-Philips TV Line-up 2021-

Απο ωραια ατμοσφαιρα, γιναμε ψιλομπαχαλο. Κακο πραγμα οι "αποχωρήσεις". Εστειλα μνμ κ περιμενω update.
Στη θεση του viper550 θα σκεφτομουν σοβαρα την αγορά απο Γερμανια (5,5 € μεταφορικα), μεγαλυτερη ασφαλεια στην εγγυηση θα ειχα απο αυτην που προσφερουν τα σκρουτζομαγαζα

• Like
Reactions: den and tgiamour
Παιδιά δεν είναι μόνο το ότι δεν έχουν έρθει ακόμα και με άγνωστο χρόνο άφειξης. Είναι και τα σοβαρά bugs που έχει. Κανένας δεν ξέρει αν και πότε θα λυθούν. Και ειδικά το θέμα με την eARC θύρα με επιρεάζει άμεσα. Δεν μπορώ να πάρω μία τηλεόραση με τέτοιο πρόβλημα και άγνωστο χρόνο λύσης του προβλήματος. Και δεν ακούω και τα καλύτερα σχόλια από χρήστες του εξωτερικού που έχουν πιο άμεση σχέση με τεχνικούς της Philips.

Λυπάμαι αλλά όσο και να ήθελα (το ξέρετε οι περισσότεροι) κάποια στιγμή απλά ξεπερνάει κάποια όρια όλο αυτό. Μπορεί να χάσω το HDR10+ το οποίο το ήθελα να πω την αλήθεια αλλά τουλάχιστον με την A90J ξέρω ότι πέρνω μία τηλεόραση που πολλά από τα θέματα που είχε έχουν λυθεί.

.
Αφιερωμενο στον ΑΠΟΝΟ viber550 που μας αφησε στα κρύα του λουτρού
ΑΠΟΝΕ γύρναααα πίσωωω

.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
.
ΑΑΑΑααΑΑα
Άπονεεεε
Άπονε την καρδούλα μου
την έκανες κομμάτια
Γυρνώ στους δρόμους σαν τρελή
με βουρκωμένα μάτια
Γύρνα πίσω άπονε
μην μ΄αφήνεις μόνη
μέ έζωσαν οι στεναγμοί
με έπνιξαν οι πόνοι

ΑΑΑαααα
Άπονε
Όλα μες στο σπιτάκι μας
ζητούσανε εσένα
η γάτα μας κι ο σκύλος μας
με μάτια δακρυσμένα
Γύρνα πίσω άπονε
μην μ΄αφήνεις μόνη
μέ έζωσαν οι στεναγμοί
με έπνιξαν οι πόνοι

ΑΑΑαααα
Άπονε
Ζητιάνα της αγάπης σου
κατάντησα για σένα
Τι ζητιανεύω άπονε
με χίλια πικραμένα
Γύρνα πίσω άπονε
μην μ΄αφήνεις μόνη
μέ έζωσαν οι στεναγμοί
με έπνιξαν οι πόνοι

ΑΑΑαααα

Άπονε

Απο ωραια ατμοσφαιρα, γιναμε ψιλομπαχαλο. Κακο πραγμα οι "αποχωρήσεις". Εστειλα μνμ κ περιμενω update.
Στη θεση του viper550 θα σκεφτομουν σοβαρα την αγορά απο Γερμανια (5,5 € μεταφορικα), μεγαλυτερη ασφαλεια στην εγγυηση θα ειχα απο αυτην που προσφερουν τα σκρουτζομαγαζα
Τετοια τιμη (5.5€ μεταφορικα) εμενα μου βγαζει μονο για τις 55'
ΗΔΗ την θεωρω ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ τιμη για μεταφορικα για να ελθει ενα κουτι τετοιων διαστασεων και βαρους σχεδον 40Kg απο Γερμανια.
ΑΝ δεν ειναι λαθος τους συστηματος (που πρεπει να ειναι γιατι για τις μεν 48' δινει 151€ μεταφ και για τις 65/77' τπτ) ειναι πραγματικα SUPER προσφορα!
..ΑΛΛΑ...
Ρε παιδια θα δωσετε εναν σκασμο λ7 για να ελθει απο τη Γερμανια εδω ενα τετοιο προιον?
Και ποιος σας 'εγγυατε' οτι θα φορτωθει 'σωστα' και θα ελθει 'αρτιμελης' στη μεταφορικη?
Και ΑΝ (κουφια η ωρα) υπαρχει προβλημα τι θα κανετε? Θα την στειλετε πισω? Ετσι απλα? Αντιλαμβανεστε γιατι κουτι και συσκευασια μιλαμε?
Και προσεξτε...πωλητης ΔΕΝ ειναι το amazon.de αλλα καποια εταιρια (με αριστες αξιολογησεις) απο το ... Ανατολικο Τιρολο (!)

