Philips PFL9732D/10 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Philips 42-47PFL9732D/10

ελα ντε που και εγώ εδώ και μια εβδομάδα βλέπω το ampilight να τρελένεται χωρίς να το έχω ανοιχτό;:fahne90:

Kalispera

Thelo na agoraso TFT Poia einai kalyteri?

1) 42PFL9732D
2) 42PFL9703D

Euxaristo

Last edited:

Kalispera

Thelo na agoraso TFT Poia einai kalyteri?

1) 42PFL9732D
2) 42PFL9703D

Euxaristo

Σιγουρα η 9703 λογω χαρακτηριστικων,εξαλου αν διαβασεις τα ποστ σε αυτο το θεμα θα καταλαβεις οτι η 9732 εχει καποια προβληματα....

Σιγουρα η 9703 λογω χαρακτηριστικων,εξαλου αν διαβασεις τα ποστ σε αυτο το θεμα θα καταλαβεις οτι η 9732 εχει καποια προβληματα....

Δεν νομίζω να είναι έτσι, και σε προτρέπω να διαβάσεις όλο το θέμα και να αξιολογήσεις μόνος σου τα όποια προβλήματα αναφέρουν άνθρωποι που ξεσκονίζουν και την παραμικρή λεπτομέρεια. Εγώ έτσι έκανα και κατέληξα στην 9732D από την οποία δεν έχω κανένα απολύτως παράπανο γιατί δεν παρουσιάζει κανένα από τα "εφηβικά" προβλήματα των πρώτων μοντέλων.

Κοίτα και τα χαρακτηριστικά των δύο μοντέλων και πολύ εύκολα θα καταλήξεις σε εκείνη που σε εξυπηρετεί καλύτερα, γιατί όλα έχουν να κάνουν τελικά με τη χρήση που σκοπεύεις να κάνεις στη συσκευή και τις συνήθειες σου...

Ελπίζω να βοήθησα

ελα ντε που και εγώ εδώ και μια εβδομάδα βλέπω το ampilight να τρελένεται χωρίς να το έχω ανοιχτό;:fahne90:

Τελικά λύθηκε το πρόβλημα με αλλαγή του επεξεργαστή που ελέγχει το ambilight.

Εχει ανακαλύψει κανείς κάποιο τρόπο να βλέπουμε ταινίες από flash?

Αν διαβάσεις το thred θα το δεις:
παιζει αρχεια video mpeg1-2 αφού τα μετονομάσεις σε SuperShopDemo
Εγώ έχω δει mpeg μέχρι και 720p :a0210:

παιδια εχω την τηλεοραση 8 μηνες χωρις κανενα προβλημα πηρα ομως ενα dvd player με hdmi και ενω εχει εικονα δεν εχει ηχο συνδεσα και το κοκκινο ασπρο καλωδιο στις συνδεσεις ηχου αλλα τιποτα μηπως ξερει κανενας τι γινεται?εχω το τελευταιο firmware...018

@ ventor7

apo to kalodio hdmi pernaei kanonika kai hxos.Den xreiazetai na syndeseis tipote allo.
1) tsekare tis rithmiseis audio out/hdmi apo to setup to dvd sou
2)an exeis ftinokalodio ton 5-10 euro, na ta perimeneis ayta ta provlimata kai pithanotata akoma kai provlimata stin eikona.Koita to kalodio sou na kalyptei tis prodiagrafes HDMI 1.3...sou milao ek peiras...

Kai ego exo to firmware 1.8 kai paizo me hdmi apo tin proti mera horis provlimata [ektos apo to themataki me to PS3:furious3: ] me katapliktiki eikona!!!

Elpizo na voithisa kapos....allios....trexa-gireve me to servis(an kai exoun kali antapokrisi)

koukoulis

Καλησπερα.
Εχω ένα πρόβλημα με το HTPC. Εχω μια κάρτα gaingard με nvidia GTX 9800 συνδεδεμένη με καλώδιο dvi to hdmi στην philips pfl 9632.
Μόλις φορτώσω τους drivers της κάρτας γραφικών η τηλεόραση μου γράφει ότι δεν υποστηρίζεται αυτό το φορμά video και δεν δειχνει τίποτα.

