-Philips TV Line-up 2021-

enigmatiko40

Senior Member
23 May 2010
444
Αθηνα
Η Philips δεν βγαζει λιγα μοντελα. Αν κοιταξετε στο www.displayspecifications.com θα δειτε οτι υπαρχει πληθωρα μοντελων σε πολλες ιντσες. Αν δεν τις βρισκουμε σε καταστηματα εντος Ελλαδας, αυτο ειναι αποκλειστικα και μονον ζητημα αντιπροσωπευσης και οχι της Philips καθε αυτης. Ποια εταιρεια δεν θελει να εχει πωλησεις? Ας το δουμε κι ετσι.
Λενε οτι σε αυτον τον τομεα κατι θ' αλλαξει απο το 2022. Μακαρι. Τωρα για το ζητημα της ποιοτητας εικονας που αναφερθηκε πιο πανω, να τονισω οτι η Philips "The One" οπου ξεκινησε απο το 2018 με τις σειρες 7303 σε πληθωρα ιντσων, το 2019 με την σειρα 7304 σε πληθωρα ιντσων, το 2020 με την 8505, επισης σε πληθωρα ιντσων και φετος με την σειρα 8506, εχει φερει πολυ καλη ποιοτητα εικονας και πληθωρα απο καλουδια σε τομεα software. Και εχω διαβασει στο site της Philips οτι οι πωλησεις της ηταν ανοδικες πιοτερες κι απο τις προβλεπομενες.
Εγω προσωπικα στο εξοχικο μου εχω την 50 ιντσων 7354 και απολαμβανω πολυ καλη θεαση. Το μονο που χανει ειναι αν κοιταξεις υπο αρκετη γωνια οπου χανει σε χρωματικη κλιμακα. Ξεθωριαζει. Φυσικο λογω va panel.
Δεν εχω παραπονο ουτε απο το hdr αν και η δικια μου εχει το πρωτο hdr με τις οποιες δυνατοτητες που παρεχει εν συγκρισει με τις σημερινες με προηγμενο hdr.
Η υποκειμενικοτητα ειναι προφανως μερος μιας κουβεντας μεσα σε ενα forum. Ομως μην εκμηδενιζουμε μια εταιρια οπου εχει μεγαλη πορεια στον χωρο της Τηλεορασης. Με πολλες πρωτοτυπιες.
Επισης το οτι αργουν να βγουν οι τηλεορασεις της ειναι και καθαρα θεμα πολιτικης. Μην ξεχνατε οτι οι πιοτερες τηλεορασεις που "πρωταγωνιστουν" σε πωλησεις ειναι απο Κορεα και Ιαπωνια. Υπαρχουν συμφωνιες που αλλες εταιριες δεν μετεχουν. Απλα. Να το πω απλα, ανταγωνισμος για τις τρεις πρωτες θεσεις. Για μια θεση στο βαθρο.
Ειναι η ταπεινη μου αποψη. Φιλικα, Δημητρης.

Last edited:

xavito

Moderator
Staff member
29 October 2008
9,341
65"...[avforums.com]...Philips 65OLED936/12 review...https://www.avforums.com/reviews/philips-936-65oled-936-oled-tv-review.19274

image.php

image.php

avforums.com : Highly Recommended

• Like
Reactions: spmk

xavito

Moderator
Staff member
29 October 2008
9,341
We crowned the best TV of 2021 in our annual TV shootout where the LG G1, the Panasonic JZ2000, the Philips OLED+936, the Samsung QN95A & the Sony A90J were compared vs a Sony BVM-X300 reference mastering monitor.

Timestamps:
===========
0:00 World’s Best TVs!
1:13 Black Level & Shadow Detail
2:05 Colour Accuracy
3:27 HDR Performance
4:25 Motion
5:08 Video Processing
6:00 Screen Uniformity
6:43 Bright Room
7:32 Best Gaming TV
8:17 Best Home Cinema TV
8:51 Best Living Room TV
9:24 Best TV of 2021
10:34 Q&A

All competing TVs were 55 inches in screen size, and were calibrated in SDR and HDR modes to the common standards used within the film and broadcast industry, perceptually matched to the Sony X300.
Thanks to Mr Maciej Koper who flew in from Poland to help with the calibrations.