Δεν θελω να σας στεναχωρισω αλλα τετοιου ειδους λυσεις εμενα θα με τρομαζαν και θα ελεγα να μην ενθουσιαζεστε ευκολα & με το παραμικρο βλεποντας απλα 'μια τιμη' στο διαδικτυο...
Δεν μιλαμε για κανενα τηλ ή laptop που κουβαλιεται ευκολα, μιλαμε για ενα κουτι :

Box depth
200.0 mm
Box height
1170.0 mm
Box width
1950.0 mm
Product weight

36.7 kg

Αν ειστε τοσο πια κ@ με την TV περιμενετε κανεναν μηνα ακομα να δειτε ΜΠΑΣ και αλλαξει τπτ και μετα πραξτε αναλογως...
(Για μενα ο φιλος viper550 πρατει και σωστα και λογικα)

(Και μαλιστα τωρα που το βλεπω και λιγο καλυτερα εμενα μου βγαζει αυτα:

"€4,899.00 + €379.72 delivery: Nov 2 - 19 " o_O:rolleyes:)

Last edited:
Σε αυτά τα λεφτά και με το γεγονός ότι μιλάμε για ένα τεράστιο κουτί που έχει μέσα ένα ευπαθές πάνελ δεν θα έκανα ποτέ τέτοιο κασκαντεριλίκι σε ότι τιμή και να έχει από το εξωτερικό. Απλά είναι πολλά τα ρίσκα να στραβώσει κάπου κάτι. Την είδα και εγώ την 55OLED856 διαθέσιμη για Ελλάδα από το Amazon.de και με έβαλε σε σκέψεις αλλά μετά ήρθα στα συγκαλά μου. Βασικά ποτέ δεν είχα πρόβλημα να αλλάξω ελλατωματικά προιόντα από το Amazon όποτε χρειάστηκε αλλά εδώ πάμε σε άλλο επίπεδο. Σκεφτείτε μόνο τον κόπο να την στείλεις πίσω και χρόνο αναμονής για να πάρεις άλλη σε περίπτωση που έρθει χτυπημένη. Απλά δεν αξίζει η ταλαιπωρία. Όπως είπε και ο φίλος leonkoum όποιος είναι τέρμα καυ....νος τότε δεν έχει πρόβλημα να περιμένει όσο χρειαστεί.

Εγώ πάντως παίζω πλέον με τα κουβαδάκια μου σε άλλη παραλία. (και τι παραλία....lux!!!) 😁 Αφού δεν θέλει η Philips να μην της το χαλάσω εγώ με το ζόρι. Όπως λέει και το ρητό "it takes two to tango".

Πάντως να ξέρετε ότι όσοι είσαστε αποφασισμένοι να περιμένετε είσαστε ήρωες. Σας βγάζω το καπέλο πραγματικά 👏👏👏

Τετοια τιμη (5.5€ μεταφορικα) εμενα μου βγαζει μονο για τις 55'
ΗΔΗ την θεωρω ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ τιμη για μεταφορικα για να ελθει ενα κουτι τετοιων διαστασεων και βαρους σχεδον 40Kg απο Γερμανια.
ΑΝ δεν ειναι λαθος τους συστηματος (που πρεπει να ειναι γιατι για τις μεν 48' δινει 151€ μεταφ και για τις 65/77' τπτ) ειναι πραγματικα SUPER προσφορα!
..ΑΛΛΑ...
Ρε παιδια θα δωσετε εναν σκασμο λ7 για να ελθει απο τη Γερμανια εδω ενα τετοιο προιον?
Και ποιος σας 'εγγυατε' οτι θα φορτωθει 'σωστα' και θα ελθει 'αρτιμελης' στη μεταφορικη?
Και ΑΝ (κουφια η ωρα) υπαρχει προβλημα τι θα κανετε? Θα την στειλετε πισω? Ετσι απλα? Αντιλαμβανεστε γιατι κουτι και συσκευασια μιλαμε?
Και προσεξτε...πωλητης ΔΕΝ ειναι το amazon.de αλλα καποια εταιρια (με αριστες αξιολογησεις) απο το ... Ανατολικο Τιρολο (!)

