-PHILIPS TV Line-Up 2011-

Re: Απάντηση: -PHILIPS TV Line-Up 2011-

Τα περί χαμηλής αξιοπιστίας, ότι θέλει γράφει ο καθένας. Στοιχεία δεν υπάρχουν...

Πολυ θα ηθελαν καποιοι να μην υπαρχουν στοιχεια....

211088-hdtvchart_606_original.jpg

http://www.pcworld.com/article/211088/2010_reliability_and_service_survey_hdtvs.html

Στα remarks απο κάτω λένε μόνοι τους πως ο πίνακας είναι σαχλαμάρα.
Κοίτα τη Samsung που ενώ σε κάθε item ειναι χάλια, στο overall ειναι super.

To "when the shit hits the fan" που λέει ο petasis αντιπροσωπεύεται απόλυτα από αυτόν τον πίνακα.

Service και support λεει για οποιον ξερει βασικα Αγγλικα επιπεδου lower.

Οποιος εχει καποιον αλλο πινακα αξιοπιστιας που να δειχνει κατι διαφορετικο αναμενουμε να το δουμε.

Πολυ θα ηθελαν καποιοι να μην υπαρχουν στοιχεια....

http://www.pcworld.com/article/211088/2010_reliability_and_service_survey_hdtvs.html

Για εσένα οι ψηφοφορίες είναι στοιχεία, σωστά;
Και μάλιστα από αμερικάνικο περιοδικό πληροφορικής, το οποίο φαντάζομαι "ειδικεύεται" σε τηλεοράσεις;
3η φορά που το βάζεις. Έχεις και κανένα πραγματικό στοιχείο, από κάποια εταιρία μετρήσεων;
Γιατί οι δημοσκοπήσεις "μπάζουν". Εκτός που όλοι είναι στο "μέσο όρο", που υπάρχουν μόνο 3 διαβαθμίσεις, που δεν μπορείς να διασφαλίσεις αν οι ψηφίσαντες είναι καν κάτοχοι, τα αποτελέσματα είναι αλλοπρόσαλλα.

Η LG δεύτερη, την στιγμή που την κατηγορείς ότι δεν είναι κατασκευαστικά ισοδύναμη με το "club των μεγάλων", η Vizio (1η σε πωλήσεις στην Αμερική) ίσα σχεδόν με την Philips, και η Pioneer ακριβώς από κάτω. Χαλάνε οι κούρο περισσότερο από τις philips;

Όσο για την 1η, όλα τα άρθρα που έχουν γραφεί για rising blacks, floating blacks, fluctuating brightness, και οι απαιτήσεις των κατόχων για αναβαθμίσεις λογισμικού που δεν βγαίνουν, πώς ακριβώς αναπαριστώνται στην δημοσκόπηση που ξανα-έβαλες;

(Όσο για την συσχέτιση που έκανες αξιοπιστία-πωλήσεις, η δημοσκόπηση είναι γεμάτη διαψεύσεις. Οπότε δεν υποστηρίζει την άποψή σου).

Στα remarks απο κάτω λένε μόνοι τους πως ο πίνακας είναι σαχλαμάρα.
Κοίτα τη Samsung που ενώ σε κάθε item ειναι χάλια, στο overall ειναι super.

To "when the shit hits the fan" που λέει ο petasis αντιπροσωπεύεται απόλυτα από αυτόν τον πίνακα.

Μα μιλάμε για δημοσκόπηση, όχι για στοιχεία. Αναμενόμενο...

Service και support λεει για οποιον ξερει βασικα Αγγλικα επιπεδου lower.

Οποιος εχει καποιον αλλο πινακα αξιοπιστιας που να δειχνει κατι διαφορετικο αναμενουμε να το δουμε.

Όταν υπάρξουν ποτέ στοιχεία, θα σε ειδοποιήσουμε.
Και ευχαριστούμε και για τα μαθήματα Αγγλικών. :a0210: Είναι πολύτιμα για εμάς τους αδαείς, που δεν έχουμε καν στοιχειώδεις γνώσεις της Αγγλικής γλώσσας.

Για εσένα οι ψηφοφορίες είναι στοιχεία, σωστά;...

Γιατί σου φαίνεται περίεργο? Λίγες φορές έχει αναφερθεί ο Yperion στην ψηφοφορία των 60 περίπου μελών του φόρουμ που ανακήρυξαν καλύτερη μια πλάσμα σε σχέση με μια LCD, γενικεύοντας την ετυμηγορία?

Απάντηση: Re: Απάντηση: -PHILIPS TV Line-Up 2011-

Γιατί σου φαίνεται περίεργο? Λίγες φορές έχει αναφερθεί ο Yperion στην ψηφοφορία των 60 περίπου μελών του φόρουμ που ανακήρυξαν καλύτερη μια πλάσμα σε σχέση με μια LCD, γενικεύοντας την ετυμηγορία?

Ήσουν εκεί?