All the TVs were masked, and their positions switched on shootout day, so the three calibrator judges (including Mr James Willmott who is a THX-certified video calibrator) didn't know which TV was which when scoring different picture attributes.

Here are the results:

Best Home Cinema TV: Panasonic JZ2000
Best Living Room TV: Sony A90J
Best Gaming TV: LG G1
Best TV of 2021: Sony A90J

πηγή : hdtvtest.co.uk

knick

AVClub Enthusiast
28 September 2010
1,020
Citizen of the world
Kαλησπερα στην παρεα.
Σημερα γραφτηκε κ ο τυπικος επιλογος της ιλαροτραγωδίας που λεγεται "Τηλεοράσεις OLED Philips, 2021". Eιχε προηγηθει ενα mail μου στον κο Σιδηροπουλο οπου του ελεγα επι λεξει:
.
"....θα ηθελα να σου πω οτι επειδη εχουμε μπει σε περιοδο BF οι προσφορές καλών και ετοιμοπαραδοτων TV ειναι αρκετες. .....Επειδή ομως η προτιμηση μου ειναι στη Philips, θα ηθελα να σε ρωτησω αν δεσμευεσαι οτι οι 77αρες 806 θα ελθουν στην Ελλάδα κ πότε. Αν δεν μπορεις να δεσμευτεις πες το μου το πολυ μεσα στις επομενες 2 μερες ωστε να παρω τις αποφασεις μου. Νομιζω οτι το θεμα παρατραβηξε πολυ μακρια κ αυτο αγχώνει κ εμας σαν αγοραστες κ εσενα σαν πωλητή-μεσαζοντα που δεν θες να εκτεθεις αθετώντας τις υποσχεσεις σου. Σε παρακαλω απαντησε μου εγκαιρα, αν μπορεις"
.
Σημερα το πρωι λοιπον με πηρε τηλεφωνο ο κος Σιδηροπουλος και εμφανώς αμηχανος (να μην πω κ καταρακωμένος, ετσι μου φανηκε) μου ειπε οτι ειπε στην εταιρια στα κεντρικα (μου τηλεφωνουσε απο Ιταλία) οτι θελει να εξυπηρετησει καποιους πελατες στην Ελλαδα, να του πουνε μια ημερομηνια παραδοσης αλλά η μαμα εταιρία δεν δεσμευτηκε για τιποτα και ετσι μου ανακοινωσε οτι τα προϊόντα θα ερθουν αλλα δεν μπορει να μου δώσει καμμια ημερομηνια ("μπορει σε 20 μερες, μπορει κ αργοτερα, δεν ξερω...." ήταν τα λογια του) και οτι μπορουμε να επιλεξουμε αλλη μαρκα TV, μιας κ οι προσφορες BF ειναι εδω. Σχεδον βιαζόταν να κλεισει το τηλεφωνο κ η εγκαρδιοτητα που εδειχνε σε παλιοτερες επικοινωνιες μας ειχε παει περιπατο. Τον καταλαβαινω, τον αδειασανε κ αυτον στεγνά και τον ντροπιάσανε χοντρά και φυσικά ξαναγραψανε την Ελληνικη αγορά στα τετοια τους. Αυτη ειναι η Philips παιδιά.
Λυπαμαι ειλικρινα που εγινα αθελα μου πρωταγωνιστης σε τετοιο ΦΙΑΣΚΟ κ ζητω συγννωμην τουλάχιστον εγω (γιατι η Philips δεν θα το κανει ποτέ) αν σας ταλαιπώρησα και σας εδωσα ελπιδες αποκτησης μιας τετοιας TV. Εξαπατηθηκαμε ολοι απο την πρωτοφανη ανοργανωσιά, προχειροτητα, ανευθυνοτητα κ ελλειψη στοιχειώδους σεβασμου αυτης της εταιριας στους πελατες της.
Προσωπικά, θα στραφω σε 77αρα OLED Sony. Xαρηκα για την επαφη μαζι σας ολους αυτους τους μηνες και ελπιζω να τα ξαναπουμε συντομα.
Φιλικά
Νικος

