Phono Stage μέχρι 500 ευρώ

Δεν το ανοίγω άλλο το θέμα και αυτό εδώ είναι το τελευταίο μοντέλο που βάζω στην λίστα μου

http://www.amazon.co.uk/YAQIN-MS22B...F8&qid=1378838426&sr=1-6-spell&keywords=yagin

o κατάλογος τους είναι εντυπωσιακός τουλάχιστον σε σχεδίαση

http://www.fsyaqin.com/ebook/

Μια και το έψαξα λίγο παραπάνω με τα συγκεκριμένα γίνονται dispatch από κίνα και πάνε γύρω στα 200 ευρώ αλλά όποιος τα έχει μιλάει με ενθουσιασμό γιατο συγκεκριμένο μοντέλο ιδίως αν αλλάξεις τις φτηνές τους λάμπες με καλύτερες. Είδα και σε έναν που του είχε βγάλει ένα πρόβλημα με θόρυβο. Λέτε να το ρισκάρω και να πάω στον κινέζο η στα ποιο σίγουρα νερά του arm ifi?

200 για ΚΙΝΕΖΟ? Και αλαγη λεμπες? τζαμπα πραγμαααααα....εχεις και τον θορυβο δωρεαν..που το πας αυτο? ορμα μην καθεσε...

Κοίτα να δεις πολλά phono με λάμπες στη χαμηλή κατηγορία τιμής, ουσιαστικά είναι λαμπάτα buffers. Δηλαδή κάνουν αποέμφαση RIAA με opamps με ολοκληρωμένα και οι λάμπες απλά υπάρχουν για να δίνουν αυτό το γνωστό ηχόχρωμα.

στην θεση σου θα περιμενα λιγο ακομη. θα θελα περα απο reviews να δω και τι λενε οι πελατες που αγορασαν το ifi.

αν ειναι καλα τα reviews ειναι ενα συν αλλα θα εμπαινα και σε φορουμ του εξωτερικου να δω τι λενε οι διαφοροι για πιο ολοκληρωμενη εικονα.

κινεζικο δεν θα επαιρνα και ειδικα τοσο φθηνο με λαμπα. αν επαιρνα λαμπα θα επαιρνα ear yoshino αλλα ειναι πολλα τα λεφτα μαναμ.

παντως θα επαιρνα κατι αγγλικο. τωρα graham slee θα ειταν,trichord research,musical fidelity, ifi δεν ξερω

Από όσα προτάθηκαν το trigon είναι το καλύτερο vfm no questions asked.
Θα το βρείτε στο ebay.

Μια και το έψαξα λίγο παραπάνω με τα συγκεκριμένα γίνονται dispatch από κίνα και πάνε γύρω στα 200 ευρώ αλλά όποιος τα έχει μιλάει με ενθουσιασμό γιατο συγκεκριμένο μοντέλο ιδίως αν αλλάξεις τις φτηνές τους λάμπες με καλύτερες. Είδα και σε έναν που του είχε βγάλει ένα πρόβλημα με θόρυβο. Λέτε να το ρισκάρω και να πάω στον κινέζο η στα ποιο σίγουρα νερά του arm ifi?

Και μόνο που δίνει τόσες επιλογές το ifi, μετράει.
Εγώ το σκέφτομαι, να σου πω την αλήθεια.

Λάμπα σε phono, πρέπει να είναι από κάποια κατηγορία και πάνω ή ιδιοκατασκευή. Αλλιώς, no-no...

Και μόνο που δίνει τόσες επιλογές το ifi, μετράει.
Εγώ το σκέφτομαι, να σου πω την αλήθεια.

Λάμπα σε phono, πρέπει να είναι από κάποια κατηγορία και πάνω ή ιδιοκατασκευή. Αλλιώς, no-no...

το ifi θα θελα και γω να το δοκιμασω, να το τεσταρω με το mf που εχω.

Τελικά όσο ψάχνεις και το σκαλίζεις τόσο βρίσκεις...
Για να μην το ξεχιλώσω στο ψάξιμο τελικά κατέληξα σε αυτά τα τρία και λέω να το ψάξω λίγο παραπάνω και να καταλήξω σε ένα από αυτά. Οι συσκευές είναι το

-Heed Questar
http://www.heedaudio.hu/en/products/modular-line/questar-mm-mc

-ifi iphono

-Trigon vanguard 2

Και τα τρία έχουν ενθουσιώδης κριτικές από χρήστες που τα έχουν δοκιμάσει. Το μόνο που μένει για μένα είναι η τιμή τους και θα αγοράσω όποιο από τα τρία τα βρω στην καλύτερη τιμή.