Δεν θελω να σας στεναχωρισω αλλα τετοιου ειδους λυσεις εμενα θα με τρομαζαν και θα ελεγα να μην ενθουσιαζεστε ευκολα & με το παραμικρο βλεποντας απλα 'μια τιμη' στο διαδικτυο...
Δεν μιλαμε για κανενα τηλ ή laptop που κουβαλιεται ευκολα, μιλαμε για ενα κουτι :

Box depth
200.0 mm
Box height
1170.0 mm
Box width
1950.0 mm
Product weight

36.7 kg

Αν ειστε τοσο πια κ@ με την TV περιμενετε κανεναν μηνα ακομα να δειτε ΜΠΑΣ και αλλαξει τπτ και μετα πραξτε αναλογως...
(Για μενα ο φιλος viper550 πρατει και σωστα και λογικα)

(Και μαλιστα τωρα που το βλεπω και λιγο καλυτερα εμενα μου βγαζει αυτα:

"€4,899.00 + €379.72 delivery: Nov 2 - 19 " o_O:rolleyes:)

Τα 5,5€ που είπε ο Knick ήταν για την 55αρα. Ποσό που όντως εμένα μου φαίνεται πολύ ύποπτο για ένα τέτοιο κουτί από όπου και αν έρχεται ( ο συγκεκριμένος είναι από Μιλάνο Ιταλία).

Σε αυτά τα λεφτά και με το γεγονός ότι μιλάμε για ένα τεράστιο κουτί που έχει μέσα ένα ευπαθές πάνελ δεν θα έκανα ποτέ τέτοιο κασκαντεριλίκι σε ότι τιμή και να έχει από το εξωτερικό. Απλά είναι πολλά τα ρίσκα να στραβώσει κάπου κάτι. Την είδα και εγώ την 55OLED856 διαθέσιμη για Ελλάδα από το Amazon.de και με έβαλε σε σκέψεις αλλά μετά ήρθα στα συγκαλά μου. Βασικά ποτέ δεν είχα πρόβλημα να αλλάξω ελλατωματικά προιόντα από το Amazon όποτε χρειάστηκε αλλά εδώ πάμε σε άλλο επίπεδο. Σκεφτείτε μόνο τον κόπο να την στείλεις πίσω και χρόνο αναμονής για να πάρεις άλλη σε περίπτωση που έρθει χτυπημένη. Απλά δεν αξίζει η ταλαιπωρία. Όπως είπε και ο φίλος leonkoum όποιος είναι τέρμα καυ....νος τότε δεν έχει πρόβλημα να περιμένει όσο χρειαστεί.

Εγώ πάντως παίζω πλέον με τα κουβαδάκια μου σε άλλη παραλία. (και τι παραλία....lux!!!) 😁 Αφού δεν θέλει η Philips να μην της το χαλάσω εγώ με το ζόρι. Όπως λέει και το ρητό "it takes two to tango".

Πάντως να ξέρετε ότι όσοι είσαστε αποφασισμένοι να περιμένετε είσαστε ήρωες. Σας βγάζω το καπέλο πραγματικά 👏👏👏
ΟΚ , μαλλον δικιο εχετε, ειναι πολυ ρισκο

Παιδιά κρίμα, και δεν φταίτε εσείς, αλλά η Philips.
Εκεί που το thread ήταν 'παιδική χαρά' και όλοι κάνατε πλάκα περιμένοντας τις θεϊκές Philips OLED, τώρα με τις 'αποχωρήσεις' και την απογοήτευση έχει να γραφτεί μήνυμα 9 ολάκερες μέρες!
Θα γίνει το νήμα κανονικό με μόνο τον xavito να ποστάρει reviews. Κρίμα, ήταν το πιο ζωντανό και φιλικό νήμα...

