Καμοιά ιδέα πως να το τεστάρω; Χτες παρέλαβα, και ακόμα προσπαθώ πως να την ρυθμίσω. Η πρώτη μου εικόνα όταν την άνοιξα χτες και την είδα σε τηλεοπτικό σήμα ήταν αρνητική. Ενώ στα φωτεινά πλάνα είναι εξαιρετική, στα σκοτεινά μου φαίνεται ότι λείπει λεπτομέρεια (μιλάμε πάντα για την 9731).
Δεν νομίζω ότι παίζει divx. Έβαλα σε ένα στικ 1 divx και 1 mpeg2, και μόνο το mpeg κατάφερα να δω.
Είναι ακαλιμπράριστη για αυτό και δείχνει έντονα τις παιδικές ασθένειες (και προτερήματα) των Lcd. Δοκίμασες τα settings που είχα ανεβάσει στι Thread της 32αρας 9731?
Αν εννοείς τα 100, 50, 60 και τα 98, 52, 70 του περιοδικού, ναι τα δοκίμασα. (ευχαριστώ και που τα έβαλες στο φόρουμ)
Προς το παρών την έχω στα 95, 34, 55, αλλά και πάλι δεν είναι καλά
Καλιμπράρισμα εννοείς από καποιον γνώστη με εξοπλισμό που θα πειράξει ισορροπία χρωμάτων, θερμοκρασίες και άλλα; Αν ναι, το έχεις κάνει και είδες διαφορά; Νομίζω ότι μου αρέσουν τα ψυχρά και λίγο κορεσμένα χρώματα, και δεν ξέρω αν το αποτέλεσμα μιας τέτοιας διαδικασίας θα μου αρέσει (π.χ. αυτή την στιγμή η τιμή στο "απόχρωση" είναι "ψυχρή"). Από την άλλη που να ταλαιπωρείς και άλλους ανθρώπους...
καλημερα σε ολους!! Αυτο ειναι το 1ο μου μυνημα, σημερα εκανα την εγγραφη μου στο forum. Ομολογω οτι εχω διαβασει παρα πολλα αρθρα και με εχετε ολοι σας βοηθησει παρα πολυ. Εχω παραγγειλει την Philips 42PFL9732D/10 την οποια παραλαμβανω αυριο. Αντε να δουμε, με εχει φαει η αγωνια μου. θελω βεβαια να μαθω εαν αξιζει τον κοπο να επενδυσω σε ενα νεο dvd με upscale 1080p οπως ειναι το 5980? Θα δω διαφορα σε σχεση με αυτο που εχω τωρα μεσω scart? Και μια τελευταια ερωτηση, για μια αποσταση 1-1.5μ απο το dvd στην tv αξιζει να δωσει κανεις λεφτα για ενα καλωδιο που να σηκωνει 1080p ή λογω αποστασης ολα τα ιδια ειναι? Εχω διαβασει τις αναλογες σελίδες αλλα δεν εχω καθαρη εικονα. σας ευχαριστω, θα σας ενημερωσω μολις την παραλαβω
καλημερα
απαντώ στο μήνυμα μου. άλλαξα καλώδιο (πηρα ένα supra 1m 50euro)και όλα τώρα είναι μια χαρά η τηλεοραση κλειδώνει, και το δειχνει στο info στα 1080p, με trailers απο ταινιες hd,τελικα τα δισκάκια του γνωστου περιοδικου δεν πρεπει να ειναι 1080p.
έχω και την εντύπωση ότι και η εικόνα βελτιώθηκε κατατις περισσοτερο με την αλλαγή καλωδίου.
συγγνωμη και για το διπλό post δεν καταλαβα πως εγινε.
καλημερα και παλι
Για την 9900 υπάρχει δέσμευση τιμής οπότε δύσκολα θα την βρείς σε χαμηλότερη τιμή.Γεια σας κι από εμένα.Διαβάζω εδώ κι ένα μήνα στο forum σας σχετικά με τηλεοράσεις γιατί με ενδιαφέρει η αγορά καινούργιας lcd και σήμερα αποφάσισα να γίνω μέλος.Πριν μια εβδομάδα μετακόμισα στο καινούργιο μου σπίτι (επιτέλους) και θέλω να δώσω το κάτι παραπάνω στο χώρο μου,από άποψη αισθητικής και φυσικά τηλεθέασης.Είμαι μεταξύ των 47PFL9732D και 42PFL9900D.Επίσης με ενδιαφέρει να συνοδεύσω αυτήν που θα αγοράσω με το soundbar HTS8100.
Επιτρέψτε μου να περάσω στις ερωτήσεις μου.
1) Τελικά τι γίνεται με ιντερνετικά μαγαζιά.Ψάχνοντας και διαβάζοντας σχετικά υπάρχει για παράδειγμα η aurea από 3500 ως 3668 σήμερα ενώ το τοπικό κατάστημα (Έδεσσα) μεγάλης αλυσίδας (μπορώ να αναφέρω όνομα,όπως και όλοι οι υπόλοιποι μεγάλοι στη Θεσ/νικη, την δίνουν 4000.Αντίστοιχα για την 9732,στο ιντερνετ 2929 ως 3141 κι έξω 3300-3700!!!! Να αναφέρω ότι η καλύτερη τιμή που πήρα για την aurea ήταν από το τοπικό τοις μετρητοίς 3700.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.