Βασικά προσπάθησα μόνος γιά να μην σας κουράσω αλλά .... τζίφος.Τι εννοείς; Για περιέγραψε μας όλες τις συνδέσεις, ξεκινώντας από την κάρτα γραφικών...
Στην PHILLIPS 37PFL 9732 ο πλήρης κωδικός στο μοντέλο αναγράφει D/10. Τι υποδηλώνει αυτό για τα χαρακτηριστικα της τηλεόρασης?
Παιδιά έχω κάνει όλες τις ρυθμίσεις.........θα ξαναπαιδευτώ το τριήμερο να δώ μήπως καταφέρω τίποτα γιατί έλειπα αυτό το διάστημα......:violent-smiley-030:Καινούργια αναβάθμιση από Philips 29-1-2009 000.064.014.021
http://www.p4c.philips.com/files/4/47pfl9732d_10/47pfl9732d_10_fus_eng.zip
polisv:
Τις ρυθμίσεις τις κάρτας γραφικών τις έχεις ελέγξει? Πρέπει να δηλώσεις ότι θέλεις μέσω HDMI να βγαίνει το σήμα...
Φιλε gmirtzakis νομιζω οτι το "10" σημαινει οτι εχει 10μπιτο πανελ.Αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος.
Παιδιά έχω κάνει όλες τις ρυθμίσεις.........θα ξαναπαιδευτώ το τριήμερο να δώ μήπως καταφέρω τίποτα γιατί έλειπα αυτό το διάστημα......:violent-smiley-030:
Αν και το θεμα ειναι παλιο, πιστευω οτι παραμενει το καταλληλοτερο για να ρωτησω αυτο που θελω.
Δοκιμασε κανενας την καρτα της Neotion που αποκωδικοποιει τα ψηφιακα κανανια στη τη συγκεκριμενη TV?
Εγω την εβαλα στο CI Slot και δε μου εβγαλε κανενα μηνυμα οτι την αναγνωρισε...
Επισης αν και η TV ειναι στη λιστα με τις συμβατες της καρτας, δε μου δειχνει εικονα. :rifle:
Βρισκομαι Αθηνα οποτε περιμενω και εγω εναγωνιως να ξεκινησει η μεταδοση για να μπορεσω να το δοκιμασω. Εισαι σε περιοχη που εκπεμπει η Digea?
κανε reset στα factory settings, κλειστην (οχι standby), ξανανοιξε την και τσεκαρε το. ετσι 99% θα την αναγνωρισει και θα παιξει:2thumb22sup:Αν και το θεμα ειναι παλιο, πιστευω οτι παραμενει το καταλληλοτερο για να ρωτησω αυτο που θελω.
Δοκιμασε κανενας την καρτα της Neotion που αποκωδικοποιει τα ψηφιακα κανανια στη τη συγκεκριμενη TV?
Εγω την εβαλα στο CI Slot και δε μου εβγαλε κανενα μηνυμα οτι την αναγνωρισε...
Επισης αν και η TV ειναι στη λιστα με τις συμβατες της καρτας, δε μου δειχνει εικονα. :rifle:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.