Last edited:

winlink

AVClub Addicted Member
4 July 2006
1,337
Ελληνικό, Αττική
Νίκο, μην το παίρνεις προσωπικά. Εσύ έκανες ότι πέρναγε από το χέρι σου για να εξυπηρετήσεις μια εκ προοιμίου χωλή (κουτσή) επικοινωνία με το εγχώριο κομμάτι της Philips-TP Vision και τον κο Ironbird. Αν αυτοί δεν θέλουν να το στήσουν το μαγαζί σωστά και να πουλήσουν στην Ελλάδα, χάνουμε ίσως κι εμείς αλλά κυρίως αυτοί. Είμαστε στη σελίδα 37 του νήματος '-Philips TV Line-up 2021-' όταν το νήμα '-Sony TV Line-up 2021-' είναι στις 8, και αυτές οι σελίδες ήταν γεμάτες με προσμονή και πλάκα, με την ευγενική ανοχή του κέρβερου κατά τ'άλλα xavito, τόσο που αν και δεν είμαι σίγουρος για το αν μου ταιριάζει στον φωτεινό μου χώρο μια OLED, έχω ωηθεί για την 65" 806. Ευχαριστώ για το ταξίδι της (μάλλον όχι τόσο γλυκιάς) προσμονής παίδες!

• Like
Reactions: knick

tgiamour

Senior Member
12 January 2012
377
Νικο τα χουμε πει,δεν ευθυνεσαι σε καμια περιπτωση για την τραγικη εμπορικη-επικοινωνιακη πολιτικη της Phillips στην ΕλλαδαΚριμα.

• Like
Reactions: den

viper550

Senior Member
5 March 2008
593
Νίκο και μόνο που ενδιαφερθηκες σε ευχαριστούμε. Δεν φταις σε τίποτα αν η Philips είναι φάντασμα του παλαιού εαυτού της.

Και εμείς παιδιά δεν χάνουμε τίποτα. Ευτυχώς επιλογές υπάρχουν μπόλικες. Αν αυτοί θέλουν να βγάζουν τα μάτια τους ποιοι είμαστε εμείς να τους εμποδίσουμε. Αν δεν αλλάξει νοοτροπία αυτή η εταιρεία θα παραμείνει σκιά των μεγάλων και θα τρέφεται με τα ψίχουλα.

Εδώ έχουμε φτάσει σχεδόν Δεκέμβριο και διαβάζω ότι προβλήματα σημαντικά με την 806 ακόμα δεν έχουν λυθεί. Υπάρχουν πολλά παράπονα. Πολλοί που χρησιμοποιούν eARC απλά δεν δουλεύει σωστά χωρίς η Philips να έχει δώσει κάποια απάντηση για το πότε και αν φτιαχτεί. Μιλάμε για μία βασική λειτουργία και ένας από τους λόγους που πολλοι περίμεναν τα φετινά μοντέλα. Θα περίμενε κανείς ότι τουλάχιστον αυτά τα νέα χαρακτηριστικά θα είχαν τεσταριστει επαρκώς. Τι να λέμε τώρα...

• Like
Reactions: den

Lobo10

Supreme Member
23 May 2012
3,963
Υπήρχε χειρότερο σενάριο από αυτό:

Να αγοράζατε όντως Philips TV και να μην είχατε καθόλου after sales support και εγγύηση.

Οπότε πάντα υπάρχουν και χειρότερα.

tgiamour

Senior Member
12 January 2012
377
Υπήρχε χειρότερο σενάριο από αυτό:

Να αγοράζατε όντως Philips TV και να μην είχατε καθόλου after sales support και εγγύηση.

Οπότε πάντα υπάρχουν και χειρότερα.
Μιας που το ανεφερε ο φιλος Lobo,υστερα απο επικοινωνία μ

• Like
Reactions: Lobo10

tgiamour

Senior Member
12 January 2012
377
με philips εδω στην Ελλαδα,η τηλεόραση καλυπτεται και απο την Ελληνικη αντιπροσωπεία για τα επομενα 2 χρονια,δεν χρειάζεται δηλαδή να φύγει Γερμανια,αν ο μη γένοιτο συμβεί κάτι.