Συμφωνα με σημερινη επικοινωνια με τον γνωστο αρμοδιο, μου ελεχθη οτι μεσα στην ερχομενη εβδομαδα θα δοθουν οι πρωτες παραγγελιες και μαλιστα μου κοινοποιηθηκε και το καταστημα που θα τις φερει αλλα για λογους προσωπικης δεσμευσης δεν μπορω να το αποκαλυψω. Ας αξιολογησει ο καθενας ποσο αξιοπιστο εναι αυτό. Σιγουρα το πραμα εχει παρατραβηξει παρα πολυ αλλα γι αυτο δεν φταιμε εμεις που πια δεν γραφουμε εδώ. Ουτε θεϊκες θεωρω (για να μιλησω μονο για τον εαυτο μου) τις TV της Philips, οπως μαλλον πολυ αστοχα αναφερεις. Η ιδιαιτεροτητα της Φιλιπς ειναι το υπέροχο ambilight και μονο, κατα τα αλλα ιδιο πανελ και παραπλησιο επεξεργαστη με LG και Sony εχει και συγκρισιμη ποιοτητα με αυτες.

Last edited:
  • Like
Reactions: enigmatiko40
Νομίζω ο φίλος το θεϊκές το είπε χαριτολογοντας. Προσωπικά είχα όλη την καλή θέληση να περιμένω σε λογικά πλαίσια. Η Philips απλά δεν νοιάζεται. Οπότε σταμάτησα και εγώ να νοιάζομαι, πήρα την A90J και πλέον χαίρομαι απόλυτα την αγορά μου.

Αλλά η Philips δεν έχασε απλά την πώληση μίας τηλεόρασης. Έχασε και έναν πιθανό μελλοντικό πελάτη καθώς πλέον έμαθα να μην περιμένω τίποτα από αυτή την εταιρία αν δεν έχει βγει πρώτα στην ελληνική αγορά. Και αυτή είναι η μεγαλύτερη χασούρα τους.

Πάντως από ότι κατάλαβα το νήμα μας είχε πολύ πέραση. Α ρε knick μας τα έκανε μαντάρα η Philips αλλιώς να δεις τι θα γινόταν μόλις τις αγοράζαμε. 😂 😂 :ROFLMAO: :p :p :cool: :cool:

Νομίζω ο φίλος το θεϊκές το είπε χαριτολογοντας.

Πάντως από ότι κατάλαβα το νήμα μας είχε πολύ πέραση. Α ρε knick μας τα έκανε μαντάρα η Philips αλλιώς να δεις τι θα γινόταν μόλις τις αγοράζαμε. 😂 😂 :ROFLMAO: :p :p :cool: :cool:

Ακριβώς, απλά ξέχασα να το βάλω σε quotes το θεϊκές για να το τονίσω.
Δεν έχω χάσει την υπομονή μου εγώ, θα σκάσει μύτη η 65" 806 κάποτε, κι ας είναι και το '22, έτσι κι αλλιώς με κάτι αλλαγές παραθύρων και λοιπά έξοδα δεν είμαι ακόμη έτοιμος οικονομικά, εκτός κι αν ξεκινήσει στα περυσινά 1350€ που ήταν η χαμηλότερη τιμή στη Γερμανία, πράγμα που θεωρώ απίθανο.

Θα τα ρίγουμε τα γλέντια viper550 με τον knick, ακόμη κι αν παρασπονδίσω κι εγώ και αγοράσω την 65X90J γιατί το σαλόνι μου είναι πολύ φωτεινό χωρίς πατζούρια!

