Philips PFL9732D/10 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Philips 42-47PFL9732D/10

Μόλις είδα στο Ελληνικό site της Philips ότι βγήκε το 14.017 και το κατεβάζω αυτή τη στιγμή,τι κάνει όμως δεν ξέρω,ελπίζω οι πιο ψαγμένοι να μας πούνε.

Το κατέβασα κι εγώ.... τι αλλαγές επιφέρει γνωρίζει κανείς?

κανένας ακόμα δεν ξέρει τι κάνει το νέο firmware?το πέρασε κανείς στην τηλεόραση κι αν ναι είδε καμιά διαφορά?

Mετά το πέρας 9 μήνών από την αγόρα της 42´ 9732d/10 μπορώ να πω ότι αξιζέ την λεφτά της μέχρι και το τελευταίο ευρω.

Από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει.

Mετά το πέρας 9 μήνών από την αγόρα της 42´ 9732d/10 μπορώ να πω ότι αξιζέ την λεφτά της μέχρι και το τελευταίο ευρω.

Από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει.

+1
Μετά από όλα αυτά που διάβαζα εδώ και 3 χρόνια για όλα τα ....ing
(Clouding, Banding, Buzzing Κλπ) είχε φοβηθεί το μάτι μου.
Δεν περίμενα να είναι απροβλημάτιστη ... αν εξαιρέσεις το κόλλημα με τα πολλαπλά HDMI (ps3 κλπ) η ποιότητα εικόνας και λειτουργίας είναι τέλεια.

Μάθαμε για το 018 τι καινούργια πράγματα φέρνει / φτιάχνει ?

Σας παραθέτω παρακάτω την απάντηση στο email μου, που μου έστειλαν από την philips με ερώτηση "ποια είναι η διαφορά του firmware 015 με το 018"

"Ως απάντηση στο ερώτημά σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι αναβαθμίσεις λογισμικού μετά την έκδοση 15 περιλαμβάνουν:
-Καλύτερη λήψη για τη Γερμανία
-Καλύτερη "συμπεριφορά" του HDMI.

Σας προτείνουμε λοιπόν να προβείτε στην αναβάθμιση λογισμικού μόνο εάν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα στην σύνδεση του HDMI."

Σας παραθέτω παρακάτω την απάντηση στο email μου, που μου έστειλαν από την philips με ερώτηση "ποια είναι η διαφορά του firmware 015 με το 018"

"Ως απάντηση στο ερώτημά σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι αναβαθμίσεις λογισμικού μετά την έκδοση 15 περιλαμβάνουν:
-Καλύτερη λήψη για τη Γερμανία
-Καλύτερη "συμπεριφορά" του HDMI.

Σας προτείνουμε λοιπόν να προβείτε στην αναβάθμιση λογισμικού μόνο εάν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα στην σύνδεση του HDMI."

Thanks...
Θα το δοκιμάσω απόψε να δω αν φτιάχνει το πρόβλημα με τα πολλαπλά HDMI (PS3, PC)

.018....Οσον αφορα τα HDMI+PS3...τα ιδια Παντελάκη μου,τα ίδια Παντελή μου....:guitarist:

Απάντηση: Philips 42-47PFL9732D/10

Καλησπέρα παιδιά,

για πείτε μου το εξής σας παρακαλώ και αν το έχετε παρατηρήσει.
'Οταν την ανάβετε είτε από on/off είτε από κατάσταση standby παρατηρείτε να περνάει περίπου 1..2 λεπτά μέχρι να φτάσει η φωτεινότητα της οθόνης στο full (αυξάνεται σιγά-σιγά σαν να κάνει dimming) και μέχρι να ζεσταθει καλά να ακούγονται κάτι τσακ τσουκ όπως τα κάρβουνα (συστολές - διαστολές μετάλλου ή πλαστικών) και το αντίστροφο όταν σβήσει, καθώς και όταν δουλεύει αυτό το έρμο το dynamic backlight - που δεν μπορείς να απενεργοποιήσεις - στις εναλλαγές μεταξύ σκοτεινών και φωτεινών πλάνων να συνεχίζει να ακούγεται ; Προφανώς είναι κάτι με τις CCFL του backlight, και έχω την εντύπωση ότι μου παρουσιάστηκε μετά την επιστροφή της από το service, γιατί δεν θυμάμαι να το έκανε από την αρχή (χωρίς να είμαι και σίγουρος). Όπως και να 'χει είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ από μια 42' των 2300Ε να κάνει σαν καβουρντιστίρι !!!
Κοιτάξτε το λίγο και στις δικές σας, σας παρακαλώ πολύ ώστε αν είναι να τους την ξαναπάω πίσω.
Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.

