Παιδία θέλω να σας ευχαριστήσω όλους σας για την συμμετοχή που είχατε στο quiz μας . Περάσαμε καλά και είχε την πλάκα του . Βεβαίως και φαντάζομαι να συμφωνείτε όλοι πως δεν είχε καμιά σημασία το ποιος θα απαντήσει στις περισσότερες φωτο αλλά η πλάκα που είχαμε με το ποιος θα προλάβει ν απαντήσει , με την ικανοποίηση που παίρνατε όταν βρίσκατε κάτι που οι άλλοι δυσκολεύτηκαν να βρουν , τα πειράγματα αναμεταξύ σας - μας κλπ κλπ . Αυτό φίλοι μου είναι η παρέα και αυτό είναι που μας κάνει να ξεχωρίζουμε απ όλα τα άλλα forum στην Ελλάδα . Εγώ το καταχάρηκα ειλικρινά . ελπίζω κι εσείς .
Και με βάση το παραπάνω σκεπτικό νομίζω πώς ποιο δίκαιο θα ήταν να κληρώσουμε τα δώρα μας ανάμεσα σε όλους όσους συμμετείχαν στο παιχνίδι ανεξαρτήτου τα πόσες απαντήσεις έδωσε ο καθένας . Άλλωστε τα δώρα είναι συμβολικά και είμαι σίγουρος πως και να μην υπήρχαν το παιχνίδι μας θα είχε την ίδια και ίσος και μεγαλύτερη επιτυχία .
Μάλιστα σκέφτομαι να τα συνεχίσουμε με την συμμετοχή όλως χωρίς βαθμολογίες και να μπορεί ο καθένας ν ανεβάζει φωτό – ερωτήσεις για τους άλλους .