Philips PFL9705 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

... να προσθέσω ότι στο περιοδικό HXOΣ KAI HI FI που κυκλοφόρησε εμφανίζει σχεδόν ισοδύναμες στη βαθμολογία (οθόνες 40-42) την 9705 και την vt20...
Έχοντας διαβάσει σχεδόν τα περισσότερα σ'αυτό το φόρουμ και επίσης πολλά τεστ από ειδικούς και "ειδικούς" κάπου εκεί καταλήγω...
Εξαρτάται πλέον από το τι θέλει ο καθένας και τι ταιριάζει στα μάτια του...

πεστα αδερφε στον υπεριον αυτα που μου λεη οτι δε βλεπω 3ντη στης 40 ιντσες

... έχω την εντύπωση όμως ότι για ένα οικογενειακό σαλόνι που σχεδόν πάντα έχει φως, η μειωμένη φωτεινότητα της panasonic είναι πρόβλημα...

... εφόσον εσένα σ'ευχαριστεί το 3Δ στις 40 είναι μια χαρά, εννοείται βέβαια από σχετικά κοντά...

Aσφαλώς και η VT20 δεν έχει μειωμένη φωτεινότητα. Απλώς η 9705 έχει υπερβολική φωτεινότητα....
αμα πουν τιποτα για τη VT20 αμεσως να τη πενεψεται -80% εχει σε φωτηνωτητα
η VT20 ειναι μια καλη 3ντη τν αλα οχι και κατη σπουδαίω
τελος παντων αμα κλισης τα φωτα ολα στο σπιτη και βαλης ταινια 3ντη στη VT20
μια χαρα ονειρο θα δης
πρεπει να παρη βραβιο η τηλεωραση υπνοτηκο 2010
οση την εχουν ρειχνουν κατη υπνους τρελους:sleepey:

Ρε παιδιά έχω ένα πρόβλημα, αν το έχει δει και κάποιος άλλος...

Εχω συνδέσει με ένα απλό καλώδιο hdmi 1.3 της philips τον καινούργιο hd αποκωδικοποιητή της NOVA στη θέση HDMI 3 της τηλεόρασης.

Το ζήτημα είναι ότι όταν κλείνω την TV ενώ παίζει η NOVA και την επόμενη που την ανοίγω και μπάινει πάλι στο κανάλι της, η εικόνα εμφανίζεται ροζ και χωρίς ήχο !!!!!

Μόνο αν κάνω power-off και μετά power-on τον αποκωδικοποιητή η εικόνα επανέρχεται στα συγκαλά της με κανονικό χρώμα και ήχο !!!!

Δόκίμασα να κάνω τα ίδια με σύνδεση με scart καλώδιο και... δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα !!!!

Μήπως να έψαχνα για κανα καλώδιο hdmi 1.4, θα γινόταν λέτε τίποτα ή μπορεί να γίνει κάτι άλλο ???

Αν μπορεί κάποιος από μας εδώ να μου δώσει τα φώτα του και τη συμβουλή του, θα του ήμουν υπόχρεος !!!!!

... τελικά θα με ρίξετε στη VT20, την οποία δεν έχω δει ακόμη. Καμία ιδέα που μπορεί να τη δω;

Βρήκα μια αναφορά για αυτό που περιγράφεις εδώ:

http://plasmalcdtvrepair.rankwell.net/2009/03/lcd-tv-troubleshooting-4-quick-tips.html

Problem no. 2: Pink Screen, No Audio, Some Flashing

If there is no audio output accompanied by a pink screen, it might be a DDC communication error. To validate this, turn the system on while all the HDMI cables are plugged and properly connected. I suggest using shorter cables. If the system still fails to come on when you power up, try using different inputs. There's a possibility that your cable box will work but your DVD may not or vice versa. This can happen because of stray capacitance on the DDC line inside the HDMI cable. This may actually be a hardware problem. Try getting a DDC line conditioner. These types of problems completely go away after a conditioning process.

... τελικά θα με ρίξετε στη VT20, την οποία δεν έχω δει ακόμη. Καμία ιδέα που μπορεί να τη δω;

Στο Pioneer Center σίγουρα. Μόνο μην ξεχάσεις, μπαίνοντας ΔΕΝ κοιτάμε αριστερά... :flipout:

Το ζήτημα είναι ότι όταν κλείνω την TV ενώ παίζει η NOVA και την επόμενη που την ανοίγω και μπάινει πάλι στο κανάλι της, η εικόνα εμφανίζεται ροζ και χωρίς ήχο !!!!!

