Εκτός από τα Pro-Ject 6 Perspex, Clearaudio Concept μπορείς να κοιτάξεις και τα παρακάτω:
Audio Note AN-TT1
Michell Engineering TecnoDec
Thorens TD 309
Rega RP6
Roksan Radius 5 MkII
Funk Firm Vector
VPI Traveler
AVID Ingenium
Η τιμή σε κάποια έχει ξεφύγει "ελαφρώς", αλλά επειδή μιλάμε για ερωτεύσιμες καταστάσεις, εσύ θα κρίνεις εάν και πόσο μπορείς να παρεκκλίνεις από τον προϋπολογισμό σου. Όλες οι συγκεκριμένες εταιρείες είναι καταξιωμένες και με παράδοση στη υλοποίηση ποιοτικών κατασκευών στη κατηγορία που αναφέρεσαι.
Eγώ σου προτείνω αυτό http://us.marantz.com/us/Products/Pages/ProductDetails.aspx?CatId=ReferenceSeries&ProductId=TT15S1
To χτυπάς και απο εδώ http://www.orpheusaudiostock.gr/product_view.php?id=707 και με τα λεφτά που περισεύουν του φοράς και μία καλή MM (πχ την Maestro) και καθάρισες.
Το έχω και το έχω ακούσει και σε άλο σύστημα πολύ καλύτερο απο αυτό που παίζει σε εμένα. Ένα πικάπ τέλος δρόμου στα λογικά βαλάντια που μπορεί να φορέσει με άνεση και κεφαλές πιό ακριβές απο αυτό καινούριο.
Το συγκεκριμένο πκάπ είναι κλάσεις ανώτερο απο τα pro-ject που λοξοκοιτάς, ακόμα και απο το RP-9 που είναι περίπου στην ίδια τιμή καινούριο και ικανό για πραγματκά μεγάλο hi -end ήχο με την κατάληλη υποστήριξη κεφαλής phono.
MM σου προτείνω γιατί θα την χαρείς περισσότερο με την μουσική που ακούς.
Σε χανω...Μήπως αντί για phono να έβλεπες αν υπάρχει τίποτα σε προενισχυτή με ενσωματωμένο και με balanced εξόδους και εισόδους? και να έχεις το dac καθαρά σαν πηγή. 7 μέτρα μου ακούγονται τραγικά. Δε δοκιμάζεις να πας προσωρινά το πικαπ σου κοντά στον pioneer και να το συνδέσεις με καλώδιο φυσιολογικού μήκους να ακούσεις τις διαφορές?
Το ''μαλλον ματαίως'' που πάει;Να προσθέσω και γω την γνώμη μου, σε όσους προσπαθούν (μάλλον ματαίως) να σε πείσουν ότι θα πετάξεις άδικα τα λεφτά σου, αν δεν λύσεις το θέμα απόστασης ...
βάση στήριξης πικ απ από τις επίτοιχες δε θα σου έκανε?
αυτό μάλλον είναι χωρίς των βραχίονα στα 1000 (αν αρχίσεις να το σκεφτεσαι)
Ειναι τοσο καλύτερο από το Pro-ject αυτό;
Βλέπω ότι καινούργιο παίζει στα ~1.200 με κεφαλή (μια ειδικά για την Marantz λέει; ) οπότε τα 750 χωρις κεφαλή μου φαινονται πολλά.
Χάνω κάτι;
Αυτό τώρα, έρχεται σε πλήρη αντίθεση με όσα είπαν πολλοί παραπάνω.Τέλος επειδή μια παράλληλη συζήτηση έχει ανοίξει σχετικά με την απόσταση που έχεις το πκάπ σου απο τον ενισχυτή. Με ένα εξωτερικό phono κοντά στο πικάπ τράβα απο την έξοδο του phono όσα μέτρα θές. στο 1,5 Volt περίπου που θα βγαίνει δεν θα υπάρχει πρόβλημα έτσι κιαλλιώς η τάση επηρρεάζεται ελάχιστα εώς καθόλου σπο την απόσταση.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.