Philips PFL9732D/10 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Philips 47PFL9732D/10

.
Να ρωτήσω κάτι, αν πάει κάποιος απευθείας από το μαγαζί του, δεν μπορεί να αγοράσει μια lcd με τις ίδιες τιμές που τις έχει στη σελίδα του και πληρώνοντας μετρητοίς?
Επισκέφθηκα σήμερα το κατάστημα και οι τιμές που μου έδωσε εντός καταστήματος είναι: 42 PFL9732- 2050 και 47PFL9732 - 2850

Σήμερα παρήγγειλα την 47PFL9732 . Μου στοίχισε 2800 ...
Οι υπόλοιποι πόσο αγοράσατε?

Απάντηση: Philips 47PFL9732D/10

NEO FIRMWARE ΑΠΟ ΤΗΝ PHILIPS

Φρεσκότατο !!! Μόλις το έβαλε στο site της.
Version: 064.014.004 !!!

Ναι, το έβαλα, αλλά δεν είδα διαφορά σε ρυθμίσεις ή λειτουργία. Εξηγεί κάπου, τι περιλαμβάνει η αναβάθμιση; Σε κάποιο παλιότερο update είχε νομίζω μαζί με τις οδηγίες εγκατάστασης και τις διορθώσεις της κάθε έκδοσης.

Και μου κάνει εντύπωση, γιατί για να πηγαίνει από 059 --> 064 πρέπει να έχει γενναίες αλλαγές.

Π.

Απάντηση: Philips 47PFL9732D/10

Κι εγώ το έβαλα και δεν είδα τίποτε. Μάλλον έχει αναβαθμίσεις για άλλα μοντέλα γιατί είναι κοινό ... εκτός κι αν δεν είναι "ορατές" , π.χ. σωστή υποστήριξη του HDCP στο HDMI που απ' ότι ξέρω είχε πρόβλημα στην αναπαραγωγή blu-ray με κάποιες συσκευές ... είδομεν ...
Τις εξηγήσεις της αναβάθμισης ενσωματωμένες στην τελευταία σελίδα των οδηγιών εγκατάστασης θα τις δούμε σε καμιά εβδομάδα. Έτσι κάνει η Philips ...

Παιδιά πόσο πάχος έχει η τηλεόραση γιατί τους υπολογισμούς μου τους κάνω απο τον τοίχο (3,6μ)

Γνωρίζει κανείς ποα είναι η καλύτερη τιμή που κυκλοφορεί αυτη την περίοδο για την 47FL9732???

Νομίζω από τα μεγάλα, στο Πλαίσιο την έχω δει στα 2.999. Στα internetικά, μάλλον θα την βρείς και κάτι ψιλά λιγότερο. Μεγάλες αλυσίδες τη δίνουν 3.600 και παζαρεύουν μέχρι 3.300.

Π.

Γεια σας!!!
Ειμαι καινουργιος και θελω να κανω μια ερωτηση.
Διαβασα με προσοχη ολα τα παραπανω post και πειστικα για την ποιοτητα της 47PFL9732 την οποια υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να αγορασω.

Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι τι παιζει με την Aurea?? (42PFL900D) Αξιζει τα παραπανω για το εξελιγμενο Ambilight??? Την εχει κανενας δει απο κοντα να πει καμια αποψη??

Επισης και μια αλλη ερωτηση που με εχει μπερδεψει. Υπαρχει μοντελο 42PFL9832D?? Νομιζω οτι την ειχε ανακοινωση η Philips στην CES αλλα δεν μπορω να την βρω πουθενα!!! (http://www.ces.philips.com/product_detail.cfm?pageID=2&productID=3)
Εχει Full Suround Ambilght και νομιζω οτι κατα τα αλλα ειναι ιδια με την 42PFL9732D.

thanks!!

Γεια σας!!!
Διαβασα με προσοχη ολα τα παραπανω post και πειστικα για την ποιοτητα της 47PFL9732 την οποια υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να αγορασω.

Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι τι παιζει με την Aurea?? (42PFL900D) Αξιζει τα παραπανω για το εξελιγμενο Ambilight??? Την εχει κανενας δει απο κοντα να πει καμια αποψη??

Επισης και μια αλλη ερωτηση που με εχει μπερδεψει. Υπαρχει μοντελο 42PFL9832D?? Νομιζω οτι την ειχε ανακοινωση η Philips στην CES αλλα δεν μπορω να την βρω πουθενα!!! (http://www.ces.philips.com/product_detail.cfm?pageID=2&productID=3)
Εχει Full Suround Ambilght και νομιζω οτι κατα τα αλλα ειναι ιδια με την 42PFL9732D.

thanks!!

Η 9832 έχει ακυρωθεί και στην θέση της βγήκε η 9900 ...

Σχετικό thread για την 9900D

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=12181

εκεί θα βρείς περισσότερες πληροφορίες και απόψεις.

Γεια σας!!!

thanks!!
ΠΑΡΕ ΤΗΝ 9732 ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ,Η AUREA ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΗ ΑΛΛΑ ΑΞΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΥΡΩ ΤΗΣ,ΑΛΑΖΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ,ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ.ΔΙΑΛΕΞΕ ΜΙΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ,ΠΑΝΤΩΣ Η 9900 ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΕΑΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΤΟΙΧΟ ΣΙΓΟΥΡΑ.

Και κατά προτίμηση λευκό ή ανοικτόχρωμο τοίχο.
Επιπλέον, αν πραγματικά τη θέλεις, δες την πρώτα. Την έχει ο Κωτσόβολος στην Ηλιούπολη (πιθανόν και άλλοι). Και επιπλέον, κλείσε την και δες την σβηστή πως δείχνει, όπως θα είναι στο σαλόνι σου πιθανόν αρκετές ώρες.

Π.

Σήμερα μόλις, η Philips έβαλε στις οδηγίες του τελευταίου firmware το τί έχει επιδιορθώσει στο 6.14. Η αναβάθμιση hdmi ΙΣΩΣ να λύνει κάποια από τα προβλήματα που υπήρχαν με τη σύνδεση laptop.

Π.