Photo quiz

Απάντηση: Re: Photo quiz

Δεν το έχω δεί. Αρκέστηκα στο να θυμάμαι πόσο καλό ήταν το βιβλίο. Αξιζε η ταινία ?

πολύ καλύτερο το βιβλίο, δεν το συζητώ. Αλλά δες το. θα σε πάει κάποια χρόνια πίσω, τότε που το διάβασες...
 
Απάντηση: Re: Photo quiz

Ναι αλλά είπαμε κωμωδίες....εκτός αν γέλασε κανείς με το Ladykillers! -bye-:smash:
Θεωρητικά αλλά και ουσιαστικά είναι μια μαύρη κωμωδία . Τώρα με το τι γελάει ο καθένας είναι άλλη υπόθεσή . Πχ εγώ δεν γελάω με τα American pie , είναι όμως κωμωδίες .
,Πες μας ότι δεν το ήξερες και αστ’ αυτά:flipout:
 
Παιδία θέλω να σας ευχαριστήσω όλους σας για την συμμετοχή που είχατε στο quiz μας . Περάσαμε καλά και είχε την πλάκα του . Βεβαίως και φαντάζομαι να συμφωνείτε όλοι πως δεν είχε καμιά σημασία το ποιος θα απαντήσει στις περισσότερες φωτο αλλά η πλάκα που είχαμε με το ποιος θα προλάβει ν απαντήσει , με την ικανοποίηση που παίρνατε όταν βρίσκατε κάτι που οι άλλοι δυσκολεύτηκαν να βρουν , τα πειράγματα αναμεταξύ σας - μας κλπ κλπ . Αυτό φίλοι μου είναι η παρέα και αυτό είναι που μας κάνει να ξεχωρίζουμε απ όλα τα άλλα forum στην Ελλάδα . Εγώ το καταχάρηκα ειλικρινά . ελπίζω κι εσείς .

Και με βάση το παραπάνω σκεπτικό νομίζω πώς ποιο δίκαιο θα ήταν να κληρώσουμε τα δώρα μας ανάμεσα σε όλους όσους συμμετείχαν στο παιχνίδι ανεξαρτήτου τα πόσες απαντήσεις έδωσε ο καθένας . Άλλωστε τα δώρα είναι συμβολικά και είμαι σίγουρος πως και να μην υπήρχαν το παιχνίδι μας θα είχε την ίδια και ίσος και μεγαλύτερη επιτυχία .

Μάλιστα σκέφτομαι να τα συνεχίσουμε με την συμμετοχή όλως χωρίς βαθμολογίες και να μπορεί ο καθένας ν ανεβάζει φωτό – ερωτήσεις για τους άλλους .
 
Re: Απάντηση: Photo quiz

Μάλιστα σκέφτομαι να τα συνεχίσουμε με την συμμετοχή όλως χωρίς βαθμολογίες και να μπορεί ο καθένας ν ανεβάζει φωτό – ερωτήσεις για τους άλλους .

Αυτο μου αρεσει πολυ.....σε ενα νημα για ολους ο καθενας το δικο του....και μαλιστα αν θελουμε να δωσουμε και κατιτις μας επιτρεπεται??? μια ταινια που εχω διπλη ας πουμε?
 
Απάντηση: Re: Απάντηση: Photo quiz

Αυτο μου αρεσει πολυ.....σε ενα νημα για ολους ο καθενας το δικο του....και μαλιστα αν θελουμε να δωσουμε και κατιτις μας επιτρεπεται??? μια ταινια που εχω διπλη ας πουμε?

γιατί όχι .

παρεμπιπτόντως πάρε ένα
 

Attachments

  • 1.gif
    1.gif
    27.9 KB · Views: 20
hello.jpg


για παρτε αυτο να δουμε.
 
δυσκολο ειναι??

το μερος που βλεπετε στην φωτογραφια ειναι πολυ ξακουστη γεφυρα στην Γαλλια.....