Η Philips δεν βγαζει λιγα μοντελα. Αν κοιταξετε στο
www.displayspecifications.com θα δειτε οτι υπαρχει πληθωρα μοντελων σε πολλες ιντσες. Αν δεν τις βρισκουμε σε καταστηματα εντος Ελλαδας, αυτο ειναι αποκλειστικα και μονον ζητημα αντιπροσωπευσης και οχι της Philips καθε αυτης. Ποια εταιρεια δεν θελει να εχει πωλησεις? Ας το δουμε κι ετσι.
Λενε οτι σε αυτον τον τομεα κατι θ' αλλαξει απο το 2022. Μακαρι. Τωρα για το ζητημα της ποιοτητας εικονας που αναφερθηκε πιο πανω, να τονισω οτι η Philips "The One" οπου ξεκινησε απο το 2018 με τις σειρες 7303 σε πληθωρα ιντσων, το 2019 με την σειρα 7304 σε πληθωρα ιντσων, το 2020 με την 8505, επισης σε πληθωρα ιντσων και φετος με την σειρα 8506, εχει φερει πολυ καλη ποιοτητα εικονας και πληθωρα απο καλουδια σε τομεα software. Και εχω διαβασει στο site της Philips οτι οι πωλησεις της ηταν ανοδικες πιοτερες κι απο τις προβλεπομενες.
Εγω προσωπικα στο εξοχικο μου εχω την 50 ιντσων 7354 και απολαμβανω πολυ καλη θεαση. Το μονο που χανει ειναι αν κοιταξεις υπο αρκετη γωνια οπου χανει σε χρωματικη κλιμακα. Ξεθωριαζει. Φυσικο λογω va panel.
Δεν εχω παραπονο ουτε απο το hdr αν και η δικια μου εχει το πρωτο hdr με τις οποιες δυνατοτητες που παρεχει εν συγκρισει με τις σημερινες με προηγμενο hdr.
Η υποκειμενικοτητα ειναι προφανως μερος μιας κουβεντας μεσα σε ενα forum. Ομως μην εκμηδενιζουμε μια εταιρια οπου εχει μεγαλη πορεια στον χωρο της Τηλεορασης. Με πολλες πρωτοτυπιες.
Επισης το οτι αργουν να βγουν οι τηλεορασεις της ειναι και καθαρα θεμα πολιτικης. Μην ξεχνατε οτι οι πιοτερες τηλεορασεις που "πρωταγωνιστουν" σε πωλησεις ειναι απο Κορεα και Ιαπωνια. Υπαρχουν συμφωνιες που αλλες εταιριες δεν μετεχουν. Απλα. Να το πω απλα, ανταγωνισμος για τις τρεις πρωτες θεσεις. Για μια θεση στο βαθρο.
Ειναι η ταπεινη μου αποψη. Φιλικα, Δημητρης.