Πια δεν υπάρχουν δικαιολογίες, βγήκε το Vista SP1!!

Παντως εχθες που περασα παλι καθαρα vista 32 αγγλικα, κι εκανα ολες τις ενημερωσεις δεν εβγαλε τιποτα.
Αντιθετα οταν πηγα επι τουτου στη microsoft , μου εβγαλε ενα μηνυμα να μετα συγχωρησεως που ελεγε microsoft strongly recommends to wait until μεσα απριλιου για να περασετε το σερβις πακ.

Η πλακα ειναι οτι διπλα ειχα το αλλο πισι σε xp και πηγα στο ιδιο σημειο για να σας κανω κοπι το μηνυμα εδω, αλλα δεν το εβγαζε ......

Ενιγουε ι, δεν τα περασα ακομα, θα περιμενω.

Πάντως εμένα στα 32bit που πέρασα στις αρχές τις εβδομάδας (αγγλική έκδοση), αφού κατέβασε όλα τα updates, βρήκε και το SP1 στο Software update κανονικά. Ούτε μηνύματα ούτε τίποτα.

Microsoft είναι ότι θέλει κάνει.

Μπορει να βρηκε τιποτα και ειπε κρατει μεχρι απριλιο....ε ξερω...

Δηλαδή, εκτιμάτε ότι αξίζει να ξανα-επνδύσω σε vista?
Εχω τα home premium, αλλά επιδή μου έσπαγαν τα νεύρα με το UAC, γύρισα σε ΧΡ.

Για πες γιατι βαριεμαι να ψαχνω..

Αυτο δεν ειναι που εχω διαβασει σε πολλες μεριες οτι δεν ειναι safe να το απενεργοποιεις?

Γιατί όταν είναι ενεργοποιημένο έχεις την εντύπωση πως είσαι safe?

γιατι οταν παταω το λινκ για να μπω στο θεμα να το διαβασω με βγαζει πχ στη 2η σελιδα (ενω η τελευταια ειναι η πεμπτη?)? ειναι σπαστικο γιατι απανταω σε λαθος μηνυματα που ειναι 3 σελιδες πιο πισω:p:p:p
(το ξερω οτι ειναι οφφ τοπικ, αλλα την πατησα και σε αυτο το θεμα:p)

Last edited:
Είναι πανευκολο,
goto έναρξη/πινακας ελεγχου/λογαριασμοι χρηστων/Ενεργοποιηση απενεργοποίηση ελέγχου λογαριασμου χρήστη

voila!!!

Γιατί όταν είναι ενεργοποιημένο έχεις την εντύπωση πως είσαι safe?

Βρε ασε τα ψοφια . Ξερς η δε ξερς? -bye-
Για το συγκεκριμενο εχω διαβασει, οχι γενικως...:singer:

Βρε ασε τα ψοφια . Ξερς η δε ξερς? -bye-
Για το συγκεκριμενο εχω διαβασει, οχι γενικως...:singer:

Εσύ έχεις καταλάβει τι κάνει το συγκεκριμένο ή δεν έχεις; Αλλιώς δεν θα έκανες την ερώτηση εξ 'αρχής....:antlers:

Θενκςςς γιουζζζζ φιλος !!!

(Πατρινε, α να μου χαθεις πρωι πρωι. Εγκαθετε macακια :flipout::a0210:)

:flipout::flipout: πονάει η αλήθεια εεε;

φόρ γιόρ πλέσουρ όνλυ!

:flipout::flipout: πονάει η αλήθεια εεε;

φόρ γιόρ πλέσουρ όνλυ!

Καλα, σε κατι τετοια εισαι μανουλα -bye-

Ωραιο :grinning-smiley-043

Δυστηχώς αυτή είναι η πραγματικότητα φιλαράκι με το UAC των Vista. Πρακτικά είναι άχρηστο (γι' αυτό σε ρώτησα αν ήξερες δεν θα ρώταγες), αφού καλείσαι χωρίς πολλές διευκρινίσεις να επιλέξεις μεταξύ ενός ΝΑΙ & ΟΧΙ που στις περισσότερες περιπτώσεις από τις πολλές φορές (και σου έχει σπάσει τα νεύρα) που εμφανίζεται θα είναι ΝΑΙ.

Αλλά βγήκα εκτός θέματος!:offtopic: