-Philips TV Line-up 2021-

Εγώ βασικά ποτέ δεν χρησιμοποιώ τον εσωτερικό Media player. Έχω το Zidoo μου και κάνω δουλειά. Αλλά βασικά το dts:x pass-through το ήθελα για να συνδέσω τα ακουστικά EXOFIELD που έχω στην θύρα eARC. Αλλιώς δεν θα μπορούσα να έχω dts:x όταν τα χρησιμοποιώ.

Το flatpanels.com ανανεωσε τη σελιδα για τις Philips OLED. Εχει και links για τιμες ολων των μοντελων (πανακριβες ακομα) ακομα και link της 77άρας στο Amazon.de, χωρις τιμη φυσικά (γραφει οτι θα κυκλοφορησει later this year.
Παντως οπως διαβαζα στον ΗΧΟ Ιουλίου 2021 φετος να ΜΗΝ περιμενουμε εκπτωσεις και Black Friday στα νεα μοντελα λογω παγκοσμιας ελλειψης εξαρτημάτων (και δη επεξεργστων). Γραφει επι λεξει: "...οπως ξεκαθαρα δηλωσαν (σημ. οι κατασκευαστες) να μην περιμενουμε πτωση τιμών, Black Friday και αλλες ειδικες εκπτώσεις. Τετοια δεν θα υπάρξουν τους επόμενους μηνες, απλα και μόνον αφου η ζήτηση ειναι μεγαλύτερη απο την προσφορά, δεν υπάρχει λόγος χαμηλων τιμών. Να διώξουν ...ποιο εμπόρευμα ? "
Ασχημοι καιροι για αγορες νεων προϊόντων

Και σε "προσιτή" τιμη 5199 €, τσαμπα πράμα

To Αγγλικο site της Philips ανανέωσε την σελιδα υποστηριξης προϊόντος KAI για την 77OLED806 με Leaflet, Product Information Sheet και Quick start guide, οχι ομως ακομα User manual. Προχωράνε σιγα-σιγα τα πραγματα.
Στο Leaflet περιεχονται οι παρακατω διαστασεις για οσους ενδιαφερονται (οπως εγω) για τοποθετηση σε επιπλο και οχι στον τοιχο

Dimensions
.
• Product weight: 36.7 kg
• Product weight (+stand): 38.0 kg
• Set dimensions (W x H x D): 1722.7 x 990.7 x 78.6 mm
• Set dimensions with stand (W x H x D): 1722.7 x 1008.3 x 310.0 mm
• Stand dimensions (W x H x D): 796.0 x 21.0 x 310.0 mm
.

Για οσους θα παρουν την 77αρα και δεν θα την βαλουν στον τοιχο (ποσοι ειστε ρε παιδιά ?) απο τις παραπανω μετρησεις προκύπτει οτι:
1) Τα ποδαρακια εχουν διαστασες 31 cm βαθος (μπρος-πισω) και υψος μολις 2,1 cm, αρα ηχομπαρα ή κεντρικο ηχείο διαλόγων δεν μπαινει μπροστά εκτος κ αν σηκωθει η TV πανω σε μια (ξυλινη) βάση καταλλήλων διαστασεων ωστε να χωρα το βαθος των ποδιών (δλδ τουλαχιστον 30 cm βαθος) και υψους αναλογο με το τι εχει ο καθενας (ηχομπαρα, κεντρικο ηχειο) ωστε να ερθει η TV και να κατσει πανω απο το υψος της ηχομπαρας
2) Η αποσταση μεταξύ των δυο ποδιών ειναι 79,6 cm (αρα τόσο τουλαχιστον πρεπει να ειναι το πλατος της εν λογω βασης), συνεπώς θα υπάρχει ενα πλάτος οθονης περιπου 46,3 cm εκατερωθεν (αριστερά κ δεξια) των ποδιων (46,3 + 46,3 + 79,6 = 172,2 cm)

Ολα αυτα βεβαια θα τα αποφευγαμε αν η Philips ειχε προνοησει να βγαλει μια καταλληλη ψηλότερη βαση στηριξης εξ αρχής ή εστω καποια εκ των υστερων προσαρμογη ωστε να σηκωνεται αρκουντως η τηλεοραση.

• Haha
Reactions: Red1
Ευχάριστο νεο οτι υπαρχει κινητικοτητα για εμας που ενδιαφερομαστε για την 77! Δυστυχως, μαλλον θα υπαρχει προβλημα στην τοποθετηση των soundbars (εγω μαλλον θα την κρεμασω στον τοιχο για να ειναι πιο εντυπωσιακη η αποδοση του ambilight). Ισως να υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα να την εχουμε Ελλαδα νωριτερα απο οτι περιμενουμε;

• Like
Reactions: knick
Εγώ από τις κυκλοφορίες του 2021 μόνο την 705 βλέπω να έχει έρθει Ελλάδα. Ούτε η 806 ούτε η 856. Και από ότι βλέπω η 856 δεν έχει καν εμφανιστεί ούτε στο εξωτερικό ακόμα. Έχουμε μέλλον ακόμα...