Ο αριθμος το ψηφων ηταν για την ακριβεια 57 για τις δυο πλασμα εναντι 1 για την LCD.

Σιγουρα ομως αν φετος βαλουμε καποια μαρκα πρωτης διαλογης (Sony , Samsung κτλ) τοτε το αποτελεσμα θα ειναι σιγουρα προς τα πανω για την τενχολογια αυτη.

Οταν βαζεις στο συγκριτικο Philips και ενα ψηφο που πηρε και πολυ ειναι.

Δεν αναφέρθηκα στην ψηφοφορία, είπα απλά ότι την επικαλείσαι.
Τη Philips (όπως και την ΑΕΚ), την αγαπάμε για το ένδοξο παρελθόν της

Last edited:
Απάντηση: Re: -PHILIPS TV Line-Up 2011-

Δεν αναφέρθηκα στην ψηφοφορία, είπα απλά ότι την επικαλείσαι.
Τη Philips (όπως και την ΑΕΚ), την αγαπάμε για το ένδοξο παρελθόν της

Ρώτησα και πριν..... Ήσουν εκεί?

Ρώτησα και πριν αλλά δεν μου απάντησες, αποκλείεται να μην το είδες, αν και εμένα προσωπικά δεν με απασχολεί καθόλου αν θα μου απαντήσεις ή όχι, το να απαξιώνεις ερωτήματα που σου απευθύνονται δεν είναι και το πλέον ευγενικό, βέβαια είναι δικαίωμα σου να τα 'γράφεις' αν κρίνεις ότι δεν χρήζουν απάντησης, ακόμα και όταν η απάντηση είναι τόσο απλή, όσο ένα Ναι ή ένα Όχι

Last edited:
Είμαι πολύ ευγενικός απέναντι σε όλους όσοι είναι ουδέτερα ή θετικά προδιατεθειμένοι απέναντί μου.
Κατά τα λοιπά, εφόσον δεν σε απασχολεί καθόλου αν θα απαντήσω ή όχι, τι το παιδεύουμε? Ειδικά όταν γνωρίζεις την απάντηση στο ερώτημα που είναι έτσι και αλλιώς εκτός του πνεύματος της παρατήρησης που έκανα.

Μίλησα εγώ για ψηφοφορίες ρε Γιώργο?...γιατί πίσω από κάθε ρώτηση υπάρχει καχυποψία?

Εγώ ρώτησα αν ήταν εκεί ο soch, τι σχέση έχει αυτό με το αν θεωρώ αξιόπιστη τη ψηφοφορία των παιδιών που είχαν μαζευτεί εκεί?

Αν θες να σου απαντήσω γι´αυτό πολύ ευχαρίστως να το κάνω....

...ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΝΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟΥ και όχι στο νήμα της Philips 2011!!!

Οι 'παλιές' καραβάνες εμένα και τον Γιάννη (JL?) μας ξέρετε (και σας ξέρουμε) τόσα χρόνια και ως μέλη και ως διαχειριστές.

Ξέρετε πως ήταν η κατηγορία και πως έχει εξελιχθεί η διάρθρωση της.

Ξέρετε την προσπάθεια που κάνουμε με τον JL? (από πλευράς διαχείρισης των νημάτων, post...με merge, αλλαγές, μεταφορές κ.λ.π) για να παραμείνει στο καλό λειτουργικό επίπεδο που βρίσκεται τώρα και να είναι εύκολο για οποιονδήποτε, είτε μέλος ή τυχαίο επισκέπτη/αναγνώστη, να βρει αυτό που θέλει/ενδιαφέρει γρήγορα.

Παρ' όλα αυτά, τον τελευταίο καιρό ένα κάρο νήματα έχουν την ίδια κατάληξη, ήτοι : Eκτός Θέματος τα μισά post!!!!!....ή έχω άδικο σε αυτό????

Δεν ξέρω ποιανού είναι το λάθος, πιθανόν να είναι διαχειριστικό, αλλά τις 'παλιές' καραβάνες εγώ προσωπικά τις θεωρώ εκτός από μέλη με μεράκι και αγάπη για το forum και συνδιαχειριστές!!!!

Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πω κάτι παραπάνω και προς Θεού ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ στον Πετάση προσωπικά (απλά ο φίλος μου ο Γιώργος μου θεώρησε την ερώτηση μου 'ύποπτη' και με 'ερέθισε' :flipout: )...
.....αναφέρομαι σε όλους όσους αγαπούν τούτη την κατηγορία και το forum που μας φιλοξενεί :grinning-smiley-043

Last edited:
Απάντηση: Re: -PHILIPS TV Line-Up 2011-

Είμαι πολύ ευγενικός απέναντι σε όλους όσοι είναι ουδέτερα ή θετικά προδιατεθειμένοι απέναντί μου.
Κατά τα λοιπά, εφόσον δεν σε απασχολεί καθόλου αν θα απαντήσω ή όχι, τι το παιδεύουμε? Ειδικά όταν γνωρίζεις την απάντηση στο ερώτημα που είναι έτσι και αλλιώς εκτός του πνεύματος της παρατήρησης που έκανα.

