Philips PFL9732D/10 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Philips 42-47PFL9732D/10

σήμερα που κοίταξα στο site της Philips υπάρχει νέο Firmware για την 47PFL9732 και είναι το:
000.064.014.015

Link: http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/...L9732D/10&mid=Link_Software&hlt=Link_Software

τώρα τι αναβαθμίζει,δεν αναφέρει.

Σου ειναι ευκολο να μου περιγραψεις την διαδικασια αναβαθμισης του λογισμικου για την 9732

Re: Philips 42-47PFL9732D/10

Πολύ απλό, κατεβάζεις το αρχείο από το site της philips, το αποσυμπιέζεις και το τοποθετείς σε ενα usb stick.
Βάζεις το στικάκι στη θύρα της tv μόνη της η τηλεόραση το βρίσκει και ξεκινάει την αναβάθμιση.
ΠΡΟΣΟΧΗ!! Δεν πρέπει να την διακόψεις.
Θα βλέπεις την πρόοδο στην οθόνη της τηλεόρασης και μόλις αυτή τελειώσει εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πατήσεις μόνο μια φορά το power. Η τηλεόραση θα επανεκκινήσει μονη της
That's it.... Τελείωσες... -bye-

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Philips 42-47PFL9732D/10

Σου ειναι ευκολο να μου περιγραψεις την διαδικασια αναβαθμισης του λογισμικου για την 9732

όταν μπεις στο link που έδωσα και κλικαρεις το αρχείο Αναβάθμιση υλικολογισμικού - Λογισμικό τότε θα δεις ότι υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες που πρέπει να ακολουθήσεις.

Μήπως έκανε κάποιος κάτι με το θέμα του σφυρίγματος;
Αν και στη 2η 9732 το πρόβλημα είναι κατά τι μικρότερο, είναι υπαρκτό, ειδικά σε standby.

Πάνος

Εάν το πάς σε service Philips υπάρχει οδηγία και προσθέτουν μια αντίσταση στο τροφοδοτικό,το οποίο και δημιουργεί το σφύριγμα, και όλα καλά. Εγώ την πήγα την επόμένη την πήρα και δεν ακούω σφύριγμα πλέον!:SFGSFGSF:

Πολύ απλό, κατεβάζεις το αρχείο από το site της philips, το αποσυμπιέζεις και το τοποθετείς σε ενα usb stick.
Βάζεις το στικάκι στη θύρα της tv μόνη της η τηλεόραση το βρίσκει και ξεκινάει την αναβάθμιση.
ΠΡΟΣΟΧΗ!! Δεν πρέπει να την διακόψεις.
Θα βλέπεις την πρόοδο στην οθόνη της τηλεόρασης και μόλις αυτή τελειώσει εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πατήσεις μόνο μια φορά το power. Η τηλεόραση θα επανεκκινήσει μονη της
That's it.... Τελείωσες... -bye-

Eυχαριστω!-bye-

H αναβάθμιση έγινε... μήπως γνωρίζει κανείς τι νέο προσθέτει η διορθώνει?

Εγώ πάντως από την εικόνα της είμαι πολύ ευχαριστημένος,αυτό που θεωρώ απαράδεκτο είναι που δεν έχει PIP και PAP έστω και μέσω δέκτη από άλλη συσκευή και δεν ξέρω αν με update μπορούν να το ενεργοποιήσουν και εκεί που βγάζει εικόνα και teletext να βγάζει εικόνα και εικόνα.

Συμφωνώ απόλυτα. Η έλλειψη 2ου δέκτη (δεν μου αρκεί μόνο το ΡΑΡ!) είναι 1 από τους 2 λόγους για τον οποίο δεν την πήρα...

