Καλησπέρα .Σχετικά απλή είναι η επιλογή, αν θέλεις σκέτη δορυφορική τότε Skystar HD2 (περίπου από 93 ), αν θέλεις και επίγεια αναλογική/ψηφιακή λήψη πας σε HVR-4000 (από ~160 ). Υπόψη ότι (από ό,τι έχω διαβάσει, γιατί δεν την έχω δουλέψει) με τις περισσότερες υβριδικές (όπως την HVR) δεν μπορείς να δουλεύεις ταυτόχρονα το αναλογικό - ψηφιακό tuner της επίγειας και το δορυφορικό, πρέπει να κάνεις επιλογή στην αρχή, όταν ξεκινάς τα προγράμματα με ποιο tuner θα δουλεύεις. Από υποστήριξη δεν έχουν ιδιαίτερες διαφορές, με τα ίδια προγράμματα δουλεύουν λίγο πολύ. Υπάρχουν κι άλλες κάρτες, με ανάλογα χαρακτηριστικά αλλά δεν τις βρίσκεις και πολύ εύκολα στην Ελλάδα, θα πρέπει να ψάξεις σε site του εξωτερικού (συνήθως γερμανικά). Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από την Skystar HD2, το μόνο που με ενοχλεί κάπως είναι η μη καλή υποστήριξη της από τα διάφορα προγράμματα στο θέμα της κίνησης του μοτέρ (το έχω γράψει και σε άλλα topic). Κατά τα άλλα δουλεύει με τα περισσότερα προγράμματα, και είναι και αρκετά ευαίσθητη στην λήψη (συγκρίνοντάς την μάλιστα και με έναν δέκτη της technomate που θεωρούνται γενικά από τους αρκετά ευαίσθητους).
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.