-Γιώργος-
Supreme Member
Re: Απάντηση: Re: Philips 47PFL9732D/10
Λογικά την 42άρα.
Καλησπερα. Τη 42 η την 47?
Λογικά την 42άρα.
Καλησπερα. Τη 42 η την 47?
Λοιπόν ....
Με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ ό τρόπος για να μπείτε στο service menu της 9732 & 9900 είναι ο εξής :
Ενώ η TV είναι ανοιχτή πιέζουμε στο remote control διαδοχικά τους αριθμούς 0 6 2 5 9 6 και αμέσως μετά το πλήκτρο ι (info).
Στη συνέχεια και μετά το μήνυμα για την εγγύηση κ.λ.π. θα σας ζητηθεί να πατήσετε το κόκκινο πλήκτρο για να μπείτε μέσα στο service menu.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ Μην δελεαστείτε και πειράξετε οποιαδήποτε ρύθμιση, εκτός του CEC CONTROL για το HDMI σε ON ή OFF.
Μπορεί να τρέχετε στο SERVICE για το τίποτε ...
Η πλοήγηση γίνεται μέσω του κούρσορα και "βγαίνετε" πίσω απλά πατώντας το πλήκτρο menu.
Οι τυχόν αλλαγές που κάνατε (αν κάνατε) πρώτα πρέπει να γίνουν SAVE και εφαρμόζονται μετά το σβήσιμο και ξανα-άνοιγμα της συσκευής από το power - off της συσκευής και όχι του telecontrol.
Κιι άλλο ένα TIP αν βρεθείτε στη δύσκολη θέση να μην μπορείτε να κάνετε update του firmware με τον ενδεδειγμένο τρόπο.
Σβήστε την συσκευή από το power - off της τελείως και τοποθετήστε το stick με το firmware στην υποδοχή USB. Στη συνέχεια στο remote control μεταβείτε στο DVD (DVD πλήκτρο) και ενώ κρατάτε πατημένο το ΟΚ στο remote control ανοίγετε τη συσκευή από το power - on.
Μετά αφήστε το remote ελεύθερο.
Εκεί θα σας υποδεχθεί ένα menu που θα σας ζητήσει να εισάγεται ή όχι το νέο update καθώς και να πάρετε πληροφορίες για το τρέχον.
Εννοείται ότι για να πλοηγηθείτε, προηγουμένως θα πρέπει να έχετε μεταβεί μέσω του remote control σε TV mode (TV πλήκτρο).
Αν δεν "πιάσει" κι αυτό τότε τηλεφωνείτε στο Service της PHILIPS να έρθουν να την μαζέψουν, κι ο Θεός μαζί σας ...![]()
Είμαι κάτοχος των παρακάτω
PHILIPS 32PFL9632
SONY KDL-46X3500
SONY KDL-46X2000
PANASONIC TH-42PX7
Και ελπίζω για άλλα....!!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.