Καλησπέρα σε όλους,

είμαι εδώ και 2 περίπου μήνες ιδιοκτήτης μιας 42PFL9732. Δυστυχώς το πρόβλημα του buzzing υπάρχει και στη δικιά μου περίπτωση. Σήμερα ειδοποίησα το service να έρθουν να το ελένξουν. Εγώ όμως έχω ένα άλλο σοβαρότερο για μένα πρόβλημα :

Έχω συνδεδεμένη την TV στο HTPC με καλώδιο DVI->HDMI (κόστος 60 ευρώ για δίμετρο καλώδιο, άρα όχι της πλάκας). Η κάρτα γραφικών μου είναι NVIDIA 8800GTX. Η εικόνα που παίρνω έχει ανάλυση 1080p [1920x1080 στα 60 Hz (μέσω του μενού της NVIDIA έχω και άλλες επιλογές για 59,50,30,24 κτλ Hz)]. Η εικόνα είναι μια χαρά από χρώματα και ανάλυση αλλά αυτό ισχύει μόνο για στατικές εικόνες. Οτιδήποτε κινείται έχει ένα τρομερό time lagging δηλαδή ακόμα και το ποντίκι να κουνήσω αυτό αφήνει ίχνη πίσω του (σαν trace effect?) Θα προσπαθήσω να ανεβάσω καμμιά εικόνα αν δεν έχω γίνει αντιληπτός

Στις ρυθμίσεις έχω την έξοδο HDMI για PC (όταν δε βάζω αυτή τη ρύθμιση η εικόνα σε οποιαδήποτε κίνηση τρεμοπαίζει, δηλαδή στατική είναι οκ αλλά αν κάτι κινηθεί ή μεταβληθεί (π.χ. κίνηση ποντικιού) τότε έχουμε τρεμόπαιγμα με μικρή αλλαγή των χρωμάτων!!!!)

Drivers στην κάρτα είναι οι τελευταίοι. Δεν έχω κοιτάξει τι firmware έχω στην τηλεόραση αλλά πιστεύετε ότι μπορεί να φταίει κάτι τέτοιο?

Στα 720p όλα δουλέουν μια χαρά αλλά θέλω τη μεγάλη ανάλυση!!

Όποιος έχει να προτείνει κάτι ας βοηθήσει....

Απάντηση: Philips 42-47PFL9732D/10

ναι -bye-[/quote
Σ¨ευχαριστω. Το κατεβασα ηδη !
icon14.gif

Καλησπέρα σε όλους,

είμαι εδώ και 2 περίπου μήνες ιδιοκτήτης μιας 42PFL9732. Δυστυχώς το πρόβλημα του buzzing υπάρχει και στη δικιά μου περίπτωση. Σήμερα ειδοποίησα το service να έρθουν να το ελένξουν. Εγώ όμως έχω ένα άλλο σοβαρότερο για μένα πρόβλημα :

Έχω συνδεδεμένη την TV στο HTPC με καλώδιο DVI->HDMI (κόστος 60 ευρώ για δίμετρο καλώδιο, άρα όχι της πλάκας). Η κάρτα γραφικών μου είναι NVIDIA 8800GTX. Η εικόνα που παίρνω έχει ανάλυση 1080p [1920x1080 στα 60 Hz (μέσω του μενού της NVIDIA έχω και άλλες επιλογές για 59,50,30,24 κτλ Hz)]. Η εικόνα είναι μια χαρά από χρώματα και ανάλυση αλλά αυτό ισχύει μόνο για στατικές εικόνες. Οτιδήποτε κινείται έχει ένα τρομερό time lagging δηλαδή ακόμα και το ποντίκι να κουνήσω αυτό αφήνει ίχνη πίσω του (σαν trace effect?) Θα προσπαθήσω να ανεβάσω καμμιά εικόνα αν δεν έχω γίνει αντιληπτός

Στις ρυθμίσεις έχω την έξοδο HDMI για PC (όταν δε βάζω αυτή τη ρύθμιση η εικόνα σε οποιαδήποτε κίνηση τρεμοπαίζει, δηλαδή στατική είναι οκ αλλά αν κάτι κινηθεί ή μεταβληθεί (π.χ. κίνηση ποντικιού) τότε έχουμε τρεμόπαιγμα με μικρή αλλαγή των χρωμάτων!!!!)