Απάντηση: Re: Phono Stage μέχρι 500 ευρώ

Θα την πω την κακία μου... απεχθάνομαι γενικά την μάρκα project... οπότε δεν θα σε συμβούλευα να πας στο tube box... φτηνή υλοποίηση λάμπας... έχω αγοράσει και εγώ άλλα προϊόντα (και ένα με λάμπες πολύ γνωστό) που στο διαδίκτυο γίνεται σκοτωμός... και ευτυχώς μπόρεσα να τα πουλήσω...
Chris,δεν είσαι μόνος σ'αυτόν τον κόσμο!
Η προσωπική μου εμπειρία από τα pro-ject δεν είναι ακι ό,τι καλυτερο.

Κοίτα να δεις πολλά phono με λάμπες στη χαμηλή κατηγορία τιμής, ουσιαστικά είναι λαμπάτα buffers. Δηλαδή κάνουν αποέμφαση RIAA με opamps με ολοκληρωμένα και οι λάμπες απλά υπάρχουν για να δίνουν αυτό το γνωστό ηχόχρωμα.

Έτσι ακριβώς,λυχνίες για να δημιουργούν ατμόσφαιρα ως επί το πλείστον.

Τελικά παιδιά κατέληξα και θα παραγγείλω το heed questar mm και τον επόμενο μήνα αγοράζω και το ξεχωριστό psu του. Στις 17 μου έρχεται και η βελόνα και βάζω μπροστά την αλλαγή πικάπ για τους επόμενους μήνες. Προσανατολίζομαι το cleraudio concept που μου αρέσει υπερβολικά εμφανισιακά.
Πάντως το project αξιοπρεπέστατο όλα αυτά τα χρόνια που το έχω. Ούτε πρόβλημα είχε βγάλει συν ότι έπαιζε μια χαρά. Πολύ καλό για την κατηγορία τιμής του.

Να κάνω μια ερώτηση?
Αρχικά ξεκίνησες για ένα αξιοπρεπές phono... πλέον οδηγείσαι σε πλήρη αλλαγή του setup...
Τί σε οδήγησε σε αυτό?

Τελικά παιδιά κατέληξα και θα παραγγείλω το heed questar mm και τον επόμενο μήνα αγοράζω και το ξεχωριστό psu του. Στις 17 μου έρχεται και η βελόνα και βάζω μπροστά την αλλαγή πικάπ για τους επόμενους μήνες. Προσανατολίζομαι το cleraudio concept που μου αρέσει υπερβολικά εμφανισιακά.
Πάντως το project αξιοπρεπέστατο όλα αυτά τα χρόνια που το έχω. Ούτε πρόβλημα είχε βγάλει συν ότι έπαιζε μια χαρά. Πολύ καλό για την κατηγορία τιμής του.

Θα σου πρότεινα να μη βιαστείς πάντως...
Ίσως αν πχ βελτιωνες αλλά κομμάτια του συστήματος να έβλεπες υψηλοτερες αποδοσεις του χρηματικού αντιτίμου.
Και μετά βλέπεις για πλατώ αλλά ότι κι αν κάνεις να ακούσεις πολλά πρώτα και μην ψωνίζεις στα τυφλά !:)

Ε μια και ξεκίνησα είπα να πάω σε αλλαγή σε κομμάτια του συστήματος μου που είναι για αλλαγή. Το cleraudio πάντως το έχω αγαπήσει εμφανισιακά.

Εγώ θα έλεγα, -μετά την έλευση της βελόνας σου και του phono-, να φυλάξεις τα επόμενα χρήματα για αναβάθμιση των ηχείων σου ... αργότερα βλέπεις για νέο πικάπ ...

Εγώ θα έλεγα, -μετά την έλευση της βελόνας σου και του phono-, να φυλάξεις τα επόμενα χρήματα για αναβάθμιση των ηχείων σου ... αργότερα βλέπεις για νέο πικάπ ...

Συμφωνώ,μιά ανβάθμιση στα ηχεία θά'χει ουσιαστικότερα ακουστικά αποτελέσματα.