Εχω δοκιμάσει και αλλο htpc με GeForce 8400GS στην ιδια tv και δεν ειχα κανενα προβλημα. Μήπως φταιει η nvidia 9800 GTX? δεν συνεργάζεται?

Τα έχω δοκιμάσει όλα και το μόνο που κατάφερα είναι να παίζει με δυο οθόνες, αλλά οταν πάει να αλλάξει ανάλυση (παιχνίδια ) τότε μαυρο σκοτάδι στην tv.
Βεβαια δεν είναι και λύση να εχω 2 οθόνες στο σαλόνι.
Μήπως υπάρχουν drivers για tv?
Πάω να σκάσω!!! τι φταιει???
HELP!!!!

Σε τι ανάλυση είναι ρυθμισμένο το desktop όταν η τηλεοραση δείχνει μαύρη εικόνα; Δοκίμασε να ξεκινήσεις από χαμηλές αναλύσεις, και να δεις μέχρι που μπορείς να φτάσεις. Σίγουρα μέχρι 1080p στα 50Hz θα πρέπει να φτάνει...

Σε τι ανάλυση είναι ρυθμισμένο το desktop όταν η τηλεοραση δείχνει μαύρη εικόνα; Δοκίμασε να ξεκινήσεις από χαμηλές αναλύσεις, και να δεις μέχρι που μπορείς να φτάσεις. Σίγουρα μέχρι 1080p στα 50Hz θα πρέπει να φτάνει...

Εχω δοκιμάσει όλες τις αναλύσεις.
Το εγχειρίδιο της tv γράφει οτι πρέπει να τις δίνεις σήμα 1080p 60 hz και αυτό κανω και εγώ απο το pc.
Ομως μπορεί να δουλεψει μόνο με δύο οθόνες. Οταν τοποθετώ μόνο την tv δεν δείχνει τίποτα.

Δηλαδή είναι θέμα των οδηγών της nvidia? Τι από όλα έκανες και δούλεψε;

Ναι ορισμένες οθόνες δεν συνεργάζονται με κάπους οδηγούς σε κάποια μοντέλα της nvidia.
Με λίγα λόγια μπαίνεις στο registry του driver της nvidia και κάνεις κάποιες προσθήκες γραμμών και αλλαγές με βάση τον ψηφιακό κώδικα της οθόνης που έχεις, προκειμέnου να αποφύγεις το overscan το οποίο μαυρίζει την οθόνη.
Διάβασε και αυτό: (στη σελίδα 4 έχει αναλυτικό οδηγό)
http://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=58483
-bye-

Νεο προβλημα προέκυψε και θα ηθελα τη βοήθεια σας: δεν διαθέτω προς το παρον HOME CINEMA ή ενισχυτή με ηχεία και θέλω να δωσω ήχο από το htpc στην tv pfl 9632 42''.
Το pc έχει οπτική έξοδο ήχου. Εικόνα δίνω με καλώδιο DVI-HDMI.
Μποεί να μου πει κάποιος τι σύνδεση πρέπει να κάνω για τον ήχο?

Νεο προβλημα προέκυψε και θα ηθελα τη βοήθεια σας: δεν διαθέτω προς το παρον HOME CINEMA ή ενισχυτή με ηχεία και θέλω να δωσω ήχο από το htpc στην tv pfl 9632 42''.

Κανένας φιλιπσακιας?

Απάντηση: Re: Philips 42-47PFL9732D/10

Μηπως εχει το pc εξοδο για ακουστικα;Εαν εχει, τοτε με ενα καλωδιο minijack σε left-right,θα συνδεσης στην εισοδο ηχου της τηλεορασης.
Απο ποιοτητα βεβαια μην εχεις και ιδιαιτερες απαιτησεις.

Πια μητρική έχει το pc; Είναι απίθανο να μην υπάρχει και θύρα για coaxial SPDIF πάνω η μητρική. Απλά, σου λείπει ένας μετατροπέας, ή μια πιο φρέσκια κάρτα γραφικών, που να περνά και ήχο από το dvi (κάτι που κάνουν εδώ και πολλές γενιές οι ΑΤΙ). Τι κάρτα γραφικών έχεις;