Mετά το πέρας 9 μήνών από την αγόρα της 42´ 9732d/10 μπορώ να πω ότι αξιζέ την λεφτά της μέχρι και το τελευταίο ευρω.
Από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει.
Σας παραθέτω παρακάτω την απάντηση στο email μου, που μου έστειλαν από την philips με ερώτηση "ποια είναι η διαφορά του firmware 015 με το 018"
"Ως απάντηση στο ερώτημά σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι αναβαθμίσεις λογισμικού μετά την έκδοση 15 περιλαμβάνουν:
-Καλύτερη λήψη για τη Γερμανία
-Καλύτερη "συμπεριφορά" του HDMI.
Σας προτείνουμε λοιπόν να προβείτε στην αναβάθμιση λογισμικού μόνο εάν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα στην σύνδεση του HDMI."
Καλησπέρα παιδιά,
για πείτε μου το εξής σας παρακαλώ και αν το έχετε παρατηρήσει.
'Οταν την ανάβετε είτε από on/off είτε από κατάσταση standby παρατηρείτε να περνάει περίπου 1..2 λεπτά μέχρι να φτάσει η φωτεινότητα της οθόνης στο full (αυξάνεται σιγά-σιγά σαν να κάνει dimming) και μέχρι να ζεσταθει καλά να ακούγονται κάτι τσακ τσουκ όπως τα κάρβουνα (συστολές - διαστολές μετάλλου ή πλαστικών) και το αντίστροφο όταν σβήσει, καθώς και όταν δουλεύει αυτό το έρμο το dynamic backlight - που δεν μπορείς να απενεργοποιήσεις - στις εναλλαγές μεταξύ σκοτεινών και φωτεινών πλάνων να συνεχίζει να ακούγεται ; Προφανώς είναι κάτι με τις CCFL του backlight, και έχω την εντύπωση ότι μου παρουσιάστηκε μετά την επιστροφή της από το service, γιατί δεν θυμάμαι να το έκανε από την αρχή (χωρίς να είμαι και σίγουρος). Όπως και να 'χει είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ από μια 42' των 2300Ε να κάνει σαν καβουρντιστίρι !!!
Κοιτάξτε το λίγο και στις δικές σας, σας παρακαλώ πολύ ώστε αν είναι να τους την ξαναπάω πίσω.
Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.
Καλησπέρα παιδιά,
'Οταν την ανάβετε είτε από on/off είτε από κατάσταση standby παρατηρείτε να περνάει περίπου 1..2 λεπτά μέχρι να φτάσει η φωτεινότητα της οθόνης στο full (αυξάνεται σιγά-σιγά σαν να κάνει dimming) και μέχρι να ζεσταθει καλά να ακούγονται κάτι τσακ τσουκ όπως τα κάρβουνα (συστολές - διαστολές μετάλλου ή πλαστικών) και το αντίστροφο όταν σβήσει, καθώς και όταν δουλεύει αυτό το έρμο το dynamic backlight - που δεν μπορείς να απενεργοποιήσεις - στις εναλλαγές μεταξύ σκοτεινών και φωτεινών πλάνων να συνεχίζει να ακούγεται ; Προφανώς είναι κάτι με τις CCFL του backlight, και έχω την εντύπωση ότι μου παρουσιάστηκε μετά την επιστροφή της από το service, γιατί δεν θυμάμαι να το έκανε από την αρχή (χωρίς να είμαι και σίγουρος). Όπως και να 'χει είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ από μια 42' των 2300Ε να κάνει σαν καβουρντιστίρι !!!
Κοιτάξτε το λίγο και στις δικές σας, σας παρακαλώ πολύ ώστε αν είναι να τους την ξαναπάω πίσω.
Καλησπέρα παιδιά,
Εχω προσέξει τελευταία μετά τους 8 μήνες λειτουργίας ένα "τρεμόπαιγμα" στη δεξιά πλευρά του ambilight, ειδικά στις σκούρες εικόνες, σα να ψάχνει να βρει το κατάλληλο φωτισμό.
Δεν έχω παρατηρήσει ήχους εκτός από το τσακ ακριβώς την στιγμή που ανοίγει ή κλείνει η οθόνη. Βέβαια η συσκευή μου αερίζεται επαρκώς (βρίσκεται ελεύθερη σε απόσταση 30cm από τον τοίχο και όχι σε κάποιο έπιπλο) και δεν έχω προβλήματα συστολών και διαστολών.
Εχει ανακαλύψει κανείς κάποιο τρόπο να βλέπουμε ταινίες από flash?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.