Πικαπ!

Βασικά μπορεί να κάνει καλά τη δουλειά του...
Αλλά η δουλειά του είναι στα χέρια ενός DJ και όχι στα χέρια ενός που θέλει να ακούσει μουσική.
Οπότε το βάρος έχει πέσει αλλού... :)

Δεν ειναι μονο το πικαπ που δεν ειχα ξανακουσει... αλλα και η κεφαλη ειναι διεθνους φημης...:flipout:

Σηφη για περνα στο AKAI μπας και δουμε προκοπη...

φφφσσσ σε παρακαλω.....βασικα καλοβλεπω ενα pro-ject...κ μ αρεσει παααααααααρα πολυ..απο ηχο δε ξερω αλλα απο φατσα αλλο πραμα....ουφφ...

Ποιο project? Για δωσε μας ... ιδεα... οχι τποτ' αλλο αλλα κι εμενα μου εχει μπει κατι στο ματι (οχι project ομως) αλλα ας οψεται η... κριση... και βεβαια ακομα δεν το εχω δει πουθενα στη Ελλαδα.

Last edited:
Παντως κι αυτο που μου 'χει κατσει κι εμενα κοκκινο ειναι... αλλα δεν το 'χω δει να κυκλοφορει εδω, ουτε και τιμη εχω δει (που θα 'ναι και τσουχτερη για την τσεπη μου φανταζομαι)

Attachments

• thorens td 309.jpg
    thorens td 309.jpg
    6.5 KB · Views: 17
Last edited:

Ωραίο είναι, δε λέω αλλά αν θες να δώσεις τόσα λεφτά για πικάπ...γιατί δε χτυπάς ένα Thorens ή ένα Technics mk ii μεταχειρω από το ebay γερμανίας; Με 200-250 ευρώ θα βρεις κάτι καλό σίγουρα-και σου μένουν και λεφτά γιά μιά αξιοπρεπή κεφαλή.

edit: περιμένω τις φωτογραφίες του ΑΚΑΙ

εμ δε θελω να δωσω τοσα..αυτο ειναι το θεμα....βρηκα εδω Σαμο ενα Reloop RP-1000MK2, 150e...λεει τιποτις?? Μοιαζει με ΜΚ2...Lol
http://www.djresource.eu/Gearbase/gear/2048/RP-1000-MK2/

Κωστα αμα δεις το ΑΚΑΙ....:flipout:

Για το οικονομικό σε καταλαβαίνω. γι αυτό είπα ΑΝ θέλεις να δώσεις τόσα λεφτα. Τα πικάπ για DJ συνήθως δε λένε για μουσική στο σπίτι-εκτός του mkii.

Να ρωτησω κατι?..βρισκω καποια παμφθηνα πχ denon η sony με 100-150ε κομπλε..αυτα δε λενε τιποτα?..δε ειναι επαγκελματικου τυπου..να για παραδειγμα: DENON DP-29F ..130e με phono μεσα,...η Technics SL-BD22 με 160ε..αυτα τι μειονεκτημα εχουν ας πουμε?..απο ηχο συγκριτικα με ενα MK2?.

Παντως κι αυτο που μου 'χει κατσει κι εμενα κοκκινο ειναι... αλλα δεν το 'χω δει να κυκλοφορει εδω, ουτε και τιμη εχω δει (που θα 'ναι και τσουχτερη για την τσεπη μου φανταζομαι)

Τhorens TD 309, γυρω στα 1200-1300 ευρω

Λοιποοον, βρηκα ενα μεταχειρισμενο Thorens TD160 με ολοκαινουριο βραχιονα Rega RB100, σε αριστη κατασταση, 165ευρα..τι λετε ρε μαστορια?αξιζει?..

securedownload.jpg

securedownload2.jpg

securedownload1.jpg