... να προσθέσω ότι στο περιοδικό HXOΣ KAI HI FI που κυκλοφόρησε εμφανίζει σχεδόν ισοδύναμες στη βαθμολογία (οθόνες 40-42) την 9705 και την vt20...
Έχοντας διαβάσει σχεδόν τα περισσότερα σ'αυτό το φόρουμ και επίσης πολλά τεστ από ειδικούς και "ειδικούς" κάπου εκεί καταλήγω...
Εξαρτάται πλέον από το τι θέλει ο καθένας και τι ταιριάζει στα μάτια του...
αμα πουν τιποτα για τη VT20 αμεσως να τη πενεψεται -80% εχει σε φωτηνωτηταAσφαλώς και η VT20 δεν έχει μειωμένη φωτεινότητα. Απλώς η 9705 έχει υπερβολική φωτεινότητα....
Problem no. 2: Pink Screen, No Audio, Some Flashing
If there is no audio output accompanied by a pink screen, it might be a DDC communication error. To validate this, turn the system on while all the HDMI cables are plugged and properly connected. I suggest using shorter cables. If the system still fails to come on when you power up, try using different inputs. There's a possibility that your cable box will work but your DVD may not or vice versa. This can happen because of stray capacitance on the DDC line inside the HDMI cable. This may actually be a hardware problem. Try getting a DDC line conditioner. These types of problems completely go away after a conditioning process.
... τελικά θα με ρίξετε στη VT20, την οποία δεν έχω δει ακόμη. Καμία ιδέα που μπορεί να τη δω;
Το ζήτημα είναι ότι όταν κλείνω την TV ενώ παίζει η NOVA και την επόμενη που την ανοίγω και μπάινει πάλι στο κανάλι της, η εικόνα εμφανίζεται ροζ και χωρίς ήχο !!!!!
Στο Pioneer Center σίγουρα. Μόνο μην ξεχάσεις, μπαίνοντας ΔΕΝ κοιτάμε αριστερά...![]()
Αν κλείσεις την τηλεόραση από το μηχανικό διακόπτη, φτιάχνει;
Δεν χάνεις τίποτα πάντως να το κάνεις report στην φίλιπς, την νόβα, και μετά εδώ: http://www.supportforum.philips.com...0.25.0-for-8000-and-9000-series-(2010-models)
Εμένα μου λες......Πέρσι τέτοιο καιρό ξεκίνησα να διαβάζω και να ασχολούμε για να πάρω TV και ........ μαντεψε............τελικά όσο το ψάχνεις, τόσο μπερδεύεσαι!
... να προσθέσω ότι στο περιοδικό HXOΣ KAI HI FI που κυκλοφόρησε εμφανίζει σχεδόν ισοδύναμες στη βαθμολογία (οθόνες 40-42) την 9705 και την vt20...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.