Αν εξαντληθει στα expert ,ας πουμε εχουν 1 τεμαχιο,μετα απο ποσο καιρο πιστευεις θα εχουν διαθεσιμη;OK. αλλά στα expert με την ίδια τιμή σε το πολύ μία εβδομάδα.
Αν εξαντληθει στα expert ,ας πουμε εχουν 1 τεμαχιο,μετα απο ποσο καιρο πιστευεις θα εχουν διαθεσιμη;OK. αλλά στα expert με την ίδια τιμή σε το πολύ μία εβδομάδα.
Τετοια τιμη (5.5€ μεταφορικα) εμενα μου βγαζει μονο για τις 55'Απο ωραια ατμοσφαιρα, γιναμε ψιλομπαχαλο. Κακο πραγμα οι "αποχωρήσεις". Εστειλα μνμ κ περιμενω update.
Στη θεση του viper550 θα σκεφτομουν σοβαρα την αγορά απο Γερμανια (5,5 € μεταφορικα), μεγαλυτερη ασφαλεια στην εγγυηση θα ειχα απο αυτην που προσφερουν τα σκρουτζομαγαζα
Τετοια τιμη (5.5€ μεταφορικα) εμενα μου βγαζει μονο για τις 55'
ΗΔΗ την θεωρω ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ τιμη για μεταφορικα για να ελθει ενα κουτι τετοιων διαστασεων και βαρους σχεδον 40Kg απο Γερμανια.
ΑΝ δεν ειναι λαθος τους συστηματος (που πρεπει να ειναι γιατι για τις μεν 48' δινει 151€ μεταφ και για τις 65/77' τπτ) ειναι πραγματικα SUPER προσφορα!
..ΑΛΛΑ...
Ρε παιδια θα δωσετε εναν σκασμο λ7 για να ελθει απο τη Γερμανια εδω ενα τετοιο προιον?
Και ποιος σας 'εγγυατε' οτι θα φορτωθει 'σωστα' και θα ελθει 'αρτιμελης' στη μεταφορικη?
Και ΑΝ (κουφια η ωρα) υπαρχει προβλημα τι θα κανετε? Θα την στειλετε πισω? Ετσι απλα? Αντιλαμβανεστε γιατι κουτι και συσκευασια μιλαμε?
Και προσεξτε...πωλητης ΔΕΝ ειναι το amazon.de αλλα καποια εταιρια (με αριστες αξιολογησεις) απο το ... Ανατολικο Τιρολο (!)
Δεν θελω να σας στεναχωρισω αλλα τετοιου ειδους λυσεις εμενα θα με τρομαζαν και θα ελεγα να μην ενθουσιαζεστε ευκολα & με το παραμικρο βλεποντας απλα 'μια τιμη' στο διαδικτυο...
Δεν μιλαμε για κανενα τηλ ή laptop που κουβαλιεται ευκολα, μιλαμε για ενα κουτι :
Box depth
200.0 mm
Box height
1170.0 mm
Box width
1950.0 mm
Product weight
36.7 kg
Αν ειστε τοσο πια κ@ με την TV περιμενετε κανεναν μηνα ακομα να δειτε ΜΠΑΣ και αλλαξει τπτ και μετα πραξτε αναλογως...
(Για μενα ο φιλος viper550 πρατει και σωστα και λογικα)
(Και μαλιστα τωρα που το βλεπω και λιγο καλυτερα εμενα μου βγαζει αυτα:
"€4,899.00 + €379.72 delivery: Nov 2 - 19 ")
ΟΚ , μαλλον δικιο εχετε, ειναι πολυ ρισκοΣε αυτά τα λεφτά και με το γεγονός ότι μιλάμε για ένα τεράστιο κουτί που έχει μέσα ένα ευπαθές πάνελ δεν θα έκανα ποτέ τέτοιο κασκαντεριλίκι σε ότι τιμή και να έχει από το εξωτερικό. Απλά είναι πολλά τα ρίσκα να στραβώσει κάπου κάτι. Την είδα και εγώ την 55OLED856 διαθέσιμη για Ελλάδα από το Amazon.de και με έβαλε σε σκέψεις αλλά μετά ήρθα στα συγκαλά μου. Βασικά ποτέ δεν είχα πρόβλημα να αλλάξω ελλατωματικά προιόντα από το Amazon όποτε χρειάστηκε αλλά εδώ πάμε σε άλλο επίπεδο. Σκεφτείτε μόνο τον κόπο να την στείλεις πίσω και χρόνο αναμονής για να πάρεις άλλη σε περίπτωση που έρθει χτυπημένη. Απλά δεν αξίζει η ταλαιπωρία. Όπως είπε και ο φίλος leonkoum όποιος είναι τέρμα καυ....νος τότε δεν έχει πρόβλημα να περιμένει όσο χρειαστεί.
Εγώ πάντως παίζω πλέον με τα κουβαδάκια μου σε άλλη παραλία. (και τι παραλία....lux!!!)Αφού δεν θέλει η Philips να μην της το χαλάσω εγώ με το ζόρι. Όπως λέει και το ρητό "it takes two to tango".
Πάντως να ξέρετε ότι όσοι είσαστε αποφασισμένοι να περιμένετε είσαστε ήρωες. Σας βγάζω το καπέλο πραγματικά![]()
Νομίζω ο φίλος το θεϊκές το είπε χαριτολογοντας.
Πάντως από ότι κατάλαβα το νήμα μας είχε πολύ πέραση. Α ρε knick μας τα έκανε μαντάρα η Philips αλλιώς να δεις τι θα γινόταν μόλις τις αγοράζαμε.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ευχαριστω πολυ.Ευχομαι το ρισκο να βγει σε καλο φιλε tgiamour και με το καλο να την παραλαβεις και να μας πεις τις εντυπωσεις σου.
Μια παρενθεση. Προχθες ημουν στο Πρακτικερ(δεν κανω διαφημιση και συγνωμη για την ονομασια) για να αγορασω κατι και ειδα τηλεορασεις Philips. Του περασμενου ετους (8505. 7805) αλλα σε καλες τιμες!!
...Α ρε knick μας τα έκανε μαντάρα η Philips αλλιώς να δεις τι θα γινόταν μόλις τις αγοράζαμε.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...Θα τα ρίγουμε τα γλέντια viper550 με τον knick......
.....Θελω πολύ να πάρετε και οι υπολοιποι τις τηλεοράσεις σας και αυτο το τρομερό παρεάκι που ξεκινησαμε πριν 10! σχεδον μηνες να συνεχιστει ....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.