Πιάτο ναι, αλλά τί ακριβώς?

Καταρχάς έκανες άστοχη αγορά,σε 1 μήνα βγαίνει το HD,κατά δεύτερον,ένας από τους εύκολους δορυφόρους που μπορείς να πιάσεις παράκεντρα με 60cm,είναι ο Hellas sat.

Re: Απάντηση: Πιάτο ναι, αλλά τί ακριβώς?

...ένας από τους εύκολους δορυφόρους που μπορείς να πιάσεις παράκεντρα με 60cm,είναι ο Hellas sat.

Μπορεί να βγει με 60άρι; Κεντραρισμένο που;

Re: Απάντηση: Πιάτο ναι, αλλά τί ακριβώς?

Καταρχάς έκανες άστοχη αγορά,σε 1 μήνα βγαίνει το HD,κατά δεύτερον,ένας από τους εύκολους δορυφόρους που μπορείς να πιάσεις παράκεντρα με 60cm,είναι ο Hellas sat.

Άστοχη αγορά όταν θέλεις να προλάβεις συγκεκριμένη προσφορά (Forthnet + Nova), δε νοείται.Το HD που λες τι είναι ακριβώς?Δέκτης HD?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Πιάτο ναι, αλλά τί ακριβώς?

Άστοχη αγορά όταν θέλεις να προλάβεις συγκεκριμένη προσφορά (Forthnet + Nova), δε νοείται.Το HD που λες τι είναι ακριβώς?Δέκτης HD?

Ναι θα μπορείς να βλέπεις τα HD κανάλια...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Πιάτο ναι, αλλά τί ακριβώς?

Μπορεί να βγει με 60άρι; Κεντραρισμένο που;

Κεντραρισμένο στις 13,βέβαια,θέλει λίγη πατέντα στα lnb,αλλιώς 19,2 αλλά δεν θα τον κατεβάσει όλο με τίποτα.

Σιγά σιγά...Τώρα κάνουμε τα πρώτα δορυφορικά μας βήματα..One step at a time...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Πιάτο ναι, αλλά τί ακριβώς?

Κεντραρισμένο στις 13,βέβαια,θέλει λίγη πατέντα στα lnb,αλλιώς 19,2 αλλά δεν θα τον κατεβάσει όλο με τίποτα.
Μου φαίνεται ότι μου βρήκες δουλειά για Σαβ/κο! Στο πατρικό μου, που μένω τώρα, έχω τα original της nova (πιάτο - δέκτη pvr), έχω και ένα lnb περίσευμα. Να το προσπαθήσω; Αν ναι που θα βρω οδηγίες;-bye-

κατά δεύτερον,ένας από τους εύκολους δορυφόρους που μπορείς να πιάσεις παράκεντρα με 60cm,είναι ο Hellas sat.
Κεντραρισμένο στις 13,βέβαια,θέλει λίγη πατέντα στα lnb

:laugh: Τι άλλο θα ακούσουμε άραγε (εκτός του ότι ο οτες έχει έτοιμα κάτι δεκάδες χιλιάδες καφαο) τώρα μαθαίνουμε πως ο hellassat βγαίνει ΠΑΡΑΚΕΝΤΡΑ με κέντρο το hotbird !!! :rofl: :flipout:

Last edited:
Ρε σεις θα αφήσετε κατά μέρος την επίδειξη γνώσεων και θα μου πείτε να μπορώ να βάλω 2ο LNB στο πιατάκι της ΝΟΒΑ?

Last edited:
Απάντηση: Re: Πιάτο ναι, αλλά τί ακριβώς?

:laugh: Τι άλλο θα ακούσουμε άραγε (εκτός του ότι ο οτες έχει έτοιμα κάτι δεκάδες χιλιάδες καφαο) τώρα μαθαίνουμε πως ο hellassat βγαίνει ΠΑΡΑΚΕΝΤΡΑ με κέντρο το hotbird !!! :rofl: :flipout:

Ανάλογα με το κάτοπτρο μπορείς να πας σε γωνία 20 μοιρών.

Από τις 13 στις 39 είναι... απόσταση! Θα φτάσει το πιάτο;:chinscratch:
Πάντος σε νέα εγκατάσταση που κάνω, επέλεξα δύο 80άρια για hotbird - astra & Hellas sat + ότι άλλο. Αν μπορούν να βγουν 13 & 39 (έστω και με πατέντα) με 60άρι, τότε μην φορτώνω και την νέα ταράτσα με πιάτα.

Καταρχάς έκανες άστοχη αγορά,σε 1 μήνα βγαίνει το HD
Άστοχη αγορά όταν θέλεις να προλάβεις συγκεκριμένη προσφορά (Forthnet + Nova), δε νοείται.

Σχετικά με το αν ο Firestarter έκανε άστοχη αγορά, ο καιρός μόνο θα δείξει. Διότι αν (και Όταν) βγει το πακέτο στη φόρα, άμα έχει έξτρα χρέωση για το μισοHD τους… πιστεύω πως έκανε νορμάλ αγορά ο άνθρωπος

Σ' τα παμε και πιο πάνω!
OXI δεν μπορείς να βάλει άλλο lnb στο 60άρι της nova - θες μεγαλύτερο πιάτο

Σχετικά με το αν ο Firestarter έκανε άστοχη αγορά, ο καιρός μόνο θα δείξει. Διότι αν (και Όταν) βγει το πακέτο στη φόρα, άμα έχει έξτρα χρέωση για το μισοHD τους… πιστεύω πως έκανε νορμάλ αγορά ο άνθρωπος

Σ' τα παμε και πιο πάνω!
OXI δεν μπορείς να βάλει άλλο lnb στο 60άρι της nova - θες μεγαλύτερο πιάτο

Να σαι καλά.:award:

Re: Απάντηση: Re: Πιάτο ναι, αλλά τί ακριβώς?

ΓΙΑ το 60cm της νοβα ΜΙΛΑΜΕ εδώ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ!!!!!!

Και μη μας πει ότι δεν το είχες χαμπαριάσει αυτό γιατί το γράφεις και μόνος σου σε προηγούμενο ποστ:

Last edited:

ΓΙΑ το 60cm της νοβα ΜΙΛΑΜΕ εδώ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ!!!!!!

Μάλον... ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ!!!!!!
Τουλάχιστον δεν θα ταλαιπωρούμαι στην ταράτσα με τέτοια ζέστη!:grinning-smiley-043

Επίσης 39 -13 = 26

Οπότε
…:damnyou:

Last edited:
Σαφώς!
Κι αν η γιαγιά μου είχε καρούλια θα ήταν πατίνι…
Εν τω μεταξύ δε σε βλέπω να λες κάτι στον akaOTE μας συμφορουμίτη που ΜΠΕΡΔΕΥΕΙ τον κόσμο εδώ στα «εγκαταστάσεις - εξοπλισμός – υλικά». Είμαι σχεδόν βέβαιος πάντως, αν εγώ πετούσα τέτοιες μπαρούφες εδώ μέσα θα μου τα "λέγατε"

Last edited:
Χαλαρώστε παιδιά. Ο Hellassat 39Ε δεν κατεβαίνει παράκεντρα με μεγαλύτερα πιάτα, πόσο μάλλον με το πιάτο που δίνει η Nova. Αυτό το πιάτο αρκεί για τον Hotbird μόνο και πάλι όχι σε ακραίες καιρικές συνθήκες (έντονη βροχόπτωση, έντονος αέρας) και δεν βγάζει άλλον δορυφόρο παράκεντρα. Αυτά ξέρω εγώ από την μικρή εμπειρία μου στα δορυφορικά.