Lobo10

Supreme Member
23 May 2012
3,963
με philips εδω στην Ελλαδα,η τηλεόραση καλυπτεται και απο την Ελληνικη αντιπροσωπεία για τα επομενα 2 χρονια,δεν χρειάζεται δηλαδή να φύγει Γερμανια,αν ο μη γένοιτο συμβεί κάτι.
Μακάρι να μη χρειαστεί κάτι

• Like
Reactions: tgiamour

enigmatiko40

Senior Member
23 May 2010
444
Αθηνα
Εβλεπα αυτο το βιντεο με την αναθεωρηση της Philips 55pus9206 και ας μην γνωριζω Ουκρανικα ή Ρωσικα, στο περιπου ομως, θεωρρω πως ειναι μια πολυ καλη προταση στην κατηγορια Led Lcd τηλεοραση με 120 hz πανελ και 4-πλευρο Ambilight.
Ας ελπισουμε συντομα, να την δουμε στην Ελλαδα!!!
Βαζω θαυμαστικο οπως βλεπετε μηπως και αλλαξει κατι.
Σιγουρα υπαρχουν υπευθυνοι μεσα απο τις εταιρειες οπου διαβαζουν τις σελιδες των φορουμ. Αυτο ειναι σιγουρο. Το πιστευω.
Αλλωστε τα σημαινοντα και αξιολογα φορουμ δεν ειναι πανω απο 10 σε ολο τον πλανητη οσον αφορα παντα το θεμα "Τηλεοραση". Ετσι η "μελετη" τους δεν ειναι χρονοβορα θαρρω.
Πιστευω πως μεσα σε αυτα τα 10 φορουμ μπορει και θελω προσωπικα να βρισκεται και το καλα οργανωμενο φορουμ στο οποιο γραφουμε.
Ας ελπισουμε οτι διαβαζονται οχι μονο τα προβληματα τα οποια μετα απο δικη τους διαχειριση και αναβαθμισεις οι εταιρειες τα λυνουν, αλλα και να μας αφουγκραστει επιτελους και το τμημα Μαρκετινγκ και Πωλησεων. Κυριως στην Philips οπου και ο CEO ειναι Ελληνας!
Δεν διεκδικω "δαφνες" στο να μελετησει ο CEO τις αναρτησεις μας, αλλα να αλλαξει κατι, εστω απο το 2022 που ερχεται σε λιγες ημερες.

• Like
Reactions: tgiamour

knick

AVClub Enthusiast
28 September 2010
1,020
Citizen of the world
Ας ελπισουμε οτι διαβαζονται οχι μονο τα προβληματα τα οποια μετα απο δικη τους διαχειριση και αναβαθμισεις οι εταιρειες τα λυνουν, αλλα και να μας αφουγκραστει επιτελους και το τμημα Μαρκετινγκ και Πωλησεων. Κυριως στην Philips οπου και ο CEO ειναι Ελληνας!
Δεν διεκδικω "δαφνες" στο να μελετησει ο CEO τις αναρτησεις μας, αλλα να αλλαξει κατι, εστω απο το 2022 που ερχεται σε λιγες ημερες.
Φιλε enigmatiko μην εισαι καθολου σιγουρος οτι τα διαβαζουν. Ο κος Σιδηροπουλος τα διαβαζε στην αρχή αλλα μετά το παρατησε, το ξερω σιγουρα. Οσο για τον κο Βουζα, τον CEO της TPVision, του εστειλα μια αγανακτισμενη αλλα απόλυτα ευεγνική σημειωση στο Linkedin για να του παραπονεθω για τη φρικτη αντιμετωπιση που ειχαμε φετος σαν χωρα κ σαν παρεα εδ΄ψ με τις συνεχεις αναβολες κ παλινωδιες του κου Σιδηροπουλου και της κυριως της εταιρίας. Οσο σου απαντησε εσενα, τόσο απαντησε κ σε μενα.

viper550

Senior Member
5 March 2008
593
Μπορεί εμείς να γκρινιάζουμε που είμαστε ξεχασμένοι από τον Θεό αλλά αν διαβάσετε στο avforums γίνεται χαμός από παράπονα και πέφτει πολύ θάψιμο στην Philips για τα bugs που ακόμα δεν έχουν φτιάξει τίποτα.

Τελικά καλά έκανα και δεν περίμενα μιας και το eARC για μένα είναι πολύ απαραίτητο και δυστυχώς αυτή την στιγμή δεν δουλεύει σωστά. Έχουν περάσει σχεδόν 6 μήνες και κανένα από τα γνωστά προβλήματα δεν έχει διορθωθεί.

Όσοι σκέφτεστε τις κυκλοφορίες του 21 και θέλετε και eARC ξανασκεφτειτε το. Θα γλιτώσετε από πολύ εκνευρισμό.

• Like
Reactions: Red1