Μίλησα εγώ για ψηφοφορίες ρε Γιώργο?...γιατί πίσω από κάθε ρώτηση υπάρχει καχυποψία?
Εγώ ρώτησα αν ήταν εκεί ο soch, τι σχέση έχει αυτό με το αν θεωρώ αξιόπιστη τη ψηφοφορία των παιδιών που είχαν μαζευτεί εκεί?
Αν θες να σου απαντήσω γι´αυτό πολύ ευχαρίστως να το κάνω....
...ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΝΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟΥ και όχι στο νήμα της Philips 2011!!!
Οι 'παλιές' καραβάνες εμένα και τον Γιάννη (JL?) μας ξέρετε (και σας ξέρουμε) τόσα χρόνια και ως μέλη και ως διαχειριστές.
Ξέρετε πως ήταν η κατηγορία και πως έχει εξελιχθεί η διάρθρωση της.
Ξέρετε την προσπάθεια που κάνουμε με τον JL? (από πλευράς διαχείρισης των νημάτων, post...με merge, αλλαγές, μεταφορές κ.λ.π) για να παραμείνει στο καλό
λειτουργικό επίπεδο που βρίσκεται τώρα και να είναι εύκολο για οποιονδήποτε, είτε μέλος ή τυχαίο επισκέπτη/αναγνώστη, να βρει αυτό που θέλει/ενδιαφέρει γρήγορα.
Παρ' όλα αυτά, τον τελευταίο καιρό ένα κάρο νήματα έχουν την ίδια κατάληξη, ήτοι : Eκτός Θέματος τα μισά post!!!!!....ή έχω άδικο σε αυτό????
Δεν ξέρω ποιανού είναι το λάθος, πιθανόν να είναι διαχειριστικό, αλλά τις 'παλιές' καραβάνες εγώ προσωπικά τις θεωρώ εκτός από μέλη με μεράκι και αγάπη για το forum και
συνδιαχειριστές!!!!
Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πω κάτι παραπάνω και προς Θεού
ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ στον Πετάση προσωπικά (απλά ο φίλος μου ο Γιώργος μου θεώρησε την ερώτηση μου 'ύποπτη' και με 'ερέθισε'

)...
.....αναφέρομαι σε όλους όσους αγαπούν τούτη την κατηγορία και το forum που μας φιλοξενεί