Καλησπέρα και απο εμένα.
Την τηλεόραση (77oled806) την αγοράσα τελικά απο την Γερμανία και την περιμένω τις επόμενες μέρες.
Τον τροπο ,τον έχω αναφέρει σε προηγούμενα ποστ.
Πήρα το ρίσκο μου,το ελαχιστοποιησα όσο μπορουσα και απο εδω κ περα ελπίζω να πανε όλα καλά.
Προχώρησα σε αυτη τη κίνηση γιατι αφενός την θελω αυτη την τηλεόραση,αφετέρου η μη ξεκαθαρη απάντηση απο την πλευρά της Phillips και η αναβλητικότητα της με έκαναν να κινηθώ άμεσα μιας και την βρήκα σε ικανοποιητική τιμη. Επισης εχω ταγμενη εδω και παρα πολυ καιρό την 65oled854 και δεχόμουν πίεση και απο αυτή την πλευρά .
Προσωπική εκτίμηση ,η Philips θα φέρει τις τηλεόρασεις τελικά όμως θα πρέπει να αναθεωρήσει κάποια πράγματα οσο αναφορα την στρατηγική της για την προβολή και την διαθεση των τηλεοράσεων και οχι μόνο,στην Ελλάδα.Θελω πολύ να πάρετε και οι υπολοιποι τις τηλεοράσεις σας και αυτο το τρομερό παρεάκι που ξεκινησαμε πριν 10! σχεδον μηνες να συνεχιστει και σε θρεντ κατοχων των πολυπόθητων τηλεοράσεων μας!

Ευχομαι το ρισκο να βγει σε καλο φιλε tgiamour και με το καλο να την παραλαβεις και να μας πεις τις εντυπωσεις σου. Η Philips μην ξεχναμε πως ειναι απο τις παλαιοτερες-πρωτες Τηλεορασεις που βγηκαν. Το ονομα ειναι "βαρυ". Απο την αλλη πλευρα αυτο δεν "συγχωρει" αυτη την καθυστερηση.
Ας ελπισουμε μεσα στον Νοεμβριο να εχουν ερθει στα καταστηματα οι πολυποθητες τηλεορασεις της Philips και να καταγραφουμε ολοι οι κατοχοι την αποψη μας σε νεα νηματα με τις κωδικες ονομασιες τους.
Μια παρενθεση. Προχθες ημουν στο Πρακτικερ(δεν κανω διαφημιση και συγνωμη για την ονομασια) για να αγορασω κατι και ειδα τηλεορασεις Philips. Του περασμενου ετους (8505. 7805) αλλα σε καλες τιμες!!

• Like
Reactions: tgiamour
Ευχομαι το ρισκο να βγει σε καλο φιλε tgiamour και με το καλο να την παραλαβεις και να μας πεις τις εντυπωσεις σου.
Μια παρενθεση. Προχθες ημουν στο Πρακτικερ(δεν κανω διαφημιση και συγνωμη για την ονομασια) για να αγορασω κατι και ειδα τηλεορασεις Philips. Του περασμενου ετους (8505. 7805) αλλα σε καλες τιμες!!
Ευχαριστω πολυ.
Τα πρακτικερ ειναι μια απο τις αλυσιδες που επισημα πουλανε και Phillips Hue προιόντα.Οποτε θεωρητικα ισως εχουν καποια συνδεση και με τις τηλεορασεις.

• Like
Reactions: enigmatiko40
...Α ρε knick μας τα έκανε μαντάρα η Philips αλλιώς να δεις τι θα γινόταν μόλις τις αγοράζαμε. 😂 😂 :ROFLMAO: :p :p :cool: :cool:
...Θα τα ρίγουμε τα γλέντια viper550 με τον knick......
....Θελω πολύ να πάρετε και οι υπολοιποι τις τηλεοράσεις σας και αυτο το τρομερό παρεάκι που ξεκινησαμε πριν 10! σχεδον μηνες να συνεχιστει ....
.
A ρε παλιόπαιδα
.
you-made-me-cry.jpg
.
🥲🥲🥲🥲
.
(Οχι που θα σας αφηνα με τις φωτο μου...:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:)

Ας ανεβάσω λίγο την ψυχολογία στο νήμα!

252118720_2964994747087698_5417040569644392542_n.jpg

Η τηλεόραση έχει πάρει θέση και είναι έτοιμη για το ταξίδι της. 🚚

ΥΓ.Σα να έχω να αρχίσει να αγχώνομαι λίγο :p:ROFLMAO:

• Like
Reactions: spmk, den and knick