Αν κλείσεις την τηλεόραση από το μηχανικό διακόπτη, φτιάχνει;
Δεν χάνεις τίποτα πάντως να το κάνεις report στην φίλιπς, την νόβα, και μετά εδώ: http://www.supportforum.philips.com...0.25.0-for-8000-and-9000-series-(2010-models)

Μια μικρή VT20:

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?p=1372163#post1372163

IMG_5583.jpg

IMG_5582.jpg

... δεν πάω, γιατί σκέφτομαι να πάρω την 42άρα!!! :smash:
Η 46άρα πανυ δε χωράει στο έπιπλο που έχω :furious3:, ενώ η 46άρα Philips ναι!!!

Αν κλείσεις την τηλεόραση από το μηχανικό διακόπτη, φτιάχνει;
Δεν χάνεις τίποτα πάντως να το κάνεις report στην φίλιπς, την νόβα, και μετά εδώ: http://www.supportforum.philips.com...0.25.0-for-8000-and-9000-series-(2010-models)

Φίλε μου σ'ευχαριστώ για την απάντησή σου. :grinning-smiley-043

Το "ροζ εικόνα χωρίς ήχο" φτιάχνει αν κάνω power off/on στον αποκωδικοποιητή αλλά όχι όταν ανοιγοκλείσω την τηλεόραση on/stand-by/on από το remote.

Το καλώδιο είναι το μικρότερο δυνατό νομίζω, 1,5 μ. (δεν ξέρω αν κυκλοφορούν και μικρότερα). Ίσως να φταίει η ποιότητά του, αν διάβασα καλά από το προηγούμενο λινκ που μου πρότεινες.

Θα το αλλάξω με ένα άλλο και θα γράψω εδώ αποτέλεσμα.

Γενικότερα, πάντως, καλό είναι να χρησιμοποιούμε καλώδια 1.4 με τις καινούργιες συσκευές μας, ή δεν πειράζει καλά είναι και 1.3 ???

Last edited:
Δεν παίζει ρόλο το καλώδιο. Τα 1.3 είναι μια χαρά. Η δικά μου 9705 με καλώδια 2μ Turbo-X αγορασμένα το 2007, και κλειδώνει στα 1080p/24/3D (!) μια χαρά.
(Βέβαια δεν έχω περάσει ήχο υψηλής ανάλυσης γιατί ο ενισχυτής είναι του 2003...)

Έτσι όπως το περιγράφεις, πιο πολύ πρόβλημα του αποκωδικοποιητή της νόβα μοιάζει, αλλά ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος...

[Με κάρτα nvidia 430 στο HTPC αλλά και με ATI 780G, ποτέ δεν είχα αυτό το πρόβλημα με την ροζ εικόνα όταν άναβα την τηλεόραση με τον υπολογιστή ήδη ανοιχτό...]

...τελικά όσο το ψάχνεις, τόσο μπερδεύεσαι!
Είδα σήμερα στο public συντάγματος την 9705 και μου φάνηκε μέτρια, καμία σχέση με αυτό που είχα πρωτοδεί... Προφανώς δεν ήταν και καλά ρυθμισμένη, ίσως ήταν και η πηγή, καθώς έπαιζε κάποια ταινία...
Είδα όμως και την 50" vt20 και μου άρεσε χωρίς να με ενθουσιάσει... Πρόβαλε 3Δ ένα βίντεο ντέμο (αυτό με τις πλατείες της Ρώμης και κάτι από κινούμενα σχέδια), στο οποίο το crosstalk ήταν εμφανέστατο...
Μου άρεσε όμως, αρκετά θα έλεγα, και η HX900 της SONY, η οποία θα έλεγα ότι είναι ίσως η πιο ισορροπημένη και χωρίς εξάρσεις... Όμως η τιμή είναι απαγορευτική (θέλω να είμαι κοντά στις 2000 ευρώ....
Πιάσε το αυγό και κούρεφτο :)

...προφανώς δεν έχεις πάρει ακόμη!
Εγώ δεν υπάρχει περίπτωση, μέχρι τις γιορτές θα την πάρω

... να προσθέσω ότι στο περιοδικό HXOΣ KAI HI FI που κυκλοφόρησε εμφανίζει σχεδόν ισοδύναμες στη βαθμολογία (οθόνες 40-42) την 9705 και την vt20...

Μονο που στο συγκριτικο του Avclub η μια πηρε 18 ψηφους και η αλλη 1(*).

Συνολικα η διαφορα πλασμα vs LCD ηταν πανω απο 50 προς 1.

http://www.avclub.gr/forum/poll.php?do=showresults&pollid=810

(*)Επισης ψηφισαν και δυο ακομη την 9705 χωρις να εχουν δει το συγκριτικο.-bye-