Re: Απάντηση: Philips 42-47PFL9732D/10

Καλησπέρα παιδιά,

'Οταν την ανάβετε είτε από on/off είτε από κατάσταση standby παρατηρείτε να περνάει περίπου 1..2 λεπτά μέχρι να φτάσει η φωτεινότητα της οθόνης στο full (αυξάνεται σιγά-σιγά σαν να κάνει dimming) και μέχρι να ζεσταθει καλά να ακούγονται κάτι τσακ τσουκ όπως τα κάρβουνα (συστολές - διαστολές μετάλλου ή πλαστικών) και το αντίστροφο όταν σβήσει, καθώς και όταν δουλεύει αυτό το έρμο το dynamic backlight - που δεν μπορείς να απενεργοποιήσεις - στις εναλλαγές μεταξύ σκοτεινών και φωτεινών πλάνων να συνεχίζει να ακούγεται ; Προφανώς είναι κάτι με τις CCFL του backlight, και έχω την εντύπωση ότι μου παρουσιάστηκε μετά την επιστροφή της από το service, γιατί δεν θυμάμαι να το έκανε από την αρχή (χωρίς να είμαι και σίγουρος). Όπως και να 'χει είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ από μια 42' των 2300Ε να κάνει σαν καβουρντιστίρι !!!
Κοιτάξτε το λίγο και στις δικές σας, σας παρακαλώ πολύ ώστε αν είναι να τους την ξαναπάω πίσω.

Στους 3 μηνες που την εχω δεν εχω παρατηρησει τετοιο προβλημα.

Καλησπέρα παιδιά,

Την εχω απο τον Σεπτεμβριο και απο την πρωτη μερα το μονο προβλημα που εχω και γω ειναι αυτος ο θορυβος σαν τα καρβουνα που λες
τιποτα αλλο
αλλα με αυτα που εχω ακουσει θα ξαναπαω για sony την επομενη φορα

Καλησπέρα παιδιά,

Αραια που και που ακούω κι εγω κάτι κρακ-κρουκ δυνατά ... αλλά δεν έχω εντοπίσει γιατί τα κάνει ... δεν είναι ενοχλητικό επειδή αν θυμάμαι το κάνει όταν είναι κλειστή (αμέσως μετά το σβήσιμο) και πρέπει να είναι από τις συστολές... τώρα που το ανέφερες θα το παρατηρήσω και εγώ.

Καλημέρα

Τελικά μήπως η Philips μας πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες ?
Σε καμιά άλλη μάρκα δεν το έχω ακούσει αυτό, ούτε και στις πιό φθηνές. Ούτε καν σε φθηνά monitor. Εντάξει έχει καλή εικόνα, αλλά σήμερα έχεις πολλές επιλογές στην ίδια ποιότητα και σε πολύ καλύτερες τιμές ...
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

αα ξεχασα να πω και κατι κολληματα που ετρωγε το τηλεκοντρολ και επρεπε να βγαλω και να ξαναβαλω τις μπαταριες για να δουλεψει,ειχα διαβασει συνεβαινε και σε αλλους
μικρα προβληματα αλλα αν εχεις σκασει διχιλιαρο ακομα και αυτα σου την σπανε
τοσα χρονια με σονυ δεν ειχα το παραμικρο,μπορει να ετυχε,αλλα μπορει και να πετυχε-bye-

Κανένας άλλος ρε παιδιά δεν πρόσεξε κάτι ;

Εχω προσέξει τελευταία μετά τους 8 μήνες λειτουργίας ένα "τρεμόπαιγμα" στη δεξιά πλευρά του ambilight, ειδικά στις σκούρες εικόνες, σα να ψάχνει να βρει το κατάλληλο φωτισμό.
Δεν έχω παρατηρήσει ήχους εκτός από το τσακ ακριβώς την στιγμή που ανοίγει ή κλείνει η οθόνη. Βέβαια η συσκευή μου αερίζεται επαρκώς (βρίσκεται ελεύθερη σε απόσταση 30cm από τον τοίχο και όχι σε κάποιο έπιπλο) και δεν έχω προβλήματα συστολών και διαστολών.
Εχει ανακαλύψει κανείς κάποιο τρόπο να βλέπουμε ταινίες από flash?

Εχω προσέξει τελευταία μετά τους 8 μήνες λειτουργίας ένα "τρεμόπαιγμα" στη δεξιά πλευρά του ambilight, ειδικά στις σκούρες εικόνες, σα να ψάχνει να βρει το κατάλληλο φωτισμό.
Δεν έχω παρατηρήσει ήχους εκτός από το τσακ ακριβώς την στιγμή που ανοίγει ή κλείνει η οθόνη. Βέβαια η συσκευή μου αερίζεται επαρκώς (βρίσκεται ελεύθερη σε απόσταση 30cm από τον τοίχο και όχι σε κάποιο έπιπλο) και δεν έχω προβλήματα συστολών και διαστολών.
Εχει ανακαλύψει κανείς κάποιο τρόπο να βλέπουμε ταινίες από flash?

Καποτε στο μεξικο....!! Aυτο ηταν προνομιο των παλιωτερων philips!