Drivers στην κάρτα είναι οι τελευταίοι. Δεν έχω κοιτάξει τι firmware έχω στην τηλεόραση αλλά πιστεύετε ότι μπορεί να φταίει κάτι τέτοιο?

Στα 720p όλα δουλέουν μια χαρά αλλά θέλω τη μεγάλη ανάλυση!!

Όποιος έχει να προτείνει κάτι ας βοηθήσει....

Δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις και το Firmware της Τηλεόρασης. Τα πρώτα firmware (τότε που ανακοίνωνε η Philips τι διορθώνει) υποτίθεται πως διόρθωναν και κάποια προβλήματα HDMI συνδέσεων.

Επίσης δοκίμασε να παίξεις με το timing (59,50) στα 1080p μήπως δεις κάτι διαφορετικό. Εμένα τα προβλήματα που είχα με το PC ήταν όλα της κάρτας γραφικών και λύθηκαν με κάποια έκδοση των drivers της κάρτας (ATI).

Καλή τύχη.

Δοκίμασε να ορίσεις την HDMI σε GAME και όχι σε PC.Εμένα σε μία από τις δύο (με 6800GT) άφηνε ίχνος και τρεμόπαιζε και στην άλλη ήταν σταθερή,αλλά δεν θυμάμαι σε ποια από τις δύο.

loipon parathrhsa kapoia pragmata.

MONO sto setting PC exw ayto to provlhma. Otan exw Menu->Connections->Settings->PC tote se 1080p analysh se shma ypologisth exw, opotedhpote yparxei kinhsh, ena "spasimo" sthn analysh dhladh ta antikeimena exoun thn opsi san na einai interlaced (vlepw orizonties grammes). Mono ta antikeimena pou kouniountai, dhladh sta merh ths eikonas pou einai stathera den yparxoun epiptwseis sthn poiothta tous. Ayto symvainei akoma kai otan vlepw ena videaki sta frames tou video, oxi mono otan kounaw ena parathyro h' to pontiki.

Otan exw Menu->Connections->Settings->Game h' otidhpote allo, tote se opoiadhpote kinhsh men den exw to fainomeno interlacing alla exw ena mikro tremopaiksimo ths OLHS eikonas kai allagh twn xrwmatwn ths.

To shma eksodou apo thn karta grafikwn einai 1080p kai h thleorash anagnwrizetai apo ta Windows Vista kanonika ws Philips 42PFL9732 kai ta erwthmata mou einai ta ekshs:

1) To Pc mode ths philips ti kanei akrivws? Kovei kapoia filtra h' kati tetoio? Pou mporw na vrw perissoteres plhrofories gia to thema
2) Exei syndesei kaneis apo to forum Philips 42PFL9732D me Pc me karta NVIDIA ths seiras 8800 kai na exei 1080p shma xwris artifacts? (giati egw oxi paigxidi, alla oute dvd de mporw na dw se aythn thn katastash) An nai ti rythmiseis exei?

To poio periergo apo ola [ayto pou me kanei na nomizw oti to provlhma den einai ths kartas grafikwn] einai oti sta 720p ola einai ok, me ameso respone kai xwris artifacts se opoiodhpote settings mode ths TV

Moirasteite tis empeiries sas mpas kai vrw akrh..
Thanx

Για το ρημάδι το buzzing πες μας αν γίνεται επι τόπου διόρθωση.
Ακόμα και αν πληρωθεί η επίσκεψη του τεχνικού.
Δεν αντέχω την ταλαιπωρία να περιμένω 2 ημέρες 9-15:00 το φορτηγό....
Και με όλο το ρίσκο μεταφοράς.

Δεν έχω συνδέσει την τηλεόραση με pc, αλλά για λόγους ελέγχου, δεν δανείζεσαι μια άλλη κάρτα γραφικών, πιθανόν με άλλο chipset να δεις αν όλα είναι εντάξει;

Π.