβο στην σάμσουνγκ που φροντίζει μια τόσο μικρή λεπτομέρεια...
Τα γυαλιά της 9705 δεν τα πολυ-έψαξα, αλλά δεν είδα αυτοκόλλητο πάνω τους... Όμως δεν έχω ψευδαισθήσεις, μιλάμε για φασόν γυαλιά από άλλο κατασκευαστή... :flipout:

Last edited:
δεν ειναι 1 αυτοκολλητο ειναι 2 αυτοκολλητα το 1 ειναι απο την εξω πλευρα του φακου και το αλλο απο την μεσα πλευρα του φακου και με αυτα τα 2 αυτοκολλητα δεν σκοτεινιαζει η εικονα οπως και να στριψεις τα γυαλια.
δηλαδη καθε ζευγαρι γυαλια εχει συνολικα 4 αυτοκολλητα 2 για καθε ματι.
Τα γυαλια ειναι made in china

Το θεμα ειναι που θα βρω καινουργια τετοια αυτοκολλητα γιατι κατεστρεψα τα δικα μου..
Η sony τα δινει τσαμπα αν τα ζητησεις η samsung τα δινει αν τα ζητησεις η ειναι μονο αυτα που εχουνε πανω τα γυαλια?

Last edited:
Θα μπορούσε ίσως να είναι κάποιο φίλτρο που να μετατρέπει π.χ. την οριζόντια πόλωση σε κάθετη, αλλά να επιτρέπει και την εγγενώς κάθετη να διέλθει από αυτό (αν υπάρχει κάτι τέτοιο).

Αλήθεια, φίλε mpetou, αν κολλήσεις τα αυτοκόλλητα στη μέσα πλευρά των γυαλιών, εξακολουθούν να "λειτουργούν" (βλέπεις δλδ 3D εικόνα);

ναι εξακολοθουν να λειτουργουνε

Last edited:

αρα δεν ειναι 'πατατα' τα γυαλια.....

το fullhd.gr εγραψε:

"...Η Χpand είναι για τα 3D γυαλιά ότι η Sennheiser και η AKG για τα ακουστικά. Mια υψηλών προδιαγραφών εταιρία κατασκευής 3D γυαλιών κυρίως για κινηματογραφικές αίθουσες που τώρα απευθύνεται και στο χώρο της οικιακής 3D διασκέδασης....."

αρα δεν ειναι 'πατατα' τα γυαλια.....

το fullhd.gr εγραψε:

"...Η Χpand είναι για τα 3D γυαλιά ότι η Sennheiser και η AKG για τα ακουστικά. Mια υψηλών προδιαγραφών εταιρία κατασκευής 3D γυαλιών κυρίως για κινηματογραφικές αίθουσες που τώρα απευθύνεται και στο χώρο της οικιακής 3D διασκέδασης....."

To θέμα είναι αν συγχρονίζουν σωστά με την τηλεόραση. Εγώ δεν είμαι σίγουρος...

Πάντως, είναι φτιαγμένα από φθηνό πλαστικό. Εμένα μου έδωσαν την εντύπωση του φτηνιάρικου...

τα συγκεκριμενα xpand εχουνε καλυτερη εικονα ? λιγοτερο crosstalk ? ειναι ποιο φωτεινα ? εχουνε πολωτικα φιλτρα για να μην σκοτεινιαζουνε μολις τα στριψεις ?
(τα φιλτρα βοηθανε και στο crosstalk)
Αν δεν τα εχουνε αυτα νομιζω δεν αξιζει να τα παρει καποιος γιατι εχουνε τσιμπημενη τιμη..

Παιδιά διαβάζοντας σας ανακάλυψα οτι και εγώ στα δικά μου γυαλιά για την lcd c8000 έχω ξεκολήσει τα αυτοκόλητα από τη πρώτη μέρα που πήρα τη τηλεόραση, και φρικάρησα.
Η αλήθεια είναι όμως οτι από το ελάχιστο υλικό που έχω δει σε 3d, δεν είχα πάρει χαμπάρι τίποτα. Όσες φορές είδα όλα μου φάνηκαν μια χαρά. Εντάξει έπεφτε λίγο η φωτεινότητα, αλλά στο επίπεδο εκείνο που πέφτει όταν βλέπεις 3d, όχι κάτι το ιδαίτερο.
Ξαναέβαλα πριν από λίγο να δώ και πάλι όλα μου φάνηκαν εντάξει. Δοκίμασα βέβαια και έβαλα τα γυαλία κάθετα εμπρός στην οθόνη και είδα οτι σκοτεινιάζουν.
Τελικά τι ακριβώς συμβαίνει βγάζοντας τα αυτοκόλητα; Ελπίζω να μη φανώ αστείος, αλλά δηλαδή τι; αν γυρίσεις το κεφάλι σου κάθετα θα σκοτεινιάσει η εικόνα; Γιατί αν είναι αυτό, ποιός βλέπει έτσι;
Μάλλον όμως κάτι δε κατάλαβα καλά. Μπορείς κάποιος να εξηγήσει με απλά λόγια σε μένα τον μη ειδικό τι ακριβώς συμβαίνει, και τι κάνουμε για να διορθώσουμε τα γυαλιά;

Πάντως, είναι φτιαγμένα από φθηνό πλαστικό. Εμένα μου έδωσαν την εντύπωση του φτηνιάρικου...

Μα πως αφου ειναι οτι η "Sennheiser και η AKG για τα ακουστικά"...:flipout:

Μας δουλευουν απο ολες τις πλευρες μου φαινεται.

Θα βγαλω ενα site δοκιμων μαζι με τον Γιωργο να τους κανω ολους ρομπα.:BDGBGDB55:

Θα βγαλω ενα site δοκιμων μαζι με τον Γιωργο να τους κανω ολους ρομπα.:BDGBGDB55:

Ναι, γιατί οι εταιρίες θα συνωστίζονται ποια θα πρωτοδώσει τηλεόραση για review... :flipout: