...ένας από τους εύκολους δορυφόρους που μπορείς να πιάσεις παράκεντρα με 60cm,είναι ο Hellas sat.
Καταρχάς έκανες άστοχη αγορά,σε 1 μήνα βγαίνει το HD,κατά δεύτερον,ένας από τους εύκολους δορυφόρους που μπορείς να πιάσεις παράκεντρα με 60cm,είναι ο Hellas sat.
Άστοχη αγορά όταν θέλεις να προλάβεις συγκεκριμένη προσφορά (Forthnet + Nova), δε νοείται.Το HD που λες τι είναι ακριβώς?Δέκτης HD?
Μπορεί να βγει με 60άρι; Κεντραρισμένο που;
Μου φαίνεται ότι μου βρήκες δουλειά για Σαβ/κο! Στο πατρικό μου, που μένω τώρα, έχω τα original της nova (πιάτο - δέκτη pvr), έχω και ένα lnb περίσευμα. Να το προσπαθήσω; Αν ναι που θα βρω οδηγίες;Κεντραρισμένο στις 13,βέβαια,θέλει λίγη πατέντα στα lnb,αλλιώς 19,2 αλλά δεν θα τον κατεβάσει όλο με τίποτα.
κατά δεύτερον,ένας από τους εύκολους δορυφόρους που μπορείς να πιάσεις παράκεντρα με 60cm,είναι ο Hellas sat.
Κεντραρισμένο στις 13,βέβαια,θέλει λίγη πατέντα στα lnb
Τι άλλο θα ακούσουμε άραγε (εκτός του ότι ο οτες έχει έτοιμα κάτι δεκάδες χιλιάδες καφαο) τώρα μαθαίνουμε πως ο hellassat βγαίνει ΠΑΡΑΚΕΝΤΡΑ με κέντρο το hotbird !!! :rofl:
![]()
Από τις 13 στις 39 είναι... απόσταση! Θα φτάσει το πιάτο;:chinscratch:Τι άλλο θα ακούσουμε άραγε (εκτός του ότι ο οτες έχει έτοιμα κάτι δεκάδες χιλιάδες καφαο) τώρα μαθαίνουμε πως ο hellassat βγαίνει ΠΑΡΑΚΕΝΤΡΑ με κέντρο το hotbird !!! :rofl:
![]()
Καταρχάς έκανες άστοχη αγορά,σε 1 μήνα βγαίνει το HD
Άστοχη αγορά όταν θέλεις να προλάβεις συγκεκριμένη προσφορά (Forthnet + Nova), δε νοείται.
Σχετικά με το αν ο Firestarter έκανε άστοχη αγορά, ο καιρός μόνο θα δείξει. Διότι αν (και Όταν) βγει το πακέτο στη φόρα, άμα έχει έξτρα χρέωση για το μισοHD τους… πιστεύω πως έκανε νορμάλ αγορά ο άνθρωπος
Σ' τα παμε και πιο πάνω!
OXI δεν μπορείς να βάλει άλλο lnb στο 60άρι της nova - θες μεγαλύτερο πιάτο
Ανάλογα με το κάτοπτρο μπορείς να πας σε γωνία 20 μοιρών.
Καταρχάς έκανες άστοχη αγορά,σε 1 μήνα βγαίνει το HD,κατά δεύτερον,ένας από τους εύκολους δορυφόρους που μπορείς να πιάσεις παράκεντρα με 60cm,είναι ο Hellas sat.
ΓΙΑ το 60cm της νοβα ΜΙΛΑΜΕ εδώ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ!!!!!!
Ανάλογα με το κάτοπτρο μπορείς να πας σε γωνία 20 μοιρών.
Επίσης 39 -13 = 26
Οπότε…:damnyou:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.