Όπως έγραψα και παραπάνω στο Γιώργο ...η καχυποψία 'πάει σύννεφο', εγώ απλά σε ρώτησα αν ήσουν εκεί (έχει γίνει επανειλημμένως και με άλλα παιδιά, από τότε που έγινε το συγκριτικό) κι εσύ νιώθεις πάλι 'αρνητική προδιάθεση' προς το πρόσωπό σου.

Τεσπα, δεν μπορώ να κάνω τίποτα για την καχύποπτη προδιάθεση που σε διακατέχει, αλλά μην 'κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια' , οπότε για να μην σε απογοητεύσω θα αλλάξω την 'ουδέτερη προδιάθεσή' μου και δεν πρόκειται να σου απευθύνω ξανά ερώτημα για να μην σε παιδεύω...

...αυτή τη φορά δεν έχω να ζητήσω συγνώμη για κάτι, οπότε καλή μας συνέχεια -bye-

Last edited:
Θα έγραφα (ξανά) ότι το κλίμα και η ψυχολογία είναι περίεργη παντού και πολλοί είμαστε στην τσίτα/παρεξηγούμε/κάνουμε λάθη/είμαστε καχύποπτοι αλλά...
θυμόμαστε και οι 2 ότι την τελευταία φορά που το έγραψα χρησιμοποιήθηκε εναντίον μου.

Μίλησα εγώ για ψηφοφορίες ρε Γιώργο?...γιατί πίσω από κάθε ρώτηση υπάρχει καχυποψία?

Εγώ ρώτησα αν ήταν εκεί ο soch, τι σχέση έχει αυτό με το αν θεωρώ αξιόπιστη τη ψηφοφορία των παιδιών που είχαμε μαζευτεί εκεί?

Δεν είναι θέμα καχυποψίας, αλλά μου δημιούργησες την απορία, γιατί απεύθυνες την ερώτηση αυτή μόνο στον soch. Ούτε ο Yperion ήταν εκεί, και έχει γράψει του κόσμου τα πράγματα. Και η τοποθέτηση του soch είναι και λογική, επεσήμανε ότι ο Yperion χρησιμοποιεί ψηφοφορίες σαν στοιχεία.
Οπότε αφού διαφώνησες με τον soch, να μην ρωτήσω; :smile:

[Όσο για το εκτός θέματος, κατανοώ ότι είναι περισσότερη δουλεία για τους διαχειριστές, αλλά το φόρουμ είναι διάλογος, και κάποια πράγματα έχουν νόημα μόνο στο πλαίσιο που τα δημιούργησε...

Γνώμη μου ότι όταν υπάρχει μέλος που συστηματικά δυναμιτίζει τα νήματα όλων των εταιριών με παρεμβάσεις υπέρ πανασόνικ και σόνυ, πρέπει ο διάλογος να ολοκληρωθεί στο νήμα που άρχισε. Αν μεταφερθεί πριν την ολοκλήρωση, υπάρχει ο κίνδυνος λάθος συμπερασμάτων...]

Οπότε αφού διαφώνησες με τον soch, να μην ρωτήσω; :smile:

Πάλι τα ίδια...διαφώνησα???...πως???...ρωτώντας τον αν ήταν εκεί??

Ούτε συμφώνησα, ούτε διαφώνησα, κάνε μου quote τώρα το post που το αναφέρει...ήμαρτον!!!!

Σε κυνήγι μαγισσών το έχουμε γυρίσει, μου φαίνεται....τεσπα, ότι είχα να πω το είπα... και όπως το κατάλαβε ο καθένας το καταλάβε, μην νομίζεις ότι θα σκάσω κιόλας :flipout::flipout:

Άντε καλές μάσες τώρα ...:eating: :ADFADF1:

...και με συγχωρείται για την ενόχληση -bye-

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: -PHILIPS TV Line-Up 2011-

Πάλι τα ίδια...διαφώνησα???...πως???...ρωτώντας τον αν ήταν εκεί??

Ούτε συμφώνησα, ούτε διαφώνησα, κάνε μου quote τώρα το post που το αναφέρει...ήμαρτον!!!!

Σε κυνήγι μαγισσών το έχουμε γυρίσει, μου φαίνεται....τεσπα, ότι είχα να πω το είπα... και όπως το κατάλαβε ο καθένας το καταλάβε, μην νομίζεις ότι θα σκάσω κιόλας :flipout::flipout:

Άντε καλές μάσες τώρα ...:eating: :ADFADF1:

...και με συγχωρείται για την ενόχληση -bye-

Ε, δεν μας ενοχλείς κιόλας... :flipout:
Ευτυχώς για το φόρουμ, θα λείψω μια βδομάδα, οπότε θα ηρεμήσει και το νήμα... :flipout: