Και εγώ έχω πείσει την δικιά μου για την 856 και φοβάμαι μην αλλάξει γνώμη με τόση καθυστέρηση![]()
δλδ αν πιασουμε Νοεμβριο, τι βλεπεις να γινεται ? Εγω μεχρι και LG σκεφτομαι (Θεε της Philips, σχώρα μεβασικα εννοω για την 854 που εχω ,θα την αγορασει ενας φιλος εκτος αν πιασουμε Νοεμβριο,την γυναικα μου δεν την ρωτάω καν χαχαχα
Αν ηταν να παρω αλλη 77αρα θα ειχα παρει.Προσωπικά τις υπολοιπες τιβι δε τις 'βλέπω" καν ,συν τοις αλλοις εχω επενδυσει σε λαμπες κ φωτιστικα phillips hue ,οποτε δεν τίθεται διλλημα.δλδ αν πιασουμε Νοεμβριο, τι βλεπεις να γινεται ? Εγω μεχρι και LG σκεφτομαι (Θεε της Philips, σχώρα με)
.....
Θα περιμένω όσο χρειαστεί το εχω ξανα πει.
.....
.....
Ο φιλος που με παρακαλαει να του δωσω την 854 δεν ξέρω πόσο θα περιμένει δυστυχώς.
Δεν βλέπω να στηρίζεις Philips TV στο Insomnia.Mαζι σου, ΤΟ THE END !!!. PHILIPS OLED 806 77'' or Death
. Aς ελπισουμε η Philips και ο Κωτσοβολος να κανουν το θαυμα τους....
Aν συνηδητοποιει οτι θα παρει μια εκπληκτικη τηλεοραση (854) σε καλη τιμη τοτε μπορει να περιμενει λιγο παραπανω
Καλη Ανάσταση, Καλο Πασχα παιδια σε ολους. Υγεία, δύναμη και προσοχή.
Και εγώ σκεφτόμουν για Panasonic αλλά μόλις είδα ότι δεν υποστηρίζει DTS μέσω eARC έριξα άκυρο. Δυστυχώς για μένα η 856 είναι μονόδρομος. OLED που να υποστηρίζει και Dolby Vision και hdr10+ και Dolby atmos/dts:x μέσω eARC και να έχει hdmi 2.1 δεν υπάρχει άλλη αυτή την στιγμή.Aν το καθυστερήσουν τόσο, με βλέπω για Panasonic, που είναι και εγγύηση.
Ευτυχως πες καλυτεραΔυστυχώς για μένα η 856 είναι μονόδρομος.
Βεβαίως. Δεν έχεις άδικο. Θα μπορούσε να μην είχε καμία αυτά που θέλω. Κάτι είναι και αυτό. Αντε να δούμε πόσο ακόμα θα περιμένουμε. Μέχρι στιγμής σιγή ιχθύος...Ευτυχως πες καλυτερα![]()
που αναφερονται δεν τις βλεπωΦαινεται πως οι τιμές των Philips OLED 2021 που ανακοινωθηκαν προ ημερών στο Γαλλικο site avcesar.com και μας γνωστοποιησε o tgiamour ειναι πραγματικές διοτι σήμερα την ιδια ειδηση του avcesar.com την εβαλε retweet στο twitter ο επισημος λογαριασμός της TPVision με ημερομηνια 3 Μαϊου, οπως βλέπετε ΕΔΩ.
Παιδιά, εχω πολλά επίσημα νέα αλλα ειμαι στη δουλειά κ δεν εχω χρονο τωρα. Αναμεινατε το βραδυ για νεοτερα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.