Η 77 αρα αμεσα διαθεσιμη με χρονο παραδοσης λιγων ημερων ,παρολαυτα σε τιμη απαγορευτικη για μενα, προς το παρον τουλαχιστον.

Eννοειται οτι ειναι απαγορευτική. Η 77αρα LG C1 παιζει γυρω στα 3300-3500, η διαφορά ειναι χαοτική. Πιστευω οτι τελικά θα κατσει γυρω στα 4000, κ παλι ακριβη θα ειναι. Για να δουμε τι θα πει τοτε κ ο κος Σιδηροπουλος...

• Like
Reactions: Lobo10 and tgiamour
Απαγορευτικες και τρομακτικές θα έλεγα είναι αυτές οι τιμές για την 77αρα philips oled 806...Επισης, η 77αρα LG G1 με το νέο evo panel πριν λίγες μέρες ήταν σε προσφορά σε ένα κατάστημα στα 3300. Το λογικό θα ήταν εφόσον είμαστε τρία μάλλον τα άτομα που ενδιαφέρομαστε για 77αρα 806 και πληρώσουμε μετρητής ένα 10000 το πολύ και οι τρεις συνολικά περίπου..περιμένουμε βέβαια και την πρόταση του κυρίου Σιδηροπουλου που ελπίζω να συμφωνεί...

• Like
Reactions: tgiamour
Από ότι βλέπω άρχισαν και οι 856 να στέλνονται σιγά σιγά. Για Ελλάδα παραμένει η κυκλοφορία για Σεπτέμβριο όπως μας είχε πει ο κος Σιδηρόπουλος? Έχει μάθει κανείς κάτι νεότερο?

Καλά όλα αυτά αλλά άλλοι πάνε για μπάνια και άλλοι περιμένουν πότε η Philips θα δεήσει να φέρει και κάνα ξεροκομματο προς Ελλάδα μεριά.

To Αγγλικο site της Philips ανανέωσε για αλλη μια φορά την σελιδα υποστηριξης προϊόντος για την 77OLED806 και πρόσθεσε ΚΑΙ User manual (εκτος απο Leaflet, Product Information Sheet και Quick start guide). Προχωράνε κι αλλο τα πραγματα, λετε να εχουμε καμμια εμφάνιση της 77αρας τον Σεπτέμβριο ??

Σε όλους τους ενδιαφερόμενους για τις καινούργιες Philips μοιράζουμε σαλιαρες να μην λερωθειτε όσο περιμένετε. 😂😂😂

Καλά εσένα θα σου βάλω και καμιά αλλαξια ρούχα. Η σαλιαρα δεν σου φτάνει.

Αν δεν κανω λαθος, διορθωστε με, η Philips ειναι η μοναδικη εταιρια απο τις κυριοτερες "μεγαλες" (LG, SAMSUNG, SONY) σε πωλησεις, οπου παρεχει δωρεαν DTS αποκωδικοποιηση ηχου και επισγμης PVR εγγραφη και swift σε digea. Επαναλαμβανω, παρα τα προβληματα της αργοποριας στην αγορα, οτι ειναι η κορυφαια εταιρια στην αγορα τηλεορασης.

Ευχαριστώ για την αβροφροσύνη... ☹️

Αν δεν πούμε και καμιά βλακεια να περάσει η ώρα τι θα κάνουμε; Πάντως με τηλεοράσεις Philips δεν μπορούμε να ασχοληθούμε ακόμα. Η Phillips το κανόνισε αυτό καλά. 😁

Αν δεν κανω λαθος, διορθωστε με, η Philips ειναι η μοναδικη εταιρια απο τις κυριοτερες "μεγαλες" (LG, SAMSUNG, SONY) σε πωλησεις, οπου παρεχει δωρεαν DTS αποκωδικοποιηση ηχου και επισγμης PVR εγγραφη και swift σε digea. Επαναλαμβανω, παρα τα προβληματα της αργοποριας στην αγορα, οτι ειναι η κορυφαια εταιρια στην αγορα τηλεορασης.

Τι ακριβώς εννοείς δωρεάν αποκωδικοποίηση DTS? Δεν ήξερα ότι οι εταιρίες δίνουν και δωρεάν χαρακτηριστικά στις τηλεοράσεις τους. 🤔🤔😆😆